www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wekelijks Covid-journaal


Vrijdag 14 januarie

() De Israëlische professor in de klinische microbiologie en immunologie Qimron van de Universiteit van Tel Aviv, schreef een belangwekkende open brief aan het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid. Hoewel een aantal punten specifiek zijn voor de Israëlische situatie (men is daar nu bezig met de tweede boostercampage) staat er veel in dat heel herkenbaar is voor de aanpak in vele andere landen, inclusief Nederland.
Voor meer zie Maurice de Hond

Het Hooggerechtshof heeft donderdag de regering-Biden haar ingrijpende vaccin-of-test-eisen geblokkeerd voor grote particuliere bedrijven, maar staat toe dat soortgelijke eisen worden gehandhaafd voor federale medische instellingen.
Voor meer zie Axios

Een nieuwe Omicron subvariant ontdekt in Israël. De subvariant is vermoedelijk afkomstig uit India, en is gevonden in Canada, Denemarken, Singapore, China en Australië. De subvariant, bekend onder de naam BA2, werd ontdekt tijdens genetische sequencing van een steekproef van COVID-patiënten. Hij bevat meer mutaties dan de oorspronkelijke Omicron en is mogelijk gewelddadiger. Het gevaar van de nieuwe sub-variant is echter nog onzeker, en het hoofdkwartier coronavirusvoorlichting van het Ministerie van Volksgezondheid heeft verduidelijkt dat er geen aanwijzingen zijn dat BA2 zich anders gedraagt dan Omicron.
Voor meer zie COVID-19: New Omicron sub variant discovered in Israel - The Jerusalem Post

Er is een duidelijke consensus onder de medici en doctors in de geneeskunde: na 20 maanden uitputtend onderzoek, miljoenen behandelde patiënten, honderden klinische proeven die zijn uitgevoerd en wetenschappelijke gegevens die wereldwijd zijn gedeeld, komen zij tot de conclusie dat gezonde kinderen en herstelde COVID patienten moeten worden uitgesloten van vaccinatiemandaten en sociale beperkingen. De artsen bevelen ook wettelijke en bestuursrechtelijke maatregelen aan om te voorkomen dat de behandelingen van artsen zal worden verstoord of dat gezonde kinderen of de COVID-geïnfecteerden nog meer risico lopen. 15.000 artsen en medische wetenschappers hebben onlangs de Covid-verklaring van Rome gepubliceerd, om burgers te waarschuwen voor de dodelijke gevolgen van het verstoren van levensreddende behandelingen en het onderdrukken van open wetenschappelijke discussies.
Voor meer zie Global Covid Summit

Na ooit beweerd te hebben dat zijn injecties "100 procent effectief" zijn, zegt de CEO van Pfizer nu dat 2 COVID injecties "zeer beperkte bescherming bieden, als ze al bescherming bieden," tegen COVID-19. Tijdens een reeks interviews op maandag heeft Albert Bourla, CEO van Pfizer, verschillende waarheidsbommen losgelaten op een nietsvermoedend bedrijfsperspubliek, waarbij hij twijfel leek te zaaien over het idee dat zijn eigen COVID injecties "effectief" zijn, tenzij de persoon tenminste 3 doses heeft gehad.
Voor meer zie Dossier

De situatie in door de Democraten bestuurde steden nu de nieuwste variant van COVID-19 zich verspreidt, is krankzinnig aan het worden nu de leiders autoritairder worden en de grondwettelijke rechten letterlijk zijn opgeschort. Dat geldt ironisch genoeg ook voor de hoofdstad van onze natie, waar burgemeester Muriel Bowser heeft verordend dat burgers niet langer hun huis kunnen verlaten zonder de juiste 'documentatie' van het COVID-vaccin - letterlijk, ze moeten de juiste 'papieren' hebben of ze zullen worden vastgehouden en gestraft.
Voor meer zie NaturalNews


Donderdag 13 januari

()  Het bewijs is overweldigend dat veel gevaccineerden sterven, niet zozeer aan COVID als wel aan het vaccin. Tenzij u gelooft in een "hartaanval en bloedstolsel seizoen", weet u dat wat ik (Grider) u vertel de waarheid is. Anne Graham Lotz haar dochter Rachel-Ruth heeft meerdere hartaanvallen.
Voor meer zie Now The End Begins

EU-regelgevers, WHO roepen op tot stopzetting COVID Boosters, met bewijs dat strategie faalt. De regelgevers op het gebied van geneesmiddelen in de EU, deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de voormalige voorzitter van de COVID-taskforce in het VK noemden allemaal toenemend bewijs dat de mRNA COVID-boosters niet werken en dat de strategie moet worden stopgezet.
Voor meer zie Children's Health Defense

COVID-vaccin voor Israëlische baby's en peuters verwacht tegen april, zegt gezondheidsambtenaar. Dit zou betekenen dat alle Israëli's ouder dan zes maanden in aanmerking komen voor vaccins; de injectie wacht nog tot april op een Pfizer-test, waarvan men nu al heeft aangegeven dat het veilig is voor kinderen onder de vijf.
Voor meer zie The Times of Israel

Volledig gevaccineerden zijn superverspreiders van COVID-virus blijkt uit gegevens uit Ontario op 9 januari 2022. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een aanzienlijk deel van de ziekenhuisopnames in Ontario afkomstig van volledig gevaccineerde personen. ...Volgens de informatie zouden er op 7 januari 1.327 "volledig gevaccineerde gevallen" in de ziekenhuizen zijn, tegenover slechts 441 "niet-gevaccineerde gevallen". Er waren 100 patiënten in het ziekenhuis voor "gedeeltelijk gevaccineerde gevallen."
Voor meer zie GreatGameIndia


Woensdag 12 januari

() Willekeur, als ze het nu weer willen verplichten.

Volgens officiële gegevens van de Britse regering zullen volledig gevaccineerde Britten tegen eind februari 2022 Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen. Uit de laatste cijfers van het UK Health Security Agency Vaccine Surveillance Report blijkt dat boosters de afbraak van het immuunsysteem massaal versnellen en dat de meeste driedubbel/dubbel gevaccineerde mensen in het Verenigd Koninkrijk tegen eind februari 2022 een nieuwe vorm van het door vaccinatie veroorzaakte verworven immunodeficiëntiesyndroom Covid-19 kunnen ontwikkelen.
Voor meer zie The Expose of Xandernieuws - NL

In een televisietoespraak voorafgaand aan een geplande COVID-kabinetsvergadering op dinsdagavond, waarschuwde premier Naftali Bennett dat miljoenen Israëli's de Omicron-stam van het coronavirus zouden oplopen, maar hij zwoer dat het land er doorheen zou komen. "We worden geconfronteerd met een golf van infecties die de hele wereld heeft getroffen. We zien aantallen als nooit tevoren," zei Bennett. "Het ziektecijfer loopt wereldwijd in de miljoenen, en ook hier zullen we enkele miljoenen gevallen bereiken.
Voor meer zie World Israel News

In de volgende fase van de hysteriecampagne zal een veel gevaarlijkere stam vrijkomen... die mensen in paniek zal brengen met verplichte vaccins, meer totalitaire opsluitingen en concentratiekampen zal brengen. Deze volgende uitbraak zal een zeer hoog sterftecijfer hebben, misschien 30 procent of meer. Er zullen lijken op straat liggen, klaar voor de camera's van CNN om massale paniek te zaaien en de ongevaccineerden de schuld te geven van alle sterfgevallen.
Voor meer zie NaturalNews

Had Spanje aan het begin van de coronapandemie nog één van de strengste lockdowns van Europa, nu wil het land net zo met het virus omgaan als met de gewone griep. Beleidsplannen liggen klaar en de eerste experimenten lopen al. Ook in Nederland worden plannen gemaakt voor een toekomst met corona.
Voor meer zie RTL Nieuws - NL

Ongeveer een op de drie Israëli's die een behandeling met Pfizer's COVID-19 pil paxlovid kregen aangeboden, hebben geweigerd het geneesmiddel in te nemen, volgens een rapport dinsdag. Israël is zondag begonnen met de distributie van de eerste coronaviruspillen aan risicopatiënten. Paxlovid is in tests zeer effectief gebleken om te voorkomen dat de ziekte ernstig wordt.
Voor meer zie The Times of Israel

Voormalig Pfizer VP Mike Yeadon verklaart dat covaccins "giftig zijn door het ontwerp" - het zijn wapens om de wereldbevolking te verminderen. Het Corona Onderzoekscomité in Duitsland hield een online sessie die werd bijgewoond door Dr. Michael Yeadon, een voormalig vice-president bij Pfizer, die het laatste vernietigende bewijsmateriaal deelde over Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins".
Voor meer zie NaturalNews

Ivermectine 'werkt in alle fasen' van COVID volgens uitgelekte militaire documenten. Naarmate meer en meer informatie uit de Project Veritas gelekte militaire documenten stroomt, lijkt er een vebluffend gedeelte te zijn ter ondersteuning van Ivermectine als een Covid-19 behandeling. "Ivermectine (geïdentificeerd als curatief in april 2020) werkt in alle fasen van de ziekte omdat het zowel de virale replicatie remt als de immuunrespons moduleert."
Voor meer zie ZeroHedge


Dinsdag 11 januari 2022

De Democraten in de staat Washington dringen nu aan op een wetsvoorstel, WAC 246-100, dat "gezondheidsfunctionarissen" (de Democratische vaccin Gestapo) zou machtigen om iedereen onder bedreiging met een pistool te ontvoeren en in reeds geactiveerde concentratiekampen voor covid te gooien. De mensen die onder deze tirannieke regel vallen hoeven geen tekenen van ziekte of besmetting te vertonen om uit hun huizen en gezinnen te worden weggerukt. Democratisch geleide medici kunnen gewoon naar mensen kijken en zeggen: "Je bent ziek, en jij en jij" en je onder schot laten afvoeren om te worden opgesloten in concentratiekampen die al opgericht zijn.
Voor meer zie NaturalNews

In de laatste aflevering van Russell Brand's podcast "Under the Skin" vroeg Brand of de publieke aanvaarding van COVID-vaccins zal leiden tot toestemming om de planeet te veranderen in "een genetisch gemodificeerde voedselkolonie". Om dit verband uit te leggen, wees Brand op dit artikel van professor Brad Evans van de Universiteit van Bath: "Hoe voorkomen we dat een wereldwijde voedselcrisis omslaat in voedselkolonisatie?" Evans zei dat de wereld in de greep is van een gevaarlijke voedselcrisis. "Dit is meer dan alleen maar een kwestie van voedselketens," schreef hij. "Het roept fundamentele vragen op over voedselafhankelijkheid, en het soort voedsel dat de komende decennia voor ons beschikbaar zal zijn om te eten."
Voor meer zie Children's Health Defense

Twee briljante artsen leggen uit wat er echt aan de hand is met COVID. Ik heb net een marathon achter de rug van zes uur luisteren naar Joe Rogan die twee artsen interviewt - eerst Peter McCullough, daarna Robert Malone. Beide, ongecensureerd op Gettr en Spotify, zijn uw tijd waard. Het luisteren heeft mijn opleiding zeker bevorderd. De twee dokters werken samen en zijn vrienden, maar dat betekent niet dat er geen tegenstrijdigheden tussen hen zou zijn.
Verder lezen - NL

Gezien vanaf een COVID-afdeling: Met Omicron ademen zelfs ernstige patiënten makkelijker. In het Hadassah-ziekenhuis in Jeruzalem is er een race om meer bedden naarmate het aantal gevallen toeneemt, naast de opluchting dat het nieuwe variant de patiënten niet naar lucht laat snakken zoals voorgangers dat deden.
Voor meer zie The Times of Israel


Maandag 10 januari 2022

() 

We leven in een tijd dat alles omgedraaid wordt: waarheid wordt voorgesteld als leugen en leugens worden verkocht als waarheid. En dat gaat heel ver, tot in ieder facet van de huidige maatschappij. Nou moet ieder zelf weten of hij waarheden of leugens wil geloven, maar zo eenvoudig ligt dat toch niet. De gevolgen zijn voor iedereen té verschrikkelijk en té verstrekkend, vooral voor hen die inmiddels zien wat de werkelijkheid is. Eén van de belangrijkste aanjagers van de corona-pandemie was en is nog vaak het zogenaamde gebrek aan beschikbare IC-bedden: Intensive Care.
Voor meer zie E.J. Bron - NL

Experts: ‘Er worden doelbewust gevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht, dit is onomstotelijk bewijs.’ Specifieke partijen coronavaccins zijn gevaarlijk en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. Vaccinmakers stoppen deze batches doelbewust tussen de overige partijen en dit wordt gecoördineerd, zeggen experts. De onthulling werd gedaan tijdens een zitting van de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij verwees naar een recente presentatie van Michael Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, die laat zien hoe ze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te creëren en te achterhalen welke dosering nodig is om – althans daar lijkt het op – mensen te doden en verminken, aldus Füllmich.
Voor meer zie NineForNews - NL

In deze video heeft Martijn een boodschap aan de remonstranten en alle andere kerken. Stichting Kritisch Prikken vind je via deze link: https://kritischprikken.nl/ De reclame is echt irritant.
Voor meer zie YouTube - NL

De rechter geeft FDA 8 maanden, geen 75 jaar, om de veiligheidsgegevens van Pfizer vrij te geven. De Amerikaanse Food and Drug Administration krijgt acht maanden de tijd - en niet de gevraagde 75 jaar - om alle documenten vrij te geven die betrekking hebben op de vergunningverlening voor het COVID-vaccin van Pfizer, zo oordeelde een federale rechter donderdag.
Voor meer zie Children's Health Defense

Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten heeft vandaag naar mondelinge argumenten geluisterd in verband met twee van de COVID-vaccinmandaten van de regering-Biden. De hoorzitting stond in het teken van een tijdelijke verbodsbepalingen gevraagd door eisers in een aantal rechtszaken die de noodmandaten voor miljoenen Amerikanen aanvechten. Het gaat onder meer om een mandaat voor particuliere bedrijven met 100 of meer werknemers en een mandaat voor gezondheidszorginstellingen die deelnemen aan de Medicare- of Medicaid-programma's. De rechters deden vandaag geen uitspraak en gaven ook geen indicatie over hoe snel het hof uitspraken zal doen.
Voor meer zie Children's Health Defense

De meeste Israëli's zijn teleurgesteld over het pandemiebeleid van de regering, zo blijkt uit een opiniepeiling. Uit een enquête van Channel 12 News blijkt dat slechts 35% van het publiek van mening is dat het testbeleid van de regering inzake COVID-19 goed is, terwijl 60% het als een mislukking beschouwt.
Voor meer zie Israelhayom