www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ex-intel officier Jeff Prather vertelt aan Ann Vandersteel: Oekraïne is een marionet van de Amerikaanse regering en een biolab voor de vijfde-generatie-oorlog

30 maart 2022 - door Kevin Hughes

Voormalig inlichtingenofficier en "Prather Point"-gastheer Jeffrey Prather vertelde "Steel Truth" gastvrouw Ann Vandersteel dat Oekraïne een marionet is van de regering van de Verenigde Staten en een biolab voor de vijfde generatie van oorlogsvoering.

"Oekraïne op zich is een biolab voor de vijfde generatie oorlog, net zoals Oekraïne een marionet is van de regering van de Verenigde Staten - de regering, niet het Amerikaanse volk. Maar de regering van de Verenigde Staten is een marionet van de Deep State, globale elites en China. En dus dat is waar we ons nu bevinden," vertelde Prather aan Vandersteel tijdens de 24 maart aflevering van "Steel Truth" op Brighteon.TV.

De gepensioneerde speciale operatiesoldaat zei dat de Russische president Vladimir Poetin moest reageren op wat er gaande was in Oekraïne. Hij onthulde dat Poetin de vectoren, de vleermuizen en de vogels zag die werden gebruikt op windstromen om genetisch gemodificeerde, genetische, magnetische elektronische en biowapens mee te nemen op basis van CRISPR - een technologie die kan worden gebruikt om genen te bewerken.

Prather zei dat inlichtingen, geanalyseerde informatie is die tijdig en eerlijk moet zijn. Hij wees erop dat de mainstream media nu volledig gefinancierd worden door de inlichtingendiensten, waarbij hij nieuwsanker Anderson Cooper aanhaalde, die vroeger bij de Central Intelligence Agency (CIA) werkte.

"Oorlog verandert met beschaving en beschaving verandert met technologie. En dus is de oorlog die nu gaande is in de eerste plaats een vijfde generatie informatie beïnvloedingsoperatie via de inlichtingendiensten, via Big Media en Big Tech, maar echt gecommandeerd door en geleid door bio digicontale wapens," legde Prather uit.

VS schendt biologische oorlogsvoering verdragen

De voormalige speciale agent van de Drug Enforcement Agency zei dat de VS biologische oorlogsverdragen heeft geschonden, waar Rusland Amerika van beschuldigt in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Hij voegde eraan toe dat Poetin de derde generatie kinetische oorlogsvoering heeft gebruikt tegen de vijfde generatie oorlogsvoering via Oekraïne.

Vandersteel zei dat Poetin geen deel uitmaakt van de wereldwijde Kliek [Cabal] en dat de Russische leider opkomt voor zijn eigen volk en doet wat nodig is om de Cabal te ontmaskeren. Zij voegde eraan toe dat Poetin al het bewijsmateriaal dat hij heeft verzameld naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag zou kunnen brengen en het presenteren als ware misdaden tegen de menselijkheid, naast het noemen van alle "slechte actoren" in de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) alliantie.

Prather nam er nota van dat de opbouw van Poetin zeer duidelijk en traag was. En toen de grens werd overschreden, voerde hij een speciale militaire operatie uit, de denazificatie van Oekraïne. Hij zei dat er nazi's in Oekraïne zitten die door de CIA worden gesteund, en dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een van hen is.

De voormalige inlichtingenofficier wees erop dat een gecoördineerde internationale vijfde generatie oorlogsinspanning "terug is geworpen" omdat Poetin niet meeging door een derde generatie oorlogsvoering te doen.

Economische oorlogsvoering aan de gang

Een economische oorlogsvoering is ook aan de gang te midden van alle chaos in Oekraïne, omdat de Russen nu cryptocurrency accepteren voor hun verkoop van olie en aardgas.

Prather zei dat China, Saoedi-Arabië en Rusland allemaal proberen om de Amerikaanse petrodollar te degraderen als de internationale valuta. Hij zei dat die landen al zijn begonnen met het oppotten van gewassen, goud, olie en aardgas. Hij zei dat dit echt het wereldwijde verzet is tegen de wereldwijde Grote Reset.

De "Prather Point"-gastheer merkte ook op dat de herinnering aan het nazisme in Rusland is verankerd in elk Russisch huis en familie, en dat ze het niet opnieuw zullen laten gebeuren. De gepensioneerde speciale operatiesoldaat voegde eraan toe dat mensen kunnen zien dat de Grote Reset faalt, samen met het Wuhan coronavirus (COVID-19) biowapen.

Bron: Ex-intel officer Jeff Prather tells Ann Vandersteel: Ukraine is a puppet of US government, a biolab for fifth generation war – Brighteon.TV – NaturalNews.com