www.wimjongman.nl

(homepagina)


Horowitz: Het land waar de COVID-sekteleden niet over willen praten

Daniel Horowitz - 4 februari 2022

Het is het vieze "I"-woord dat niet genoemd mag worden. En daarmee bedoel ik niet ivermectine, maar Israël.

Tijdens de lockdowns negeerden de COVID-cultisten het bestaan van Zweden als ultieme controlegroep voor het grootste experiment op de menselijke beschaving aller tijden. Nu willen ze het bestaan van Israël niet erkennen als de ultieme studiegroep van het grootste experiment op het menselijk lichaam aller tijden.

Afgelopen september beschreef Philip Dormitzer, de chef wetenschap van Pfizer, Israël als "een soort laboratorium" om "het effect" te zien van de vaccins van zijn bedrijf. Dit was omdat, zoals hij het uitdrukte, Israël "een zeer groot deel van de bevolking zich zeer vroeg heeft ingeënt - dus het is een manier waarop we bijna vooruit kunnen kijken: Wat we in Israël zien gebeuren, gebeurt een paar maanden later weer in de VS."

Welnu, nu hebben we dus een volledig jaar met gegevens van het meest geïnjecteerde land ter wereld en het enige land dat vier doses toedient. Dus wat zijn de resultaten?

()

Waar je naar kijkt is niet zomaar een case rate grafiek. Dit is een ICU opname grafiek. En dit is de dagelijkse sterfte grafiek:

()

Het is waar dat Israël, met zijn jongere bevolking en lagere obesitas, het beter heeft gedaan dan veel andere westerse landen tijdens de pandemie, maar waarom beleeft het nu zijn eigen ergste golf - veel erger dan voordat er ook maar één injectie werd toegediend?

Met andere woorden, juist nadat het grootste deel van de Israëlische bevolking de derde injectie had gekregen en zelfs veel senioren de vierde, beleefden zij hun ergste crisis ooit - niet alleen van milde infecties, maar ook van ernstige gevallen.

()

Dit zou verontrustend genoeg zijn als we nog steeds te maken hadden met de Delta-variant, maar vermoedelijk zijn bijna alle gevallen in Israël die van Omicron. Hoe kan het dat het meest gevaccineerde land ter wereld - het privé-laboratorium van Pfizer - er slechter aan toe is dan ooit tevoren in de pandemie met de mildste variant? Uit een studie van het Kaiser Permanente Southern California hospital system bleek immers dat Omicron een 74% lager IC-opnamecijfer en een 91% lager sterftecijfer had dan Delta.

Volgens professor Yaakov Jerris, directeur van de coronavirusafdeling van het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv, "zijn de meeste van onze ernstige gevallen gevaccineerd". "Ze hebben minstens drie injecties gehad," vertelde Jerris aan Channel 13 News bij het beschrijven van de typische COVID-patiënt. "Tussen de zeventig en tachtig procent van de ernstige gevallen zijn gevaccineerd. Het vaccin heeft dus geen betekenis wat betreft ernstige ziekte, en daarom is slechts twintig tot vijfentwintig procent van onze patiënten niet gevaccineerd."

Dit verklaart waarom het vaccin het traject van de golf niet afremt, maar kan het vaccin misschien verklaren waarom Israël het erger lijkt te krijgen dan andere landen?

Aan de ene kant zijn er veel meer algemene gevallen van Omicron in verhouding tot het aantal ernstige gevallen, maar we zouden deze aantallen sterfgevallen en ernstige ziekenhuisopnames juist niet moeten zien in het meest gevaccineerde land. Vergeet niet dat deze variant begon in Zuid-Afrika, een land waar slechts 27% van de bevolking de injecties heeft gekregen, en waar nauwelijks sprake is van boosters. Toch is het hoogste sterftecijfer per hoofd van de bevolking tijdens de Omicron-golf ongeveer de helft van dat van Israël.

()

Gezien het torenhoge HIV-percentage in Zuid-Afrika, durf ik te wedden dat Israël over het algemeen een veel gezonder land is. De levensverwachting in Israël is 83 (op de 12e plaats in de wereld), terwijl die in Zuid-Afrika een morbide 65 is. Waarom heeft Israël dan zoveel moeite met wat onderzoekers in Hong Kong ontdekten als in wezen zijnde een infectie van de bovenste luchtwegen?

Is het misschien zo dat hun problemen niet zijn, ondanks de eindeloze boostering, maar juist er door? Wat als het probleem van het vaccin niet Joe Rogan is, maar de eigen staat van dienst? Op dit punt is het moeilijk in te zien hoe we niet te maken hebben met een vorm van oorspronkelijke antigene zonde, waarbij herhaalde boosters het lichaam leren verkeerd te reageren op een virus, met name op een virus dat verschilt van het oorspronkelijke doelwit van het vaccin, waardoor het vaccin steeds meer een off-target reactie wordt op de ziekteverwekker die voor ons ligt.

Ik sprak met Dr. Dan Stock, een huisarts uit Indiana die een expert is op het gebied van functionele geneeskunde en immunologie (hij is de arts die een "virale" verklaring aflegde voor een schoolbestuur), om zijn gedachten te horen over waarom een lek vaccin mensen mogelijk zieker zou maken van een respiratoir virus. Hij legt uit hoe de "sugar high" van oppervlakkig hoge bloed-gebaseerde antilichamen eigenlijk schadelijk kan zijn voor de inspanning van het lichaam om virussen van de luchtwegen te bestrijden, die meer een cytotoxische T cel respons in de luchtwegen vereisen dan algemene bloed-gebaseerde antilichamen.

"Eén ding dat mis kan gaan in een virale immuunrespons is dat om antilichamen te maken, het immuunsysteem minder cytotoxische T-cellen moet maken, en daardoor het virus minder effectief bestrijdt. In dat geval kan het vaccin het immuunsysteem vertellen om over te schakelen van een overwegend cellulaire immuunrespons met T-cellen naar een overwegend humorale immuunrespons met antilichamen. Zelfs als de antilichamen neutraliserend zijn en van het juiste type (wat bij experimentele vaccins niet het geval is), zal de infectie onbehandeld blijven en weefsel vernietigen. ADE (antibody dependent disease enhancement) wordt gekenmerkt door een veel hogere productie van antilichamen dan bij een natuurlijke infectie, en een veel lagere Tc-respons. Het is deze tweede nuance van virale immuunreacties die velen misleidt door grote antilichaamresponsen gelijk te stellen met immuniteit."

Dus waarom leken de vaccins in het begin effectief te zijn op een bepaald niveau, maar daarna af te nemen, en waarom zou Israël meer problemen hebben met afnemende immuniteit? Dit is waar de booster-manie in het spel komt.

"Wat het immuunsysteem ook geleerd wordt te doen de eerste keer dat het de componenten van de ziekteverwekker ziet, het onthoudt die reactie en wordt daar steeds beter in bij elke opeenvolgende blootstelling aan het virus, zelfs als het verkeerd is," waarschuwt Stock. "Bij het mislukte RSV-vaccin in de jaren zestig, het vaccin tegen de ziekte van Marek bij kippen, en deze COVID-19-vaccins, leek de immuunrespons in het begin beschermend. Toen, naarmate het lichaam beter en beter werd in het reageren op de verkeerde manier - voortdurend versterkt door boosters - brak de hel los. Het vaccin zal je gebroken immuunsysteem waarschijnlijk leren om op de verkeerde manier te reageren, je zit vast in ADE, en zult het niet zien totdat het te laat is. Het kenmerk van ADE is een falende immuunrespons tegen alle stammen van de ziekteverwekker naarmate de tijd verstrijkt, zoals we zagen bij RSV en Dengue, en we nu zien bij COVID-19-vaccins."

Dus hoe meer het virus verandert, volgens Stock, zal niet alleen dit specifieke vaccin zijn werkzaamheid verliezen, maar zal het ook negatief worden omdat het lichaam niet zoveel T-cellen zal produceren in de delen van het lichaam die zijn geïnfecteerd. Dr. Stock schreef enkele maanden geleden mee aan een meer diepgaand artikel op Trial Site News waarin hij de bezorgdheid over de oorspronkelijke antigene zonde uitlegt.

Is dit wat er aan de hand is in Israël, en zal dit probleem zich verspreiden naar de rest van de gevaccineerde Westerse wereld? Wie zal het zeggen? Maar als Israël verondersteld werd het laboratorium te zijn, en het experiment mislukte, waarom gaan we er dan mee door in de Verenigde Staten?

Zoals de hoofdwetenschapper van Pfizer waarschuwde: "Wat we in Israël zien gebeuren, gebeurt een paar maanden later weer in de VS."

[Opmerking vertaler: Dit is gewoon een duivelse zet om het Joodse volk te decimeren, iets wat in de grote verdrukking nog heftiger zal worden.]

Bron: Horowitz: The country the COVID cultists don’t want to discuss - TheBlaze