www.wimjongman.nl

(homepagina)


De NAVO sanctioneert Mr Zelenskyy niet.

Wie is er nu werkelijk voorstander van een nucleaire oorlog?

Door Judi McLeod op 10 oktober 2022

Oekraïne's Zelenskyy roept de NAVO op tot 'preventieve aanvallen' (Fox News, 8 oktober 2022).

"Oekraïense functionarissen lijken terug te komen op opmerkingen van president Volodymyr Zelenskyy, die de NAVO leek op te roepen tot preventieve aanvallen op Rusland om de nucleaire dreigingen van de Russische president Vladimir Poetin te stoppen."

Iemand in mijn omgeving stelde me vanmorgen een zinderende, nee, een brandende vraag over Zelenskyy's oproep aan de NAVO om 'preventieve aanvallen' op Rusland uit te voeren.

Vragen van de dag:

De prangende vraag: "Als Oekraïne de oorlog tegen Rusland wint, zoals de media onophoudelijk melden, waarom zijn er dan 'preventieve aanvallen' tegen Rusland nodig?"

Een langzaam opkomende vraag van mijzelf, afkomstig van Tweets op het 'Net' die beweerden dat het Vladimir Poetins belangrijkste strijd is om de Grote Reset te stoppen, spookte al een tijd door mijn onrustige geest:

Waar zijn de westerse leiders die de voortgang van The Great Reset proberen te stoppen, nu we weten dat het een harde realiteit is en niet slechts een of ander complot?

Iemand?

De beide leiders in Canada en de VS zijn medeplichtig aan WEF-leider Klaus Schwab en de komende verschrikkingen van The Great Reset.

Terug naar Zelenskyy en zijn oproep aan de NAVO om 'preventieve aanvallen' uit te voeren tegen Rusland:

"Tijdens een virtuele toespraak voor het Lowy Institute op 6 oktober werd Zelenskyy gevraagd hoe de internationale gemeenschap een potentiële kernoorlog tussen Rusland en Oekraïne zou kunnen helpen voorkomen. In zijn antwoord noemde de Oekraïense president de "preventieve aanvallen". (Fox News)

"We kunnen nu al zien dat deze mensen [Russische functionarissen] tot zulke wreedheden in staat zijn. Wat moet de NAVO doen? Het Rusland onmogelijk maken om kernwapens te gebruiken," antwoordde hij, volgens Yahoo! News.

"Zelenskyy voegde eraan toe: "Maar wat [belangrijker] is, ik wend me opnieuw tot de internationale gemeenschap, zoals ik deed vóór 24 februari, om preventieve aanvallen uit te voeren, zodat ze weten wat hen te wachten staat als ze die [kernwapens] gebruiken."

"De aanvallen kunnen niet "andersom" plaatsvinden, aldus de Oekraïense president, want "wachten op Russische nucleaire aanvallen" zou het conflict alleen maar verder doen escaleren.

"Heroverweeg het toepassen van druk," drong Zelenskyy aan in zijn toespraak, "dat is wat de NAVO zou moeten doen, en heroverweeg de volgorde waarin het wordt toegepast."

"De Kyiv Independent meldde dat Maria Zakharova, een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, beweerde dat de opmerkingen boven het oproepen tot een nucleaire oorlog staan, die de planeet zou kunnen vernietigen.

"Dmitry Peskov, de perschef van Poetin, zei dat de woorden van Zelenskyy "een oproep waren om een wereldoorlog te beginnen met onvoorspelbare en gruwelijke gevolgen", aldus Yahoo.

"Serhii Nykyforov, de woordvoerder van Zelenskyy, verklaarde later dat Zelenskyy eigenlijk opriep tot preventieve sancties tegen Rusland om het gebruik van kernwapens te voorkomen, aldus de Kyiv Independent.

"Poetin suggereerde aanvankelijk het gebruik van kernwapens in Oekraïne, toen hij op 21 september zei dat Rusland "alles zou gebruiken wat het kan" wanneer "haar territoriale integriteit wordt bedreigd".

"De opmerking kwam toen Rusland probeerde vier oostelijke en zuidoostelijke Oekraïense regio's te annexeren, en de door het Kremlin gesteunde referenda goedkeurden om zich bij Rusland aan te sluiten.

Proberen Schwabs Grote Reset tot een uitgemaakte zaak te maken terwijl machtige oligarchen de wereld in een verwoestende kernoorlog duwen.

"Dit is geen bluf", voegde de Russische president er destijds aan toe.

"In de toespraak van Zelenskyy riep hij op tot een "duidelijke veroordeling" van de wereld tegen de voortdurende invasie van Rusland. Ook riep hij op tot "nieuwe en harde sancties" tegen Moskou."

Ondertussen heeft Zelenskyy onnoemelijk veel miljarden voor zijn persoonlijke oorlogsspelletjes die de hele wereld in gevaar brengen.

En wat doen president Joe Biden en premier Justin Trudeau om de voortgang van de door de media getagde Grote Reset 'samenzwering' te stoppen?

Proberen om Schwabs Great Reset tot een uitgemaakte zaak te maken, terwijl machtige oligarchen de wereld in een verwoestende kernoorlog duwen.

Bron: Who Is REALLY Pushing Nuclear War? | Canada Free Press