www.wimjongman.nl

(homepagina)


Zet je schrap voor de schok: Luciferiaanse elite lanceert 'Grote Ineenstorting' van de Westerse beschaving

Door Leo Hohman 25 januari 2022

U weet dat de tijd begint te dringen over de valse realiteit waarin de meeste mensen leven, wanneer de gemeenschappelijke mainstream media begint te berichten over een aantal van de dingen die wij in de alternatieve media al jaren melden.

Ik waarschuw al sinds 2018: Amerika is op weg naar een burgeroorlog. De laatste zes maanden of zo hebben velen van ons gewaarschuwd voor de krakende toeleveringsketen.

Die keten staat op het punt te knikken en te breken als een waterleiding in het holst van de winter, wanneer ijskoude lucht vanuit het noorden binnensluipt.

Het gebeurt meestal midden in de nacht, terwijl iedereen in zijn warme bed ligt te slapen. Onder de druk van de dalende temperaturen, begint de pijp uit te zetten. In gevaar komt, de pijp begint te druppelen, en dan plotseling knalt hij. Het water gutst het huis in.

Op dat moment heb je een grote puinhoop onder je handen. Als u het koude weer had zien aankomen, had u de leidingen ingepakt en beschermd tegen de schade.

Zo zie ik op dit moment de aanvoerketen in de VS. De druk neemt toe terwijl de façade van normaliteit regeert in het leven van 90 procent van de Amerikaanse gezinnen. Terwijl zij slaapwandelend door het leven gaan, hebben zij geen idee van wat voor druk er wordt opgebouwd op de pijpen die het geld door de wereldeconomie laten stromen.

Maar wanneer de oneerlijke mainstream media het begint op te merken en zachte, halfslachtige waarschuwingen geeft, weet je dat het breekpunt nabij is.

Neem bijvoorbeeld het artikel dat verscheen in de editie van 15 januari van de Detroit News. In een verhaal met de kop Michigan ziet acute gevolgen van Canadese weigering om ongevaccineerde Amerikaanse truckers binnen te laten, krijgen we een kleine glimp van de waarheid te zien - de motor die de Amerikaanse economie aandrijft, de truckers, staan op het punt een vernietigende klap te krijgen van de socialistische regering die het in Canada voor het zeggen heeft.

Een sleutelwoord in die kop sprong er voor mij uit - "impact."

Vorige week berichtte ik over de vele dromen en visioenen van geestelijk onderscheidende christenen in verschillende gebieden. Ze kennen elkaar niet, ze hebben allemaal een andere achtergrond, maar ze hebben het allemaal over soortgelijke dromen die gelovigen waarschuwen om zich "schrap te zetten voor de schok".

Sinds ik van deze dromen gehoord heb, heb ik gemerkt dat het woord 'schok' [of impact] overal opduikt. En in dit Detroit News artikel wordt ons verteld over een dreigende "acute schok."

Als je alleen op de kop afgaat, zou je de indruk kunnen krijgen dat alleen Michigan zal lijden onder de gevolgen van dit vaccinatie-mandaat voor vrachtwagenchauffeurs.

Laat u niet misleiden. Statistieken tonen anders aan. Meer dan 50 procent van de vrachtwagenchauffeurs is niet gevaccineerd en 37 procent heeft in een enquête van de American Trucking Associations gezegd dat zij de injectie nooit zullen nemen en hun baan zullen opzeggen als hun werkgever hen daartoe dwingt.

Je moet meer dan halverwege het artikel lezen voordat je bij deze bomvolle uitspraak komt van Brian Hitchcock, voorzitter van de Michigan Trucking Association.

"Het zal zeker een schok geven (daar is dat woord weer). En het gaat morgen al beginnen, en het gaat een tekort creëren. aan aanvoer en van alles dat heen en weer gaat."

Spoedig zal "de scheepvaart in beide richtingen worden verstoord," legt het artikel uit.

Als dit de enige uitdaging was voor de aanvoerketen in de VS, dan konden we er misschien mee omgaan.

Maar dat is niet zo.

De andere grote kracht die een wig drijft in de toeleveringsketen van de VS is China.

De Chinezen sluiten opzettelijk havens die goederen naar de V.S., Canada en Europa sturen.

Als onderdeel van hun "Covid-zero"-beleid sluit China de havens, wat betekent dat de vele producten waarvan Amerika is gaan afhangen omdat ze door China worden geleverd, in de komende weken en maanden niet in de winkelschappen te vinden zullen zijn.

