www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal

Coronasterfte in één van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’ Israël biedt sinds eind december een vierde coronavaccinatie aan ouderen, zorgmedewerkers en mensen met zwakkere immuunsystemen aan. Eind vorige maand hadden zo’n 600.000 mensen in het land de extra boosterprik genomen.
Voor meer zie Radio Israel - NL

Een recent onderzoek, gepubliceerd op 25 januari 2022, op JAMA Network, heeft aangetoond dat het risico op myocarditis na mRNA COVID-vaccinatie ongeveer 133 keer groter is dan het achtergrondrisico bij de bevolking.
Voor meer zie Radio Israel - NL

Westerse leiders blijven liegen tegen hun burgers over de zeer ineffectieve en gevaarlijke COVID-19 vaccins, zonder duidelijke reden, anders dan om hun verschrikkelijke vroege beslissingen te rechtvaardigen om hun economieën voor een jaar stil te leggen en levens te vernietigen. In recente commentaren aan de media van haar land zei de Nieuw-Zeelandse Eerste Minister Jacinda Ardern in feite dat negatieve bijwerkingen van de mRNA-vaccins betekenen dat ze "werken" zoals ontworpen, wat uiteraard inhoudt dat mensen bloedklonters ontwikkelen zodat ze een beroerte krijgen of een hartaanval krijgen en sterven.
Voor meer zie NaturalNews

Meer dan de helft van de sterfgevallen bij deze begrafenisondernemer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de COVID-vaccins.. Hij is niet de enige die dit ziet. Al zijn anderen die het ook zien. Allemaal. De enige mogelijke verklaring: de COVID-vaccins doden grote aantallen van voorheen gezonde mensen. Vijftien balsemers zien allemaal vreemde fatale stollingen bij mensen wat voor het eerst is begonnen in 2021. Maar liefst 65% van de gevallen wordt er door getroffen. Net als de DMED-gegevens wordt dit bewijs volledig genegeerd door de reguliere pers en de medische gemeenschap, alsmede door de CDC en andere HHS-bureaus. De enige verklaring die past bij alle feiten is dat de vaccins massaal dodelijk zijn voor Amerikanen en onmiddellijk moeten worden stopgezet.
Voor meer zie Kirsch

Er komen versoepelingen aan en iedereen is blij omdat er eindelijk een eind lijkt te komen aan de nachtmerrie. Ondertussen wordt er in de achtergrond druk gewerkt aan het verdoezelen van de ontelbare vaccinatiedoden en daarna……… Het woord dat nu overal rondzingt is ‘versoepelingen’. Er komen meer versoepelingen, zo mag de horeca wat langer open want gelukkig kan ook het virus klokkijken en aan het eind van de maand komt er een eind aan de meeste coronamaatregelen, inclusief CTB.
Voor meer zie Niburu - NL

()  Grote technologiebedrijven en sociale-mediaplatforms hebben de accounts verwijderd van meer dan 800 prominente personen en organisaties, waaronder artsen, onderdrukt of gemarkeerd wegens COVID-19-misinformatie, zo blijkt uit een nieuwe studie van het Media Research Center (MRC).
Voor meer zie Alpha News

Sommige kandidaten voor een coronavirusvaccin die momenteel worden ontwikkeld, zouden de vatbaarheid voor HIV kunnen verhogen, zo heeft een groep onderzoekers gewaarschuwd. Van een gemodificeerd virus dat wordt gebruikt in vier kandidaten voor een COVID-19-vaccin - adenovirus 5 (Ad5) genaamd - daarvan is in het verleden aangetoond dat het de overdracht van het AIDS-virus verhoogt, schreven de onderzoekers in een "waarschuwend verhaal" dat maandag in het medische tijdschrift The Lancet werd gepubliceerd.
Voor meer zie NYPost

'Er is geen wet': Arts met ervaring in onderzoek naar biologische oorlogsvoering vecht onjuiste informatie van het Medisch Tuchtcollege aan. Hoewel Dr. Meryl Nass, een gediplomeerd internist, al lang voor COVID-19 bezig was met het ontrafelen van onjuiste en misleidende informatie, werd haar vergunning pas onlangs tijdelijk ingetrokken op grond van de beschuldiging dat zij dit nu verspreidt. Terwijl haar onderzoek haar voor het Congres en wetgevende lichamen van staten heeft gebracht om getuigenis af te leggen over bioterrorisme, het Golfoorlogsyndroom en de veiligheid van vaccins.
Voor meer zie Epoch Times

COVID-19-boosterinjectie kan onregelmatige menstruatie veroorzaken zegt het Ministerie van Volksgezondheid in Israël. Vrouwen en jongeren zijn gevoeliger voor de bijwerkingen van de injectie, zo blijkt uit een studie van het Ministerie van Volksgezondheid.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een Hong Kong study laat zien dat 1 op de 2700 jongens die de Pfizer injectie hebben ontvangen een Myocarditis ontwikkelt. Op 15 februari zal het FDA Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC) bijeenkomen om te beraadslagen over het verlenen van een vergunning voor noodgebruik voor het BioNTech SARS-CoV-2-vaccin van Pfizer voor baby's van zes maanden en kinderen tot vijf jaar oud, ondanks het gebrek aan veiligheid en werkzaamheid om het gebruik ervan te ondersteunen.
Voor meer zie Children Health Defense

( )

Overgenomen van E.J.Bron

Toen dokter Vladimir "Zev" Zelenko in het voorjaar van 2020 de aandacht van president Trump trok met een eenvoudig protocol van goedkope, beproefde, overal verkrijgbare geneesmiddelen voor COVID-19, waaronder hydroxychloroquine, had hij meer dan 350 patiënten met succes behandeld, waarbij slechts één patiënt in het ziekenhuis hoefde te worden opgenomen. Bijna twee jaar later, te midden van de voortdurende onderdrukking door de regering en de media over vroege behandelingen, vertelde Zelenko in een video-interview aan WND dat hij en zijn team aan meer dan 7.000 COVID patiënten dat te hebben toegediend wat nu bekend staat als het Zelenko Protocol, met slechts drie sterfgevallen.
Voor meer zie WND

Microbloedklonters lijken de waarschijnlijke oorzaak te zijn van miljoenen gezondheidseffecten en sterfgevallen ten gevolge van COVID-besmetting en van COVID-vaccins, en zelfs van miljoenen COVID-slachtoffers die al lang aan uiteenlopende gezondheidsproblemen lijden zonder dat daar een duidelijke medische oplossing voor is.
Voor meer zie LifeSite

Noem dit alsjeblieft geen 'wetenschap': Hoe FDA en CDC de goedkeuring van Moderna's Spikevax rechtvaardigden. De goedkeuring van de U.S. Food and Drug Administration vorige week van Moderna's Spikevax COVID vaccin - gesteund door de Centers for Disease Control and Prevention - maakte een aanfluiting van de wetenschap en het reguleringsproces. ...De goedkeuring door de FDA van het Pfizer Comirnaty-vaccin heeft de mensen doen geloven dat zij een volledig goedgekeurd vaccin zouden krijgen - terwijl zij in feite nog steeds het Pfizer-BioNTech-vaccin kregen dat werd gedistribueerd onder de Emergency Use Authorization (EUA). ....Waarom dit Kabuki theater? Omdat elke volwassene die letsel oploopt of sterft als bijwerking van een "FDA-goedgekeurd" vaccin, de fabrikant kan aanklagen. Maar als je op precies dezelfde manier wordt benadeeld door een EUA-vaccin, heb je pech - de fabrikant en iedereen in de toeleveringsketen zijn volledig gevrijwaard van rechtszaken. De wet is afhankelijk van het etiket.
Voor meer zie Children's Health Defense

Klokkenluiders krant - uitgaven winter 2022. Verder lezen - NL

Een nachtmerrie voor het gezondheidsbeleid. Vaccin spike antigeen en mRNA blijven gedurende twee maanden in lymfeklier germinale centra... de eiwitproductie van spike is hoger dan die van de ernstig zieke COVID-19 patiënten! ....Deze nieuwe, op genen gebaseerde "vaccins" werken op een volkomen nieuwe manier - zij lijken in de verste verte niet op die van de traditionele vaccins. Aangezien farmaceutische bedrijven concurrerend werken, was het ook enigszins een verrassing dat zij voor dezelfde aanpak kozen en zich richtten op wat het "spike-eiwit" van het SARS-CoV-2-virus wordt genoemd.
Voor meer zie Malone

