www.wimjongman.nl

(homepagina)


Op band vastgelegd: SCHOKKENDE video onthult wat Trudeau's 'haatdragende' en 'gewelddadige' demonstranten echt aan het doen zijn

Je zult het gedrag van sommige van deze mensen niet geloven

BLAZETV STAFF februari 02, 2022

( )

Beeldbron: Video screenshot

Toen hij het konvooi truckers toesprak die protesteerden tegen de COVID-vaccinmandaten, zei premier Justin Trudeau: "Er is in ons land geen plaats voor bedreigingen, geweld of haat."

Trudeau heeft geweigerd om het konvooi van demonstranten te ontmoeten, die sinds afgelopen weekend in het centrum van Ottawa zijn gebleven, en zei dat hij "ervoor heeft gekozen om niet in de buurt te komen van protesters die blijk hebben gegeven van haatdragende retoriek, geweld tegen medeburgers en een gebrek aan respect, niet alleen voor de wetenschap, maar ook voor de eerstelijns gezondheidswerkers, maar eerlijk gezegd, zijn het de 90 procent van de vrachtwagenchauffeurs die het juiste hebben gedaan om Canadezen veilig te houden, door voedsel op onze tafels te brengen."

"Wat Trudeau probeert te doen is dit te framen als... dit zijn terroristen, ze zijn witte supremacisten - het gedrag van sommige van deze mensen," zei BlazeTV gastheer Dave Rubin in "The Rubin Report." "Nu, dat is interessant. Ik heb een heleboel video's bekeken van deze mensen, en ze zitten in vrachtwagens, ze zwaaien met vlaggen, en er staan enge woorden als 'vrijheid' en 'vrijheid' op de vlaggen ... en ik dacht ... we hebben hier een staf van mensen. Kunnen we een video vinden van het slechte gedrag?"

Dave's team heeft inderdaad videobeelden gevonden van demonstranten die zich bezighouden met schokkend gedrag: het opruimen van vuilnis na protesten, het scheppen van trottoirs en zelfs - gasp! - beleefd excuses aanbieden als ze tegen elkaar opbotsen. Bekijk de videoclip hieronder om Dave deze onthullende videobeelden te zien delen:

Zal het Freedom Convoy's verrassingsoptreden Justin Trudeau dwingen te reageren?()

Hier een andere video waarin anti-vaccin mandaat demonstranten in Ottawa werden gezien in het schoonmaken van het standbeeld van de Canadese icoon Terry Fox op zondag, een dag nadat foto's toonden dat het standbeeld bedekt met politieke uitspraken, waardoor een tumult kwam op sociale media en onder politici. Op foto's was te zien hoe het standbeeld een omgekeerde Canadese vlag vasthield, samen met een bord met de tekst "mandaatvrijheid.

Bron: Trucker convoy: Protesters clean-up Terry Fox statue in Ottawa following outcry | Watch News Videos Online