www.wimjongman.nl

(homepagina)


Super griezelige militaire wervingsvideo vertelt de waarheid over bizarre psychologische operaties die de VS uitvoert

17 mei 2022 - door Michael Snyder

()

Ik heb zojuist een van de griezeligste video's bekeken die ik ooit in mijn hele leven heb gezien. In feite was het zo griezelig dat ik het nooit meer wil zien. Ik vermijd horrorfilms omdat ik niet wil worden blootgesteld aan dat soort inhoud, en ik zou deze video in dezelfde categorie plaatsen. Maar de video die ik net zag is geen stuk fictie. In plaats daarvan is het eigenlijk een officiële wervingsvideo voor een eenheid van het Amerikaanse leger die bekend staat als de 4th Psychological Operations Group. Volgens hun officiële website, houdt de 4th Psychological Operations Group zich bezig met "informatie oorlogsvoering" over de hele wereld...

De 4e Psychologische Operatie Groep, ook bekend als PSYOPS, definieert zichzelf als "Meesters van Invloed" en beoefenaars van "informatie oorlogsvoering", volgens hun website. Dat betekent dat alleen al het feit dat mensen over haar video debatteren een teken van succes is.

In een oorlog worden operaties verondersteld gericht te zijn op de vijand, maar de video die ik zojuist bekeek geeft in feite toe dat ze psychologische operaties uitvoeren tegen iedereen.

In de video beweert de 4th Psychological Operations Group dat ze "overal zijn" en dat zij echt degenen zijn die "aan de touwtjes trekken"...

"Heb je je ooit afgevraagd wie er aan de touwtjes trekt?" vraagt de video.

"Je vindt ons in de schaduwen aan het uiteinde van de speer. ... Alles wat we aanraken is een wapen. We kunnen misleiden, overhalen, veranderen, beïnvloeden, inspireren. We komen in vele vormen. We zijn overal."

Als je de video nog niet hebt gezien, kun je hem hier vinden:

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik wil niet dat mijn eigen regering probeert te veranderen wat ik geloof.

Maar dat is nu juist wat er gebeurt.

Misschien denkt u dat u zo sterk bent dat u nooit beïnvloed kunt worden door hun psyops.

Helaas, als u bent zoals de meeste Amerikanen, gebeurt dat wel dagelijks.

Op dit moment doen ze hun uiterste best om uw mening over de oorlog in Oekraïne te beïnvloeden. Als gevolg daarvan geloven de meeste Amerikanen dat de "pro-democratische" krachten in Oekraïne "helden" zijn die onze volledige financiële steun verdienen.

En dus zijn de meeste Amerikanen blij dat het Congres zojuist heeft besloten hen nog eens 40 miljard van ons belastinggeld te sturen.

Maar hoe zouden de Amerikanen zich voelen als ze werden blootgesteld aan de waarheid over wat er daar echt aan de hand is? Een voormalige Franse marinier die wekenlang aan het front in Oekraïne heeft doorgebracht, vertelt nu openlijk wat hij persoonlijk heeft gezien...

In een toespraak tot de Franse radiozender Sud Radio zei Adrien Bocquet dat hij getuige was geweest van "een heleboel oorlogsmisdaden". Al die oorlogsmisdaden werden gepleegd door Oekraïense soldaten en niet door Russische, zo wees hij erop. Bocquet is dan ook enorm verontrust dat Europa wapens stuurt naar Oekraïense neonazi's. Ze dragen allerlei nazi-symbolen op hun uniformen. Ze verbergen deze symbolen niet. Sterker nog, ze scheppen erover op, zei hij.

"Ik werkte met ze en gaf ze medicijnen. Weet je wat ze zeiden? Dat ze Joden of zwarten zouden villen als ze de kans kregen." Dit strookt zeker niet met het mainstream verhaal van het redden van "democratie" en "onze waarden" in Oekraïne.

Denkt u nu echt dat het een goed idee is om tientallen miljarden van ons belastinggeld aan hen te geven?

Bocquet zegt ook dat hij verschrikkelijke dingen zag gebeuren met krijgsgevangenen...

"Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik was erbij. Ik zag wat daar gebeurde," benadrukt Bocquet, die zegt vele tientallen video's te hebben gemaakt van oorlogsmisdaden. Hij zag in een schuur Russische krijgsgevangenen die waren mishandeld en vastgebonden. "Strijders van het Azov bataljon vroegen hen wie de officieren waren. Elke Russische soldaat werd in de knieën geschoten met een Kalashnikov. Ik heb video's die dat bewijzen, anders zou ik zoiets niet durven zeggen."

Natuurlijk zul je hier nooit iets over horen van de grote media in de westerse wereld.

En dat komt omdat degenen die de psychologische operaties voor onze regering leiden, erg goed zijn in wat ze doen.

Onnodig te zeggen dat zij niet de enigen zijn die proberen te controleren wat we denken.

De grote social media bedrijven proberen onophoudelijk te bepalen hoe wij de wereld zien. Project Veritas heeft net een video vrijgegeven waarin een senior ingenieur bij Twitter toegeeft dat conservatieve standpunten routinematig worden gecensureerd door zijn bedrijf...

Een senior ingenieur bij Twitter heeft toegegeven dat de social media gigant een sterk links vooroordeel heeft en dat ze routinematig conservatieven censureren.

Siru Murugesan werd opgenomen terwijl hij zei dat de bedrijfscultuur extreem links is, waar werknemers "zo communistisch als wat" zijn en ze "Elon Musk's overname van 44 miljard dollar haten, haten, haten".

In een schokkend openhartig gesprek, gefilmd over verschillende ontmoetingen, zei hij dat de firma 'niet gelooft in vrije meningsuiting' en hem zelfs links begon te maken toen hij in dienst trad.

Als u de nieuwe Project Veritas video nog niet heeft bekeken, kunt u hem hieronder vinden.

Iedereen heeft een agenda, en elke dag zijn er zeer machtige krachten die keihard werken om te controleren wat we denken.

En het werkt.

Helaas geldt dit vooral voor onze jonge mensen. Hier is een voorbeeld van een jonge vrouw die volledig gehersenspoeld is...

En hier is nog een extreem verontrustend voorbeeld...

De meeste Amerikanen brengen eindeloze uren door met televisie kijken, op het internet, luisteren naar de radio en het spelen van videospelletjes.

En de overgrote meerderheid van het nieuws en entertainment dat we "consumeren" wordt gecontroleerd door slechts een handvol enorm machtige bedrijven.

Als je niet leert hoe je voor jezelf moet denken, zullen zij meer dan blij zijn om jouw denkwerk voor je te doen.

Degenen die mijn werk regelmatig volgen weten dat ik mijn lezers altijd aanspoor om zich los te maken van de "matrix" waar de meeste mensen zich dagelijks vrijwillig in stoppen.

Nooit eerder in de menselijke geschiedenis heeft de elite zulke machtige middelen gehad om te bepalen hoe wij de wereld zien.

Als je hen toestaat te bepalen wat je denkt, ben je niet beter dan een slaaf.

Help alsjeblieft meer mensen wakker te maken nu het nog kan, want de tijd dringt.

Bron: Super Creepy Military Recruitment Video Tells The Truth About Bizarre Psychological Operations That The U.S. Is Running