www.wimjongman.nl

(homepagina)


Biden heeft twee voeten stevig in de nucleaire wereldoorlog-3 geplant

Poetin heeft 6257 kernwapens. Denkt iemand, behalve Biden en Blinken, dat Poetin een mogelijke nederlaag stilletjes zal slikken?

Mark Langfan - 8 maart 1922

()

Gelooft u alles wat de regering Biden of de main stream media (MSM) heeft gezegd over de Covid crisis? NEE.

Geloofde u of gelooft u iets van wat de regering Biden of de main stream media (MSM) hebben gezegd over de verkiezingen van 2020, toen u met eigen ogen zag hoe Republikeinse stemopnemers werden verbannen uit de door de Democraten gecontroleerde telling, en hoe honderdduizenden stemmen van Biden om 2 uur 's nachts plotseling in de telling werden gegooid? NEE.

Dus, waarom, op G-ds lieve aarde, gaat iemand het "Oekraïners-zijn-engelen- en het Poetin-is-Hitler"-verhaal geloven dat de regering-Biden en de MSM spuwen over de Oekraïne-Rusland crisis?

In dit verband wil ik u vragen één getal te onthouden: 6257. Wat is "6257"? 6257 is het aantal kernwapens dat Rusland momenteel bezit. Het land waar de demente Amerikaanse president Joe Biden Chicken-Kiev mee wil spelen en "toe-to-toe" mee wil gaan, heeft 6257 kernwapens. Kortom, alles wat Biden en zijn handlangers het afgelopen jaar hebben gedaan, heeft maar één resultaat gehad: De Russische president Poetin provoceren om Oekraïne binnen te vallen en het conflict te laten escaleren in een nucleaire wereldoorlog.

Kijk naar Poetins oorspronkelijke "red-line": Oekraïne mag geen lid worden van de NAVO en moet neutraal blijven. Herinner me er na het bloedbad dat we in Oekraïne hebben gezien nog eens aan, wat er precies mis was met Oekraïne als "neutrale zone" tussen de NAVO en Rusland, een land met 6257 kernwapens? Zijn we niet allemaal opgegroeid met Star Trek van voor het ontwaken, waar we alleen maar hoorden dat er "De Neutrale Zone" was tussen de Federatie en hun aartsvijand, de Romulanen? Zou een neutrale buffer in Oekraïne niet goed zijn?

Niet voor Biden. Daarom hebben we, in plaats van een neutraal Oekraïne, een gedecimeerd Oekraïne met duizenden doden. We mogen van geluk spreken als er slechts duizenden, zo niet honderdduizenden zullen sterven door Bidens onnodige provocaties. Want, vergeet niet, Poetin heeft 6257 kernwapens.

Tot overmaat van ramp zijn de Poetin vergelijkingen met Hitler op zijn best idioot, en op zijn slechtst verdorven. Adolf Hitlers eisen voor Tsjecho-Slowakije in 1938 waren niet dat het Sudetengebergte in West-Tsjechoslowakije een neutrale zone zou worden, hij eiste dat het nazileger het Sudetengebergte zou bezetten, zodat hij met zijn tanks bergafwaarts kon rijden in plaats van bergopwaarts te moeten vechten door de zorgvuldig en effectief bewaakte smalle bergpassen van het Sudetengebergte. Er is niets bijzonders militair "strategisch" aan Oost-Oekraïne dat Rusland een gemakkelijkere aanval op West-Oekraïne zou bieden. En Rusland vroeg niet meer dan wat het al half bezet had - twee Russischtalige provincies in het verre oosten van Oekraïne. En vergeet niet dat als Hitler 6257 kernwapens had gehad, er geen wereld zou zijn.

