www.wimjongman.nl

(homepagina)


Vlieg geen migranten naar beschermde steden. Scheep ze in.

19 september 2022 - door Jeff Davidson

()

Dus de Über-Liberalen van Martha's Vineyard kregen een heel klein voorproefje van wat Texas en Arizona elk uur van elke dag moeten doorstaan, maandenlang, zonder einde in zicht. Wat een prachtige glimp voor de hele wereld om te zien: hoe een ultra-rijk, dunbevolkt eiland, in een virtuele vrijheidsstaat, omgaat met een uiterst kleine fractie van illegale immigranten die de grens oversteken en verlangen naar vrijheid!

Al die borden, al die deugdzaamheid, en wat levert het op? Grove hypocrisie. Dan begint het schuldspel. DeSantis en Abbott... het zijn gewoon slechte mannen, die de armen gebruiken als politieke pionnen. Hoe weten we dat? De liberale pers stuurt deze boodschap vandaag via megafoons de wereld in.

Maar zoals ieder weldenkend mens weet, ligt de echte schuld in Washington DC, dankzij de lakse regering van Joe Biden, zijn lakei Kamala Harris en de superincompetente minister van Binnenlandse Veiligheid, Alejandro Mayorkas.

Meer waar voor je geld

Blijkbaar heeft gouverneur DeSantis flink moeten betalen om de 50 "uitgebuite zielen" naar Martha's Vineyard te vliegen. Maar hier is een oplossing om er nog meer te sturen, tegen veel lagere kosten per persoon. Koop een van de vele cruiseschepen die te koop staan bij de cruisemaatschappijen die de afgelopen 30 maanden zwaar zijn getroffen en die nu proberen hun inventaris te verkleinen.

Persoonlijk heb ik 39 keer gecruised en ik kan u vertellen dat deze grote schepen comfortabel tussen 2500 en 4500 passagiers kunnen herbergen. Voor een korte reis langs de Atlantische kust zou een verdubbeling en verdrievoudiging van het aantal personen in elke kamer, per gezin, neerkomen op bijna 10.000 op één reis. Vanuit Texas, via de Golf van Mexico, of rechtstreeks vanuit Florida, via de Atlantische Oceaan, kon een schip Massachusetts binnen drie dagen bereiken.

Tijdens de reis zijn de faciliteiten aan boord uitstekend. Er zijn gezondheidsclubs, sauna's, stoombaden, een hardloopbaan en zelfs een zwembad of twee.

Deze gasten van Joe Biden, vervoerd door gouverneurs, zouden zich op de heenreis daadwerkelijk vermaken, en dan, verdorie, beloond worden via de vrijgevigheid die het goede volk van Massachusetts vertegenwoordigt.

Het vervullen van heilige dromen

Gouverneur DeSantis, evenals gouverneur Abbott, die cruiseschepen in dienst heeft, zou dan alle steden langs de Atlantische kust kunnen voorzien van precies datgene waar ze om gesmeekt hebben. Na al die jaren, hé, waarom geen prachtige levering aan Baltimore, en dan Rehoboth Beach, Delaware waar de Bidens vaak komen?

En wat dacht je van de duizenden migranten die bezorgd worden in Atlantic City, New Jersey, en de Hamptons in Long Island? Vergeet Bridgeport en New Haven, Connecticut niet voordat we verder gaan naar Newport, Rhode Island, Nantucket en Boston. Maak voor de goede orde een paar leveringen aan de badplaatsen in Maine.

Wat een wonder om te zien hoe deze zelfbenoemde zorgzame bestemmingen duizenden en duizenden migranten tegelijk verwelkomen en hen kunstig absorberen. Zeker, er zullen wat aanpassingen zijn; deze plaatsen zullen veel geld moeten uitgeven voor voedsel, onderdak en kleding voor deze nieuwkomers... en dan moeten ze voor langere tijd onderdak en werk vinden. Dus wat als lokale scholen niet zijn uitgerust met leraren vreemde talen en lesprogramma's zodat de nieuwe kinderen zich kunnen aanpassen? Is dat niet de bedoeling van de vrijhavensteden?

Even inchecken

Laten we al deze plaatsen een jaar later opnieuw bezoeken en kijken hoe het deze welkome gasten is vergaan. Hoe zit het met de criminaliteit? Zijn ze in aanraking gekomen met de wet? Over de scholen? Hoe zit het met de volksgezondheid? Laten we een nauwkeurige momentopname maken van wat er gebeurt op de dag dat ze aankwamen, versus een jaar later, twee jaar later, en drie jaar later.

Als mensen in je gemeenschap worden gedumpt, of in je huis, ondanks de liberale deugdzaamheid, betekent dat een enorme verandering in hoe jij en zij leven. Het is humanitair om een migrant in nood te helpen. Duizenden migranten, of tienduizenden, allemaal tegelijk, in één gemeenschap droppen is geen humanitair gebaar, het is een aanval op jullie manier van leven.

Zoals Henry Kissinger de toenmalige Duitse kanselier Angela Merkel beroemde raad gaf, is het helpen van één persoon in nood om naar Duitsland te komen een humanitair gebaar. Grote massa's naar Duitsland laten komen bedreigt jullie cultuur.

Bron: Don’t Fly Migrants to Sanctuary Cities | Frontpage Mag