www.wimjongman.nl

(homepagina)


Is dit het einde van de Europese Unie zoals we die kenden?

Door Andrew G. Benjamin - 26 september 2022

Zondag heeft Italië gestemd.

Maandag - de "wereldorde" van George Soros is geschiedenis.

Hij, samen met zijn marionetten in het Europees Parlement in het bedrijf van het regeren van naties die niet van hun zijn, verloor de verkiezingen.

( )

Giorgia Meloni. (Foto krediet: Vox España, publiek domein).

De Europese Unie - oorspronkelijk het idee van socialist Adolf Hitler - zal een ommekeer meemaken van de fascistische tirannie die zij over Europa heeft gebracht. Vrije naties zullen hun vrijheden en soevereiniteit terugkrijgen door hun democratieën te redden.

Hitlers visie voor een verenigd Europa (oftewel, Europese Integratie) onder het Nazisme heeft de cirkel rond gemaakt. De huidige Europese Unie voert Hitlers plannen uit voor een economische, militaire en culturele Europese federale superstaat die Europa met ijzeren vuist bestuurt, en niet met een zachte hand. Een EU vastbesloten om gedrag, financiële activa, media, het verkeer van volkeren, en zelfs wat mensen denken[...] te regelen.

Niet de vrije parlementair bestuurde Visegrád Vier naties (met Italië mogelijk het nieuwste lid), maar de tirannieke, autocratische, despotische E.U.'s ongekozen bureaucraten, die de verkiezingen van naties vervalsen en verstoren.

Niet de V4, maar de E.U.-Soros Cabal die woke en Green New Deal agenda's oplegde waardoor de Europeanen deze winter zullen bevriezen en mogelijk verhongeren.

De E.U. organisatie, E.P. (Europees Parlement), E.C. (Europese Commissie), en haar rechtbanken zijn overgenomen door de meest radicale Groenen en socialisten, net als de verkiezingsfraude, epische incompetentie en mislukkingen van de Amerikaanse sociaal-democraten.

EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen dreigt "instrumenten" in te zetten tegen Italië als populistisch rechts de verkiezingen wint.

Von der Leyen sprak donderdag tijdens een reis naar de Verenigde Staten, enkele dagen voor de nationale verkiezingen in Italië: "Mijn benadering is dat welke democratische regering ook bereid is om met ons samen te werken, we werken samen," maar voegde eraan toe: "Als de dingen in een moeilijke richting gaan en ik heb het over Hongarije en Polen gehad, we hebben instrumenten.

FEDERALIST: "[Een] perfecte illustratie van wat de EU is geworden: een onderdrukkend systeem, gerund door onberekenbare bureaucraten die democratisch gekozen regeringen omverwerpen[."]

REUTERS: "Matteo Salvini, het hoofd van de Liga en onderdeel van de conservatieve alliantie van (voorzitter) Meloni, hekelde (von der Leyen's) opmerkingen als 'beschamende arrogantie'. "Wat is dit, een bedreiging?" schreef hij op Twitter. 'Respecteer de vrije, democratische en soevereine stem van het Italiaanse volk!'"

Von der Leyen doelde kennelijk op de aanbeveling van de Europese Commissie van afgelopen zondag om ongeveer 7,5 miljard euro aan financiering voor Hongarije op te schorten wegens corruptie, het eerste dergelijke geval in het 27-landenblok onder een nieuwe sanctie die bedoeld is om de rechtsstaat beter te beschermen.

Welke corruptie?

De enige corruptie die zichtbaar is, zelfs voor blinden, is die van de E.U. en George Soros!

"Rechtsstaat" is toevallig een vloeiende herinterpretatie van uitvindingen waarmee Hongarije nooit heeft ingestemd, zoals geïnterpreteerd door de door Soros gecorrumpeerde rechtbanken van de E.U. Het wordt het best begrepen door Lewis Carroll's synopsis van kernfysica [onzingedicht]:

't Was briljant en glibberig toves
Ging gyren en gimmen in de wabe:
Alle mimsy waren de borogoves,
en de moeder overtreft.

Er is geen enkel bewijs wat de beschuldigingen van de E.U. ondersteunt.

Er is bewijs van een paniekerige en impotente E.U. die haar macht verliest na haar epische Brexit mislukking, om te profiteren van haar zelfveroorzaakte energie tekorten, en om mensen te dwingen die geen deel willen uitmaken van de E.U.'s mislukte sociaal liberale democratie, gender fluïditeit, voornaamwoorden die in tegenspraak zijn met biologie, hoge criminaliteit, sociale onrust, en jihadi's die hun landen overnemen.