De Republikeinse en Democratische oorlogs-lunaten vertellen je: "Je kunt Poetin of Rusland niet vertrouwen!" "Appeasement van Rusland is slecht!" Dat is nieuws voor mij, want 75 jaar lang zijn de Verenigde Staten allerlei nucleaire en conventionele wapenbesprekingen aangegaan waar Rusland en president Poetin zich voor het grootste deel aan hebben gehouden. Er was geen wapenbeheersingsakkoord waar de Democraten ooit tegen stemden. In feite hielden de Democraten van de Sovjet-Unie en Rusland, totdat Hillary Clinton de Russia-Gate Hoax verzon om president Trump te besmeuren met opzettelijke leugens die het vermogen van Trump verlamden om een echt bondgenootschap met Rusland op te bouwen tegen het echte kwaad van communistisch China. Maar in plaats van een praktische alliantie te sluiten met een met 6257 bewapend Rusland tegen communistisch China, hebben we nu effectief de economische, zo niet een daadwerkelijke militaire oorlog verklaard aan Rusland.

Maar toen gaf de regering Biden toe te weten dat "Sancties de Russische invasie in Oekraïne niet zouden stoppen." Wacht eens even, Biden wist dat ondanks de sancties, Poetin Oekraïne zou binnenvallen en vele Oekraïners en Russen zouden sterven, maar hij heeft niet aangedrongen op een onderhandelde off-ramp om Oekraïne neutraal te verklaren? Biden en zijn opgeblazen Demo-Haviken zitten comfortabel in Washington te vechten tegen Rusland, bewapend met 6.257 kernwapens tot de laatste druppel Oekraïens bloed. En wij worden geacht Poetin de schuld te geven van het bloedbad dat Biden heeft veroorzaakt, wetende dat Amerika niet militair zou ingrijpen?

We hebben waanvoorstellingen van Russo-foben die staan te trappelen om Poetin te vermoorden of een Oekraïense no-fly-zone te creëren die onmiddellijk zou leiden tot een nucleaire Derde Wereldoorlog. De laatste keer dat ik keek, zou het vermoorden van de Russische president een oorlogsdaad zijn die tot een nucleaire uitwisseling zou leiden.

En dan is er nog een minister Blinken die de NAVO-landen aanspoort om gevechtsvliegtuigen en tienduizenden antitank- en Stinger-raketten naar Oekraïne te vliegen om de Russische opmars te dwarsbomen. Denkt iemand dat Poetin zich op dit moment terugtrekt? Integendeel. Poetin gaat een algemene mobilisatie bevelen en waarschijnlijk tactisch nucleair te werk gaan. Wat dan? Heeft iemand van de generaals die naar het bloedbad in Oekraïne kijken aan een realistisch compromis gedacht? Nee. Minister Blinken voorspelt openlijk dat Rusland, bewapend met 6257 kernwapens, een catastrofale conventionele Oekraïense nederlaag zal lijden.

Bidens cognitief uitgedaagde logica, gekoppeld aan het lawaai van zijn wakkere Demo-Haviken, wordt alleen maar erger. Wat als Poetin daadwerkelijk wordt afgezet? Weten we of de volgende Russische tsaar zoeter zal zijn dan tsaar Poetin? Nee. Maar, langs deze lijnen heb je de ergste van de ergste mogelijkheid: Rusland wordt daadwerkelijk ontbonden, het Russische nucleaire commando en controle valt uit elkaar, en Rusland wordt een mislukte staat die de controle over zijn 6257 kernwapens verliest.

Het is in het belang van de Verenigde Staten om Poetin en Rusland precies zo te houden als ze zijn, want al het andere zou 6257 keer erger kunnen zijn. Maar in plaats van een redelijk compromis met Rusland te sluiten, zijn de Verenigde Staten bereid een levend spelletje nucleaire roulette te spelen met betrekking tot de "territoriale integriteit" van Oekraïne. De gekken hebben de sleutels van het Amerikaanse asiel en de Amerikaanse nucleaire lanceercodes. De hemel helpe ons allen.

Mark Langfan is voorzitter van Americans for a Safe Israel (AFSI) en is gespecialiseerd in veiligheidskwesties. Hij heeft een origineel educatief 3d Topografisch Kaartensysteem van Israël gemaakt om een duidelijk begrip te bevorderen van de gevaren voor Israël en zijn watervoorziening. Het is bestudeerd door Amerikaanse wetgevers en kan worden bekeken op www.marklangfan.com.

Bron: Biden has firmly planted two feet into a Nuclear World War 3 | Israel National News - Arutz Sheva