Dankzij de globalisering is de VS niet langer een zelfvoorzienend land. Veel belangrijke producten, zoals levensreddende antibiotica, worden vanuit China naar de VS verscheept. Het zou maanden, misschien wel jaren duren voordat de VS industrieën hebben opgebouwd die deze producten in bulk kunnen produceren.

Volgens Bloomberg, een andere grote uitgever, beginnen de gevolgen van de beperkingen in China "de toeleveringsketens in de regio te raken". Als gevolg van het trage verkeer van goederen door enkele van de drukste en belangrijkste havens van China, wijken expediteurs nu uit naar Shanghai, wat het soort vertragingen veroorzaakt in 's werelds grootste containerhaven dat afgelopen zomer tot enorme congestieknelpunten leidde. Dat vertaalde zich uiteindelijk in een recordaantal containerschepen die voor de kust van Californië lagen te wachten, een toeloop die tot op de dag van vandaag nog niet is weggewerkt.

Nu de vaarschema's al met vertragingen van ongeveer een week worden geconfronteerd, waarschuwen expediteurs voor de gevolgen voor de reeds overbelaste havens in Europa en de VS. Daarom waarschuwen economen ook dat de wereldeconomie afstevent op de "moeder van alle bevoorradingsketenschokken" als China zijn havens blijft sluiten.

Zet je schrap voor de gevolgen. Acute gevolgen.

We staan op het punt om ernstige ontberingen te ervaren als nooit tevoren. En het zullen niet alleen voedselwinkels zijn. Auto-onderdelen uit Canada zullen het moeilijker maken om auto's te repareren. Farmaceutische producten, elektronica, kleding en zo'n beetje alles wat we bij Walmart kopen komt uit China. Stelt u zich de gevolgen eens voor als China zijn langverwachte militaire zet gaat doen in Taiwan, waar de overgrote meerderheid van de computerchips van de wereld wordt gemaakt.

De grote nieuwszenders zien het grotere plaatje niet, of misschien zien ze het wel maar zijn ze bang dat als ze het melden de slapende Amerikaanse bevolking nog onrustiger en rustelozer zal worden dan ze al is. Maar als je artikelen ziet als die van zaterdag in de Detroit News en vrijdag in Bloomberg, dan weet je dat zelfs zij nerveus worden. Ze moeten zich afvragen of die "samenzweringstheoretici" misschien al die tijd gelijk hadden. Maar hun controleurs in de bestuurskamers van de bedrijven laten hen niet tot op de bodem van de samenzwering gaan, om de hele waarheid aan hun lezers te vertellen.

Als ze dat konden, zouden ze weten dat wat we nu zien met deze vaccinatie-mandaten en havensluitingen, allemaal te wijten aan een virus dat 99 procent overleefbaar is, deel uitmaakt van een plan voor de gecontroleerde vernietiging van Amerika en het Westen. Het is allemaal ontworpen door zeer machtige entiteiten die opereren op een niveau boven de door onze gekozen politieke leiders. De beslissingen die leiden tot de ineenstorting worden genomen door diegenen die zich scharen achter Klaus Schwab's visie, zoals die naar voren is gebracht door het Wereld Economisch Forum en gelieerde entiteiten als de Verenigde Naties, de Gates, Rockefeller, Soros en Ford stichtingen, en de elites van de bedrijfsmacht in de in elkaar grijpende raden van bestuur van Blackrock, Vanguard, State Street en Fidelity. Deze vier financiële investeringshuizen bezitten een controlerend aandeel in bijna alle grootste bedrijven ter wereld, inclusief de grootste banken. En ze hebben besloten dat het tijd is om het systeem op te blazen en opnieuw te beginnen met iets nieuws. Iets heel anders. Zij noemen het de Grote Reset. Ik noem het technocratie.

Ze willen de wereldeconomie en de wereldwijde sociale structuur resetten - de manier waarop we leven, werken, eten en ons bewegen in de maatschappij. Ze hebben een plan voor dit alles en het zal niet lijken op wat we gewend zijn, net zo min als het Nieuwe Normaal onder Covid lijkt op wat we gewend waren.

Zij willen een economie gebaseerd op een nieuwe digitale, programmeerbare munt en een sociale structuur gebaseerd op hun Luciferiaanse waarden.

Dat betekent dat het huidige kapitalistische economische systeem, gebaseerd op de Amerikaanse dollar, naar de prullenbak moet voordat zij "beter kunnen opbouwen" [Build Back Better] met het nieuwe geldsysteem en een nieuwe technocratie gebaseerd op sociaal krediet en een nieuwe "rechtvaardigere" vorm van "inclusief kapitalisme", dat niets gemeen heeft met het werkelijke kapitalisme.

