www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een vurig einde van het jaar, een explosief teken van wat komen gaat

Gary - 28 november 2022

De week na Thanksgiving was een vurige start - letterlijk. Mauna Loa op Hawaii's Big Island, 's werelds grootste actieve vulkaan, is voor het eerst sinds 1984 uitgebarsten. En hoe passend, aangezien de post-COVID wereld van 2022 veel lijkt op George Orwell's wereldlijke profetieën in zijn beruchte roman Nineteen Eighty-Four over de dystopische toekomst van de mensheid van massabewaking, massamanipulatie en overheidsmacht die op hol slaat. Dit is natuurlijk te verwachten, zoals de pagina's van de Heilige Schrift verklaren. De toekomst wordt somberder, donkerder dan ooit tevoren (Matt 24:21; Amos 5:18-20), voordat het licht van Christus over de wereld daagt bij Zijn wederkomst. Het moet slechter worden voordat het beter wordt. Alle bijbelse profeten waren het hier unaniem over eens, tot grote ontsteltenis van de dominionisten en Pelagianen onder ons.

Vanaf de laatste uitbarsting van Mauna Loa op 15 april 1984 tot aan deze uitbarsting, die gisteren begon, waren er precies 2015 weken. Alfabetisch gezien is het 2015e woord in het Nieuwe Testament epiphaneia ("verschijning, manifestatie, glorieuze vertoning") - het woord dat de apostel Paulus gebruikt om de terugkeer van Christus te beschrijven in vier verschillende brieven (2 Tessalonicenzen, 1 en 2 Timoteüs en Titus). De laatste uitbarsting van Mauna Loa was ook 30 jaar voor de eerste bloedmaan (totale maansverduistering) in de bloedmaan tetrade van 2014-2015, die plaatsvond op 15 april 2014. Jezus was ongeveer 30 toen Hij zijn bediening begon en een meerderheid van de geleerden denkt nu dat Jezus in april van 30 na Christus werd gekruisigd. In het licht van de Shmita-cyclus, die ofwel dit najaar eindigde of volgend najaar zal eindigen - waardoor een nieuwe periode van zeven jaar begint - is 2030 een zeer redelijke mogelijkheid voor de tweede komst van de Heer Jezus, 2000 jaar na het jaar waarin de meeste geleerden denken dat Hij stierf.

Misschien duidt de uitbarsting van Mauna Loa in het hart van de Ring van Vuur, die wordt vergeleken met het "geboortekanaal" van de aarde, op de op handen zijnde geboorte van het collectieve mensenkind in de hemel en de belangrijke gebeurtenissen die kort daarop volgen: de onthulling van de Antichrist en zijn opkomst naar de macht, wereldwijde oorlog, economische ineenstorting en de verschrikkelijke gebeurtenissen van de Verdrukking.

()

Maar de uitbarsting op het Grote Eiland is slechts de periferie van een zee van tumultueuze gebeurtenissen die deze week zijn begonnen of voortgezet:

- Turkije is nu klaar om het noorden van Syrië binnen te vallen.

- China beleeft plotseling een bijna openlijke opstand, de grootste protesten en rellen sinds Tiananmen.

- Massale protesten in Brazilië houden aan na nipt verlies van Bolsonaro bij de verkiezingen

- Rusland trekt zich terug uit besprekingen over ontwapening van kernwapens.

- Andere crypto's beginnen in te storten na FTX-debacle: BlockFI verklaart faillissement

- CBDC's (Central Bank Digital Currencies) worden plotseling wereldwijd getest en ingevoerd, waardoor een economisch systeem van totale controle ontstaat, net op tijd voor de komst van de Antichrist en zijn merkteken.

- Israël nadert een nieuwe regering en er wordt gesproken over verandering van de status quo van de Tempelberg.

- Taliban beëindigt staakt-het-vuren in Pakistan, beveelt landelijke aanvallen

- Poetin onderschrijft een nieuw systeem voor internationale betalingen gebaseerd op digitale valuta en blockchain technologie en - Musk's aankoop van Twitter en mogelijke heropleving van X.com lijken stappen te zijn om de dollar buitenspel te zetten en snel een wereldwijde digitale valuta in te voeren.

Nu we 2023 naderen en de speculaties over de opname veel luider worden, moet worden opgemerkt dat we dit komende jaar waarschijnlijk getuige zullen zijn van het slachten van een of meer van de vijf gekwalificeerde rode vaarzen in Israël ter voorbereiding van de Derde Tempel. We zullen ook de opening zien van het afvallige Abrahamitische Familiehuis als krachtig symbool en potentieel hoofdkwartier van een geglobaliseerd, antichristelijk religieus systeem.

Verder zal Israël waarschijnlijk haar meest religieuze regering hebben geïnstalleerd sinds de oprichting van de moderne staat - precies de regering waarvan je zou verwachten dat ze een terugkeer naar het Mozaïsche systeem en de wederopbouw van de Tempel zal uitvoeren in de nasleep van de opname. Deze regering zal waarschijnlijk ook binnen enkele maanden een regionale oorlog met Iran beginnen in een poging het nucleaire programma van dat land uit te schakelen.

Tenslotte staan de wereldwijde toeleveringsketens, de voedselverwerkende industrie en de economische instellingen werkelijk op instorten, wat de weg vrijmaakt voor het laatste profetische scenario dat volgt. Alles lijkt op zijn plaats, maar het is aan de Soeverein van de schepping om op de knop te drukken. Tijd is vluchtig. - Als je niet klaar bent voor wat komen gaat, maak je dan nu klaar. Wacht niet nog een dag.


Lees de reactie van Pastor Peter Rich: Ik ben het helemaal met je eens Gary! Het wordt hier heet!

Bron: A Fiery End to the Year, an Explosive Sign of What’s to Come - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates