www.wimjongman.nl

(homepagina)


Gewoon een kwestie van tijd

Door Daymond Duck - 17 december 2022

Wat betreft de vrede in het Midden-Oosten: op 8 dec. 2022 kwamen verschillende hoge functionarissen bijeen op de eerste jaarlijkse Abraham Accords Global Leadership Summit in Rome.

Danny Danon, voormalig ambassadeur van Israël bij de VN, zei:

 • "Ik verwacht dat we dit jaar (in 2023) een akkoord zullen zien tussen Israël en Saoedi-Arabië."
 • Nadat Benjamin Netanyahu is beëdigd als Israëls nieuwe premier, zal de "eerste prioriteit van zijn regering zijn om het aantal ondertekenaars van de Abraham-akkoorden te verhogen."
 • "Het is slechts een kwestie van tijd voordat moedige leiders uit de schaduw stappen en er volledige vrede komt tussen alle kinderen van Abraham."

Imam Mohammad Tawhidi, vice-voorzitter van The Global Imams Council, vertelde de Jerusalem Post dat hij gelooft dat Danons beoordeling over Saoedi-Arabië juist is.

Functionarissen van de top hebben een document ondertekend dat de Abraham Values Pledge heet, een overeenkomst om zich te houden aan: tolerantie, coëxistentie en diversiteit; religie en familie; en economische vrede.

Ik zeg niet dat de Abraham-akkoorden het vredesverbond zullen zijn dat door de antichrist zal worden bevestigd en het begin van de Verdrukkingsperiode zal inluiden, maar de akkoorden zijn een belangrijke stap in die richting, en een waardeloos vredesverbond is slechts een kwestie van tijd. (Ondanks de Abraham-akkoorden zijn er veel problemen, en zijn er geprofeteerde oorlogen die nog vervuld moeten worden).

Niettemin nadert de geschiedenis:

 • Het einde van 6000 jaar (6 God-dagen) sinds de schepping van Adam (II Petr. 3:8).
 • De tenen van het beeld in de droom van Nebukadnezar (Dan. 2).
 • Het einde van een generatie sinds Israël in 1948 een natie werd (Matt. 24:34).
 • Het einde van 2000 jaar (2 goddelijke dagen) sinds het begin van het kerkelijk tijdperk.

En alle tekenen beginnen nu te gebeuren (Lucas 21:28).

Hier volgen meer redenen om te geloven dat een waardeloos vredesverbond slechts een kwestie van tijd is.

Eén, betreffende de toetreding van Saoedi-Arabië tot de Abraham-akkoorden: op 8 december 2022 werd gemeld dat de Saoedische kroonprins Mohammad bin Salman de VS drie voorwaarden heeft gegeven voor het normaliseren van de banden met Israël:

 • De VS moeten hun bondgenootschap met Saoedi-Arabië bevestigen.
 • De VS moeten wapens leveren aan Saoedi-Arabië alsof het een lid is van het NAVO-bondgenootschap.
 • De VS moeten Saudi-Arabië toestaan zijn uraniumreserves te gebruiken om een beperkt civiel nucleair programma te ontwikkelen.

Wat de eisen van de kroonprins betreft: in het verleden heeft Saoedi-Arabië gezegd dat het zich niet bij de Abraham-akkoorden zou aansluiten zolang het Israëlisch-Palestijnse conflict niet is opgelost.

Volgens sommige commentatoren ziet het ernaar uit dat de kroonprins die eis heeft laten vallen.

Een Saoedische functionaris zei onlangs dat Saoedi-Arabië de betrekkingen met Israël wil normaliseren, "maar dat zal meer tijd kosten."

Twee, betreffende de Slag van Gog en Magog: in de laatste jaren en laatste dagen zullen Rusland, Iran en Turkije hun krachten bundelen, door Syrië trekken en Israël aanvallen.

Op 9 dec. 2022 werd gemeld dat de relatie tussen Rusland en Iran een "ongekend niveau" heeft bereikt.

Rusland heeft wapens nodig (vooral drones) voor zijn oorlog in Oekraïne, en Iran heeft moderne wapens nodig (gevechtsvliegtuigen, helikopters, luchtverdedigingssystemen), technische ondersteuning en training om meer geavanceerde wapens te produceren en te gebruiken.

De twee naties groeien met de dag naar elkaar toe, en de VS zeggen dat Rusland en Iran "een volwaardig defensiepartnerschap" worden.

Een interessant aspect hiervan is dat God tegen Gog zei dat hij een wachter moest zijn voor haar bondgenoten in de Slag van Gog en Magog (Ezech. 38:7).

(Meer: Turkije's President Erdogan zei onlangs dat hij vastbesloten is een landoperatie te lanceren wanneer het Turkije uitkomt om meer grondgebied van de Koerden in Noord-Syrië in te nemen).

(Meer: Geen wapen dat tegen Israël wordt gevormd, zal slagen; Jes. 54:17.)

