Klaus Schwab en de globalistische zwarte bijbel

Door Pierre Chiartano - Gepubliceerd op juni 12, 2022

Automatische vertaling.

()

Klaus Schwab is de beruchte oprichter van het Davos Initiative en auteur van verschillende boeken die de toekomst beschrijven.

De tijd is gekomen voor ons om eindelijk onze ogen te openen - de Grote Reset is slechts de eerste stap van een al lang bestaand project om menselijke wezens uit te wissen zoals we die vandaag kennen, en om de weg vrij te maken voor een transmenselijke samenleving waar mensen eruit zullen zien als getemde slaven, op afstand bestuurd in denken, emoties en acties. Lijkt het op het plot voor de volgende Matrix-film? Denk er nog eens over na, het wordt binnenkort realiteit.

Klaus Schwab is de beruchte oprichter van het Davos Initiative en auteur van verschillende boeken die de toekomst beschrijven. De toekomst zoals de globalistische elites zouden willen zijn zonder iemand toestemming te vragen. In zijn laatste boek, getiteld "Covid-19: The Great Reset", wordt de zogenaamde "pandemie" de toverstaf om de wil van mensen te buigen. Hij schreef ook: "Historisch gezien zijn pandemieën grote re-setters van samenlevingen geweest". Covid-19 wordt beschreven als een kans om de 4e Industriële Revolutie te implementeren en te versnellen. Een voorbeeld is de rol van lockdowns die niets te maken hebben met de zogenaamde 'pandemie', maar een lange pauze hebben om de economie opnieuw vorm te geven. "De pandemie heeft onmiddellijk effect gehad op elke mogelijke industrie over de hele wereld. Deze impact is aan de gang en zal de komende jaren voelbaar blijven", schrijft Schwab, die de echte betekenis van deze viruszwendel die Covid-19 is, verklaart.

Schwabb ziet het nieuwste virus als een gamechanger zoals Isaac Newton, Ibn Kaldun of Galileo Galilei: "de Zwarte Dood kan het niet-erkende begin van de moderne mens zijn geweest", schreef hij. Een virus kan diepgaande sociale, politieke en economische veranderingen teweegbrengen, en covid kan "het begin markeren van een keerpunt met langdurige en dramatische gevolgen". Schwab is echter slechts een tweedelijns intellectueel, slechts een uitvoerder van een veel groter en gruwelijker project. Om beter te begrijpen hoe gevaarlijk deze globalistische nachtmerrie kan zijn, moeten we de grote tovenaar vinden - de producent van de Zwarte Bijbel die de richtlijnen van dit kwaadaardige plan geeft.

Yuval Noah Harari, historicus met een doctoraat aan de Universiteit van Oxford en bestsellerschrijver, zijn handboek voor dystopiebouwers is "Homo Deus" gepubliceerd in 2015. Alleen al uit de titel kunnen we de ketterse arrogantie voelen van een gedachte die gedoemd is tot het kwaad; maar tijdens het lezen van de pagina's is de inhoud nog erger, omdat ze worden ingepakt door een meesterbrein. Het doel is duidelijk : de weg vrijmaken voor een transmenselijke samenleving en tegelijkertijd de homo Sapiens suprematie wortels in cultuur, geschiedenis en religie vernietigen. Tout court, het betekent het uitwissen van de cultuur, geschiedenis en religie zoals we die vandaag kennen. Harari stelt dat de wereld van de toekomst kan worden bestuurd door geavanceerde algoritmen en kunstmatige intelligentie, niet door mensen. Een belangrijk punt voor deze ideologie is het uitwissen van religie – alle religies.

"In de moderne tijd vertrouwen we niet langer op gebed - we hebben deze drie problemen meestal overwonnen door de ontwikkeling van technologie en medische kennis", zegt Harari.

Volgens zijn denken is het 'humanisme' verantwoordelijk geweest voor veel van de grootste catastrofes van de mensheid in de afgelopen honderd jaar, waaronder de vernietiging van het milieu. Deze denkwijze is nuttig om ruimte te maken voor het globalistische project om de "suprematie" van de mens uit te wissen en de weg vrij te maken voor transmenselijke mensen, op afstand bestuurd in gevoel, wil en emoties, waardoor het leven wordt uitgebreid van het organische naar het anorganische rijk. Zelfs George Orwell of Aldous Huxley konden zich zoiets gruwelijks in de toekomst van de wereld niet voorstellen. Bovendien geloven de vervormende gedachten van deze globalistische tovenaar dat het onze beste taak is om de mensheid te vervolmaken en ziet de perfectie van de mensheid als "het hoogste goed" dat een fusie zou moeten zijn tussen de Homo Sapiens en technologie, een soort cyborg die de meeste van zijn menselijke kenmerken heeft verloren. Op dezelfde manier wilde Adolf Hitler het Ariaanse ras zoeken om een bovenmenselijke samenleving op te bouwen. We weten dat paradijszoekers op aarde de beste hellebouwers zijn.

Totalitaire ideologieën staan haaks op het humanisme. Humanisten verwerpen alle vormen van ideologische rigiditeit die zich niet openstellen voor vragen en kritiek. Een ander belangrijk punt, onder vele, van de tovenaarsbijbel, is de wetgeving over euthanasie (medisch geassisteerde dood) onder het mom van een "Vrijheid om te sterven" bepaling. In werkelijkheid is het slechts een hulpmiddel om een "legitieme" regeling voor levensbeëindiging voor ouderen op te bouwen.

Harari benadrukt hoe dit een sleutelpunt is van het kwaadaardige regime dat hij lijkt te willen implementeren: "We moeten het concept van een sacraal leven overwinnen".

Deze totalitaire agenda is in een stroomversnelling geraakt, maar er zijn enkele verzetshaarden in Europa en in de VS. Een belangrijk struikelblok is de islam, omdat zijn sterke geloof, geworteld in het kader van de traditionele samenleving en gebonden aan alle waarden die globalisten willen uitwissen, zoals familie bijvoorbeeld. Dus in deze eerste fase wil zo'n kwaadaardig project de moslimwereld niet uitdagen, maar het is erop gericht om het te kalmeren, omdat de islam de moordende app tegen dit kwaadaardige project zou kunnen zijn. De meeste kansen om de mensheid te redden zijn in de handen van alle mensen die nog steeds in het licht van God zijn.

Bron: Klaus Schwab and the globalist Black bible | BLiTZ