www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wat je moet weten over de COVID-19-vaccins

David Prentice, Ph.D., Tara Sander Lee, Ph.D. - 8 december 2020.

De meeste COVID-19-vaccins gebruiken geen foetale cellen voor de productie - Verschillende wel gebruikte abortus-afgeleide cellijnen in het testen - Deskundigen sporen alle vaccinontwikkelaars aan om niet-controversiële alternatieven te gebruiken.

Charlotte Lozier Institute (CLI) heeft een nieuwe grafiek gepubliceerd (zie hieronder) waarin wordt aangegeven of de acht toonaangevende COVID-19-vaccinkandidaten die door Operation Warp Speed worden ondersteund, worden geproduceerd of getest met behulp van cellen die zijn afgeleid van abortussen. De geëvalueerde vaccinkandidaten zijn die welke zijn geproduceerd door Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Novavax, Sanofi/GSK, Inovio en Merck.

Uit de analyse van CLI bleek dat een meerderheid van de kandidaat-vaccins geen van abortus afgeleide cellijnen gebruikte in hun productie. Verschillende van abortus afgeleide cellijnen werden gebruikt in laboratoriumtests, of het gebruikt wordt in testen, kon niet worden vastgesteld.

Nauwkeurige informatie over de ontwikkeling en productie van COVID-19-vaccins is essentieel, vooral omdat veel voorgestelde kandidaten nieuwere moleculaire technologieën gebruiken voor de productie van een viraal vaccin. De analyse van het CLI maakt gebruik van gegevens uit de primaire wetenschappelijke literatuur wanneer deze beschikbaar zijn, samen met gegevens uit klinische testdocumenten, gerenommeerde websites voor het traceren van vaccins en gepubliceerde commerciële informatie.

Het valt nog te bezien welke vaccins worden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen en hoe snel ze beschikbaar zullen zijn voor patiënten. CLI zal het publiek toegang blijven geven tot tijdige en nauwkeurige informatie, zodat individuen en gezinnen alle factoren - inclusief de seculiere wetenschap en religieuze tradities - kunnen afwegen en vaccinatiebeslissingen kunnen nemen die in overeenstemming zijn met hun geweten.

Top Warp Speed Kandidaten voor Snelle Referentie:

()

Persbericht:

Volledig overzicht:

Stroomdiagram voor het aanmaken en testen van vaccins.
Voor aanvullende achtergrond en begeleiding, zie
:

* Een visueel hulpmiddel voor virale infectie en de productie van vaccins voor een visuele inleiding op de verschillende strategieën voor de productie van virale vaccins.
* COVID-19-vaccins & Foetale Cellijnen voor een info-graphische beschrijving van hoe foetale cellijnen soms worden gebruikt om vaccins te produceren.

Stroomdiagram voor het aanmaken en testen van vaccins

Design & Development: conceptualisering, voorbereidende experimenten en specificatie van de wijze waarop het vaccin zal worden geconstrueerd en geproduceerd.

Productie: het proces dat wordt gebruikt om het uiteindelijke vaccin te produceren dat aan de mensen wordt gegeven.

Bevestigende laboratoriumtesten op het product: testen om de kwaliteit, de nucleïnezuur- of eiwitsequentie, de eiwitconformiteit, de reactiviteit van de antilichamen, enz. van het uiteindelijke vaccinproduct te analyseren.

Vaccinatie: het geven van een definitief geproduceerd vaccin aan mensen.

In het nieuws:

Washington Watch met Tony Perkins 1/4/21: Dr. David Prentice beantwoordt Veelgestelde vragen over noodgevallen met COVID-19 Vaccins

National Review 12 dec 2020: De feiten over de COVID-vaccins en foetale cellijnen

EWTN 10 dec 20: COVID-19 Vaccins en het gebruik van afgebroken foetale cellijnen

Probleemstelling enz. 10 dec 20: De COVID-vaccins en cellijnen afgeleid van abortus - Dr. Tara Sander Lee

Katholiek Nieuwsagentschap 12/04/20: Tarieven van de Pro-life onderzoeksgroep die "aanmoedigen" de ontwikkeling van het COVID-vaccin

De Dagelijkse Beller 12/03/20: Hier is welke COVID-vaccins worden geproduceerd, getest met behulp van afgebroken babycellen, volgens een Pro-Life Instituut.

De Washington Examiner 12/03/20: Top coronavirusvaccin kandidaten niet ontwikkeld met afgebroken foetale cellijnen, rapporteert anti-abortus groep

Het Charlotte Lozier Instituut werd in 2011 gestart als de onderwijs- en onderzoekstak van Susan B. Anthony List. CLI is een centrum voor onderzoek en analyse van het overheidsbeleid met betrekking tot enkele van de meest urgente problemen waarmee de Verenigde Staten en landen over de hele wereld te maken hebben. Het instituut is vernoemd naar een feministische arts die bekend staat om haar inzet voor de heiligheid van het menselijk leven en gelijke carrière- en onderwijskansen voor vrouwen. De 175e verjaardag van de geboorte van Dr. Charlotte Denman Lozier vond plaats op 16 maart 2019.

###

Bron: What you need to know about the COVID-19 vaccines | Charlotte Lozier Institute