www.wimjongman.nl

(homepagina)


'Ik was een ambassadeur voor Satan': Hoe God Alice Cooper gebruikte om deze hogepriesteres van Witte Hekserij te bevrijden

10-31-2022 door Michelle Wilson

( )

Simone Peer zag nooit iets verkeerds in het zijn van een witte heks. In haar ogen was het de 'goede kant' van het occulte.

"Ik was een 'witte heks', en dit was 'witte hekserij' die goddelijk en hemels was", zegt Simone.

Simone groeide op en leerde over het occulte van haar moeder, die paragnosten en geesten raadpleegde. Ze herinnert zich: "Horoscopen, numerologie, het Ouija-bord, geesten zien, paranormale verschijnselen, als normaal."

Wat haar echter diep in die wereld zou drijven, was het fysieke en verbale misbruik dat ze leed door een naast familielid en de molestatie door een buurman toen ze vijf jaar oud was. Ze heeft het nooit aan iemand verteld.

Simone zegt: "Ik denk dat ik het ook opvatte als 'ik moet wel totaal ongeliefd en waardeloos zijn'."

Die gevoelens zouden een tienermeisje leiden naar een leven van promiscuïteit en drugs- en alcoholgebruik. Zelfs gedachten aan zelfmoord zouden Simone kwellen op de middelbare school en op de universiteit. Tijdens haar studievakantie ontmoette ze een vrouw die haar tarotkaarten leerde lezen. Voor Simone was dit het begin van het vinden van antwoorden en de waarheid.

"Mijn aandacht werd getrokken door verschillende details van de kaart die als het ware een deur zouden openen aan de onzichtbare kant die me die geheimen zou vertellen," zegt ze.

Simone verdiepte zich in new age filosofie en praktijken. Op haar twintigste werd ze een zelfverklaarde witte heks. Ze was ervan overtuigd dat de dingen die ze beoefende "goed" waren voor mensen en vooral voor haarzelf.

Simone herinnert zich: "Ik bleef geloven dat als ik meer en meer en meer licht nastreefde, ik het antwoord zou vinden op wat er mis was met MIJ en dat ik op de een of andere manier hersteld zou worden en het allemaal gewoon beter zou voelen."

De volgende 30 jaar zou ze op zoek gaan naar verlichting en het hoogste niveau van 'witte hekserij' bereiken - de hogepriesteres. Via Santeria en andere vormen van spiritualiteit en het occulte nam Simone deel aan dierenoffers.

Simone zegt: "Het was het vergieten van bloed waarmee we gereinigd en genezen konden worden en kracht konden krijgen en door niveaus van inwijding konden stijgen."

Om de misleiding nog groter te maken, leerden sommigen dat je als Jezus kon worden - maar zij beschouwden hem alleen als een leraar die de ultieme verlichting had bereikt -- een god worden door reïncarnatie en het verkrijgen van meer 'licht'.

Simone zegt: "Uiteindelijk zou ik, als ik steeds terugkwam, dat licht hebben. En wanneer je dan volledig licht werd, werd je het licht dat terugkwam en de andere zielen voedde die zich een weg omhoog werkten op de reïncarnatieladder om herboren te worden."

Maar hoe hoog ze ook klom en hoe 'verlicht' ze ook werd, er was een leegte die ze niet kon afschudden.

Simone herinnert zich: "Er waren zoveel dingen aan het spirituele pad waar ik van hield en die me gelukkig maakten, maar mijn leven was een tegenstrijdigheid. Ik zat ook gewoon in de diepste, donkerste put. Dit is de prachtige misleiding."

In 2017, wanhopig op zoek naar waarheid en vrede, stuitte Simone op een video van de beroemde, heavy metal muzikant Alice Cooper. Hij sprak over hoe de enige echte Jezus Christus hem bevrijdde van alcoholisme en hem een nieuw leven gaf.

Simone vertelt: "Ik realiseerde me dat ik een ambassadeur van Satan was. Ik wist niet eens wat het betekende om Jezus te hebben. Ik begreep het helemaal niet, ik wist alleen dat mijn hart openbrak, ik wist dat Hij er was, en ik wist dat ik een 'Ja' was. Toen ik dat verlossingsgebed doornam en er punten van berouw waren, was wat me echt opviel de gedachte dat ik God was, de gedachte dat mijn spreuken geen manipulaties waren van andere mensen en andere dingen. En ik zei het gewoon hardop en hief mijn hand op naar God en ik smeekte en had berouw en bad over mezelf."

Binnen enkele weken had Simone alles weggegooid wat ze met het occulte associeerde. Ze begon ook naar de kerk te gaan, waar ze het proces doormaakte van bevrijding van demonische bolwerken.

Simone herinnert zich: "Ik heb geen idee van hoeveel demonen ik werd verlost. Ik merkte in mijn hart en geest dat ik me vrij voelde."

Tegenwoordig is Simone een gecertificeerd levenscoach die iedereen laat weten dat Jezus het ware licht van de wereld is en dat alles wat je zoekt in hem te vinden is.

Simone zegt: "Voor degenen die hetzelfde pad hebben bewandeld als ik, is Jezus het antwoord dat je zoekt. Hij is dat echt."

KijK 'He Loves Me that Much': Het occulte en hekserij hadden geen kans tegen God

Bron: 'I Was an Ambassador for Satan': God Used Alice Cooper to Deliver This High Priestess of White Witchcraft | CBN News