Drie, over corruptie in het Witte Huis, het Ministerie van Justitie en de FBI: Bill Wilson (Senior Analist voor Koenig World Watch Daily) schreef onlangs: "FBI-agent Elvis Chan onthulde in een depositie dat de FBI Twitter opdracht gaf om het verhaal over de laptop van Hunter Biden te censureren, en [huidige] Twitter-eigenaar Elon Musk zei dat Twitter ook opdracht kreeg van de presidentiële campagne van Biden om het verhaal te censureren."

Laten we niet vergeten dat 51 intel agenten (waaronder ten minste twee van de Obama administratie, de voormalige CIA directeuren James Clapper en John Brennan) een brief ondertekenden waarin stond dat de Hunter Laptop informatie fout was (Russische desinformatie).

Deze geheim agenten zetten hun handtekening op een vals document, verstuurden het, en zij zijn degenen die Twitter had moeten censureren.

(Mijn mening: De schaduwregering gaf Twitter illegaal opdracht om het vrije woord in de VS te censureren om het misdaadkartel Biden te dekken, omdat Joe de Nieuwe Wereldorde steunt en bereid is Amerika's soevereiniteit over te geven aan een wereldregering. Nu de schaduwregering werkt aan de vernietiging van de soevereiniteit van Amerika, is het niet waarschijnlijk dat Amerika ooit nog groot zal zijn. Het verval van Amerika is een belangrijke vervulling van Bijbelprofetie).

(Meer: Op 12 december 2022 werd gemeld dat een hooggeplaatste Twitter-functionaris al enkele maanden wekelijks vergadert met leden van de FBI, het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid en het Office of the Director of National Intelligence).

Vier, betreffende corruptie in Washington en over de hele wereld: op 6 december 2022 werd gemeld dat de Democratische megadonor George Soros banden heeft met meer dan 250 mediaorganisaties over de hele wereld.

Soros gebruikt deze banden om corrupte politici te steunen, de tradities, cultuur en waarden van landen te veranderen, ambtenaren te kiezen die weigeren misdaad te vervolgen, enz. en (vanwege zijn mediacontacten en grote bijdragen aan politici) wordt er nooit iets gedaan om hem te stoppen.

(Meer: Op 11 dec. 2022 werd gemeld dat uit vrijgegeven interne Twitter-documenten blijkt dat Michelle Obama opriep om president Trump permanent te verbannen. George Soros leverde een belangrijke bijdrage aan de verkiezingscampagnes van Barack Obama).

Vijf, over verkiezingscorruptie: op 9 december 2022 werd gemeld dat Kari Lake een rechtszaak van 70 pagina's heeft aangespannen waarin zij beweert dat honderdduizenden illegale stemmen zijn geteld bij de gouverneursverkiezingen in Arizona en dat zij de rechtbank vraagt de resultaten te verwerpen.

Lake neemt het op tegen Kati Hobbs, die de verkiezingen overzag en zichzelf tot winnaar uitriep.

(Meer: Op 10 december 2022 werd gemeld dat vrijgegeven Twitter e-mails de samenspanning tussen Hobbs en Twitter medewerkers om conservatieven te censureren verifiëren. Uit één e-mail blijkt dat een niet-geïdentificeerde medewerker van het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid Twitter zover kreeg om enkele anti-Hobbs tweets te censureren. Ik heb begrepen dat het illegaal is voor werknemers van de federale overheid om hun positie te gebruiken om zich met verkiezingen te bemoeien).

(Meer: Op 12 december 2022 werd gemeld dat Elon Musk zei dat Sam Bankman-Fried's FTX imperium meer dan $1 miljard doorsluisde naar Democraten voordat FTX implodeerde; ongeveer $40 miljoen aan gestolen beleggersgeld kan worden verantwoord, maar wat er met ongeveer $960 miljoen is gebeurd is een mysterie).

(Opmerking: Op 12 december 2022 werd gemeld dat Sam Bankman-Fried is gearresteerd. Op 14 december 2022 werd gemeld dat hem draadfraude, effectenfraude, witwassen van geld en schendingen van de campagnefinanciering ten laste werden gelegd. Deze man die gestolen geld doorsluist naar Democraten wordt geconfronteerd met overtredingen van de campagnefinanciering. Misschien heb ik het gemist, maar ik heb geen woord gezien over Democraten die het gestolen geld hebben teruggegeven).

Zes, betreffende het feit dat Biden zichzelf een goed katholiek noemt (hij maakt zichzelf willens en wetens onwetend van de Schrift of gelooft er niet in): op 13 dec. 2022 ondertekende hij de valselijk genoemde "Respect for Marriage Act" in de wet (een wetsvoorstel dat de "Defense of Marriage Act", die staten toestond het huwelijk te definiëren als tussen een man en een vrouw, tenietdoet).

39 Republikeinen uit het Huis en 12 Republikeinen uit de Senaat sloten zich aan bij de Democraten in een afwijzing van Gods definitie van het huwelijk en een stemming om het opnieuw te definiëren.

