www.wimjongman.nl

(homepagina)


Abortus-besluit brengt ons ongelooflijke klaarheid over de Luciferianen die de abortus-kinderofferscultus leiden

door: Mike Adams 27 juni, 2022

()

Het is nu allemaal een en dezelfde poel: de linkse vaccin pushers, abortus aanstichters, LGBT indoctrinators, kinderlokkerij, transgender genitale verminkers, pedofielen en luciferianen... ze zijn een gehomogeniseerde groep van dood cult beoefenaars geworden die zich voeden met kinderen terwijl ze werken aan de vernietiging van elke christelijke persoon of pro-life op de planeet Aarde.

En nu, in de nasleep van de omverwerping van Roe vs. Wade door het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, zijn hun innerlijke demonen naar buiten gekomen zodat de hele wereld ze kan zien.

In het weekend hebben door demonen geïnspireerde abortuspleitbezorgers in het openbaar demonstraties gehouden van smerigheid en pedofilie, als zwaarlijvige naakte mannen in Seattle voor de ogen van kinderen op de fiets zaten, gevolgd door "gouden douches"-plasvertoningen en sommige mensen die hun uitwerpselen opaten. Schaars geklede voorstanders van LGBT en transgenders dansten voor de ogen van kinderen, terwijl een zwangere vrouw met zwarte stift "Nog niet menselijk" op haar uitgesproken zwangere buik schreef en dit vervolgens voor het oog van het publiek toonde.

Het demonisme was volop te zien, zelfs terwijl de politie in blauwe steden toekeek en niets deed. Het enige wat overblijft is dat LGBT luciferianen beginnen met het sodomiseren van kleine kinderen in het openbaar, terwijl toeschouwers juichen en met regenboogvlaggen zwaaien. (Dat zal niet lang meer duren...)

Wat geeft het in dit alles? Duidelijkheid.

Fatsoenlijke mensen kunnen nu zien dat radicaal pro-abortus links gestoord, demonisch en puur kwaad is.

Nu is er geen twijfel meer onder fatsoenlijke Amerikanen welke kant van deze strijd doordrenkt is van het kwaad. Omdat voorstanders van abortus het niet konden laten bij "zeldzame" of "plechtige" abortussen, die werden beschouwd als een laatste redmiddel voor ongewenste zwangerschappen. Nee, ze moesten abortussen vieren en de definitie uitbreiden tot niet alleen voldragen baby's, maar zelfs tot het doden van baby's tot 28 dagen na hun geboorte.

Voor politiek links is abortus niet langer een schandelijke, beschamende procedure, maar iets om te vieren en zelfs zo vaak mogelijk te herhalen. Meer dan 25 prominente bedrijven in Amerika - waaronder Disney, Levi's, Apple, Netflix en meer - hebben zelfs beloofd om te betalen voor "abortusvakanties" van werknemers, zodat ze naar plaatsen als New York of Los Angeles kunnen reizen om abortussen te laten uitvoeren, met alle onkosten betaald. Dus nu kunnen duivelse linksen zwanger worden en dan betaald worden om op vakantie te gaan en hun ongeboren kind te vermoorden. Dit kan ad nauseum herhaald worden omdat er geen grenzen zijn aan de bedrijfs "voordelen" voor abortustoerisme.

Het Veertiende Amendement beschermde voormalige slaven en beschermt nu ongeboren baby's

De kwade aard van de ware bedoelingen van links - massamoord, geweld, lijden, dood en vernietiging - is nu open en bloot voor de hele wereld om te zien. En geen redelijk mens gelooft de linkse leugens meer... door te beweren dat het vermoorden van ongeboren baby's noodzakelijk is voor "reproductieve gezondheid" of "mensenrechten". Authentieke mensenrechten moeten ook de rechten omvatten van de mensen die nog niet geboren zijn, want zij worden beschermd door de gelijke beschermingsclausule van het Veertiende Amendement, Sectie 1, dat zegt dat geen enkele staat een mens het leven, de vrijheid of het eigendom mag ontnemen zonder een eerlijk proces.

Abortus beëindigt het leven van een uniek, bewust, bewust en levend menselijk wezen, maar dat menselijk wezen is nooit aangeklaagd, vervolgd of schuldig bevonden aan iets. Een mens het recht op leven ontnemen is een schending van het Veertiende Amendement, dat aan de Amerikaanse grondwet werd toegevoegd na de afschuwelijke schendingen van de mensenrechten rond de slavernij in Amerika.

