www.wimjongman.nl

(homepagina)


Bibi is terug terwijl de bloedmaan opkomt

Gary - 3 november 2022

Het stof van Israëls historische vijfde verkiezing in een periode van slechts vier jaar is aan het neerdalen en het lijkt erop dat Benjamin "Bibi" Netanyahu de verkiezingen met gemak heeft gewonnen. 5 is natuurlijk het getal van genade. 4 is de open deur. Openbaring 4-5 is het profetische buigpunt waar we getuige zijn van de Opname door een open deur en de verheerlijkte Kerk die in de hemel zit, vlak voor het begin van de Verdrukking. De dag na de verkiezingen werden de Amerikaanse aandelenmarkten in een neerwaartse spiraal gestuurd na een renteverhoging van 75 basispunten door de Federal Reserve, en na geruchten dat de inflatie veel moeilijker te beteugelen zal zijn dan verwacht. De Bank of England volgde dit voorbeeld. De wereldeconomie staat er nu het slechtst voor sinds de Grote Depressie. De belangrijkste Amerikaanse index daalde 505,44 punten en sloot 1,55 procent lager.

God lijkt genade en de open deur nu op een grote manier te benadrukken. De open deur en de pre-verdrukking belofte werden geleverd aan de gemeente in Filadelfia (Openb. 3:8-10). De ware gemeente, gered door genade alleen en alleen door geloof in Christus, heeft weinig kracht maar een machtige Redder; wanneer de boze draak klaar staat om te haar verslinden (Openb. 12:3-4), dan gaat de gemeente omhoog, maar de opstandige draak en zijn opstandige sterren komen naar beneden (Openb. 12:7-9). Geen wonder dat we midden in de World Series zitten met niemand minder dan de Philadelphia Phillies en de Houston Astros ("astro" komt van het Latijnse en Griekse aster-"ster"). Het staat gelijk met nog drie wedstrijden te gaan.

De wereld lijkt de laatste versieringen te ondergaan - een paar laatste stukjes worden geregeld in afwachting van de grote dag. De juiste spelers moeten op hun plaats staan en klaar zijn om zich te bewegen als het zover is. Om te beginnen is de deal met Twitter eindelijk gesloten en is 's werelds rijkste man - die met Halloween het kostuum "Satans kampioen" droeg, met Baphomet en een omgekeerd kruis - nu eigenaar van 's werelds politiek invloedrijkste socialemediaplatform.

()

Zondag verloor Bolsonaro bij de Braziliaanse verkiezingen met een kleine marge van Lula da Silva. Ondanks het verlies zijn de media in Brazilië, voor het eerst in decennia, getuige van de heropleving en blijvende kracht van politiek rechts. De uitslag van 50-49 heeft het land volledig tot stilstand gebracht, nu honderdduizenden de straat op zijn gegaan om wegen te blokkeren, banden te verbranden en het militaire hoofdkwartier te omsingelen, terwijl de roep om verkiezingsfraude blijft toenemen.

De Israëlische verkiezingen kwamen dinsdag, en behoudens onvoorziene omstandigheden bij het tellen van de laatste paar procenten stembiljetten, lijkt Netanyahu's coalitie een ruime meerderheid van 64 of 65 zetels in de 120 zetels tellende Knesset te krijgen. Het belangrijkste is dat zijn coalitie misschien wel de meest religieuze in de geschiedenis van Israël zal zijn. In feite zijn zijn coalitiepartners uitsluitend religieus - Shas, United Torah Judaism en de Religieuze Zionistische Partij, waarvan de laatste heeft opgeroepen tot volledige Israëlische controle over de Tempelberg en heeft gesuggereerd dat de Tempel er "op elk moment" kan komen.

Om dit in perspectief te plaatsen: als je precies de coalitie zoekt die je nodig hebt om de Tempel te herbouwen en het Mozaïsche systeem te herstellen bij het begin van de Verdrukking, dan is deze het. Van even groot belang is dat Netanyahu weer aan het roer zal staan en hij, samen met Trump en zijn crew, de architecten waren van zowel de Deal van de Eeuw als de Abraham Akkoorden - precies die akkoorden die de basis kunnen vormen van het toekomstige bevestigde verbond voor zeven jaar.

Volgende week zijn de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten, waar de peilingen aangeven wat sommige politicologen een bloedbad noemen. Het ziet ernaar uit dat de Republikeinen het Huis en mogelijk zelfs de Senaat heroveren, wat waarschijnlijk de weg vrijmaakt voor de snelle terugkeer van Trump op het politieke toneel (als laatste Trump[et]?).

De verkiezing van dinsdag zal ook de laatste totale maansverduistering (ook wel "bloedmaan" genoemd) ter wereld zijn tot maart 2025. Het grootste deel van Noord-Amerika, Azië, Australië en de Stille Oceaan zullen getuige zijn van de totale fase van de historische verduistering. En opdat ik het niet vergeet te vermelden: de totale duur van de verduistering zal 5 uur en 54 minuten bedragen - genade, genade en de open deur.

()

Bron: Bibi Is Back As The Blood Moon Rises - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates