www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het komt eraan

door Daymond Duck - 24 december 2022

Op 17 december 2022 werd gemeld dat volksvertegenwoordiger David Cicilline, een Democraat uit Rhode Island, wetgeving heeft ingediend om voormalig president Trump permanent te verbieden zich opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap, en 40 Democraten hebben het ondertekend.

Cicilline beschuldigt Trump van het orkestreren van een opstand op 6 januari 2021.

Op het moment van dit schrijven is het nog maar de vraag of hoe over Cicilline's wetgeving gestemd zal worden voordat het nieuwe Congres in 2023 aantreedt, maar sommige conservatieven hebben vanaf het begin gezegd dat het belangrijkste doel van het valse showproces over 6 januari was om te voorkomen dat Trump opnieuw gekozen zou worden.

Sommigen, waaronder deze schrijver, hebben gezegd dat het niet te zeggen is wat de Amerikaanse schaduwregering zal doen om te voorkomen dat Amerika weer groot wordt (MAGA), omdat zij de soevereiniteit van de VS willen overgeven aan de Nieuwe Wereldorde (komende wereldregering).

Het was gemakkelijk om dit te zien aankomen, en hoewel er enige twijfel is of de wetgeving van Cicilline in stemming wordt gebracht, is er geen twijfel in de hoofden van sommige bijbelprofetie bestudeerders dat de Nieuwe Wereld Orde en de heerschappij van de Antichrist eraan komen.

Dat is waar "Build Back Better" en "The Great Reset" over gaan (iedereen op aarde onderwerpen aan een goddeloze wereldregering).

Trump wordt gezien als een belemmering die permanent verwijderd moet worden.

Hier zijn meer tekenen die erop wijzen dat het eraan komt.

Eén, betreffende een vredesverdrag in het Midden-Oosten: op 14 dec. 2022 heeft de aanstaande Israëlische Premier Netanyahu zijn overtuiging herhaald dat een akkoord over normalisatie van de Abraham-akkoorden met Saoedi-Arabië zou leiden tot een akkoord met alle Arabische naties en uiteindelijk tot vrede met de Palestijnen.

Netanyahu zei: "Ik ben van plan dit na te streven."

Twee, betreffende een vredesverdrag in het Midden-Oosten: op 14 dec. 2022 zei het parlement van de Europese Unie (EU): "De volgende Israëlische regering moet zich duidelijk inzetten voor de tweestatenoplossing" (zich inzetten voor de deling van Israël, iets dat de Slag om Armageddon zal uitlokken; Joël 3:2).

De resolutie roept op tot een Europese (woonplaats van de antichrist die een vredesverdrag zal bevestigen; Dan. 9:26) om het vredesproces te leiden, en zegt: "Twee soevereine democratische staten die naast elkaar leven in vrede en gegarandeerde veiligheid (vrede en veiligheid; I Thess. 5:3), met Jeruzalem als hoofdstad van beide staten en met volledige eerbiediging van het interne recht."

Drie, over de wereldwijde energiecrisis: op 16 december 2022 meldde het Internationaal Energie Agentschap (IEA) dat de vraag naar steenkool een recordhoogte heeft bereikt.

Met de winter en de dreigende stroomuitval heeft het bewuste tekort aan aardgas de vraag naar steenkool sterk doen stijgen.

Je zou denken dat voorstanders van klimaatverandering boos zouden zijn over mensen die doodvriezen, maar ze lijken meer overstuur door het toegenomen gebruik van steenkool.

Vier, over de Amerikaanse economie en bedrog: op 13 december 2022 zei de Federal Reserve Bank of Philadelphia dat het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics de werkgelegenheidscijfers van maart tot juni 2022 met meer dan een miljoen mensen overschatte.

Vijf, met de hulp van 39 Republikeinen in het Huis en 12 Republikeinen in de Senaat, kreeg president Biden zijn zogenaamde "Respect voor het Huwelijk" erdoor. (Het is eigenlijk een wetsvoorstel om immoraliteit of het homohuwelijk te legaliseren).

Texas volksvertegenwoordiger Chip Roy vroeg om een amendement om te voorkomen dat de overheid degenen die in het traditionele (Bijbelse) huwelijk geloven zou discrimineren, maar dat werd geblokkeerd. (Dus immoraliteit is legaal, en kritiek erop kan de overheid op je doen neerkomen. Wat gebeurt er met de vrijheid van meningsuiting?)

Zes, betreffende natuurrampen: tijdens de Verdrukkingsperiode zal er een ster uit de hemel vallen die brandt als een lamp; zij zal een derde deel van de rivieren en beken op aarde verontreinigen, en velen die daarvan drinken zullen sterven (het derde bazuinenoordeel; Openb. 8:10-11).

In 2022 zijn er minstens een dozijn verifieerbare meldingen geweest van zeer heldere vuurballen aan de hemel over de hele wereld (Spanje, China, V.S., VK, Brazilië, Portugal, India, etc.).

Op 18 dec. 2022 explodeerde een zeer heldere vuurbal boven China die een luide knal veroorzaakte, een betonnen weg beschadigde, straatlantaarns kapot maakte, ramen deed schudden en breken, enz.

Burgers in het gebied verzamelden verschillende vermoedelijke fragmenten van de vuurbal voor de Chinese regering, en één vermoedelijk fragment was meer dan 8 cm lang en woog ongeveer 3 1\2 kilo.

  • Op 17 december 2022 trof een grote freakgolf een strand in Zuid-Afrika. 3 mensen kwamen om en 17 anderen raakten gewond.
  • De National Weather Service voorspelt dat een lang aanhoudend arctisch front, dat onder het normale niveau ligt, misschien wel een record breekt en levensbedreigend is, een groot deel van de V.S. zal bedekken net voor Kerstmis, en ambtenaren waarschuwen dat stroomuitval een reële mogelijkheid is.
  • Op 20 december 2022 schudde een aardbeving met een kracht van 6,4 het noorden van Californië op zijn grondvesten. Minstens twee mensen kwamen om en minstens 11 raakten gewond.

Zeven, over oorlogen en geruchten van oorlogen: op 15 december 2022 werd gemeld dat Rusland zijn tweede kernraket in een silo heeft geladen (de raket kan naar verluidt 15 kernkoppen dragen) en heeft gedreigd deze af te vuren op Londen in het Verenigd Koninkrijk als Oekraïne Russisch grondgebied aanvalt.

Op 19 dec. 2022 werd gemeld dat Henry Kissinger zei dat een nucleaire oorlog door Oekraïne op handen is.

(Mijn mening: Ik geloof niet dat Rusland kernwapens zal gebruiken tegen het VK, de VS of welke NAVO-natie dan ook. Dat zou een kernoorlog ontketenen die ongelooflijke schade zou toebrengen aan iedereen, inclusief Rusland. Volgens de Bijbel zal het Russische/Iraanse leger worden vernietigd op de bergen van Israël, niet in Oekraïne of Rusland).

Acht, wat betreft pestepidemieën en de globalistische wens om de bevolking van de aarde te verminderen: elke dag zijn er meldingen van toegenomen sterfgevallen over de hele wereld die worden veroorzaakt door mRNA Covid-19 injecties.

Bij autopsies worden ontstekingen van de hartslagaders, bloedstolsels die de slagaders blokkeren en verstoppen, enz. in grotere mate aangetroffen bij mensen die geprikt zijn dan bij mensen die niet geprikt zijn.

Op 17 december 2022 werd gemeld dat uit een Rasmussen Poll onder 1.000 Amerikaanse burgers op 30 november en 1 december 2022 bleek dat 56% zei geen bijwerkingen te hebben, 34% zei lichte bijwerkingen te hebben, 7% zei ernstige bijwerkingen te hebben en 4% zei niet zeker te weten of ze bijwerkingen hadden van het nemen van de prikpil. (De cijfers werden afgerond en kunnen verklaren waarom het totaal op meer dan 100% uitkomt).

Andere rapporten hebben soortgelijke resultaten gevonden, en het feit dat 7% van de ondervraagde Amerikaanse burgers ernstige bijwerkingen heeft gemeld, is ongelooflijk hoog.

(Opmerking: Sommige functionarissen geloven dat de situatie erger is dan gerapporteerd omdat Rasmussen geen overleden burgers kon ondervragen).

Negen, betreffende de nood van naties: op 19 december 2022 gaf Israëls Ministerie van Inlichtingen een beoordeling uit van wereldgebeurtenissen die de komende 10 jaar zullen plaatsvinden.

De Jerusalem Post kreeg een kopie van het rapport en zei: "De wereld bevindt zich op een overgangspunt dat vergelijkbaar is met de rand van een klif, waarna een reeks gelijktijdig optredende crises de geopolitiek van de planeet, de plaats van de technologie, de economische orde en een verscheidenheid aan andere disciplines, van gezondheid tot energie, opnieuw zal ordenen."

(Mijn mening: Ik heb geschreven dat globalisten de wereld omvormen tot een wereldregering tegen 2030 of eerder, en zij creëren met opzet crises, voedseltekorten, energietekorten, economische problemen, enz. en de technologie om dat te bewerkstelligen. Sommige profetieleraren geloven ook dat zij binnenkort oplossingen zullen voorstellen die hen meer macht zullen geven en uiteindelijk iedereen op aarde tot slaaf zullen maken. Dit Israëlische inlichtingenrapport bevestigt de mening dat er een overgang plaatsvindt).

Tien, betreffende de verdeling van Israël: op 19 dec. 2022 werd gemeld dat de nieuwe regering van Israël in de komende 2-3 dagen zal worden geïnstalleerd.

Wereldleiders (waaronder de VN, de EU en de regering Biden) doen hun uiterste best om de nieuwe conservatieve Israëlische regering te waarschuwen geen nederzettingen te annexeren of de status quo op de Tempelberg te veranderen, en meer.

Zij willen Israël en Jeruzalem verdelen, en zetten Israël onder druk om daarmee in te stemmen.

De Bijbel leert duidelijk dat verdeling van Israël en Jeruzalem de Slag om Armageddon zal ontketenen (Joël 3:2).

Elf, met betrekking tot corruptie en verkiezingsfraude: op 20 december 2022 werd gemeld dat de FBI twitter 3,4 miljoen dollar betaalde om verhalen te censureren die de regering niet bevielen.

De FBI beïnvloedde illegaal de verkiezingen door het censureren en liegen over berichten zoals Hunter Biden's Laptop from Hell.

Ze hadden Biden's laptop en wisten dat de informatie waar was, maar verzonnen het verhaal en logen dat het Russische desinformatie was.

De schaduwregering gebruikte Twitter om te bepalen wie het ambt in de VS zal bekleden, want wereldregering is een doel van de VS.

Amerika wordt verzwakt en verraden van binnenuit.

(Opmerking: Ze logen ook over president Trump en het Russische samenspanningsverhaal. Ik meen me te herinneren dat die leugen de Amerikaanse belastingbetaler ongeveer 40 miljoen dollar heeft gekost. Het Congres had er al iets aan moeten doen, maar de Democraten hebben alle drie de takken van de regering gecontroleerd, en sommigen van hen spanden samen met de FBI. Trump werd verkozen om "het moeras droog te leggen", maar hij wist niet hoe vervuild het was, en hij kreeg het niet voor elkaar).

Twaalf, betreffende hongersnood en voedseltekorten: deze week stuurde een lezer me een link naar een video van Glenn Beck die Carol Roth (auteur, tv-pundit, radiopresentator, en meer) interviewt.

