www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal


Vrijdag 21 januarie

() Een rechtszaak tegen Bill Gates, de Indiase regering en anderen, waarin wordt verwezen naar uitgebreide jurisprudentie, leidt tot een hernieuwd onderzoek naar Gates en zijn langdurige, controversiële betrokkenheid bij het vaccinprogramma van India.
Voor meer zie Children's Health Defense

Tennisster Novak Djokovic en zijn vrouw bezitten een aandeel van 80 procent in een Deens biotechbedrijf dat een behandeling voor COVID-19 ontwikkelt waarbij geen vaccinatie nodig is, zei de baas van het bedrijf woensdag. De Serviër, 34 jaar oud, en zijn vrouw Jelena, 35 jaar oud, kochten een meerderheidsbelang in QuantBioRes in juni 2020, enkele maanden voor het uitbreken van de pandemie, bevestigde de algemeen directeur van het bedrijf, Ivan Loncarevic, aan Reuter.
[ Dat verklaart veel. wj ]
Voor meer zie Epoch

Honderden artsen bepleiten In een brief aan de minister van Volksgezondheid te stoppen met het in quarantaine plaatsen van kinderen, omdat dit de verspreiding van het Omikron-virus niet vertraagt, maar de sociale gevolgen voor de kinderen en de ouders zijn onevenredig groot.
Voor meer zie Israel Today - Holland

Het pleidooi voor operatie Warp Speed 2.0. Omicron's aanval op de wereld heeft de noodzaak onderstreept van een nieuw arsenaal van COVID-vaccins en -therapieën, zeggen deskundigen - en dat kan een inspanning vergen die verwant is aan Operation Warp Speed 2.0. Waarom dit zo belangrijk is: Het virus zal zich blijven ontwikkelen, mogelijk op een manier die verder aan de vaccinbescherming ontsnapt, en de beste manier om meer wereldwijde verstoringen van het dagelijks leven te voorkomen, is om middelen paraat te hebben om te bestrijden wat de volgende keer komt.
Voor meer zie Axios

Spanje loopt voorop bij oproepen aan regeringen om COVID-19 aan te pakken als elk ander endemisch respiratoir virus zoals de seizoensgriep, ondanks verzet van de WHO en waarschuwingen dat deze aanpak voorbarig is.
Voor meer zie The Times of Israel

Ongevaccineerde detentie is favoriet bij democratische kiezers. Democratische kiezers willen dat ongevaccineerden tijdelijk in "aangewezen faciliteiten of locaties" verblijven omdat ze het COVID-19 vaccin weigeren om iedereen te beschermen tegen het nep-virus. Ze maken het echt duidelijk, of niet?
Voor meer zie Rotter News

Russische Roulette': Beroemde arts waarschuwt Batches Covid 'Vaccins met 300x de giftige werking' vrijgegeven (Video). "Er wordt geëxperimenteerd met mensen en mensen geven daar geen toestemming voor...dit is eerder gebeurd, in Duitsland, en het heeft geleid tot de Neurenberg processen." - De Duitse arts en epidemioloog Dr. Wolfgang Wodarg heeft onthuld dat individuele partijen van de Covid-vaccinaties zeer uiteenlopende toxiciteitsniveaus bevatten. Sommige partijen hebben een toxiciteitsniveau dat tot 300 keer hoger ligt dan dat van andere partijen - wat resulteert in honderdduizenden sterfgevallen. De beslissing om te vaccineren kan dus lijken op een spelletje Russische roulette.
Voor meer zie RAIR


Donderdag 20 januari

()  Dr. Soumya Swaminathan, hoofdwetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zei dat er momenteel geen bewijs is dat het geven van boosterdoses van het COVID-19-vaccin aan gezonde kinderen of adolescenten rechtvaardigt. "Er is op dit moment geen bewijs dat gezonde kinderen, of gezonde adolescenten, boosters nodig hebben. Geen enkel bewijs," zei ze op een WHO media briefing op dinsdag.
Voor meer zie Epoch

Israëlisch vaccinonderzoek toont aan dat mensen nog steeds Omicron krijgen zelfs na 4 dosissen + meer. The Defender's COVID NewsWatch biedt een overzicht van de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het SARS CoV-2 virus, inclusief de oorsprong en COVID vaccins.
Voor meer zie Children's Health Defense

Gewoon even kijken naar een Schots diagram over het aantal gevallen van 10 mei 2021 tot januari 2022. Toch zegt het Volksgezondheid Schotland dat men er geen misverstand over wil laten bestaan ook al hebben de ongevaccineerden het laagste aantal gevallen per 100.000 van alle cohorten, toch "een eenvoudige vergelijking van het aantal gevallen van COVID-19 bij gevaccineerden en niet-gevaccineerden mag niet worden gebruikt om te beoordelen hoe doeltreffend een vaccin.
Voor meer zie Diagram Genomen van dit rapport op blz. 40.
Rapport Public Health

Top kinderarts: "Quarantaine schaadt kinderen meer dan de Omicron dat doet. Een einde maken aan quarantaine voor kinderen is het juiste om te doen - ik heb van dichtbij gezien welke prijs kinderen betalen voor deze quarantaine,' zegt een top kinderarts.
Voor meer zie Arutz Sheva


Woensdag 19 januari

()  De vierde dosis van het coronavirusvaccin van Pfizer verhoogt het gehalte aan antilichamen in het bloed, maar lijkt geen bescherming te bieden tegen infectie met de coronavirusvariant Omicron, zo blijkt uit voorlopige resultaten van een studie bij 150 gezondheidswerkers, uitgevoerd in het Sheba Medisch Centrum.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Onderzoeker: Israël heeft op één na hoogste infectiegraad ter wereld. Israel is dagen verwijderd van piek van Omicron golf, zegt Prof. Eran Segal. 2 miljoen Israëli's zijn waarschijnlijk besmet met Omicron.
Voor meer zie Arutz Sheva

Wij zijn allen geschapen naar het beeld van God. Enkele van de geschenken van God zijn bewustzijn, je ziel en het geschenk van het leven zelf. God heeft je hier in deze tijd gebracht met een reden. Lijden is niet de reden. Hoewel je misschien lijden moet doorstaan, overstijgt je doel het lijden en dient het een hoger doel dat op één lijn ligt met Gods missie. God is de schepper en de beschermer van het leven. Satan is de vernietiger van het leven, en allen die met Satan zijn, genieten van de vernietiging van menselijke baby's (abortus), menselijke economieën (armoede), menselijke vreugde en vrijheid (door tirannie) en menselijke communicatie (censuur). Allen die censuur, tirannie, abortus, overheidscontrole en vaccinatiemandaten omhelzen staan letterlijk op één lijn met Satan. Zij zijn Satans dienaren, en hun doel is de complete vernietiging van niet alleen Amerika, maar ook van de menselijke beschaving en elke verbinding met God.
Voor meer zie NaturalNews

CEO van Pfizer Albert Bourla is winnaar van de Genesis-prijs 2022 en ontvangt 1 miljoen dollar. De stichting noemt ook het Joodse leiderschap, bereidheid om risico's te nemen om vaccin zo snel mogelijk te produceren en zal geld doneren aan Holocaust-onderwijs.
Voor meer zie The Times of Israel

Prof. Nachman Ash: 'We kunnen quarantaine voor kinderen misschien opheffen.' 'Als we in andere landen geen ongewone uitbraak van PIMS zien, kunnen we de quarantaineregels voor kinderen misschien wijzigen', zegt prof. Nachman Ash, directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid.
Voor meer zie Arutz Sheva

De cijfers bevestigen wat elke Israëliër die hier tijdens de vijfde golf van de pandemie woont, al weet - dat er in werkelijkheid een "stille quarantaine" plaatsvindt, in tegenstelling tot de regering die openlijk een algemene quarantaine van de bevolking afkondigt, zoals het geval is in verscheidene landen over de hele wereld, waaronder China en Nederland.
Voor meer zie Israelhayom

Een MIT-wetenschapper waarschuwt voor mogelijke schade op lange termijn aan de hersenen door COVID-19 mRNA-vaccins, en zegt dat het waarschijnlijk is dat er een "alarmerende" toename zal zijn van verschillende belangrijke neurodegeneratieve ziekten, terwijl ze maar een zeer, zeer kleine kans hebben om aan Covid te overlijden.
Voor meer zie WND


Dinsdag 18 januari 2022

()  De Omicron-virusvariant veroorzaakt een minder ernstige ziekte bij jonge kinderen, zo blijkt uit een nieuwe studie. Onderzoekers analyseerden de gezondheidsdossiers van bijna 80.000 kinderen jonger dan 5 jaar die het CCP-virus (Chinese Communistische Partij), dat COVID-19 veroorzaakt, voor het eerst opliepen, maar meestal toen de Delta-virusstam dominant was in de Verenigde Staten.
[ Dus lijkt mij dat vaccineren met alle risico's dan overbodig is. wj ]
Voor meer zie Epoch

Professor Idit Matot schreef op Twitter: "Deze dagen markeren we twee jaar sinds de coronauitbraak en tot mijn ontzetting, als er één ding is dat de besluitvormers leidt, is het angstzaaierij." ...Het bleek ook dat alle mensen in het ziekenhuis die als coronapatiënten waren opgenomen, niet vanwege corona waren opgenomen, maar vanwege andere verwondingen. Dit omvat patiënten die gewond zijn geraakt door dingen als: "vallen van een scooter en andere infecties." Het ministerie van Volksgezondheid reageerde door Dr. Matot aan te vallen en te zeggen: "Terwijl het gezondheidssysteem grote middelen investeert om de volksgezondheid te beschermen en levens te redden, duiken er luide opruiers op, waaronder veel artsen die onverantwoordelijke verklaringen afleggen met als doel het vertrouwen van het publiek te breken."
Voor meer zie Israël365'

Corona is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend businessmodel geworden. We worden met alle niet meer uit te leggen maatregelen keihard bedrogen. Gemanipuleerd door leugens en propaganda, tot we op de knieën liggen voor het o zo foute medisch ‘deugpapiertje’. Dat schreef Louise van de Sande Bakhuyzen, als verpleegster werkzaam in het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, aan haar goede vriend Jos de Haas, die het bericht op Facebook heeft geplaatst.
Voor meer zie Nine for news

Vergeet boosters en maak je klaar voor het universele vaccin tegen het Pan Coronavirus dat verplicht wordt en jaarlijks in je lichaam wordt geïnjecteerd. Er is een nieuw soort vaccin op komst - en het zou kunnen helpen om alle coronavirussen aan te pakken, niet alleen Covid-19. Bereid je voor op het jaarlijkse universele vaccin tegen het Pan Coronavirus, dat binnenkort verplicht wordt!
Voor meer zie Now The End Begins

COVID 4e prik: Antilichamen stijgen wel, maar niet genoeg om besmetting met Omicron te voorkomen. Volgens de voorlopige resultaten van een studie van het Sheba Medical Center is de nieuwe variant zeer besmettelijk, zelfs bij personen die vier keer zijn gevaccineerd.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een rechtszaak in Frankrijk, zoals gemeld door Free West Media, heeft opnieuw betrekking op een levensverzekeringsmaatschappij. Een levensverzekeringsmaatschappij weigert de claim van een Vax-slachtoffer omdat de vaccinatie experimenteel is. Een rijke zakenman had een levensverzekering van miljoenen dollars voor zijn gezin, en na zijn overlijden weigerde de verzekeringsmaatschappij uit te betalen. De man onderging een vaccinatie en er werd bevestigd dat hij aan een experimentele injectie was overleden.
Voor meer zie The Liberty Loft

Hoe komt het dat al deze regeringen steeds weer dezelfde 8 leugens vertellen? Ze liegen om macht en controle, en als je hen volgt, ga je naar je eigen ondergang. De 8 Grote Leugens: 1 - Dit is een dodelijk virus. 2 - PCR testen zijn effectief. 3 - Maskers werken. 4 - Afsluitingen zouden de verspreiding vertragen. 5 - Asymptomatische overdracht. 6- Geen behandelingen voor COVID. 7 - Geen natuurlijke immuniteit. 8 - Het vaccin is veilig en effectief.
Voor meer zie The New American


Maandag 17 januari 2022

() 

Ontsteking van de hartspier (Myocarditis) kwam tot 2021 nauwelijks voor. Enig idee hoe dat komt?

Myocarditis staat bovenaan lijst van COVID-vaccinletsels bij 12- tot 17-jarigen, zo blijkt uit VAERS-gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention ze omvatten in totaal 1.033.994 meldingen van bijwerkingen in alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 21.745 sterfgevallen en 170.446 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 7 jan. 2022.
Voor meer zie Children's Health Defense

In de hele wereld verschijnen concentratiekampen, genaamd corona-kampen, maar de wereld steekt nog steeds de kop in het zand en wil de reïncarnatie van het nazisme niet zien. Een fascistische slavernijsysteem, doordrenkt van de ideologieën van transhumanisme en technocratie, wordt recht voor onze ogen gecreëerd – en de huidige afsluitingen, sluiting van kleine bedrijven en de herdefiniëring van “normaal” maken allemaal deel uit van een gepland wereldwijd bestuurssysteem dat zal eindigen soevereiniteit en individuele rechten.
Voor meer zie The Balkans Chronicles - NL

Beveiliger Tweede Kamer doet onthulling op radio: ‘Als camera uit is, staan ze nog net niet met elkaar te dansen.’ Op TikTok was het delen van geheimen op de werkvloer donderdag trending. Radio 538-dj Igmar Felicia riep zijn luisteraars donderdagavond op om hun geheimen met hem te delen. Er belde ene Koen met de studio, die zei dat hij een onthulling wilde doen op de radio, maar van tevoren nog niet wilde vertellen waar het over ging.
Voor meer zie Nine for News - NL/p>

Hier is de ongemakkelijke waarheid. Het Federale Ministerie van Gezondheid en Human Services van de Verenigde Staten van Amerika heeft een afschuwelijke staat van dienst opgebouwd tijdens de vele golven van de COVID-19 ziekte die het land hebben overspoeld. Alsof het nog niet erg genoeg is en er ook bewijsmateriaal is die Dr. Anthony Fauci en zijn volgelingen beschuldigt van het creëren van de ziekteverwekker SARS-CoV-2 in een biodefense strategie die professor Butts van Rube Goldberg trots zou maken, staan de Verenigde Staten hoog op de lijst van Worldometers met de meeste sterfgevallen toegeschreven aan de ziekte in de hele wereld.
()
Na correctie voor het sterftecijfer als normaal voor de bevolking (totaal aantal gevallen per 1 miljoen inwoners) komen de VS op de 19e plaats te staan van de 234 landen (2.614 sterfgevallen/1 miljoen). India daarentegen staat op 130 van de 234 landen met 347 sterfgevallen/1 miljoen. Het wereldgemiddelde voor sterfgevallen per miljoen inwoners is 712.
Voor meer zie Malone

Het is "tijdverspilling" om mensen te blijven vaccineren tegen het CCP-virus (Chinese Communistische Partij), zo heeft de voormalige voorzitter van de Britse Vaccines Taskforce gezegd. Dr. Clive Dix, die een sleutelrol speelde bij het helpen van farmaceutische bedrijven bij het maken van de COVID-19 vaccins, zei op 16 januari tegen LBC radio: "De Omicron variant is een relatief mild virus. En om mensen te blijven vaccineren en te overwegen het opnieuw te doen om de bevolking te beschermen, is naar mijn mening nu tijdverspilling."
Voor meer zie Epoch

Pfizer-baas Albert Bourla zei maandag dat hoewel het "meest waarschijnlijke scenario" is dat het coronavirus nog vele jaren zal circuleren, hij gelooft dat de huidige golf van besmettingen de laatste zal zijn die beperkingen vereist. Bourla gaf een interview aan de Franse zender BFM TV ter gelegenheid van de aankondiging van een investeringspakket van het farmaceutische bedrijf in Frankrijk.
Voor meer zie The Times of Israel

Het ministerie van Volksgezondheid in Israël stelt voor de verplichte COVID-quarantaine tot 5 dagen te beperken. Verscheidene andere landen hebben de verplichte quarantaineperiode al ingekort, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Israël wordt momenteel geconfronteerd met een ongekende golf van besmettingen als gevolg van de Omicron-variant. "Kinderen krijgen eetstoornissen, is er een tsunami van geestelijke gezondheidsproblemen, abnormaal seksueel gedrag, en nog veel meer, allemaal als gevolg van een onnodige isolatie," zei minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton op zondag.
Voor meer zie Israelhayom.com