www.wimjongman.nl

(homepagina)


Russisch militair deskundige Knutov: Er is geen verschil tussen Oekraïners en ISIS; de zielen van Oekraïners zijn bezeten door demonen

29 augustus 2022 - door Memri

Het was onvermijdelijk dat, toen Rusland werd gebrandmerkt als een staat die terrorisme sponsort, Rusland zou proberen de rollen om te draaien naar Oekraïne en zijn Westerse aanhangers door hen van hetzelfde te beschuldigen. Tsargrad.tv interviewde militair exporteur Yuri Knutov, die beweerde dat de militaire tactieken van Oekraïne, met inbegrip van zijn ondergrondse activiteiten in gebieden die sinds de invasie door Rusland zijn bezet, de aanduiding van Oekraïne als een terroristische staat rechtvaardigen, niet beter dan de Islamitische Staat (ISIS) die Syrië en Irak heeft geteisterd. Knutov legde ook uit dat Rusland een informatieoorlog voert en daarom aarzelt om westerse wapenleveringen uit te schakelen die gecamoufleerd zijn als babyvoeding.

Het interview met Knutov volgt hieronder:[1]

( )

Yuri Knutov (Bron: Ukraina.ru)

"Oekraïne heeft elke denkbare rode lijn overschreden in zijn hardnekkige eis tot erkenning als terroristische staat. Na de tragische dood van Daria Dugina stoppen de Oekraïense leiders niet. Ze gaan door met aanvallen op de kerncentrale van Zaporizja [hierna - NPP], ze hebben geprobeerd om de burgemeester van Mariupol te vermoorden. Ze gedragen zich als terroristen.

"Eerder deze week hebben de Oekraïense strijdkrachten [hierna - de ZSU] nog een HIMARS-aanval uitgevoerd op de Antonivka-wegbrug. Bovendien was het tijdstip van de aanval speciaal gekozen, zodat er veel arbeiders waren die het wegdek aan het herstellen waren, en de veerovertocht actief was. Opnieuw vielen er doden en raakten meer dan 10 mensen gewond.

"De bijna dagelijkse beschietingen van vreedzame buurten in Donetsk gaan onverminderd door, waarbij de straten van de stad letterlijk bezaaid liggen met verboden bloemblaadjesmijnen. Elke dag sterven er in Donbas burgers en gewone mensen op straat en in hun huizen.

Oekraïne heeft in Mariupol alle grenzen al overschreden.

"Deze kwestie werd besproken door de gastheer van het programma "Tsargrad. Main" programma, Elena Afonina met Yuri Knutov, militair deskundige en directeur van het Air Defense Forces Museum.

Elena Afonina: Wat moet er nog meer gebeuren voordat Oekraïne erkend wordt als een terroristische staat? Welke andere [rode] lijn moet worden overschreden? Zijn daar mechanismen en wetten voor?

Joeri Knutov: Oekraïne heeft deze lijn al lang geleden overschreden. Het begon allemaal in Mariupol toen burgers als menselijk schild werden gebruikt. Deze grens werd ook overschreden in Kramatorsk, waar kinderen en vrouwen werden gedood toen een Oekraïense raket het treinstation trof.

In Kramatorsk gebeurde dit met het grootste bedrog: eerst werden de mensen zogenaamd geëvacueerd, en daarna eisten ze dat iedereen werd teruggebracht. En het was vooral de Russischtalige bevolking, die werd getroffen. Nadat de mensen zich hadden verzameld bij het station, werd het getroffen met "Tochka U". Dit was een uitgesproken fascistische methode.

Laten we nu eens kijken naar de Zaporizja NPP, wat is daar aan de hand? Onlangs, op een anti-fascistisch congres dat ik bijwoonde, kwam ik een stuk tegen van het US Nuclear Safety Agency. Weet je wat de Amerikanen schreven? Laat me citeren: "Er gebeurt niets vreselijks bij de ZNPP; een tragedie is onwaarschijnlijk. Als het toch gebeurt, zal de besmetting een gebied van slechts 20 kilometer treffen."

Dat [mogelijk besmette gebied beslaat] precies de Zaporizja Oblast, waar de Russischtalige bevolking woont en die gecontroleerd wordt door Russische strijdkrachten en LDPR eenheden. In feite zetten zij [het US Nuclear Safety Agency] het Zelensky-regime ertoe aan een aanval op de reactoren uit te voeren om een ramp van wereldformaat mogelijk te maken en ons daar vervolgens de schuld van te geven.

En daarom is een misdaad tegen Daria [Dugina], die ik goed kende, een zeer reële daad van terrorisme. En het regime in Kiev verdient het om tot terroristische staat te worden verklaard en de gepaste behandeling te krijgen."

Vandaag kondigde het hoofd van een van de Doema-fracties aan dat donderdag in de Doema een speciale verklaring over Oekraïne zal worden aangenomen. Waar zou het volgens u over kunnen gaan?"

Natuurlijk is het voor mij moeilijk om nu al te oordelen over het document dat op het niveau van de Doema wordt voorbereid. Maar te oordelen naar de politieke opvattingen van het hoofd van de partij "Een rechtvaardig Rusland - voor de waarheid", Sergej Mironov, die de verklaring aankondigde, denk ik dat zal worden voorgesteld Oekraïne te benoemen als terroristische staat, of als sponsor van terrorisme.

Ik zie niet veel verschil tussen de operaties van ISIS en de operaties van het Oekraïense regime. Integendeel, de autoriteiten van Kiev zijn, naar mijn mening, reeds lang een weg van terreur ingeslagen, zowel tegen hun eigen bevolking als tegen de burgers van een andere staat, d.w.z. Rusland. Zij gebruiken louter terreurmethoden.

