www.wimjongman.nl

(homepagina)


NIEUWE WERELDORDE KOMT - HET KONINKRIJK VAN ANTICHRIST

4 juni 2022

()

Een Eén Wereld Regering in opkomst. Een volg- en controlesysteem (Merkteken van het Beest), wordt snel opgebouwd. Kunstmatige Intelligentie die haar eigen taal ontwikkelt en God kan 'vervangen'.

Israël bereidt zich voor op een aanval op de Iraanse nucleaire faciliteiten, (terwijl tegelijkertijd Joden van over de hele wereld terugkeren naar het Heilige Land). De rest van de wereld staat aan de vooravond van een Derde Wereldoorlog, die deze keer nucleair zou kunnen worden.

Een wereldeconomie die op het punt staat in te storten onder het gewicht van de extreme schuldenlast en de explosieve inflatiedruk. Een wereldwijde voedselcrisis die miljoenen mensen de toegang tot basisvoedsel zou ontzeggen. Een groeiende energiecrisis die de problemen met de toeleveringsketen verergert en de voedselprijzen de hoogte in jaagt.

Nog meer 'plandemieën' gepland, deze keer met apenpokken die een handig middel zijn om de wereld tot wereldbestuur te dwingen en dat in de richting van het eerder genoemde digitale volg- en traceersysteem waar zowel het WEF als de WHO op zijn gesprongen om de mensheid tot slaaf te maken.

Een seksueel verdorven en in toenemende mate gewelddadige samenleving die wegzinkt in een morele ineenstorting en die God buiten spel zet, terwijl de samenleving vrolijk doorgaat (breed is de poort die naar de ondergang leidt - smal is de poort naar het leven).

Het bovenstaande is slechts een zeer korte samenvatting van alles wat in dit blogartikel is opgesomd. Kan het nog veel erger worden? Kan de terugkeer van de Heer nog veel langer duren? We denken na en we wachten nog steeds.

Dus terwijl we wachten, gaan we er een dag of twee tussenuit en gaan we kamperen aan een plaatselijk meer. God heeft nog steeds een prachtige planeet gemaakt en wij zijn van plan om te gaan genieten van zijn schepping, al is het maar voor een dag of twee.

()

Laat de hemelen zich verheugen, laat de aarde blij zijn, laat de zee weerklinken en alles wat zich daarin bevindt. Laat de velden jubelen, en alles wat zich daarin bevindt; laat alle bomen van het woud zingen van vreugde. Psalm 96:11-12 NIV

Gods zegen, en blijf omhoog kijken.


Het toekomstige Eénwereldbestuursstelsel

Opinie-artikel: Een nieuwe wereldorde is in opkomst - en de wereld is er niet klaar voor

"Zijn we klaar voor de nieuwe wereldorde?" De provocerende titel van het panel dat de ambitieuze World Government Summit hier vorige week inluidde, suggereerde dat er een nieuwe wereldorde aan het ontstaan is - en dat de wereld er nog niet klaar voor is. Sinds de Russische president Vladimir Poetin op 24 februari zijn invasie in Oekraïne begon, de meest moorddadige die Europa sinds 1939 heeft gekend [??? bedoeld dus WO II], wordt er steeds meer geschreven over wie de toekomstige wereldorde zal vormgeven.

Een nieuwe wereldorde is in opkomst.
Verder lezen... - NL (automatische vertaling)

Wereldelites komen samen in Washington DC voor bijeenkomst Bilderberggroep

Wereldwijde elites uit het bedrijfsleven, de politiek, de grote technologiebedrijven, de media en de academische wereld zijn nu in Washington DC voor de 68e jaarlijkse bijeenkomst van de Bilderberg Groep.
Verder lezen... - NL (automatische vertaling)

Bron: New World Order is coming - Kingdom of Antichrist