www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal

()  Israëlische studie levert sterkste bewijs tot nu toe voor de kracht van vitamine D in de strijd tegen COVID. Wetenschappers bevestigen eerder onderzoek en publiceren "opmerkelijke" gegevens die een sterk verband aantonen tussen vitaminetekort, dat veel voorkomt in Israël, en overlijden of ernstige ziekte bij patiënten.
Voor meer zie The Times of Israel

Ontslagen farmaceutische werknemers leggen uit waarom ze geen COVID-19-prikken kregen. Een groot farmaceutisch bedrijf heeft deze week veel werknemers ontslagen die weigerden het COVID-19 vaccin te krijgen. Syneos Health is een wereldwijd farmaceutisch outsourcingbedrijf met zo'n 28.000 werknemers in meer dan 110 landen. Het contracteert met grotere farmaceutische bedrijven, waaronder COVID-19-vaccinmaker Johnson & Johnson/Janssen.
Voor meer zie Epoch Times

12 landen schaffen COVID-beperkingen af en Israël schrapt de 'Groene Pas. Zweden en Zwitserland hebben zich aangesloten bij Denemarken, Noorwegen, Finland, Ierland, Nederland, Italië, Litouwen, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en aangekondigd dat zij de COVID-beperkingen zullen opheffen en hun land zullen openstellen.
Voor meer zie Children's Health Defense

Het is natuurlijk fantastisch dat de FvD, bij hoofde van Gideon van Meijeren, een undercover filmactie deed bij de GGD en in beeld bracht hoe een jongen van vijftien, zonder toestemming van zijn ouders, gepusht werd om toch maar gewoon het vaccin te nemen. Chapeau! Het hoofdonderwerp had echter eigenlijk moeten zijn dat het absurd is dat bij wet geregeld is (onder de tijdelijke wet maatregelen covid-19 uit 2021) dat ouders geen toestemming meer hoeven te geven! Was die wet niet sowieso tijdelijk? Ja! En daar zit hem de crux, dus lees even verder.
Voor meer zie Martin Vrijland

In deze 11e uitzending met Erik Boomsma neemt hij ons wederom mee in de analyse op de actuele wekelijkse sterftecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistieken die duidelijk aantonen dat er absoluut geen sprake is van een “vreselijke pandemie”, zoals nog steeds beweerd wordt door onze Minister President Mark Rutte.
Voor meer zie Café Weltschmerz

()  De Covid-19 vaccins zullen naar verwachting 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen veroorzaken in 2022 wereldwijd. Een onderzoek van de huidige trends heeft uitgewezen dat de Covid-19 vaccins naar verwachting meer dan 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen wereldwijd zullen veroorzaken in 2022, nadat ze in 2021 al een verdubbeling van het aantal cardiovasculaire sterfgevallen onder professionele atleten om de drie maanden veroorzaakten.
Voor meer zie The Expose

FDA heeft nu pas goedkeuring gegeven voor Moderna's covid vaccin, wat betekent dat elke injectie daarvoor een EXPERIMENTEEL medicijn was ... en de media loog iedereen erover voor.
Voor meer zie NaturalNews

Natuurlijk is het een vrouwelijke Democratische wetgever uit Illinois. Rep. Deb Conroy (D), 46e district, heeft een nieuwe wet voorgesteld (HB 4640) die de staat Illinois de bevoegdheid zou geven om anti-vaxxers onder schot op te pakken en ze voor onbepaalde tijd in door de staat beheerde concentratiekampen te gooien. Dit is geheel in overeenstemming met de autoritaire waanzin van Democraten en vooral vrouwelijke Democraten die razende, machtsbeluste "gemaskerde Kenau's" zijn geworden die over iedereen willen heersen.
Voor meer zie NaturalNews

De Republikeinen van de House Oversight Committee hebben woensdag de regering Biden opgeroepen om documenten te overhandigen die verband houden met federale subsidies aan EcoHealth Alliance die werden doorgesluisd naar het Wuhan Institute of Virology voor onderzoek naar het vleermuis coronavirus.
Voor meer zie TheBlaze

Medewerker ministerie van Kuipers spreekt zich uit: ‘Ik laat mij niet dwingen door een minister.’ Door nieuwe regels rond de coronapas verliezen zo’n half miljoen mensen een coronapas op basis van vaccinatie. Volgens een ‘ruwe schatting’ van coronaminister Kuipers raken maximaal 540.000 mensen een automatisch groen vinkje kwijt. Tot die mensen behoren ook medewerkers van het ministerie van Kuipers. Hester Vos is één van hen. “Ik werk bij VWS: het ministerie van Kuipers. Maar ik heb ervoor gekozen om geen booster te nemen. Of ik dat doe, besluit ik zélf,” laat ze weten. “Dat is een persoonlijke keuze. Ik ben niet tegen vaccineren. Ik ben wél tegen de QR-code.”
Voor meer zie Nine for News - NL

()  Israël wordt overspoeld met Covid. De vaccins hebben gefaald. Het experiment moet stoppen. Israël is altijd het belangrijkste land geweest om de mRNA Covid vaccins te beoordelen. Het heeft een bijna volledige vaccinatiegraad voor volwassenen. Pogingen om "de ongevaccineerden" de schuld te geven van wat er gebeurt, gaan niet meer op. Israël heeft goede gegevens - veel vollediger en actueler dan de Amerikaanse cijfers. En het vaccineert snel, zodat de gevolgen van de vaccins snel door de bevolking (en de gegevens) worden verspreid. Maar bovenal is Israël van belang omdat Israël de eerste was. Het massavaccineerde als eerste met Pfizer's mRNA en het boostte als eerste. En menselijke biologie is overal hetzelfde.
Voor meer zie Berenson

Pfizer proefnemingen: Alle geïnjecteerde moeders verloren hun ongeboren baby's. Pfizer proefdocumenten onthullen pogingen om de dood van 100 procent van de ongeboren baby's te verdoezelen in resultaten die daadwerkelijk zijn gerapporteerd. Herinnert u zich ons bericht getiteld "De FDA en Pfizer zijn een match made in hell". Daarin beschreven we hoe de FDA slechts 108 dagen nodig had om de injectie van Pfizer goed te keuren, maar 55 jaar wilde om de documenten te produceren! Gelukkig hebben Public Health en Medical Professionals for Transparency een rechtszaak aangespannen nadat de FDA hun verzoek om de vrijgave van de documenten te bespoedigen had afgewezen, en de documenten worden nu vrijgegeven, zij het nog steeds te langzaam.
Voor meer zie Principia Scientific

Oostenrijk omarmt het communisme: 'Om een Chinees virus te bestrijden, introduceren we het Chinese sociale model.' "Dit is het probleem van deze federale regering: er is niets meer over van uw geloofwaardigheid na twee jaarmet deze zogenaamde Pandemie" - zei FPÖ-leider,Herbert Kickl.
Voor meer zie RAIR

In een weinig bekend Reuters-verhaal dat bijna geen aandacht kreeg in de media, onthulde de Nederlandse verzekeraar Aegon dat hun uitbetalingen voor levensverzekeringen in het derde kwartaal van 2021 met 258% omhoogschoten vergeleken met de uitbetalingen in het derde kwartaal van 2020. Het verschil zit hem natuurlijk in de covide vaccins. In 2020 waren er nog geen vaccins beschikbaar, dus de uitbetalingen voor Aegon bedroegen slechts 31 miljoen dollar. Maar na drie kwartalen van agressieve vaccinaties in heel 2021 bedroegen de uitbetalingen van de overlijdensuitkeringen $111 miljoen, een stijging van 258%. De Nederlandse verzekeraar Aegon, doet tweederde van zijn zaken in de Verenigde Staten.
Voor meer zie NaturalNews

Ondanks dat hij twee keer een injectie heeft gehad en de booster, krijgt Biden toch een medisch masker aangereikt in de stafvergadering en zitten de gesprekspartners meters van hem verwijdert. Het is geen verrassing dat er ongebruikelijke stappen worden genomen om een president te beschermen. Maar de strenge voorzorgsmaatregelen dreigen ook de eigen pogingen van de regering-Biden te ondermijnen om de Amerikanen - vooral degenen die gevaccineerd en geboosterd zijn - te vertellen dat zij door kunnen gaan met iets wat dichter bij hun normale leven ligt in het zien van de omicrongolf.
Voor meer zie AP News

Wij mogen niemand de COVID-vaccins opdringen wanneer is aangetoond dat natuurlijk verworven immuniteit even sterk of sterker en superieur is aan de bestaande vaccins. In plaats daarvan moeten we het recht op lichamelijke integriteit van individuen respecteren om zelf te beslissen. 146 Onderzoeksstudies bevestigen natuurlijk verworven immuniteit tegen COVID-19.
Voor meer zie Epoch Times

()  De Japanse handels- en farmaceutische onderneming Kowa Co Ltd heeft maandag gezegd dat het antiparasietengeneesmiddel Ivermectine in een fase III-studie doeltreffend is gebleken voor de behandeling van de omicron-variant van COVID-19.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Autopsie bevestigt 26-jarige dood aan myocarditis wat direct veroorzaakt is door het Pfizer COVID-vaccin. In een exclusief interview met The Defender zei de moeder van Joseph Keating dat de enige waarschuwingssignalen van haar zoon vermoeidheid, spierpijn en een verhoogde hartslag waren, maar toch bevestigde een autopsie dat hij stierf aan myocarditis die direct werd veroorzaakt door het COVID-vaccin van Pfizer.
Voor meer zie Children's Health Defense

Israëlisch Coronavirus Kabinet overweegt om de COVID-paspoorten te beëindigen. Ministers komen dinsdag bijeen om beperkingen af te schaffen, nadat Omicron golf tekenen van afname vertoont.
Voor meer zie Arutz Sheva

Bijna 35.000 meldingen van letsel door COVID-vaccin bij 5- tot 17-jarigen. VAERS gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention omvatten in totaal 1.071.856 meldingen van ongewenste voorvallen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 22.607 sterfgevallen en 178.994 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 21 januari 2022.
Voor meer zie Children's Health Defense

Israël tekent een overeenkomst om 5 miljoen doses Novavax COVID-vaccin aan te schaffen van de alternatieve niet-mRNA-coronavirus injectie die moet nog worden goedgekeurd. De lading arriveert in komende maanden, met optie voor nog eens 5 miljoen injecties.
[ Ook hiervoor blijft de waarschuwing van kracht." Ook bekeerden zij zich niet van hun moorden, hun tovenarij (Pharmacy) hun ontucht en het plegen van diefstal." Openb. 9:21 wj ] Voor meer zie The Times of Israel

Er is een nieuw dodelijk virus ontdekt, NeoCoV genaamd, en het kan - met één mutatie - overdraagbaarder zijn volgens een nieuwe studie van Chinese wetenschappers uit Wuhan, hoewel sommige deskundigen waarschuwen dat verder onderzoek nodig is. Het heeft de sprong naar de mens nog niet gemaakt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Gezondheidsdeskundigen vrezen dat de Olympische Spelen in Peking de perfecte omstandigheden bieden voor een COVID-uitbraak, vanwege de razendsnelle verspreiding van Omicron, de verzwakte bescherming van vaccins tegen de variant en de mentaliteit dat de Spelen ondanks de risico's moeten doorgaan.
Voor meer zie Axios

Na Omicron: Komen er meer varianten van COVID-19 in de toekomst? Als toekomstige nieuwe varianten significant genoeg zijn om zorgwekkende varianten te worden, zullen zij meer overdraagbaar zijn dan Omicron. Nu, meer dan twee jaar en meerdere varianten later, terwijl de Omicron-variant de wereld overspoelt en recordhoge infectiecijfers met zich meebrengt, stellen mensen zich nog steeds de vraag: Zullen we snel het einde van COVID-19 zien?
Voor meer zie The Jerusalem Post

Uit de Schotse gegevens blijkt dat het COVID-19-gevalpercentage op basis van leeftijd het hoogst is bij de gevaccineerden die twee doses hebben gekregen en het laagst bij de niet-gevaccineerden! Verder blijkt dat deze trend van negatieve werkzaamheid voor de dubbel gevaccineerden zich voortzet voor ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Hier klopt iets niet, en samen met andere gegevens doet dit vragen rijzen over het negatieve effect van afnemende antilichamen, voortdurende boosting, en de gevolgen van een lek vaccin met suboptimale antilichamen met een nauw spectrum tegen een virus dat zich steeds verder ontwikkelt.
Voor meer zie TheBlaze

In de media wordt beweerd dat de hartcomplicaties die worden veroorzaakt door de vaccins tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19) in werkelijkheid worden veroorzaakt door een zogenaamde "heimelijke ziekte". Deze poging om de zaak in de doofpot te stoppen vindt vooral plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar de volksgezondheidsautoriteiten waarschuwen dat ongeveer 300.000 mensen in het land leven met een "sluipziekte" waaraan bijna tweederde van hen binnen de komende vijf jaar zou kunnen overlijden.
Voor meer zie NaturalNews.com