www.wimjongman.nl

(homepagina)


Nog een machtsgreep van de WHO - Wereldwijd pandemieverdrag is "een biljoen dollar zakendeal"

Mislukking is succes!

Als een kankergezwel brengt de grote overheid de grote overheid voort - en mislukking is niet iets dat in de weg zit, het is een essentieel ingrediënt. Mislukking is succes, want als de bureaucraten het probleem per ongeluk hadden opgelost, zouden er niet nog meer fondsen, meer personeel en meer regels nodig zijn, toch

De WHO is de grootste mislukte bureaucratie ter wereld

(WHO Wereldgezondheidsorganisatie)

De Wereldgezondheidsorganisatie had maar één taak, pandemieën voorkomen, maar in plaats daarvan hielp ze minstens zes miljoen mensen doden (tot nu toe), en verspreidde ze ziekte en chaos naar alle uithoeken van de wereld. De WHO zorgde ervoor dat landen het biowapen uit Wuhan bleven binnenvliegen, terwijl ze het zo gemakkelijk hadden kunnen tegenhouden. En Tedros is natuurlijk een toegewijde dienaar van president Xi, en een voormalig minister van Ethiopië in de tijd dat de Chinese "Belt and Road" zich daar uitbreidde. Zelfs toen China loog over de menselijke verspreiding en het risico van Covid in januari 2020 - werkte Tedros als een eenmansreclameman om het slechte nieuws te verdoezelen en de leider van de CCP te promoten.

Het is gewoon een 10 miljard dollar VN "paraatheidsfonds"

(Big-Pharma logo)

De WHO wil een Pandemie Verdrag zoals een IPCC commissie voor virussen. En beide kanten van de politiek in veel Westerse landen zullen waarschijnlijk stilletjes de soevereine controle weg-ondertekenen van 22 tot 28 mei.

Het is een onzalige alliantie van ongekozen machtshebbers met farmaceutische giganten, miljardairs met God-complexen, en militaire tegenstanders. Wat is er niet leuk aan als je een communist bent, een bedrijf, een psychopaat of president Xi - die overigens niets ondertekent. Hij hoeft niet voor de VN te werken. De VN werkt voor hem. Dankzij Tedros.

Ondertussen naderen de verkiezingen in Australië met eindeloze analyses over persoonlijkheids frou frou maar niets over de vraag of de VN onze grenzen, onze gezondheid, onze elektriciteit moet controleren, of ook maar één rode cent zou moeten krijgen.

Wat is een soevereine staat eigenlijk?

(China, drakenvlag)

Het is moeilijk te geloven dat een stemming in Genève echt juridische of constitutionele trucjes zou hebben over een soevereine natie met een echte grondwet, maar de grenzen beginnen wazig te worden. Bedenk dat ongevaccineerde Australiërs twee jaar lang het eigen land niet mochten verlaten "vanwege een WHO-verdrag". Dat is wat onze Chief Health Officer ons vertelde. De waarheid is dat de regels waren vastgelegd in onze Verklaring over de Bioveiligheidsnoodtoestand. Maar het enige wat daarvoor nodig was - blijkbaar - was dat de WHO een pandemie afkondigde en dat onze minister vervolgens de gouverneur-generaal vroeg om te verklaren dat er een noodsituatie was. De verklaring vermeldt zelfs specifiek de WHO - en geeft de minister de bevoegdheid om "een aanbeveling van de WHO uit te voeren in het kader van de Internationale Gezondheidsregeling".

Veel VN-Verdragen hebben lokale binnenlandse wetten nodig, maar zoals we weten van het IPCC, kan het VN-papierwerk louter symbolisch zijn, maar wordt het een wapen om echte wetgeving in eigen land te creëren. En beide grote partijen in Australië zijn gung ho [enthousiaste samenwerking] voor VN controle. Het is iemand anders om de schuld te geven, en een goed carrièrepad voor later. Onze beste hoop voor zaterdag is een in het slop geraakte Senaat. Zet de majoors op de laatste plaats!

Australië is klaar om het wereldwijde pandemieverdrag van Genève te ondertekenen

Flat White, The Spectator

Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie tijdens de Covid-pandemie de smaak te pakken had gekregen van wereldwijde controle, heeft zij in Genève de handen ineengeslagen met vaccinproducenten, filantropische miljardairs en machtswellustige wereldleiders om een "Globaal Pandemieverdrag" op te stellen.

Dit verdrag zal deel uitmaken van de door de WHO voorgestelde "één gezondheid"-benadering en is door de opstellers ervan gepresenteerd als een manier om de lastige strijd tussen - zoals zij het noemen - globalisme en statisme te overwinnen.

Het is een geweldig zakenmodel. Dezelfde groep die de grenzen openhoudt, accepteert geld van de mensen die de vaccins verkopen, en lobbyt vervolgens bij de rijke landen om veel te kopen, meer te kopen, en ook voor de armen te kopen!

Een meer accurate lezing van de situatie komt uit discussies die werden gevoerd tijdens de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations die in 2017 werd gelanceerd op het World Economic Forum, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, Wellcome Trust, en een consortium van naties waartoe ook Australië behoort. De liberale regering heeft in maart 2022 nog eens 100 miljoen dollar toegezegd aan CEPI, als aanvulling op de 1,5 miljard dollar die het heeft opgehaald bij andere regeringen. Zoals in een eerder artikel in Spectator Australia is uitgelegd, is de missie van CEPI om "gelijke toegang tot vaccins" te creëren, omdat zij niet houden van de volatiliteit (en concurrentie) van de vrije markt. Dit is dezelfde organisatie die een fortuin heeft gestoken in RNA- en mRNA-vaccins voor het DiseaseX-scenario van de WHO, dat - minder dan een jaar later - in noodproductie werd genomen om Covid te bestrijden als een 'proof of concept' oefening. Vanaf het begin, lang voor Covid, is het hun uitdrukkelijke doel geweest een manier te vinden om westerse regeringen te dwingen vaccins in bulk aan te kopen voor de Derde Wereld onder het mom van "billijkheid".

De aanpak van de Covid-pandemie wordt gebruikt als een excuus om te rechtvaardigen wat al was ontworpen en bekendgemaakt. In dit licht is het voorgestelde wereldwijde pandemieverdrag - in de eerste plaats - een biljoen dollar kostende zakendeal.

Dezelfde groep die de deuren openhoudt voor ziektekiemen, wordt gecontroleerd door een man met een schuldverbinding aan de natie die de ziektekiemen wil verspreiden.

Erger nog, de natie die de pandemie heeft veroorzaakt - China - is een van de opvallende afwezigen in het verdrag. Wat heeft het voor zin het verdrag in te voeren als Patient Zero weigert aan tafel te komen? Het lijkt een beetje op de klimaatveranderingsbeloften van de Verenigde Naties waarin 's werelds grootste vervuiler niet is opgenomen.

Tijd om op te staan:

De stemming over dit gevaarlijke pandemieverdrag vindt plaats in Genève van 22 tot 28 mei. Wie ook de volgende premier van Australië is, hij zal er zijn, bereidwillig en klaar om te tekenen en zichzelf te ontslaan van de 'last' van die verantwoordelijkheid. Het is een droom die uitkomt voor zwakke leiders die niets liever willen dan de schuld doorschuiven naar de volgende pandemie en de daarmee gepaard gaande verontwaardiging van de burgers veilig van zich af te schuiven.

De VN mogen dan geen leger of politiemacht hebben, ze kunnen wel dreigend met het IMF zwaaien, hun bankvriendjes inschakelen, kwetsende persberichten opstellen, carrièremogelijkheden afsnijden en politici en staten het leven zuur maken als ze zich niet schikken. Uiteindelijk zou alleen een beroemde miljardair die aan het hoofd staat van het grootste militaire imperium ter wereld durven voorstellen om hun financiering stop te zetten (wat hij ook heeft gedaan).

Dat is de zachte kracht van gecentraliseerde corruptie - ongekozen, ongecontroleerd en zonder enige verantwoording. Welke carrièrepoliticus zou niet verlangen naar een mooie baan, buitenlandse reizen, en geen kiezers die in de weg zitten?

h/t Catherine, Old Moss, JillJ Old Ozzie, PeterS, Brenda S.

Bron: Another UN WHO power-grab — Global Pandemic Treaty is “a trillion dollar business deal” « JoNova