Daarom moet de Doema naar mijn mening dit feit in het genoemde document vermelden, terwijl de leiding van ons land acht moet slaan op het standpunt van de Doema en passende maatregelen moet nemen. In het algemeen ben ik van mening dat de ZSU en de Oekraïense staatsveiligheidsdienst nu opereren als terroristische organen die terroristische daden voorbereiden in ons land, met inbegrip van de Krim en de Donbass-regio's.

( )

Sergej Mironov (Bron: Eg.ru)

Op de een of andere manier leven we in een te ontspannen toestand, waarbij we het gevaar van de situatie onderschatten. Als er over terroristen gesproken wordt, denken we onmiddellijk aan ISIS, dat men in Syrië met alle middelen probeert te vernietigen. Aan dit voorbeeld kunnen we zien wat er van een mooi en welvarend land kan worden, als terroristen daar zouden aankomen. We zien Oekraïense kinderen een Hitlergroet brengen() en slogans roepen waar de haren van een normaal mens van overeind zouden gaan staan. Wij zijn er getuige van hoe zij zich achter een kind kunnen verschuilen bij het plegen van een terroristische daad. Het is moeilijk te begrijpen hoe een vrouw met een kind in haar armen een terreurdaad kan begaan."

Dit bewijst dat het overtuigde Nazi's zijn. Ze hebben zielen die bezeten zijn door demonen. Ik kan het niet op een andere manier uitleggen. En bijgevolg, wanneer zulke mensen hun kinderen betrekken bij sabotage, verergert dit de misdaad, waarvoor het gezin tot terrorist moet worden verklaard.

Laten we het Israëlische voorbeeld nemen van hoe om te gaan met terroristen. Wij, die ons in een soortgelijke situatie bevinden, zouden ten aanzien van de terroristen op precies dezelfde wijze moeten handelen als Israël doet, d.w.z. dergelijke misdrijven zonder verjaring te behandelen. [Helaas weet de deskundige niet, dat dit in Rusland al zo'n 8 jaar het geval is]. En deze vrouw is een terrorist. De moeder die haar kind gebruikte is een terrorist en moet haar verdiende straf ondergaan.

Laten we het onder ogen zien: De NAVO is in oorlog met Rusland in Oekraïne.

Laat ik vanaf het begin duidelijk zijn. Er is geen staat in de wereld waar geen terroristische aanslagen plaatsvinden (of die nu een supergereguleerd veiligheidssysteem heeft of niet). Israël is helaas geen uitzondering. Wij begrijpen dat als mensen een doel hebben, als er een organisatie is die bereid is dit alles te sponsoren, het heel moeilijk is om terrorisme te bestrijden."

"Ik heb nog een vraag. Hoe houdt Oekraïne volgens u zijn gevechtscapaciteit in stand, hoe slaagt het erin weerstand te bieden?"

Laten we er geen doekjes om winden. Toen we de SVO lanceerden, identificeerden we een van de taken als de-militarisatie. Als we achterwaarts werken vanaf de gegevens over de gewapende formaties van Oekraïne per 24 februari, dan heeft de ZSU in technische termen ongeveer een maand geleden al opgehouden te bestaan.

Daarna begon de levering van Sovjet-achtige bewapening uit de voormalige lidstaten van het Warschaupact. De VS en Groot-Brittannië kochten oude Sovjet-wapens in het Midden-Oosten en Afrika. Nu zijn ook deze wapens bijna vernietigd.

Daarom zijn ze begonnen met het leveren van wapens van NATO makelij. Laten we eerlijk zijn, we zijn al in oorlog met de NAVO, niet met het Kiev Nazi regime. Het Kyiv Nazi regime is slechts een middel om de plannen van Washington en Londen voor ons land uit te voeren. Daarom gaan die wapentransporten nog steeds door, ze komen in een eindeloze stroom.

Onlangs werd gemeld dat opnieuw een konvooi van 80 Amerikaanse pantserwagens de [Oekraïense] grens is overgestoken. Ze zijn 's nachts de grens overgestoken en meteen weer uiteengegaan. Het is allemaal goed gekomen.

Men vraagt ons: "Waarom vernietigen jullie dit materieel dan niet?" - Omdat ze de grens naderen, oversteken en dan onmiddellijk in burgertransporten worden geladen. [Bijvoorbeeld], er is een vrachtwagen, het voorlopige opschrift erop luidt, "babyvoeding," maar er zit een tank in. Dus, als we deze vrachtwagen vernietigen, dan zal het later op de westerse TV worden getoond, met de volgende beweringen, "de Russen vernietigen babyvoeding" enz. Het is hetzelfde verhaal met de troepen, met huurlingen."

Kan het ons wat schelen wat buitenlandse publicaties laten zien, waar ze over schrijven? Omdat het tijdschrift "The Sun" bijvoorbeeld op de omslag beweerde dat de moord op Dasha Dugina was bevolen door de president van ons land. Waarom zouden we ons in hun perverse logica verdiepen?

Laten we eens kijken hoeveel mensen de VS en Oekraïne steunen. Ongeveer een miljard mensen. Wij hebben ongeveer 5 miljard mensen aan onze kant. En wij vechten voor de geesten van die vijf miljard.

Wanneer het Westen dergelijke falsificaties verspreidt, bereiken ze de ogen van lezers in India, China en andere landen. Dit is iets waar we rekening mee moeten houden. We moeten actief samenwerken met het publiek in Latijns-Amerika, Afrika, van waaruit de informatie kan doorsijpelen naar Europa en de gewone mensen kan bereiken, hoe langzaam ook.

Bron: Russian Expert: No Difference Between Ukrainians And ISIS | MEMRI