Door de bescherming van de mensenrechten van het Veertiende Amendement te verwerpen, brengen de voorstanders van abortus dit land terug naar de dagen van de slavernij, waar een groep mensen "eigendom" (en controle) kon claimen over een andere groep mensen. Toen slaven niet als volwaardige menselijke wezens werden beschouwd, werden zij verminkt, verkracht, misbruikt, gekocht en verkocht en soms zelfs gedood. Deze daden waren een gruwelijk kwaad wat uiteindelijk ongedaan werd gemaakt, net zoals Roe vs. Wade ongedaan is gemaakt in naam van de menselijke waardigheid en de mensenrechten. Maar vandaag de dag willen de abortus fanatiekelingen dezelfde schendingen van de mensenrechten weer opvoeren, door te beweren dat artsen en aanstaande moeders op de een of andere manier het recht hebben om een hele groep mensen (ongeboren menselijke baby's) te verminken en te vermoorden, alleen maar omdat zij het bestaan van die baby's "lastig" vinden.

Volgens deze linkse definitie moet elke groep mensen in Amerika die een andere groep "lastig" vindt daarom - in hun verwrongen logica - het recht hebben om diegenen die zij verachten te vermoorden. Dit is het pro-abortus argument in een notendop: Dat een groep Amerikanen een andere groep Amerikanen kan vermoorden, en dat de federale regering dit "recht op moord" moet beschermen, ook al schendt het op grove wijze de rechten van het individu.

Het omverwerpen van Roe vs. Wade was dus eigenlijk een van de meest progressieve beslissingen die het Hooggerechtshof van de VS had kunnen nemen. Het stelt universele mensenrechten in Amerika vast, en beschermt alle mensen tegen het geweld en de moord van anderen. Belangrijker nog, het beschermt de meest kwetsbaren in de samenleving - baby's die totaal niet in staat zijn zichzelf tegen dergelijk geweld te verdedigen.

Als zodanig beschermt het omverwerpen van Roe vs. Wade de ultieme minderheid - de minderheid van één.

Linkse luciferisten zijn er tegen dat de mensenrechten worden uitgebreid naar degenen die zij willen doden

Vergeet nooit dat de linkse luciferianen beweren te werken vanuit een filosofisch kader van "inclusiviteit" en "tolerantie", maar hun verkondigingen van medeleven en mensenrechten strekken zich nooit uit tot hun eigen ongeboren kinderen. Zij zijn dus discriminerend, niet inclusief.

Hun "tolerantie" is niet eens sterk genoeg om het leven te tolereren van een ander bewust menselijk wezen dat zij niet in hun buurt willen hebben, dus eisen zij het recht op om dat individu naar believen te doden. "On demand," zoals zij zeggen.

Dit zijn niet de filosofische pijlers van meelevende, empathische, solidaire mensen; het zijn de verlangens van een moordzuchtige doodscultus die zich schaart achter Lucifer terwijl ze Christus en God afwijzen.

LGBT-aanhangers en voorstanders van abortus staan niet aan de kant van het goede; zij staan volledig op één lijn met het pure kwaad.

En nu, dankzij SCOTUS, hebben we opmerkelijke duidelijkheid bereikt over waar de abortus / LGBT / kinderlokkerij / pedofielen links eigenlijk voor staat. Het zijn moordenaars, verkrachters, pedofielen, kinderlokkerij en demonen. Hun doel is de volledige vernietiging van het Christendom en alles wat naar God riekt, en daarom vinden zij het ook zo leuk om Bijbels te verscheuren.

Bekijk de volgende video (waarschuwing voor godslastering), waarin te zien is hoe linkse voorstanders van abortus / luciferisten de bijbel van een pastoor verscheuren terwijl ze hem verbaal bespotten:

Well-Known Seattle Street Preacher aangevallen door Pro-Abortion Antifa Mob die zijn bijbels vernietigde... deze mensen zijn kwaadaardig !!!
Weer een voorbeeld waarom de 2A een noodzaak is !!!
pic.twitter.com/GQYB6Z5wHY

- ShotGunBonnie (@ShotGun_Bonnie) 25 juni 2022

En hier is een video van een van de demonen die extreme woede uit over het verlies van de mogelijkheid om naar believen kinderen massaal te vermoorden:

Zijn deze mensen oké?
pic.twitter.com/BTBvR9BtZc

- Ian Miles Cheong (@stillgray) 25 juni 2022

Tot slot, hier is een video van een abortus voorstander schreeuwend over hoe hij houdt van het doden van baby's. (Waarschuwing voor godslastering) "Ja, ik hou er f'king van om baby's te doden!" schreeuwt hij:

Hier meer details en video's in de krachtige situatie Update podcast van vandaag, waar ik het heb over luciferisch Links, abortus, transgenderisme, kinderverminkingen, demonische bezetenheid en meer:
Brighteon.com/aae88741-152e-4ee8-aebb-d3884dbcbde0

Bron: Roe decision brings us incredible CLARITY on the LUCIFERIANS running the abortion child sacrifice cult – NaturalNews.com