Biden vierde zijn afwijzing van Gods Woord met een uitgebreide, door de belastingbetaler gefinancierde ondertekeningsceremonie in het Witte Huis in aanwezigheid van meer dan 5000 mensen, waaronder dragqueens (mannen verkleed als vrouwen), muzikanten en anderen.

God zal hierover het laatste woord hebben tijdens de Verdrukkingsperiode.

Zeven, betreffende een economische ineenstorting: op 14 december 2022 werd gemeld:

 • Dat de groenteprijzen in de V.S. in november met 38% stegen.
 • Dat 20 miljoen huishoudens in de V.S. achterlopen op hun energierekening.

Acht, betreffende de wereldregering: op 13 december 2022 plaatste The Defender een artikel van Dr. Joseph Mercola waarin stond (in mijn woorden om het kort te houden)...

 • De Grote Reset zal mensen een elektronische ID geven die verbonden zal zijn met hun bankrekening, gezondheidsgegevens en sociale kredietscore.
 • De reden om mensen een ID nummer te geven dat verbonden is met hun bankrekening, gezondheidsgegevens en sociale kredietwaardigheid is om ze te kunnen volgen en controleren.
 • Elke leider zal worden benoemd, niet gekozen (het zal het einde betekenen van democratie, stemmen, etc.).
 • Biden steunt dit plan.
 • De Nieuwe Wereld Orde, Great Reset, Vierde Industriële Revolutie, en Build Back Better zijn termen die naar hetzelfde verwijzen (een plan om kunstmatige intelligentie - computers - te gebruiken om iedereen te volgen en te controleren).
 • Dit plan is echt; het wordt nu uitgevoerd; het is geen plan om terug te keren naar het oude normale; het is een plan om iedereen in de toekomst tot slaaf te maken, en mensen zijn al begonnen te werken aan manieren om het lichaam en de geest van mensen te verbinden met computers (transhumanisme genoemd).
 • Politieke, zakelijke en culturele elites gebruiken een internationale organisatie genaamd het World Economic Forum (WEF) om dit plan door te drukken.
 • Degenen die denken dat de dingen nu slecht zijn, zullen merken dat ze oneindig veel slechter zijn wanneer dit plan volledig wordt uitgevoerd (mijn commentaar: doel is 2030 of eerder).

Hier is een link naar het artikel: Why the ‘Great Reset’ Is a Power Grab of Unprecedented Magnitude

Negen, wat betreft de wereldregering: op 5 december 2022 werd aangekondigd dat de volgende bijeenkomst van het World Economic Forum zal plaatsvinden van 16 tot 20 januari 2023.

Het wordt een bijeenkomst voor alleen genodigden van ongeveer 2500 globalisten.

Hier zijn 5 onderwerpen die zij willen bespreken:

 • Een nieuw systeem om de energie- en voedselcrisis aan te pakken.
 • Een nieuw systeem om om te gaan met hoge inflatie, lage groei en een slechte economie.
 • Een nieuw systeem gebaseerd op het gebruik van technologie.
 • Een nieuw systeem om sociale kwesties aan te pakken.
 • Een nieuw systeem voor dialoog en samenwerking in een multipolaire wereld.

Ik herinner iedereen eraan dat profetieleraren al lang zeggen dat globalisten van plan zijn problemen of crises te creëren (voedseltekorten, energietekorten, economische problemen, enz.) en dan oplossingen voorstellen om ze op te lossen die de vrijheid zullen vernietigen en een wereldregering zullen instellen.

Hier zijn enkele van de oplossingen (insecten en wormen eten, elektrisch rijden, digitale valuta, overheid die alles bezit, enz.)

Tien, betreffende BlackRock en de wereldregering:

 • BlackRock is 's werelds grootste beleggingsonderneming.
 • BlackRock beheert ongeveer 10 biljoen dollar aan activa.
 • Als BlackRock een natie was, zou het de derde grootste economie ter wereld zijn (groter dan elke natie op aarde behalve de VS en China).
 • BlackRock is een groot voorstander van het World Economic Forum (WEF).
 • Het steunt een cashloze maatschappij, een digitale munt, een overgang naar groene energie, ESG-scores (Environmental, Social, Governance scores), en meer.

Tom Donilon, voorzitter van BlackRock's Investment Institute, zei: "We zitten in een Nieuwe Wereldorde van geopolitieke fragmentatie."

Donilon zei: "De wereld valt uiteen in machtsblokken" (de VS, Rusland, China, enz.).

Dit is het punt: De wereld zal uiteindelijk verdeeld worden in tien machtsblokken, en dit begint nu vorm te krijgen.

Tenslotte, bent u klaar voor de opname?

Als je klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet je opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van je, en als je dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat je een zondaar bent; geloof dat Jezus de maagdelijk geboren, zondeloze Zoon van God is, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en werd opgewekt uit de dood; vraag Hem je zonden te vergeven, je te reinigen, in je hart te komen en je Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat je dit hebt gedaan.

duck_daymond@yahoo.com

Bron: Just a Matter of Time :: By Daymond Duck - Rapture Ready