www.wimjongman.nl

(homepagina)


Palestijnen geloven de Koranprofetie dat Israël tegen juni 2022 zal instorten

Wat de Palestijnen ook ontketenen, wanneer Israël onvermijdelijk terugslaat voor zijn eigen verdediging, zal de gebruikelijke slachtofferschapspropaganda overal opduiken

Sirf News Network - 19 april 2022

Maar liefst 73% van de Palestijnen gelooft in een profetie uit de Koran die zegt dat Israël in juni van dit jaar zal instorten. Hoe onzinnig dit ook klinkt, dit geloof is verontrustend, gezien de religieuze ijver die ten grondslag ligt aan de psychologie en het gedrag van de Palestijnen, aangezien de jihad tegen Israël voortdurend wordt versterkt door het Palestijnse leiderschap.

De website van anti-jihad activist Robert Spencer zegt: "Neem bijvoorbeeld de groeiende aanwezigheid van Iran in Syrië (Rusland heeft zijn troepen in Syrië ingeruild voor Iraniërs vanwege de oorlog in Oekraïne), de huidige escalatie bij de al-Aqsa moskee (die doet denken aan afgelopen mei), de oproep van Islamitische Staat om de aanvallen te laten escaleren, vooral in het licht van zijn meer recente invloed, en de turbulentie die nu plaatsvindt in de fragiele Israëlische coalitieregering, waar de Arabische Gezamenlijke Lijst deel van uitmaakt."

"De prominente Palestijnse islamitische geleerde op de Westelijke Jordaanoever, Dr. Bassam Jarrar, een oude spirituele leider van Hamas, een icoon op YouTube met bijna 700.000 abonnees, stuwt de doemdenkerij voort, die door een meerderheid van de Palestijnen wordt opgepikt. Jarrar predikt over Joden ook de Koranopvatting dat "Allah hen in apen en varkens heeft veranderd," en verklaarde over Hitler: "In 1933 kwam hij aan de macht. In die tijd waren er vijf miljoen werklozen in Duitsland. Binnen twee jaar - van 1933 tot 1935 - zette hij al die vijf miljoen aan het werk."

In de afgelopen weken hebben de Israëlische autoriteiten bijna 6.000 berichten op sociale media moeten verwijderen die aanzetten tot meer aanvallen op Joden. Het is Ramadan; PA opperste Sharia rechter Mahmoud Al-Habbash, die ook Mahmoud Abbas' adviseur is, herinnerde de Palestijnen eraan dat "Ramadan een maand van jihad, verovering en overwinning is." Het was niets meer dan een aansporing tot moord door een gerespecteerde Palestijnse functionaris.

Israël zal zich natuurlijk niet als schietschijf laten gebruiken. Wat de Palestijnen ook ontketenen, wanneer Israël onvermijdelijk terugslaat om zichzelf te verdedigen, zal overal de gebruikelijke slachtofferschapspropaganda opduiken.

Een artikel getiteld "Eindtijd voor Israël: The Apocalyptic 'Quranic' Prophecy Electrifying Palestinians" door Ori Nir gepubliceerd door Haaretz deelde de bevindingen van het onderzoek op 17 april 2022:

Als je de Palestijnse sociale media volgt, weet je dat deze bevinding verband houdt met een populaire theorie die is bedacht door een prominente Palestijnse islamistische geleerde op de Westelijke Jordaanoever, Dr. Bassam Jarrar, een langdurig geestelijk leider van Hamas en een YouTube-icoon, met bijna 700.000 abonnees.

Jarrar baseert zijn voorspelling op verschillende Koranverzen en op ingewikkelde numerologie. Zijn theorie is niet nieuw. Hij voorspelt al sinds 1992, en publiceerde in 1996 een boek waarin hij de theorie onderbouwt. Wat echter tijdig is aan zijn profetie, is dat we de uitgerekende datum hebben bereikt. Ja, volgens Jarrar zal de ondergang van Israël plaatsvinden tussen maart en juni 2022.

Bron: Palestinians believe Qur’anic prophecy Israel will collapse by June 2022 » Sirf News