www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal

400.000 gevallen van COVID-vaccinletsels gevonden in door Duitse zorgverzekeraar geanalyseerde gegevens. Een Duitse zorgverzekeraar BKK ProVita zei dat een analyse van gegevens verzameld van meer dan 10 miljoen mensen suggereert dat de bijwerkingen van het COVID-vaccin "aanzienlijk" ondergerapporteerd worden. Het bedrijf zei dat zijn analyse een "belangrijk alarmsignaal" aan het licht bracht en zei dat "een risico voor mensenlevens niet kan worden uitgesloten".
Voor meer zie 400,000 Cases of COVID Vaccine Injuries Found in Data Analyzed by German Health Insurer • Children's Health Defense

Nancy Mace (R-S.C.) eist antwoorden van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) over waarom het federale agentschap het gebruik van neussprays voor de behandeling of preventie van COVID-19 niet heeft bevorderd. In een brief van vier pagina's, vrijgegeven aan The Epoch Times, vraagt Mace aan HHS secretaris Xavier Beccera waarom het agentschap studies heeft genegeerd die aantonen dat neussprays een effectieve behandeling zijn van COVID-19 en waarom het het gebruik ervan niet heeft gepromoot bij het publiek tijdens de pandemie. De eerstejaars Republikeinse wetgever uit South Carolina impliceert in haar brief een doofpotaffaire door HHS en andere federale agentschappen over de voordelen van neussprays tegen COVID-19.
Voor meer zie Epoch Times

De Joodse gemeenschap van Zwitserland heeft dinsdag alarm geslagen over een duidelijke toename van antisemitisme in 2021, grotendeels veroorzaakt door complottheorieën met betrekking tot de COVID-19-pandemie.
Voor meer zie Terug naar Zion - NL

Exclusief: Dr. Mary Talley Bowden vertelt waarom ze het ziekenhuis aanklaagde dat haar schorste voor het behandelen van COVID-patiënten met Ivermectine. In een exclusief interview met The Defender sprak Dr. Mary Talley Bowden over het prioriteit geven aan de behoeften van patiënten, hoe de medische industrie artsen intimideert en waarom ze voorzichtig optimistisch is over de toekomst van de geneeskunde.
Voor meer zie Children's Health Defense

()

Aantal COVID-doden in Israël meer dan 10.000 nu vijfde golf afneemt. Meer dan 1.700 COVID-doden tot nu toe in 2022; meer dan 75% van alle sterfgevallen betrof personen ouder dan 70 jaar.
Voor meer zie The Times of Israel

Vrijdag heeft de Amerikaanse president Joe Biden een verlenging aangekondigd van de nationale noodtoestand die in maart 2020 werd afgekondigd vanwege de COVID-19-pandemie. De noodtoestand wordt nu verlengd tot na 1 maart. President Trump had bijna twee jaar geleden aanvankelijk de nationale noodtoestand uitgeroepen om 50 miljard dollar aan federale hulp vrij te maken. De noodmaatregelen zouden automatisch zijn beëindigd binnen 90 dagen na de verjaardag ervan, tenzij Biden het Congres op de hoogte zou brengen van zijn besluit om de noodmaatregelen te verlengen.
Voor meer zie National File

Covid-19 Vaccins zijn bijna 50 keer dodelijker dan griepvaccins per aantal toegediende doses, volgens officiële gegevens uit de VS. Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control (CDC) bevat historische gegevens over bijwerkingen die zijn gemeld tegen elk vaccin dat in de Verenigde Staten van Amerika is toegediend.
Voor meer zie The Expose

Autopsies tonen aan: Vaccineren tieners voor COVID is letterlijk 'hartverscheurend.' Autopsies van twee tienerjongens die stierven dagen nadat ze het COVID-vaccin van Pfizer hadden gekregen, bewijzen dat het vaccin hun dood veroorzaakte. ....De drie pathologen, van wie er twee lijkschouwer zijn, publiceerden hun bevindingen op 14 februari in een artikel met vroege online publicatie, "Autopsy Histopathologic Cardiac Findings in Two Adolescents Following the Second COVID-19 Vaccine Dose," in de Archives of Pathology and Laboratory Medicine.
Voor meer zie Children's Health Defense

De nazi's werden niet verslagen... ze gingen ondergronds en leiden nu Canada en de wereld. Het Derde Rijk is nooit echt geëindigd. Hoewel Hitler zelf werd vernietigd, ging het Nazi regime van de jaren 20/30/40 gewoon ondergronds en veranderde in een wereldwijde beweging van infiltratie en invloed die zich nu manifesteert als "globalisme". Begrijp dat het "vaccin" mRNA depopulatieschema dat nu aan de wereld wordt opgedrongen, niets nieuws is. Het is slechts de voortzetting van het Nazi eugenetica programma uit de jaren '30/'40, dat probeerde bepaalde etnische groepen uit te roeien in naam van de "vooruitgang" van de mensheid.
Voor meer zie NaturalNews

Ogenschijnlijk worden de coronaregels nu ‘afgeschaald’ - maar achter de schermen werken overheden en het World Economic Forum volop verder aan een vaccinatieplicht en aan uitbreiding van de QR-code. Ook het einddoel van het coronabedrog staat nog steeds fier overeind: vóór 2030 een persoonlijk CO2-budget, dat van iedere burger de gedragingen bijhoudt en via een ‘digitale burgerschapspas’ (een Digital ID) leidt tot een ‘track-and-trace’-maatschappij naar Chinees model.
Verder lezen - NL

Wat te doen om de steeds duidelijker wordende vaccinatieschade, inclusief dodelijke gevolgen, door de diverse Covid-19 vaccinaties te verdoezelen? In Schotland heeft men daarvoor nu blijkbaar een praktische manier gevonden. De nationale gezondheidsdienst zal geen data meer over vaccinatie-bijwerkingen en dodelijke gevolgen publiceren. Want “vaccinatie-tegenstanders” zouden deze “opzettelijk verkeerd interpreteren.”
Voor meer zie E.J. Bron - NL

Wij Stichting Artsen Covid Collectief zijn een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid. In ons werk in ziekenhuizen, huisartspraktijken en instellingen zijn we dagelijks betrokken bij de zorg voor patiënten, waar we ons al jaren met hart en ziel voor inzetten. In juli 2020 schreef Evelien Peeters (internist, endocrinoloog) een brandbrief aan de Tweede Kamer over de nevenschade van de coronamaatregelen. Deze brandbrief werd ondertekend door bijna 3.000 artsen en medisch professionals en meer dan 20.000 bezorgde burgers.
Voor meer zie Artsen Covid Collectief - NL