Dit systeem houdt in dat de middenklasse wordt losgekoppeld van haar eigendom. Bijna al het privé-bezit in het nieuwe systeem, als het met succes wordt ingevoerd, zal eigendom zijn van de 1 procent van de elites en wij zullen het van hen huren.

Degenen die het niet eens zijn met het heersende verhaal van de overheid en de media, zullen op een ochtend wakker worden en ontdekken dat de toegang tot hun digitale geld is afgesloten. Er zal ook geen contant geld meer zijn, want contant geld zal niet meer bestaan.

Volgens het Economisch Wereldforum zal er tegen 2030 geen privébezit meer zijn in de handen van de kleine mensen. We zullen "niets bezitten", we zullen geen privacy hebben en toch, op de een of andere manier, zullen we gelukkig zijn", zeggen ze.

Schwab introduceerde deze concepten in zijn boek, COVID 19: The Great Reset, dat werd uitgebracht binnen zes maanden na de verschijning van Covid in China.

Het systeem heeft betrekking op elk individu en elke natie, of ze het leuk vinden of niet.

Kijk eens naar de amusante 2 minuten durende video uit Nederland, waar de marionettenpremier van dat land onlangs op het matje werd geroepen voor zijn trouw aan het plan van het Wereld Economisch Forum voor de wereld.

De geplande nieuwe wereldorde houdt niet op bij economische herstructurering.

Net zoals ze mensen uit de middenklasse moeten loskoppelen van hun eigendom, door middel van strafheffingen en milieuvoorschriften, moeten ze ook gezinnen loskoppelen van de traditionele waarden die hen zijn overgeleverd en die voortkomen uit het traditionele christelijke geloof - zoals de wens om te trouwen en een gezin te stichten, om een eerlijke dag te werken en om je ouders en grootouders te eren. Zij zijn al tientallen jaren actief op dit front, maar de vijgenboom wordt rijp, tot het punt waarop kleine jongens en meisjes op de lagere school wordt geleerd hun door God gegeven geslacht in twijfel te trekken.

Ouders die zich verzetten tegen hun schooldirectie worden door hun eigen regering bestempeld als achterlijke dwepers en potentiële terroristen.

Wat deze ouders leren is dat in de wereld van de Grote Reset slechts één stem het podium mag delen - de stem van de heersende elites - en dat alle anderen bereid moeten zijn deel te nemen aan hun zorgvuldig opgebouwde echokamer of hun mond moeten houden. Alle tegenstemmen worden brutaal en efficiënt het zwijgen opgelegd.

De Grote Reset is er nog niet eens, maar we kunnen nu al een voorbode zien van de manier waarop dit nieuwe wereldwijde beestensysteem werkt. Er is geen tolerantie voor vrije meningsuiting.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de technologie waarop mRNA vaccins zijn gebaseerd, wordt geïnterviewd door podcaster Joe Rogan en gebruikt dat platform om de wereld te waarschuwen voor de gevaren van deze dodelijke injecties. En wat gebeurt er? Malone wordt verbannen van alle sociale media en een groep van bijna 300 artsen stuurt een open brief aan Spotify, waarin zij er bij Spotify op aandringen de stekker uit Rogans podcasts te trekken, omdat Rogan "anti-vax desinformatie" zou verspreiden.

Joe Biden, met zijn 33 procent goedkeuringscijfer, komt deze week op TV en doet een speciale oproep aan de Big Tech social media bedrijven om de "desinformatie" over vaccins aan te pakken, en wat gebeurt er? Binnen enkele uren lezen we dat Direct TV One America News [OAN] uit haar zenderaanbod heeft geschrapt.

MyPillow oprichter en CEO Mike Lindell heeft zijn rijkdom gebruikt voor het welzijn van het volk, door een alternatief te creëren voor Fox News, dat niets meer is dan gecontroleerde oppositie. Lindell's nieuwe livestreaming netwerk, Lindell TV, is toegankelijk via Frankspeech.com en het heeft geweldig werk verricht om de frauduleuze regering in Washington te ontmaskeren. Wat krijgt Lindell voor zijn inspanningen om de waarheid naar buiten te brengen? Zijn bank, Heartland Financial Minnesota Bank and Trust, deelde deze week trots mee dat zij alle rekeningen van Lindell opheft.

Bron: Brace yourself for Impact: Luciferian elite launch ‘Great Collapse’ of Western civilization – LeoHohmann.com