Roth zei dat Nederland de tweede grootste voedselproducent ter wereld is (na de VS).

Roth herinnerde de kijkers eraan dat degenen die het voedsel controleren de mensen kunnen controleren.

De regering zet in Nederland opzettelijk boeren en veehouders buitenspel, en Beck zei dat dit volgens hem "de grootste bedreiging voor ons allemaal is, omdat het zal leiden tot wereldwijde hongersnood."

Beck voegde eraan toe dat dit naar de VS en Canada komt en dat het WEF zei: "We zullen opnieuw ontwerpen hoe we voedsel produceren en consumeren, van het zaadje tot het vorkje."

Daarom vermindert de Nederlandse regering het gebruik van kunstmest, beperkt hoeveel koeien mensen mogen bezitten, koopt duizenden hectaren landbouwgrond op en haalt die uit productie, enz.

Doelbewuste voedselcontrole, massahongersnood en bevolkingscontrole komt eraan.

Canada beperkt al de hoeveelheid kunstmest die boeren mogen gebruiken.

De VS koopt land in het westen, betaalt boeren om geen landbouwgrond te gebruiken en stopt boeren om vee te laten grazen op sommige federale gronden.

Hier is een link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=OpuEfvzDZb8

Dertien, betreffende de wereldregering: op 20 december 2022 plaatste The New American een uitstekend artikel van William F. Jasper over de VN-biodiversiteitsconferentie in Montreal, Canada, op 7-19 december 2022.

Het was een reguliere bijeenkomst van klimaatveranderings-extremisten die vastbesloten zijn Moeder Aarde (de planeet) te redden van natuurrampen (stijgende zeespiegel, overstromingen, droogtes, bosbranden, etc.) die zogenaamd zijn veroorzaakt door de vervuiling en overmatige consumptie van de mens.

Jasper meldde dat zij vier doelstellingen zijn overeengekomen die het 30-voor-30 (of 30X30) initiatief worden genoemd:

  • Tegen 2030 zullen zij 30% van het land, het water en de zeegebieden in de wereld beschermen (verbieden te gebruiken).
  • Tegen 2030 zullen zij minstens (misschien meer) 200 miljard dollar per jaar bijeenbrengen om biodiversiteitsdoelen te financieren.
  • Tegen 2030 zullen zij de subsidies aan entiteiten die de natuur schaden met minstens (misschien meer) 500 miljard dollar verminderen.
  • Tegen 2030 zullen de ontwikkelde landen de ontwikkelingslanden minstens (misschien meer) 30 miljard dollar per jaar geven voor biodiversiteitsdoeleinden.

Jasper wijst erop dat het werkelijke doel is dat zij de wereld (en iedereen daarop) resetten (transformeren) volgens hun agenda, moraal, enz. (the agenda, morals, etc. of "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development").

Hij herinnerde de lezers eraan dat president Biden op 27 januari 2021 een Executive Order ondertekende die de VS verplicht om tegen 2030 ten minste 30% (misschien meer) van de Amerikaanse grond en wateren te behouden (geen mijnbouw, landbouw, boren naar olie, enz. toe te staan).

Hier is een link naar het uiterst belangrijke rapport van Jasper.

https://thenewamerican.com/un-biodiversity-summit-concludes-with-agreement-to-save-mother-earth-by-taxing-and-shackling-humanity/

Tenslotte, bent u klaar voor de opname?

Als u klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet u opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van u, en als u dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat u een zondaar bent; geloof dat Jezus de uit een maagd geboren, zondeloze Zoon van God is, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en werd opgewekt uit de dood; vraag Hem uw zonden te vergeven, u te reinigen, in uw hart te komen en uw Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat u dit hebt gedaan.

duck_daymond@yahoo.com

Bron: It Is Coming :: By Daymond Duck - Rapture Ready