www.wimjongman.nl

(homepagina)


Mijn lijst van studies en gegevens die aantonen dat het COVID-19-vaccin dodelijk is.

Waarom het de ergste ramp voor de gezondheidszorg in de geschiedenis is.

2 augustus 2022 - Wayne Allyn Root

()

Twee opmerkelijke dingen gebeurden vorige week.

Ten eerste schreef ik een column over mijn eigen persoonlijke COVID-19-vaccin dood- en ziekte-verzameling. Ik schreef over mijn huwelijk op 21 november 2021, met de mooie Cindy Parker Root. We zijn nog steeds in ons wittebroodsweken-jaar, want dat was slechts acht maanden geleden. Maar sinds die datum is er iets vreemds en tragisch gebeurd. Drieëndertig mensen die mijn bruid Cindy en ik kennen zijn of "plotseling overleden" of hebben ernstige gezondheidsproblemen gehad.

Drieëndertig. Dat is een opmerkelijk aantal. Dat is een onvoorstelbaar aantal. Dat is een onmogelijk aantal...

Nog opmerkelijker, ik heb mijn onderzoek gedaan en ontdekte dat alle 33 het COVID-19-vaccin hebben gehad. Maar sinds diezelfde datum acht maanden geleden, is er niet één persoon die we kennen die niet gevaccineerd is, gestorven of ernstig ziek geworden. Nogal een onderzoekszaak. Nogal een vernietigend samenkomen van dood en ziekte voor één groep: de gevaccineerden.

Ik haat het om hard te zijn, maar als je dat verhaal ziet en niet gelooft dat er iets heel erg mis is... niet vermoedend dat het COVID-19 vaccin gevaarlijk en dodelijk is... geen onderzoek eist... geen vragen hebt... of nog steeds alles vertrouwt wat de regering, president Joe Biden, Dr. Anthony Fauci, de Food and Drug Administration, de Centers for Disease Control and Prevention of je eigen dokter zegt over het COVID-19-vaccin... dan ben je een hersendood schaap.

Het tweede opmerkelijke ding dat vorige week gebeurde: Ik was te gast bij "The Brannon Howse Show" op Mike Lindell's Lindell TV, waar ik dit opmerkelijke verhaal vertelde. Ik vertelde ook dat ik het afgelopen jaar de meest gedetailleerde en uitgebreide lijst van geloofwaardige medische studies en overheidsgegevens van over de hele wereld heb samengesteld, die volgens mij bewijzen dat het COVID-19 vaccin een gevaarlijke en dodelijke ramp is - en ik bood aan om die lijst te delen met iedereen die mij een e-mail stuurde.

Ik verwachtte 50 verzoeken te krijgen. En ik was bereid om achter mijn computer te gaan zitten en mijn lijst naar elk van hen te e-mailen. In plaats daarvan kreeg ik duizenden verzoeken van de kijkers van Lindell TV. DUIZENDEN. Ik ben de tel kwijt omdat ze een week later nog steeds binnenkomen.

Maar het volstaat te zeggen dat ik al bijna 40 jaar presentator en non-stop gast ben op TV en radio en dat ik nog nooit in mijn leven zo'n reactie heb gezien.

De grootste detailhandelaren in Amerika hebben altijd gezegd dat elke brief of e-mail van een kijker, luisteraar, fan of consument in feite duizenden mensen vertegenwoordigt, omdat maar heel weinig mensen ooit van hun bank komen om actie te ondernemen.

Op dit punt realiseerde ik me een paar interessante dingen. Ten eerste, ik heb een verdraaid uniek verhaal over het COVID-19-vaccin dat Amerikanen willen en moeten horen.

Ten tweede is Mike Lindell bespot en belasterd door de liberale media, maar het blijkt dat hij een held is voor de gemiddelde, alledaagse Amerikaan. Gebaseerd op de opmerkelijke, overdreven reacties na mijn gastoptreden, heeft Lindell een publiek van miljoenen Amerikanen op zijn streaming TV-netwerk. Het publiek van Lindell TV reageert in grotere aantallen dan op Fox News! En de mainstream media heeft geen idee.

Ten derde, omdat de mainstream media en sociale media alle overheidsgegevens en studies van over de hele wereld die suggereren dat het COVID-19-vaccin de ergste ramp is in de geschiedenis van de gezondheidszorg, hebben verbannen of gecensureerd, is het duidelijk dat het Amerikaanse volk schreeuwt om eindelijk de rauwe waarheid te horen.

Dus, in plaats van uren per dag achter mijn computer te blijven zitten en mijn lijst één voor één door te sturen naar duizenden geweldige Amerikanen die de waarheid willen horen, heb ik besloten om gewoon de hele lijst nu vrij te geven, hier, voor de hele wereld om te zien.

Ik hoop dat u mijn duizenden uren van onderzoek waardeert. Ik geloof niet dat iemand anders het al heeft verzameld, gecategoriseerd en het op één plaats heeft gezet zodat de hele wereld het kan zien.

Ik ben geen uitvinder, of schepper, of avonturier. Ik heb nog nooit genezingen voor ziektes ontdekt. Ik ken mijn rol. Ik ben een conservatieve talkshow host. Ik ben Paul Revere bijgewerkt voor de 21e eeuw. Mijn taak is om het nieuws te verspreiden, luid, vanaf de hoogste bergtoppen. Maar ik heb Paul Revere's waarschuwing geupdate van "De Britten komen eraan! De Britten komen eraan!' naar...

"Het vaccin is een moordenaar! Het vaccin is een moordenaar!"

Dus, waar kan je heen om letterlijk alle belangrijke studies en overheidsgegevens te zien van over de hele wereld die eens en voor altijd aantonen dat het COVID-19-vaccin de meest gevaarlijke en dodelijke ramp is in de geschiedenis? Ga naar mijn site, ROOTforAmerica.com. Klik op "COMMENTAAR" op de bovenste navigatiebalk en daar is het: het allereerste verhaal bovenaan...

Deel dit verhaal alsjeblieft met iedereen die je kent - voordat het te laat is.

Bron: My List of Studies and Data Showing the COVID-19 Vaccine is Deadly | FrontpageMag