www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal


Vrijdag 28 januarie

()  Israël, de VS, Groot-Brittannië, Brazilië en andere landen met "populistische" regeringen hebben de COVID-19 pandemie in 2020 verkeerd aangepakt en onnodige sterfgevallen veroorzaakt met een relatief soepel beleid, zo blijkt uit een academisch onderzoeksartikel.
Voor meer zie The Jerusalem Post

"Het tij keert"'": Verschillende EU-landen schrappen COVID-beperkingen. Verscheidene Europese landen hebben deze week plannen aangekondigd om de COVID-beperkingen, waaronder maskers, quarantainevoorschriften en capaciteitsbeperkingen op binnenlocaties, af te schaffen.
Voor meer zie Children's Health Defense

Post-vaccinatie hartontsteking is het hoogst bij jonge mannen en waarschijnlijk ondergerapporteerd zegt een CDC studie. Hartontsteking na COVID-19 vaccinatie was hoger dan verwacht in meerdere leeftijdsgroepen en was voornamelijk bij jonge mannen, volgens een nieuwe data-analyse van Centers for Disease Control and Prevention (CDC) onderzoekers.
Voor meer zie Epoch Times

Australië was vroeger een overwegend christelijke natie, maar nu produceren ze anti-vaxx propaganda die pedofiele relaties bevordert. De regering van de staat Victoria, waar de stad Melbourne deel van uitmaakt, heeft een TikTok-commercial betaald waarin vrouwelijke tieners wordt verteld dat ze "vaxx-dates" moeten hebben met 45-jarige vrouwen en dat ze tegen de wil van hun ouders stiekem de prik moeten nemen.
Voor meer zie Redvoice

Er worden kinderen geboren tijdens de pandemie, nadat de ouders zijn gevaccineerd aan het begin daarvan. Kinderen met zwarte ogen die opmerkelijk vroeg wijs zijn met allerlei zaken als zitten, staan en zelfs al lopen als ze drie maand oud zijn. Ook kunnen sommigen klauteren als apen. Verbijsterend.
Voor meer zie Bitchute

Ambtenaren in de Verenigde Staten geven ongevaccineerden nog steeds de schuld van het stijgende aantal ziekenhuisopnamen door het Wuhan coronavirus (COVID-19). In werkelijkheid stellen vele ziekenhuizen over de hele wereld echter vast dat de meeste COVID-positieve patiënten diegenen zijn die reeds twee vaccindoses hebben gekregen, en sommigen onder hen hebben zelfs booster shots gekregen. Volgens gegevens van 14 januari van ziekenhuizen in Canada waren er 185 volledig gevaccineerde personen op de intensive care gediagnosticeerd met COVID, tegenover 168 niet-gevaccineerde.
Voor meer zie NaturalNews


Donderdag 27 januari

()  Meer Israëli's liepen een COVID besmetting op in januari dan in heel 2021. Terwijl de zeer besmettelijke Omicron-variant van het coronavirus zich over het land blijft verspreiden, heeft een nieuw rapport van de militaire inlichtingendienst over het coronavirus ontdekt dat meer Israëli's de afgelopen weken het coronavirus hebben opgelopen dan er in heel 2021 zijn besmet. In heel 2021 liepen ongeveer 960.500 Israëli's de ziekte op, terwijl in januari 2022 ongeveer 1,16 miljoen positief testten op COVID-19 .
Voor meer zie Israelhayom

Weet je nog dat je werd wijsgemaakt dat je geen COVID kon oplopen als je gevaccineerd was? Verbazingwekkend genoeg is dat een vals verhaal en 180 graden gedraaid en vertellen ze nu dat "deskundigen op het gebied van infectieziekten zeggen dat mensen die doorbraakinfecties met omicron hebben gehad, verhoogde immuniteit zouden kunnen hebben, of wat sommigen superimmuniteit noemen". Dus in een oogwenk is het gegaan van je kunt het niet krijgen naar je zult het krijgen en super immuniteit krijgen! Nou, omdat Stealth Omicron COVID-variant BA.2 die zich sneller kan verspreiden aangetroffen in ten minste 40 landen.
Voor meer zie Now The End Begins

Het ministerie van Volksgezondheid in Israël heeft woensdagavond een vierde COVID-19-prik goedgekeurd voor immuungecompromitteerde Israëli's ouder dan 18 jaar, uren nadat premier Naftali Bennett aankondigde dat schoolkinderen niet langer in quarantaine hoeven nadat ze zijn blootgesteld aan klasgenoten of leraren die besmet zijn met corona.
Voor meer zie The Jerusalem Post

MIT prof: Israël in 'moreel bankroet' vanwege het COVID beleid. Prof. Retsef Levi van de Publieke Noodhulpraad voor de Coronavirus Crisis zegt dat Omicron het COVID-verhaal van de regering omver heeft geworpen. "De staat Israël bevindt zich midden in een moreel en op waarden gebaseerd faillissement dat rechtstreeks wordt veroorzaakt door het hysterische, krachtige en wraakzuchtige beleid van premier Naftali Bennett, minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz en de hoofden van het ministerie van Volksgezondheid, en dat mogelijk wordt gemaakt door de feitelijke steun of het daverende en gênante stilzwijgen van de overgrote meerderheid van de ministers van de regering, MK's, rechters van het Hooggerechtshof, intellectuelen en de media. "Iedereen die bij zijn volle verstand is en luistert naar Dr. Coetzee, de voorzichtige en intelligente Zuid-Afrikaanse arts die het verschijnen van de omicron-variant heeft ontdekt en aan de wereld heeft gemeld, begrijpt dat de omicron eigenlijk een zeer besmettelijke verkoudheid is, die het grootste deel van de bevolking treft op het niveau van een paar dagen loopneus, keelpijn en mogelijk koorts, en zeker ordes van grootte minder is dan griep. Verslagen uit de hele wereld versterken het inzicht dat de omicron zich snel verspreidt, gelukkig langdurige immuniteit verschaft aan de geïnfecteerden, maar ook voor de meesten van ons, zowel de gevaccineerden als de niet-gevaccineerden en geen meer bedreiging vormt - een verkoudheid, onaangenaam, maar binnen enkele dagen weer over.
Voor meer zie Arutz Sheva

N-acetylcysteïne (NAC) wordt al lang gebruikt om leverschade te helpen voorkomen, en meer recentelijk als een behandeling voor griepvirussen. Nu hebben onderzoekers de levensreddende waarde ervan ontdekt voor COVID-19. N-acetylcysteïne (NAC) is een precursor van gereduceerd glutathion, dat een cruciale rol lijkt te spelen bij COVID-19. Volgens een literatuuranalyse van april 2020 kan een tekort aan glutathion geassocieerd zijn met de ernst van COVID-19, wat de auteur doet concluderen dat NAC nuttig kan zijn voor zowel de preventie als de behandeling ervan.
Voor meer zie Epoch Times


Woensdag 26 januari

() In een toespraak die zij zondag in Brussel hield, beschreef Vera Sharav, overlevende van de Holocaust, de frappante parallellen tussen wat zij als kind in nazi-Duitsland meemaakte en het COVID-beleid dat vandaag door regeringen over de hele wereld wordt gevoerd. ...De Holocaust kwam op gang toen persoonlijke vrijheid, wettelijke rechten en burgerrechten aan de kant werden geschoven.
Voor meer zie Children's Health Defense

Kritiek van ex-Telegraaf-journalist: De overheid en wetenschap werken samen in het verkeerd informeren van de bevolking over corona, stelde Verhaeren. "Dit doen zij om mensen bang te maken zodat ze uitgebuit kunnen worden en gestuurd kunnen worden om bepaalde dingen te doen. Er wordt een betere toekomst beloofd, maar ondertussen wordt hun wereld steeds kleiner gemaakt."
Voor meer zie Nine for News

Man kan geen harttransplantatie krijgen omdat hij niet is ingeënt tegen COVID. David Ferguson spreekt zich hartstochtelijk uit voor zijn zoon DJ. Hij zegt dat de 31-jarige voor zijn leven vecht in het Brigham and Women's Hospital en dringend een harttransplantatie nodig heeft. De familie zegt dat hij vooraan in de rij stond om een transplantatie te krijgen, maar omdat hij de COVID-19 vaccinatie niet heeft gekregen komt hij volgens het ziekenhuisbeleid niet meer in aanmerking. Ferguson zegt dat zijn zoon weigert de prik te krijgen.
Voor meer zie CBS Boston

De regering-Biden trekt haar Covid-19 vaccinatie- en testregeling in voor grote bedrijven, nadat het Hooggerechtshof eerder deze maand besloot de regel te blokkeren. De Occupational Safety and Health Administration van het Amerikaanse ministerie van Arbeid zei dinsdag dat het de tijdelijke noodnorm zal intrekken voor vaccinatie en testen voor bedrijven met 100 of meer werknemers, volgens een verklaring op de website van het agentschap.
Voor meer zie CNNPolitics

Zeven signalen dat u het coronavirus al gehad zou hebben. Zo weet u of u al ziek bent geweest en hersteld bent van het nieuwe coronavirus. 1. Je was ziek maar werd niet getest. 2. Je dacht dat je de griep had, maar het was flurona. 3. Je haar valt in grote hoeveelheden uit. 4. Je familie was ziek. 5. Je had maagklachten. 6. Je had een ooginfectie. 7. U had last van een vreemde uitslag of infectie in de tenen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Israëlische ziekenfondsen zijn sceptisch over of net publiek wel enthousiasme is voor een 4e COVID-vaccin. Zeggen dat op basis van de geringe vraag naar het vierde vaccin onder 60-plussers, de rest van de bevolking zich niet naar de plaatselijke vaccinatiecentra zal haasten. "Naarmate de leeftijd van degenen die in aanmerking komen voor vaccins daalt, neemt ook de vraag af," zegt de ambtenaar van het grootste Israëlische ziekenfonds
Voor meer zie Ynet


Dinsdag 25 januari 2022

()  'Obsceen' COVID-beleid dient Big Pharma, niet mensen, zeggen deskundigen. Een groep van wereldberoemde artsen en medische experts die zich bij Senator Ron Johnson (R-Wis.) voegden voor een paneldiscussie over COVID en hebben de reactie van de federale regering op de wereldwijde pandemie gehekeld en veel van het beleid "obsceen, absurd, onlogisch en onwetenschappelijk" genoemd.
Voor meer zie Children's Health Defense

Deskundigen van het Ministerie van Volksgezondheid steunen een vierde dosis COVID-vaccin nu ook te geven aan 18-plussers. Adviesorgaan beveelt tweede vaccinatie aan wanneer er vijf maanden zijn verstreken sinds de derde vaccinatie of herstel zijnde.
Voor meer zie The Times of Israel

Sterke daling van het aantal kinderen in Israël dat de COVID-19-vaccinatie krijgt nadat de overheid de quarantaine voor kinderen opheft. Aantal kinderen dat COVID-19 krijgt daalt drastisch na beslissing van regering om quarantaine voor alle blootgestelde schoolkinderen op te heffen.
Voor meer zie Arutz Sheva

Dr. Scott Gottlieb, voormalig directeur van de Food and Drug Administration (FDA) en huidig bestuurslid bij Pfizer, zei dat de dalende COVID-19-gevallen een signaal moeten zijn voor de beleidsmakers, dat het tijd is om meer pandemiegerelateerde beperkingen op te heffen. "Ik denk dat we zeker aan de oostkust, waar het aantal gevallen drastisch daalt, bereid moeten zijn om dat zeer snel te doen. Ik denk dat we, naarmate de omstandigheden verbeteren, bereid moeten zijn om sommige van deze maatregelen te versoepelen met dezelfde snelheid waarmee we ze hebben ingevoerd," vertelde hij "The Squawk Box" in een interview op maandag, toen hem werd gevraagd of de maskermandaten zouden moeten worden afgeschaft.
Voor meer zie Epoch Times

Stukje bij beetje valt het officiële covid-verhaal uit elkaar. Nu het verhaal rond het Wuhan coronavirus (Covid-19) wereldwijde psy-op (psychologische operatie) blijft afbrokkelen, zijn hier vijf dingen die je moet weten (zoals uitgelegd door Steve Kirsch)
Verder lezen - NL


Maandag 24 januari 2022

()  Top medisch tijdschrift: Geef de veiligheidsgegevens van vaccins vrij. 'Big Pharma is de minst vertrouwde industrie.' De redacteuren van een van 's werelds oudste medische tijdschriften, die Big Pharma "de minst vertrouwde industrie" noemden, riepen de regelgevers en volksgezondheidsinstanties op de ruwe gegevens van de COVID-19-vaccinproeven vrij te geven om antwoorden te geven op kritische vragen zoals waarom de vaccinproeven niet waren opgezet om de doeltreffendheid tegen infectie en verspreiding van SARS-CoV-2 te testen.
Voor meer zie WND

David Leonhardt schreef dinsdag een opinieartikel in de New York Times Morning Newsletter, getiteld "No Way to Grow Up", waarin hij stelde dat "Amerikanen meer kwaad voor kinderen hebben aanvaard in ruil voor minder kwaad voor volwassenen". Dit "offer" is precies de houding die de Israëlieten aannamen toen zij hun kinderen offerden aan de Kanaänitische godheid Molloch, beweert een Israëlische rabbijn.
Voor meer zie Israël365

Onder de 6,6 miljoen Amerikaanse leraren in openbare scholen zijn deze in ras en etnische diversiteit wel toegenomen - maar lang niet zo snel als de leerlingenpopulatie, die bijna voor het merendeel uit minderheden bestaat, schrijft Russell Contreras.
Voor meer zie Axios

Voormalig onderdirecteur van het Ministerie van Volksgezondheid, professor Itamar Grotto, beweerde zondag dat het vaccin tegen het coronavirus van Pfizer ongeveer 20.000 Israëlische levens heeft gered en dat het dodental in de Joodse staat zou zijn opgelopen tot 30.000 (in plaats van de ongeveer 8.300 waar het nu staat) indien de vaccins niet waren toegediend.
Voor meer zie World Israel News

De Groene Pas is bijna verlopen. Wat nu? Afschaffing, verlenging en uitbreiding van het Paarse Label behoren tot de mogelijkheden; onderscheid op basis van vax-status is in het Omicron-tijdperk irrelevant.
Voor meer zie Arutz Sheva

In Israël is bijna een derde van de tests positief, als het Groene Pas debat doorgaat. ...De voorzitter van de Commissie Grondwet, recht en justitie, MK Gilad Kariv, verklaarde dat de groene pas-wetten niet langer zouden worden verlengd zonder een bewezen epidemiologische rechtvaardiging, maar dat ze ook niet zouden worden ingetrokken zonder deze bewezen epidemiologische rechtvaardiging.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Op 5 januari 2022 verklaarde Italië de Covid-"vaccinatie" verplicht voor mensen van 50 jaar en ouder. De geëerde zuster Rosalina Ravasio weigert echter te voldoen aan het bevel van de staat. De dappere non is bereid tot heroverweging, maar op één voorwaarde: de staat moet een brief ondertekenen die haar €7.000.000,00 (7 miljoen euro) schadevergoeding garandeert als haar iets overkomt.
Voor meer zie RAIR

554 Miljoen Covid-19 Vaccin Doses zijn er besteld door Duitse regering voor 83 miljoen mensen: Zeven doses per persoon! In het kader van de EU-contracten voor de aankoop van Corona-vaccin. Dit staat in het antwoord (20/429) van de Bondsregering op een kleine vraag (20/319) van de parlementaire fractie van de AfD.
Voor meer zie Global ResearchGlobal Research