www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het huis van de logica en de rede

Door Carolyn Hyde - 12 mei 2022

()

Foto: Pinterest

Ik stond voor een zeer elegant huis in koloniale stijl van rode baksteen met witte zuilen aan de voorkant en een statige witte deur. Elke baksteen was perfect in orde en niets wat niet op zijn plaats was.

Toen ik het huis binnenkwam, werd ik begroet door een ruime hal met grote spiegels en schilderijen in gouden lijsten. Er was ook een plek om je paraplu neer te zetten en een schoenenrek op de perfecte hardhouten vloeren.

Toen ik de volgende kamer binnenkwam, was het een exacte kopie van de gang, opnieuw met alles in orde. Dus wandelde ik de volgende kamer in en het was hetzelfde en de volgende en de volgende...

Toen voelde ik Adonai zeggen dat er een plaats is voor logica en rede, maar in de komende dagen zullen zij op doodlopende wegen stuiten zonder uitweg. Voor hen die in dit huis wonen en troost vinden in het gebruik van alleen logica en rede om problemen op te lossen, zal het een enorme pijn en verwarring veroorzaken. Dit is waar veel volgelingen van Jesjoea in leven en die hun lampen nog niet hebben gevuld met Zijn olie van de Geest.

Maar om de volgende stappen te overleven die gepland zijn voor onze wereld, moeten we onze lonten hebben getrimd en onze lampen vol hebben met Zijn olie!

Carolyn Margolin-Hyde groeide op in een orthodox-joodse synagoge in de buurt van Chicago. Zij studeerde af aan de Universiteit van Illinois en als verpleegster werkte zij vele jaren in de verpleegkunde. Na Aliyah te hebben gemaakt, diende Carolyn als aanbiddingsleider in K'tsir Asher, De Oogst van Asher Gemeente, in Akko, en leidde de aanbidding in Kehilat Poriya, een gemeente in de buurt van Tiberius.

Bron: The House of Logic and Reason ยป Kehila News Israel