www.wimjongman.nl

(homepagina)


Geen intervallen meer: Overgangsfase begint

Gary - 13 april 2022

()

Als een vrouw de tijd van de bevalling nadert, ervaart ze een reeks weeën die dichter bij elkaar komen en intenser worden. De tijd tussen de weeën wordt een interval genoemd. Zoals velen hebben opgemerkt die de vervulling van de eindtijdprofetie gadeslaan, hebben de afgelopen jaren gevoeld als een reeks weeën en intervallen, en ze zijn dichter en dichter na elkaar gekomen.

2010-2011: Ik herinner me nog 2010, het eerste jaar van onze bediening bij Unsealed, toen de Arabische Lente begon. Het Midden-Oosten was aan het koken. Uiteindelijk mondde het uit in tien jaar durende burgeroorlogen in Syrië en Libië, die onnoemelijk veel levens kostten. De dynamiek van het Midden-Oosten was voor altijd veranderd.

TUSSENPERIODE: 3 JAAR

2014-2015: En wie kan de grote conjunctie vergeten rond de tijd van het eerste bloedmanen in de tetrad van 2014-15? Rusland viel de Krim binnen en ISIS kwam aan de macht in Irak en Syrië. Toen kwam het shmita jaar en waren we getuige van economische crashes, een fatale wending richting Sodom in de Verenigde Staten (Obergefell v. Hodges), nog twee bloedmanen, en Iraanse, Turkse en Russische troepen in Syrië. Mekka werd getroffen door de bliksem en een daaropvolgende instorting van de kraan van de Grote Moskee doodde 111 mensen. Als klap op de vuurpijl werd Israël diezelfde maand, rond Rosj Hasjana, getroffen door een grote zandstorm in het Midden-Oosten. Toch werd het een beetje rustiger.

TUSSENPERIODE: 2 JAAR

2017–2018: Toen kwam 2017 met de pas geïnaugureerde Trump-Pence ("Trompetten") regering, doorslaggevende verklaringen betreffende Jeruzalem en de Golanhoogte, het Jubeljaar van Jeruzalem, verschillende verwoestende aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, een reeks orkanen die parallel liepen met het geboorteverhaal, een enorme X-klasse zonnevlam, en de Grote Amerikaanse Zonsverduistering en het Openbaring 12 Teken. Het jaar daarop zou Israël zich opnieuw vestigen als de natiestaat van het Joodse volk met Hebreeuws als officiële taal en de bijbelse feesten en sabbatten als heilige dagen.

INTERVAL: 1 JAAR

2019-2021: 2020 begon een ernstige en intense inkrimping. Het begon echt een dag eerder, op oudejaarsavond in 2019, toen Iraanse proxies de Groene Zone in Bagdad aanvielen. De VS namen wraak door Qasem Soleimani te vermoorden, wat leidde tot het bijna uitbreken van een wijdverspreide oorlog in het Midden-Oosten. Diezelfde maand, in januari 2020, onthulden Trump en Netanyahu de Deal van de Eeuw; tegelijkertijd circuleerde COVID-19 snel in China en verspreidde zich daarbuiten. De wereld zou voor altijd veranderen. Quarantaines, lockdowns, maskers en het traceren van contacten zouden snel de norm worden. De historische Abraham Akkoorden werden die september ondertekend, de weg vrijmakend voor het uiteindelijke Daniël 9:27 verbond, en Trump verloor de herverkiezing. De tijd van de spreekwoordelijke "Trump" was voorbij en de tijd van "Jozef" (de man die over Egypte en Israël waakte tijdens de zevenjarige hongersnood in de oudheid) was aangebroken. We waren ook getuige van de mogelijke astronomische vervullingen van Openbaring 12:3-4 en Openbaring 12:5.

INTERVAL: MAANDEN

NOVEMBER 2021-NU: De Orwelliaanse reactie op COVID-19 is grotendeels onverminderd van kracht gebleven sinds maart 2020, maar er was een zekere afkoelingsperiode vanaf ruwweg de inauguratie van Biden tot november 2021. Naast de "brave new world" van COVID, leken de dingen tot rust te komen. De economie herstelde zich enigszins. Een veel mildere variant van het virus begon zich te verspreiden, wat hoop gaf op kudde-immuniteit en een uiteindelijke terugkeer naar pseudo-normaliteit.

Maar in november vorig jaar begon een inkrimping van ongekende proporties - een inkrimping zonder enig respijt. Iran had voldoende verrijkt uranium verworven om binnen enkele weken een kernkop te produceren, indien de Ayatollah groen licht zou geven. Ze waren nog nooit zo dichtbij geweest. Israël begon een grote internationale diplomatieke campagne om steun te verwerven en bereidde zich voor op een oorlog. En Rusland begon met een massale opbouw van strijdkrachten rond Oekraïne, ter voorbereiding van een invasie over de grond - de grootste in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog - onder het mom van "jaarlijkse trainingsoefeningen". Wereldwijd begon de demon van hyperinflatie op te komen.

En nu, na zes maanden van deze voortdurende inkrimping, wordt de inkrimping alleen maar erger: de oorlog is naar Europa gekomen. De consumenteninflatie bereikte 8,5% in één maand. Soevereine landen zijn begonnen met het in gebreke stellen van hun schulden (Sri Lanka, onlangs). Wereldwijde bevoorradingsketens staan op instorten. Graanprijzen rijzen de pan uit (een voorbode van Openb. 6:5-6?). Grote financiële instellingen voorspellen een wereldwijde recessie. Iran zou, volgens de meest recente berichten, genoeg uranium hebben verworven voor een rudimentaire bom. En een schijnbare derde intifada breekt uit in Gaza, Judea en Samaria, terwijl Israël op het punt staat het groene licht te geven voor massale aanvallen op Irans nucleaire wapenprogramma.

Terwijl ik het ontvouwen van de eindtijd-Bijbelprofetieën de afgelopen 12 jaar nauwlettend in de gaten hield, heb ik ook een exponentiële groeicurve waargenomen in het aantal Christenen dat dromen rapporteert over de opname en verdrukking, evenals het aantal ministeries dat preken over de eindtijd en de nabijheid van de wederkomst van Christus verkondigt. Nog maar vijf of zes jaar geleden waren er slechts enkele handvol van dit soort bedieningen die ik was tegengekomen. Nu zijn het er honderden. Duizenden zelfs. God zal niet de volgende stap zetten, namelijk de opname van de Kerk, zonder een diepgaand, duidelijk en veelvoudig getuigenis achter te laten. Als het Openbaring-12-teken van 2017 één groot doel diende, dan was het misschien dit: het openen van ontelbare ogen en het lanceren van ontelbare bedieningen. Deze dappere wakers en vrouwen schreeuwen het ongegeneerd van de daken, vanaf de kansels, op de straathoeken, via het internet en zelfs aan de poorten van Jeruzalem. De tijd is echt nabij.

M - A - R - A - N - A - T - H - A

Bron: No More Intervals: Transition Phase Begins - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates