www.wimjongman.nl

(homepagina)


Zijn we getuige van de ineenstorting van Amerika's regeringssysteem?

9 augustus 2022 - door Michael Snyder

()

De corruptie is nu zichtbaar in de openbaarheid. De hele wereld was verbijsterd door de gemene inval op Mar-a-Lago, en het is vrij duidelijk waarom het bevel daartoe werd gegeven. Hoewel bijna de helft van het land wil dat Donald Trump zich weer verkiesbaar stelt voor het presidentschap, zal het establishment in Washington alles in het werk stellen om dat te voorkomen. Als de gevestigde orde in Washington succes heeft, zal ons regeringssysteem dan kunnen overleven? Ik denk dat dat op dit moment een legitieme vraag is. Om een regeringssysteem te laten functioneren, moet een bepaald percentage van de bevolking er vertrouwen in hebben. Zelfs voor de inval op Mar-a-Lago bleek uit opiniepeilingen dat het vertrouwen in ons regeringsstelsel nog nooit zo laag was geweest. Als de elite krijgt wat ze wil en Trump zich vanaf dit moment niet meer verkiesbaar mag stellen voor het presidentschap, zal dat deze natie fundamenteel door elkaar schudden.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de VS is er een inval gedaan in het huis van een voormalige president.

Ondertussen heeft de FBI met het bewijs van de ene grote misdaad na de andere grote misdaad op de laptop van Hunter Biden niets gedaan.

Op dit moment denk ik dat de Biden misdaadfamilie letterlijk kinderen zou kunnen offeren aan heidense goden op het gazon van het Witte Huis en er mee weg zou komen.

En natuurlijk plegen de Clintons al decennia lang grote misdaden zonder daar ernstige gevolgen aan te verbinden.

Hillary Clinton gebruikte de inval op Mar-a-Lago als een kans om hoeden te verkopen die haar email-schandaal verbergen...

Hillary maakte van de gelegenheid gebruik om geld te verdienen met de verkoop van hoeden met de slogan 'But Her Emails'.

Halverwege de ochtend waren de 32 dollar per stuk accessoires online uitverkocht.

Iedereen weet dat de Clintons zeer close waren met Jeffrey Epstein, maar geen van de namen in Epsteins beruchte "zwartboek" is ooit aangeklaagd.

Epstein bezocht het Witte Huis minstens 17 keer, en Bill Clinton vloog minstens 26 keer met Epsteins privéjet, en onze corrupte wetshandhavers weten hier alles van en hebben niets gedaan.

Dus misschien is het heel toepasselijk dat de rechter die de inval op Mar-a-Lago goedkeurde, letterlijk enkele van Jeffrey Epsteins voormalige werknemers vertegenwoordigde in de rechtszaal...

De rechter in Florida die de inval van de FBI in het landhuis van Donald Trump goedkeurde, vertegenwoordigde de werknemers van Jeffrey Epstein, zo is bekend geworden.

Bruce Reinhart trad op voor verschillende werknemers van de miljardair pedofiel voordat hij gisteren de 'onaangekondigde' huiszoeking op Mar-a-Lago goedkeurde.

Hij verliet het lokale US Attorney's office meer dan tien jaar geleden om een privé praktijk op te zetten en personeelsleden te helpen, waaronder zijn Lolita Express-piloten en zijn planner.

Hoe meer je graaft, hoe meer connecties je vindt.

Het is één grote gigantische club, en jij maakt er geen deel van uit.

En iedereen die die club bedreigt, wordt een doelwit. Zoals Ted Cruz correct heeft opgemerkt, worden de FBI en het ministerie van Justitie nu gebruikt als wapens tegen de vijanden van het D.C.-establishment...

De inval van de FBI bij Donald Trump is ongekend.

Het is corrupt en een misbruik van macht.

Wat Nixon probeerde te doen, heeft Biden nu uitgevoerd: De Biden Administratie heeft DOJ & FBI volledig bewapend om zo hun politieke vijanden aan te pakken.

En met 87000 nieuwe IRS-agenten, komen ze ook voor jou.

Als we echt een rechtvaardige samenleving hadden, zouden de Bidens en de Clintons al in de gevangenis zitten.

Maar dat zal nooit gebeuren.

De hele wereld kan de hypocrisie zien, en Ron DeSantis sloeg de spijker op zijn kop toen hij zei dat we nu een bananenrepubliek zijn geworden...

De inval in MAL is een nieuwe escalatie in de bewapening van federale agentschappen tegen politieke tegenstanders van het regime, terwijl mensen als Hunter Biden met fluwelen handschoentjes worden behandeld. Nu krijgt het regime nog eens 87000 IRS-agenten om tegen haar tegenstanders in te zetten? Bananenrepubliek.

Wat we nu zien is een klassiek geval van selectieve handhaving.

De andere kant kan letterlijk wegkomen met moord, en ondertussen zijn federale ordehandhavers wanhopig op zoek naar elk greintje bewijs tegen Trump dat ze maar kunnen vinden.

Kan dit mogelijk een grote averechtse uitwerking hebben op de gevestigde orde in D.C.? Matt Taibbi waarschuwt dat wat zich voor onze ogen afspeelt wel eens "het domste en meest onbedoeld destructieve politieke gambiet in de recente geschiedenis van dit land" zou kunnen zijn...

Op dit moment is het onmogelijk te zeggen of Trumps vermeende overtreding groot, klein, of daartussenin was. Maar dit is zeker een groot verhaal, en de omvang ervan strekt zich uit in meerdere richtingen, met inbegrip van het buitengewone politieke risico dat inherent is aan het besluit om de inval uit te voeren. Als het misloopt, als er aan deze actie geen wezenlijk aspect ten grondslag ligt, heeft de regering-Biden zojuist 's werelds meest gerenommeerde politiemacht op de nationale televisie omgetoverd tot de Amerikaanse versie van de Tonton Macoute. We kijken naar tegelijkertijd de domste en meest onbedoeld destructieve politieke gambiet in de recente geschiedenis van dit land.

Het topverhaal van vandaag in de New York Times, van de hand van de topjournalist van het Witte Huis, speculeert dat het gaat om "vertraagde teruggave" van "15 dozen met materiaal, opgevraagd door functionarissen van het Nationaal Archief". Als dat waar is, en het heeft niets te maken met 6 januari of een andere veel ernstiger overtreding, dan heeft het Ministerie van Justitie zojuist institutionele zelfmoord gepleegd en het land vele stappen dichter gebracht bij ooit ver verwijderde eventualiteiten als een nationale opstand of staat van beleg. Dit is waar, ongeacht wat je van Trump vindt.

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

De inzet is ongelooflijk hoog. De gevestigde orde in D.C. heeft alles op alles gezet om Trump te vernietigen en te voorkomen dat hij zich ooit nog kandidaat stelt voor het presidentschap.

Als ze winnen, winnen ze veel.

Als ze verliezen, verliezen ze veel.

En hoe dan ook, wat ze doen is ongelooflijk destructief voor ons systeem van regeren.

Als mensen eenmaal het vertrouwen in ons systeem verliezen, zal het bijna onmogelijk zijn om het te herstellen.

Voor het eerst sinds de stichting van onze natie, wordt de legitimiteit van ons regeringssysteem in twijfel getrokken.

Iedereen kan zien dat onze federale regering diep, diep corrupt is geworden, en op een gegeven moment zou al die corruptie de regering volledig kunnen doen instorten.

Bron: Are We Witnessing The Collapse Of America's System Of Government?