www.wimjongman.nl

(homepagina)


Biden: "Nu is een tijd waarin de dingen verschuiven. Er komt een nieuwe wereldorde, en wij moeten die leiden."

21 maart 2022 - door Michael Snyder

Joe Biden vertelde net aan de hele wereld dat "een Nieuwe Wereld Orde" op komst is, en hij staat erop dat de VS die moet leiden. Ik weet hoe ongecontroleerd dat klinkt, maar Biden heeft dit echt net gezegd. Sterker nog, ik sta op het punt om videobeelden van hem die dit zegt met u te delen. Onnodig te zeggen dat Joe Biden volledig begrijpt dat "een Nieuwe Wereld Orde" een beladen term is. Al tientallen jaren waarschuwen prominente stemmen dat de globalisten van plan zijn een "Nieuwe Wereldorde" te creëren die de hele planeet zal overheersen. En decennia lang hebben de media en andere verdedigers van de globalisten volgehouden dat het slechts een "samenzweringstheorie" is.

Maar nu vertelt Joe Biden ons openlijk dat er "een Nieuwe Wereldorde" op komst is, en hij geeft ook toe dat hij wil dat de Verenigde Staten die zal gaan leiden:

"Nu is het een tijd waarin dingen aan het verschuiven zijn. Er komt een Nieuwe Wereldorde, en wij moeten die leiden.

Nu de Derde Wereldoorlog begonnen is, heeft het vast geen zin meer om hun bedoelingen te verbergen.

Maar toch is dit nog steeds behoorlijk schokkend.

Andere leden van de regering Biden hebben de kat ook uit de zak laten komen.

Vorige maand nog, waarschuwde de woordvoerder van Buitenlandse Zaken, Ned Price, openlijk dat Rusland en China "ook een wereldorde willen":

China heeft naar het oordeel van Amerikaanse functionarissen "stilzwijgende goedkeuring" gegeven voor de laatste invasie van de Russische president Vladimir Poetin in Oekraïne, als onderdeel van een gezamenlijke poging om de instellingen te ondermijnen die Amerikaanse en geallieerde leiders in het leven hebben geroepen om conflicten in de decennia na de Tweede Wereldoorlog tot een minimum te beperken.

"Rusland en de Volksrepubliek China willen ook een wereldorde", zei woordvoerder Ned Price van het ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag. "Maar dit is een orde die diepgaand onliberaal is en zou zijn. ... Het is een orde die in veel opzichten eerder destructief is dan aanvullend."

Is dat niet interessant?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken kadert dit conflict openlijk als Rusland en China tegen de westerse naties, en dat is precies de machtsconcentratie waar ik al jaren voor waarschuw.

De oorlog in Oekraïne heeft deze grote strijd om de controle over de wereld naar de voorgrond gehaald. De waarheid is dat Oekraïne een van de lievelingsprojecten van de Nieuwe Wereldorde is geweest. In 2014 waren zij in staat om met succes de democratisch gekozen regering van Oekraïne omver te werpen en een volledig nieuwe pro-globalistische regering te installeren. En sinds die tijd hebben de globalisten hun tanden diep in deze diep lijdende natie van 44 miljoen kostbare mensen laten zinken en gebruikt het als proeftuin.

Als u wilt weten hoe het leven zou zijn onder "een Nieuwe Wereld Orde", denk dan eens aan wat er op dit moment in Oekraïne gebeurt.

Deze week nog, werden de belangrijkste oppositiepartij en 10 andere volledig verboden...

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei zondag dat 11 politieke partijen in zijn land die banden hebben met Rusland verboden zullen worden, meldde The Washington Post.

In een toespraak die online werd geplaatst, zei Zelensky dat de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne was overeengekomen om de activiteiten van de partijen op te schorten.

"Gezien de grootschalige oorlog die door de Russische Federatie wordt gevoerd en de banden van sommige politieke structuren met deze staat, wordt elke activiteit van een aantal politieke partijen tijdens de staat van beleg opgeschort," zei Zelensky tijdens zijn toespraak.

Dit zou in wezen neerkomen op het verbieden door de Democraten van de Republikeinen en het uit het Congres schoppen van al hun leden.

Allemaal in de naam van "vechten voor democratie", toch?

De Oekraïense regering heeft ook de controle overgenomen van alle televisienieuwszenders om "verkeerde informatie" te bestrijden...

In een toespraak tot zijn natie kondigde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zondag een bevel aan om "alle nationale TV-kanalen, waarvan de programma-inhoud hoofdzakelijk bestaat uit informatie en/of informatie-analytische programma's, samen te voegen tot één enkel informatieplatform van strategische communicatie" dat "United News" zal heten.

Deze stap betekent het einde, althans tijdelijk, van de Oekraïense mediakanalen in particulier bezit in dat land. Zelensky beweerde dat de maatregel nodig is om vermeende Russische desinformatie te bestrijden en "de waarheid over de oorlog te vertellen".

We bekritiseren Rusland graag voor het onderdrukken van afwijkende meningen, maar is het opeens wel goed als wij het ook doen?

Het is onmogelijk dat Zelensky dergelijke stappen zou hebben ondernomen zonder de volledige goedkeuring van Joe Biden en andere westerse leiders.

En de media in de westerse wereld laten hen er volledig mee wegkomen.

Zonder twijfel wil ik geen "Nieuwe Wereld Orde" die geleid wordt door Rusland en China.

Maar ik wil ook geen "Nieuwe Wereldorde" die geleid wordt door westerse globalisten.

Zoals de meeste mensen wil ik gewoon met rust gelaten worden, en ik geloof dat de regering moet bestaan om onze fundamentele vrijheden te garanderen.

Waarom kunnen we dat niet hebben?

In plaats daarvan heeft al dit gekonkel om wereldheerschappij ons op de rand van een kernoorlog gebracht.

Zoals ik al zo vaak heb gezegd, als het Amerikaanse volk echt zou begrijpen wat er op het spel staat, zouden er eindeloze protesten zijn in al onze grote steden.

Een nucleaire oorlog met Rusland zou het einde betekenen van onze beschaving zoals we die nu kennen.

Helaas trekken politici aan beide zijden zich niets aan van wat gewone mensen denken.

Ze blijven gewoon doen wat ze doen, en iedereen zal daaronder lijden.

Nu Biden deze publieke verklaring over "een Nieuwe Wereld Orde" heeft afgelegd, zullen de factcheckers van de media zich weer haasten om stukken naar buiten te brengen waarin wordt beweerd dat "een Nieuwe Wereld Orde" niet bestaat, of dat als dat wel zo is, het voor ons eigen bestwil is.

En de meeste Amerikanen zullen snel vergeten dat Biden er iets over gezegd heeft.

Maar de waarheid is dat Biden precies wist wat hij zei, en deze grote strijd om de wereldheerschappij waar hij het over had, zou gemakkelijk kunnen leiden tot een ongekende wereldwijde vernietiging.

Bron: End Of The American Dream