Doktersorganisatie heeft meer dan 150.000 COVID-19-patiënten behandeld met 99,99 procent overleving. 'Vroege behandeling werkt, punt uit' Een arts die tijdens de pandemie gratis telehealth-diensten heeft aangeboden aan COVID-19-patiënten, zegt dat een vroege behandeling voor COVID-19 werkt en beweert dat hij een overlevingspercentage van 99,99 procent heeft. Marble zegt dat hij en zijn kleine team van vrijwillige artsen het behandelingsprotocol van Dr. Peter McCullough voorschrijven, dat bestaat uit hydroxychloroquine, ivermectine, monoklonale antilichamen, prednison, en andere goedkope generieke geneesmiddelen. Zij schrijven ook vitamine D en C en zink voor.
Voor meer zie Epoch Times

COVID-19 zal waarschijnlijk nooit meer verdwijnen, vertelde de directeur-generaal van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid Prof. Nachman Ash dinsdagmorgen aan 103FM radio, nu de nieuwe Omicron sub-variant BA.2 zich wereldwijd blijft verspreiden. Het nieuwe coronavirus "is niet verdwenen, en zal waarschijnlijk ook niet verdwijnen," legde Ash uit.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Pfizer en FDA verliezen de poging tot verder uitstel van vrijgave veiligheidsgegevens ovet het COVID-vaccin. Een federale rechter heeft vorige week een verzoek van de U.S. Food and Drug Administration en Pfizer afgewezen om de door de rechtbank bevolen vrijgave van bijna 400.000 pagina's documenten met betrekking tot de goedkeuring van Pfizer's COVID-vaccin uit te stellen.
Voor meer zie Children's Health Defense

Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?’ De petitie tegen de coronapas was op zondagavond meer dan een half miljoen keer ondertekend, tot grote frustratie van het establishment. De initiatiefnemers liggen sinds de lancering van de petitie onder een vergrootglas. De Volkskrant schreef afgelopen weekend maar liefst drie keer een negatief stuk over de actie zonder ook maar één seconde gesproken te hebben met één van de auteurs. De krant was donderdag niet geïnteresseerd in het initiatief toen Mona Keijzer, één van de initiatiefnemers, contact zocht. Ze vonden het oninteressant, weet columnist Marianne Zwagerman.
Voor meer zie Nine for News'

() Natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 vastgesteld 20 maanden na infectie. Bescherming tegen het virus dat COVID-19 veroorzaakt onder herstelden werd ontdekt door onderzoekers op 20 maanden na de infectie, toevoegend aan de hoeveelheid bewijsmateriaal dat dergelijke bescherming, bekend als natuurlijke immuniteit, langdurig is.
Voor meer zie Epoch Times

CDC-panel steunt Moderna 'Spikevax' voor 18 jaar en ouder, terwijl COVID-vaccinletsel blijft toenemen, zo blijkt uit VAERS-gegevens. VAERS-gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention omvatten in totaal 1.088.560 meldingen van ongewenste voorvallen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 23.149 sterfgevallen en 183.311 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 28 januari 2022.
Voor meer zie Children's Health Defense

Pfizer, FDA vragen de rechtbank om een verder uitstel van een vrijgave over de veiligheidsgegevens van het Covid vaccin. Enige tijd voor de geplande vrijgave van documenten met betrekking tot het Pfizer COVID vaccin, heeft de farmaceutische onderneming een federale rechtbank gevraagd om tussenbeide te komen voordat enige informatie zal wordt vrijgegeven. De U.S. Food and Drug Administration zei dat het akkoord ging met het verzoek van de geneesmiddelenproducent.
Voor meer zie Children's Health Defense

Meer belangrijke Ivermectine onderzoeksresultaten. Plus- het voorschrijven van medicijnen "off label" is belangrijk, en de "noodsituatie" is voorbij. Strikt regelmatig gebruik van ivermectine als profylaxe voor COVID-19 leidt tot een vermindering van 90% van het COVID-19 sterftecijfer, op een dosis-respons manier: definitieve resultaten van een prospectieve observationele studie bij een strikt gecontroleerde 223.128 populatie van een stadsbreed programma in Zuid-Brazilië.
Voor meer zie Malone

Nieuwe CDC-studie over doeltreffendheid van maskers ligt onder vuur wegens methodologie. "Het document is totaal en onherstelbaar gebrekkig - het had niet gepubliceerd mogen worden", zegt een gezondheidsonderzoeker nu de CDC-studie over maskers twee dagen na de publicatie onder vuur komt te liggen.
Voor meer zie Arutz Sheva