www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wereldverschuiving 2021

3 jun 2021

Veel dingen liggen zwaar op mijn hart deze week. Veel gedachten roeren zich in mijn hoofd. Het gevoel van urgentie dat ik heb, is nog nooit zo sterk geweest.

Een profetische stroomversnelling is begonnen. Hoe kun je zelfs maar beginnen dit alles te zeven?

1. Amerikaanse inlichtingendiensten zullen in de komende weken het bestaan van UFO's onthullen. Dit is de voornaamste kandidaat voor de sterke misleiding waarover gesproken wordt in 2 Thessalonicenzen 2, en ook de katalysator om de massa's te misleiden als de Kerk eenmaal verdwenen is.

[Opmerking vertaler: Over hoe deze misleiding gaat werken, lees de serie artikelen van Tom Horn die gaat over dit onderwerp.]

 

2. Een nieuwe Premier zal voor het eerst in 12 jaar de teugels van de macht in Israël overnemen. Ik schreef enkele weken geleden over de betekenis van de overgang van Benjamin Netanyahu naar Naftali Bennett. Ook is er een nieuwe gekozen president aangewezen, Isaac Herzog. Op het elfde uur van de geschiedenis zal Herzog de elfde president van Israël zijn.

 

3. Iran heeft nu zes keer zoveel hoogverrijkt uranium als enkele jaren geleden en staat letterlijk op de rand van een functioneel kernwapen, maar de VS en de EU staan op het punt om het JCPOA weer in te voeren/te herstellen. Israëlische functionarissen zeggen nu dat ze het alléén tegen Iran zullen opnemen, zelfs ten koste van de VS-Israël betrekkingen. De koude oorlog/proxy-oorlog tussen Israël en Iran loopt snel uit op een volwaardig conflict. Israël heeft de afgelopen dagen raffinaderijen onder vuur genomen en is waarschijnlijk verantwoordelijk voor het tot zinken brengen van het grootste oorlogsschip van Iran.

 

4. Israël was wereldleider op het gebied van vaccinaties en nu leidt de EU de wereld naar de volgende fase: de onthulling van een vaccinpaspoort voor het hele continent, evenals een digitale portemonnee en digitale ID voor het hele blok.

 

5. Het is onlangs onder mijn aandacht gekomen, dat slechts een paar weken voor de Great Conjunction [Grote Samenstand] en de mogelijke astronomische vervulling van Openbaring 12:3-4 (14-21 december 2020), een nieuwe cryptocurrency werd onthuld vrij letterlijk genaamd de "MARK". Het wordt gerund door het Benchmark Protocol en zal draaien bovenop Ethereum, dat 's werelds tweede grootste cryptocurrency is, waarvan velen speculeren dat het binnenkort Bitcoin zal inhalen.

 

6. In een voorbode voor het komende derde zegeloordeel zijn de wereldwijde voedselprijzen gestegen tot hun hoogste niveau in bijna 10 jaar en zullen ze nog veel hoger stijgen. Het wereldwijde financiële systeem vertoont nu extreme niveaus van stress die nog nooit eerder zijn vertoond.

 

7. Nieuwe hoge waakzame dagen liggen in het verschiet, inclusief de mogelijke datum van Pinksteren op 20 juni. Er is een voortdurende discussie over wanneer de eerste dag van de eerste bijbelse maand begint. Als het begint op de nieuwe maan het dichtst bij de lente-equinox, dan is Pinksteren al gekomen en gegaan. Maar als de eerste dag van de eerste maand in de lente moet vallen - dus op de eerste nieuwe maan na de lente-equinox - dan kan Pinksteren op 20 juni vallen.

888 maanden voor 20-6-2021 was 329 dagen voor Israëls wedergeboorte. 923 dagen na het Openbaring-12-teken op 23-9-2017 was de Venus-Pleiaden Morgen-conjunctie op 4-4/3/2020, wat 444 dagen voor 20-6-2021 was. De Pleiaden staan op een gemiddelde afstand van 444 lichtjaar van de aarde.

20-6-2021 komt 2520 dagen voor Israëls 80e verjaardag in 2028, 44 maanden en 4 weken na het Openbaring -12-teken, 44 maanden, 44 weken en 40 dagen nadat Trump-Pence werden verkozen, 44 maanden, 44 weken en 444 dagen na de super bloedmaan die viel op Sukkot in 2015.

Het is ook de laatste dag van de Lente en de eerste dag van de Zomer, evenals Vaderdag, en, tellend van zonsondergang tot zonsondergang, overlapt het met de Amerikaanse Jubeleumdag (Juneteenth).

Het is de laatste dag van de 24e week van het jaar-een mogelijke knipoog naar de voltooiing van de 24 oudsten, en, intrigerend, toen Jezus stierf in 31 AD zoals ik vermoed, zou Hij uit het graf zijn opgestaan op 29 april, precies 726.888 dagen voor 20-6-2021. In alfabetische volgorde is harpazo ("wegrukking/opname") het 726e woord in het Nieuwe Testament. 888 is welbekend als de eenvoudige Griekse gematria van Jezus Christus.

726 = Opname

888 = Ιησους (Jezus) Χριστος (Christus)

Ik geloof niet in een datum, of zelfs maar in een reeks van data, maar ik zal er scherp op toezien - nu meer dan ooit - omdat de tekenen een kookpunt hebben bereikt. Elke dag is getuige geweest van een vloed van profetische tekenen zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Vorige week wierp een superbloedmaan (een totale maansverduistering tijdens een supermaan) letterlijk zijn schaduw over de Ring van Vuur en occulteerde/bedekte een ster met de naam HR6066. Gisteren blies voormalig president Barack Obama het gesprek over onthullingen nieuw leven in, door te suggereren dat de onthulling van buitenaardse wezens zou leiden tot de oprichting van "nieuwe religies". Het is het een na het ander. De hemelse tekenen die van november 2016 tot februari van dit jaar een compleet beeld schilderden van Openbaring 12:1-5, behoorden tot de meest opmerkelijke voortekenen uit de Heilige Schrift dat het einde van het tijdperk is aangebroken.

Geloof in Jezus, en wat Hij voor u heeft volbracht, is het enige dat u zal redden van wat komen gaat. Draagt u nog steeds zelf uw zonden, óf hebt u aanvaard dat Hij voor uw zonden stierf en weer opstond? Vandaag is de dag van verlossing. Morgen is u niet beloofd. Stap in de ark, want de overstroming komt.

 A  Geef toe dat je een zondaar bent.

 B  Geloof dat Jezus Christus voor je zonden is gestorven en is opgestaan.

 C  Vertrouw op de Heer Jezus Christus om je te redden.

Bron: World Shift 2021 - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates