www.wimjongman.nl

(homepagina)


Fundamentele economische koerswijziging kost biljoenen dollars

Groene transformatie: Charles roept op tot een "brede campagne in militaire stijl".

Koning Charles steunt de transformatie waartoe zijn vriend Schwab oproept om de Nieuwe Wereldorde en de Groene Transformatie uit te voeren. De Engelse koning roept op tot een "brede campagne in militaire stijl" om dit te bereiken.

Gepubliceerd: 13.09.2022 - Door Redactie van Die Freie Welt

()

De voormalige "Prins Charles", nu "Koning Charles III", was en is een van de beste vrienden van Klaus Schwab en zijn World Economic Forum (WEF). Als zo'n fervent aanhanger van Schwab volgt en onderschrijft hij natuurlijk ook de plannen om de wereld opnieuw vorm te geven en de "Nieuwe Wereld Orde" (NWO) te creëren. Zijn moeder en voorganger op de Engelse troon, Elizabeth II, ligt nog niet eens in de grond en nu al is de nieuwe koning van Engeland bezig deze plannen uit te voeren.

Op de klimaatveranderingsconferentie van vorig jaar in Glasgow sprak hij over de noodzaak van een "brede campagne in militaire stijl" om een fundamentele koerswijziging van de economie door te voeren. Vertaald betekent dit niets anders dan dat de planning en uitvoering om de gestelde doelen te bereiken begint op de hogere (regerings)niveaus. In de bedrijfskunde wordt een dergelijke aanpak "top-down planning" genoemd.

Dit betekent dat met de zorgen van gewone burgers, belastingbetalers, werknemers en zelfs kleine ondernemers geen rekening wordt gehouden; zij worden niet eens geraadpleegd, laat staan dat hun wordt gevraagd of de ideeën en doelstellingen die eraan ten grondslag liggen hen bevallen. Ze zijn veroordeeld om de heersers te dienen als opinieloze vazallen.

In een monarchie kan dit nog net. Maar in officieel democratische staten en republieken, waar ten minste in theorie wordt verondersteld dat de macht van het volk dient te komen, is dit soort denken volledig misplaatst.

Met zo'n koning aan het roer is het niet verwonderlijk dat de onafhankelijkheidsbeweging in Schotland steeds sterker wordt en dat de voorstanders van de afschaffing van de monarchie in Engeland binnen enkele dagen na de troonswisseling een sterke aanhang krijgen.

Bron: Grüne Transformation: Charles fordert »breiten Kampagne im Militärstil«