www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal

Hier is hoe te ontgiften van het COVID spike-eiwit - van de prik of het virus. Spikeiwitten kunnen na een infectie of injectie in je lichaam circuleren en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen, maar de Wereldgezondheidsraad heeft een lijst samengesteld met medicijnen om dit te voorkomen.
Voor meer zie LifeSite zie de lijst - NL

Het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 bereikt momenteel een record in Australië, met driemaal zoveel sterfgevallen per dag als tijdens de eerste golf die het land trof toen er nog geen Covid-19 vaccins beschikbaar waren voor het publiek. Maar uit gegevens van de regering van New South Wales blijkt dat de volledig gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor 4 op de 5 van de recordsterfgevallen.
Voor meer zie The Expose

Een Duitse verslaggeefster is tijdens een live-uitzending flauwgevallen terwijl ze aan het lobbyen was voor vaccinatiemandaten. De verslaggeefster, Clara Pfeffer, was bezig met een interview met Sepp Müller, politicus van de Christen-Democratische Unie, op N-TV toen het schokkende incident plaatsvond. Pfeffer was bezig Müller te vragen of het land echt moet wachten met de invoering van een verplicht vaccin, toen zij niet meer goed kon spreken.
Voor meer zie (VIDEO)

Amerika's heersende regime is niet bang voor desinformatie. Het is bang voor de waarheid.. Critici als terroristen afschilderen en dreigen de machtigste, meest doordringende en meest geraffineerde veiligheidsstaat in de wereldgeschiedenis op hen af te sturen, gaat natuurlijk niet over het verdedigen van de democratie of het beschermen van de waarheid - het gaat over het intimideren van de oppositie om die tot zwijgen en onderwerping ter brengen aan een officieel verhaal.
Voor meer zie Children's Health Defense

() Ivermectine verslaat 9 andere medicijnen voor de behandeling van Omicron, een studie bevestigt dit. Onderzoekers gebruikten computationele analyses om de prestaties van 10 medicijnen tegen de Omicron variant te evalueren, en vonden dat ivermectine beter presteerde dan alle andere, inclusief nirmatrelvir (Paxlovid), een nieuw medicijn van Pfizer dat de belastingbetaler $5.29 miljard heeft gekost en $529 per kuur kost.
Voor meer zie Children's Health Defense

FDA-directeur onthult op verborgen camera toekomstig COVID-beleid: "Biden wil zo veel mogelijk mensen inenten... Ze moeten een jaarlijkse prik krijgen [COVID-vaccin]. Ik bedoel, het is nog niet formeel aangekondigd, omdat ze niet iedereen willen ophitsen."
Voor meer zie Project Veritas

Pfizer's stille waarschuwing: "Ongunstige preklinische, klinische of veiligheidsgegevens" kunnen gevolgen hebben voor bedrijf. Pfizer heeft in stilte een waarschuwing afgegeven over wat er kan gebeuren als "ongunstige veiligheidsgegevens" naar buiten komen en niet worden gecensureerd. Hun zaken kunnen worden beïnvloed tenzij er meer wordt gedaan om de waarheid te verbergen en te blijven liegen over hun COVID-19 "vaccins."
Voor meer zie Shtfplan

Onderzoek: De Covid-19 Vaccins veroorzaken AIDS. AIDS (acquired immune deficiency syndrome) is de naam die gebruikt wordt om een aantal potentieel levensbedreigende infecties en ziektes te beschrijven die optreden wanneer je immuunsysteem ernstig beschadigd is geraakt. Mensen met het verworven immuundeficiëntiesyndroom lopen een verhoogd risico op het ontwikkelen van bepaalde kankers en op infecties die gewoonlijk alleen voorkomen bij mensen met een zwak immuunsysteem.
Voor meer zie IThe Expose

Premier Naftali Bennett is van plan om alle Omicron-beperkingen die momenteel van kracht zijn in Israël tegen 1 maart op te heffen, volgens een N12-rapport op woensdagmiddag. Donderdag zal een vergadering plaatsvinden tijdens welke het plan om de beperkingen geleidelijk te verwijderen zal worden afgerond, aldus het rapport, en de eerste fase kan al volgende week van kracht worden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Onopgemerkte COVID-infecties zijn zeldzaam, zo blijkt uit personeelsenquête Tel Aviv-ziekenhuis. Asymptomatische gevallen bij het grote publiek zijn waarschijnlijk minder talrijk dan gedacht, aldus de artsen van Ichilov, nadat zij hadden vastgesteld dat slechts 2,6% van de gezondheidswerkers sinds augustus onbewust COVID had opgelopen.
Voor meer zie The Times of Israel

‘Nederland van het coronaslot’ synoniem voor personeelstekorten als gevolg van meer neptesten en meer zelfisolatie. U mag weer tot 1 uur ’s nachts naar de kroeg! Wel blijven dan nog een aantal basismaatregelen van kracht, zoals handhygiëne, thuisblijven bij klachten, hoesten in de elleboog en goede ventilatie.
Voor meer zie Martin Vrijland - NL

() CDC-gegevens wijzen op rampzalig vaccin. Er waren slechts 32 doden nodig om de inentingscampagne van 1976 te stoppen. Maar nu, ondanks het feit dat de VAERS-databank van de CDC en de FDA meer dan 23.000 sterfgevallen meldt in verband met de COVID-19 vaccins, is de boodschap van de gevestigde media en top gezondheidsfunctionarissen zoals Dr. Rochelle Walensky en Dr. Anthony Fauci in wezen alsof niemand is gestorven of ernstige bijwerkingen heeft ondervonden van de grootste uitrol van een experimenteel vaccin in de wereldgeschiedenis.
Voor meer zie WND

Uit gegevens van het Israëlische Rambam-ziekenhuis in Haifa blijkt dat 6% van de vrouwen die geen COVID-19-vaccin kregen, een doodgeboorte, miskraam of abortus (SBMA) had. Ter vergelijking: 8% van de vrouwen was wel gevaccineerd met ten minste één dosis (en had nooit een SARS-Cov-2-infectie hadden). De gegevens werden vrijgegeven aan Israëlische medische activisten die FOIA-verzoeken indienden.
Voor meer zie Israël365 Zie de grafiek

Veel symptomen van het post-COVID-19-syndroom zouden kunnen worden veroorzaakt door blijvende schade aan een van de belangrijkste zenuwen in het menselijk lichaam tijdens de initiële infectie met het coronavirus, heeft nieuw onderzoek gesuggereerd. De nervus vagus is de 10e hersenzenuw en is de langste en meest complexe van allemaal. Hij loopt van de hersenen door het hele gezicht en de borstkas en bereikt zo de onderbuik. De nervus vagus fungeert als de belangrijkste verbinding tussen de hersenen en het maag-darmkanaal en stuurt informatie terug over de toestand van de inwendige organen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een snelle PCR-test voor repatrianten uit het buitenland zal binnenkort beschikbaar zijn op de luchthaven Ben Gurion, onthulde Channel 12 News op zondag. De test is net zo betrouwbaar als andere PCR-tests en zal het mogelijk maken, tegen betaling, de quarantainetijd voor repatrianten uit het buitenland te verkorten. De test in kwestie wordt gepromoot door het Ministerie van Volksgezondheid en de resultaten kunnen worden verkregen in drie tot vier uur, in plaats van 24 uur zoals het geval is met de tests die momenteel worden gebruikt. Deze test zal echter twee keer zoveel kosten als de huidige - 160 shekels in plaats van 80 shekels.
Voor meer zie Arutz Sheva

6-Jarige met door vaccin veroorzaakte myocarditis 'kan niet lopen' nu meldingen van sterfgevallen en verwondingen na COVID-vaccins gestaag toenemen. VAERS-gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention omvatten in totaal 1.103.893 meldingen van bijwerkingen in alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 23.615 sterfgevallen en 188.135 ernstige verwondingen tussen 14 dec. 2020 en 4 feb. 2022.
Voor meer zie Children's Health Defense

FDA stelt de vergadering uit over COVID-prikken voor kinderen jonger dan 5 jaar nadat Pfizer zegt dat er niet genoeg gegevens zijn. Maar ziet er niet van af! Wegens onvoldoende gegevens heeft Pfizer vandaag gezegd dat het de aanvraag voor een vergunning voor noodgebruik van zijn COVID-vaccin voor zuigelingen en kinderen van 6 maanden tot 4 jaar zal uitstellen.
Voor meer zie Children's Health Defense