Er is bewijs dat de Hongaarse premier Viktor Orbán zijn innovatieve, sterk groeiende natie effectief leidt. Er is bewijs dat de enige agenda van een Hongaarse leider Hongarije eerst is, en voor een Amerikaanse leider Amerika eerst. Er is bewijs van het succes van de V4-landen die in minder dan zeven jaar een nettobetaler, producent en consument in het Schengengebied zullen worden.

De Polen reageerden ook. De vice-minister van Justitie beschuldigde Duitsland ervan de EU te leiden.

"De voorzitter van de Europese Commissie suggereert dat als de Italianen een regering kiezen die Brussel niet bevalt, ze fondsen kunnen laten blokkeren," zei de Poolse onderminister van Justitie Sebastian Kaleta op Twitter.

Nog een bewijs dat de "rechtsstaat" pure chantage is om de EU, of beter gezegd Duitsland, dictaten op te leggen. Dat is dan "democratie"," voegde hij eraan toe[.]

De Roemeense afgevaardigde Dacian Cioloş, "een van de promotors van de aanvallen op Hongarije voor zijn onlangs goedgekeurde anti-pedofiliewet, kondigde aan dat de Europese Commissie "de goedkeuring van Orbán's herstelplan opschort," met corruptie als excuus. De werkelijkheid is dat Cioloş een van de politici was die eind juni de verklaring van 16 landen tegen de anti-pedofiliewet van Hongarije steunde, waarbij hij ... Viktor Orbán ervan beschuldigde de individuele rechten en vrijheden niet te respecteren."

Het beleid van de E.U. - waarbij geen van de Visegrád 4 zich heeft aangesloten - wordt categorisch afgewezen door de Hongaarse kiezers. Het dringt deviantie op door kinderen les te geven over bondage, masturbatie en groeps- en anale "seks". Het importeert migranten die niets gemeen hebben met de Europese cultuur en, ja, geen enkele waarde bieden aan Europa.

Hongarije verdedigt rechten die worden erkend door internationale verdragen die het heeft ondertekend! Geen verzonnen "rechtsstaat", waarmee het niet heeft ingestemd - wetten die ter plekke worden verzonnen door ongekozen bureaucraten die naties moeten controleren die niet van hen zijn.

De heropvoeding van hele samenlevingen tot afwijkend gedrag is niet waar het in Hongarije over gaat. Het is een vreedzame, letterlijk bijna misdaadvrije, conservatieve christelijke natie, niet een islamitische theocratie overspoeld door afwijkende activisten, islamitisch geweld en intolerantie, en Soros' NGO's.

"Wat mij betreft ... is er niets meer voor hen overgebleven in de EU," stelde de Nederlandse premier Rutte.

"Het doel is om Hongarije op de knieën te dwingen met betrekking tot deze kwestie. Ze moeten begrijpen dat ze ofwel deel uitmaken van de Europese Unie en de gemeenschap van gedeelde waarden zoals wij zijn," voegde Rutte eraan toe, meldt Euronews.

Er zijn geen "gedeelde Europese waarden" die homoseksualiteit en transgenderisme promoten bij niet-consensuele, pre-seksuele activiteiten van kinderen.

Er zijn gedeelde Europese waarden die medeplichtig zijn aan massamoord, en Europeanen die elkaar in oneindige oorlogen betrekken terwijl ze de VS en het Verenigd Koninkrijk erin meeslepen.

Counting Stars gaat door:

'De beschuldiging van de Roemeense Europarlementariër zit vol cynisme, want het is juist de Hongaarse regering die vrijheden beschermt, in het bijzonder het voorkeursrecht van ouders om het soort onderwijs te kiezen dat hun kinderen krijgen, een recht dat is vastgelegd in artikel 26 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en het recht van ouders om hun kinderen op te voeden volgens hun religieuze overtuiging, beschermd door artikel 14 van het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie.

Nu Matteo Salvini en Silvio Berlusconi (wiens partij in 2011 ten val werd gebracht door de Soros-E.U.-Obama-Clinton-Kerry kliek die vastbesloten zijn Europa fundamenteel te veranderen) de controle over de Italiaanse natie terugwinnen, zal de Meloni-coalitie een einde maken aan de invloed van de E.U..

Dan kan de nu machtigere V4 met Italië traditie en schoonheid terugbrengen in een wakker, fiscaal onverantwoordelijk en failliet gaand, socialistisch, afwijkend, zwak en energiegebrekkig, onderbezet Europa. Het kan de fascistische superstaat bevrijden van de corrosieve woke en P.C. [politieke correctheids] ideologie, fake news media verhalen, en misdaad en deviantie, die het politieke en fysieke landschap van het continent hebben overgenomen.

Voorlopig althans.

Als Italië wint, winnen Hongarije en Polen.

Als Hongarije en Polen winnen, wint heel Europa.

Bron: Is this the end of the European Union as we knew it? - American Thinker