www.wimjongman.nl

(homepagina)


Waarschuwing! Oorlog aan de horizon! Tweede ruiter van Openbaring 6

Door Atara - 24 augustus 2021

[Opmerking; "Deze messias belijdende schrijver heeft een heldere blik op de corona-crisis, maar helaas geloven deze mensen niet in een pre-opname. De schrijver meent dat nu met deze crisis de eerste fase van de verdrukking al is begonnen, terwijl het voor ons, die deze dingen wel geloven, nog maar de voorbereiding is."]

Deel 1: Eerste paard: Coronavirus - Wereldwijde Pandemie

Deel 2: Tweede Paard: Oorlog is aan de horizon - Afghanistan en de China Verbindin

Deel 3: Israël/Iran en Damascus

Deel 1: Eerste Paard: Coronavirus en de wereldwijde pandemie

En ik zag, toen het Lam een van de zegels opende, en ik hoorde, als een donderslag bij heldere hemel, een van de vier dieren zeggen: Komt en ziet.

En ik zag, en zie, een wit paard; en Die op hetzelve zat, had een boog; en Hem werd een kroon gegeven; en Hij ging uit, veroverende, en om te overwinnen. Openbaring 6:1-2

Laten we deze eerste ruiter van de Apocalyps eens nader bekijken en uitpakken.

OPENBARING 6:2

"En ik zag, en zie, een wit paard, Hij, die daarop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij ging uit, veroverende en om te overwinnen."

Hier is een inzicht: het Griekse woord voor BOOG is eigenlijk TOXON, dat zich ontwikkelde van Griekse boogschutters die gif gebruikten op de punten van hun pijlen. Het woord CORONA in Corona Virus betekent KROON in het Latijn. Het coronavirus dankt zijn naam aan de kroonvormige stekelproteïnen die het over zijn hele oppervlak heeft. Wat als het geschrift als volgt werd vertaald?

Een interessante noot: De onbeproefde en ongeteste experimentele Covid-19 injecties worden toegediend door een scherpe miniatuur stalen pijl die aangestipt is met giftig stof. Kijk hoe de Covid-19 pandemie uit is gegaan en de hele wereld heeft veroverd, en, terwijl wij spreken, doet het dat nog steeds in een razend tempo!

 

"En ik zag, en zie, een wit paard, hij die daarop zat had een TOXINE, en een KROON/ Corona werd hem gegeven, en hij ging uit om te veroveren en te overwinnen!"

Wat betekent dat? Dit geeft te denken, nietwaar?

De wereld heeft zwaar geleden onder het oordeel van de eerste ruiter met het uitbreken van de wereldwijde pandemie COVID-19.

Totaal COVID 19 voorvallen: (Laatste VAERS statistieken)

Sterfgevallen: 12.791

Levensbedreigend: 13.140

Blijvend invalide: 16.044

In het ziekenhuis opgenomen: 51.242

Anafylaxie: 5.282

Bell's Palsy: 4.461

Miskramen: 1.505

Hartaanvallen: 5.590

Ernstige allergie: 24.305

Gordelroos: 6.784

We zien en ervaren de opkomst van wereldwijde tirannie, gedwongen lockdowns, maskerverplichting, en het opdringen van de VAXX aan mensen met overtreding van de Neurenberg Code inzake medische experimenten en geïnformeerde toestemming.

We zien de opkomst met verbijsterende snelheid van een tirannie in Australië, waar de politie pepperspray spuit en rubberen kogels op de menigte afvuurt; en in Frankrijk waar tienduizenden protesteren tegen de draconische wetten die hen worden opgedrongen, met gedwongen VAXX, vaccin paspoorten, lockdowns, en in Israël, waar ze het "Groene Pas" Vaccinpaspoort hebben ingevoerd. Afgelopen weekend protesteerden duizenden in Tel Aviv tegen dit "Vaxx paspoort".

Het wordt hier in de VS geforceerd door werkgevers die werknemers verplichten de VAXX te nemen, ziekenhuizen, scholen en universiteiten, gewapende diensten, federale en staatsoverheden die werknemers verplichten de VAXX te nemen.

Alle "keuze" wordt uit de vraagstuk gehaald. Het wordt opgelegd, gedwongen, opgedrongen.

Als je de prik niet hebt, word je niet gezien door je cardioloog; een zwangere vrouw werd geweigerd. Als je de prik niet hebt, mag je als universiteitsstudent niet op het internet. Als je de prik niet hebt, en je zit in het leger, moet je een rood polsbandje dragen om aan te geven dat je niet gevaccineerd bent. Echo's van Nazi Duitsland, waar de Joden een gele ster moesten dragen.

We zien de onderbuik van het beest-systeem naar boven komen. Tirannie en totale controle.

Gebedspunten

*Bid dat mensen zich bewust worden van de gevaren van de Vaxx en ervoor kiezen het niet te nemen.

*Bid dat de mensen vreedzaam terug zullen slaan op lokaal niveau tegen de tirannie die hen wordt opgelegd

*Gezondheid voor hen die COVID hebben, dat ze zullen herstellen. Genezing voor hen die de Vaxx hebben genomen en bijwerkingen hebben ondervonden.

Deel 2: Tweede paard: Oorlog ligt in het verschiet - Afghanistan en de China connectie

Laten we onze aandacht nu richten op de tweede ruiter. Spoedig zal het tijd zijn voor de vurige rode ruiter om uit te rijden... en hij brengt Oorlog!

En toen Hij het tweede zegel geopend had, hoorde ik het tweede beest zeggen: Kom en zie.

En er ging een ander rood paard uit, en hem, die daarop zat, werd macht gegeven de vrede van de aarde te nemen, en dat zij elkander zouden doden; en hem werd een groot zwaard gegeven. Openbaring 6:3-4

 

Wat zijn de tekenen, de indicatoren dat er oorlog op komst is?

*Afghanistan wordt overgenomen door de Taliban.

*De China-connectie: De Chinese heimelijke verstandhouding en partnerschap met Afghanistan;

*China/Islam en de opkomst van het Beest in het Einde der Dagen.

Chinese functionarissen en Taliban ontmoeten elkaar, in een teken van opwarmende banden

 

Chinese functionarissen en Taliban ontmoeten elkaar, in een teken van opwarmende banden

(28 juli 2021, Al Jazeera) De Chinese minister van Buitenlandse Zaken heeft een ontmoeting gehad met een delegatie van de Taliban, een teken van opwarming van de banden terwijl nu de door de Verenigde Staten geleide buitenlandse strijdkrachten hun terugtrekking uit Afghanistan voortzetten.

Wang Yi vertelde woensdag de negen bezoekende Taliban-vertegenwoordigers, waaronder de mede-oprichter van de groep, Mullah Abdul Ghani Baradar, dat Beijing verwacht dat het "een belangrijke rol zal spelen in het proces van vreedzame verzoening en wederopbouw in Afghanistan", volgens een uitdraai van de vergadering van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Generaal Flynn onthult waarom de Taliban de Chinese ambassade niet aanvallen.

Moeilijk om te concluderen dat Biden niet gecompromitteerd is als er zoveel is dat hij heeft gedaan dat goed is voor China...

"De belangrijkste winnaar in Afghanistan is niet ISIS. Het is niet Al Qaeda. Het is China. Het is absoluut China. De Chinezen hebben een wijd open deur om hun zogenaamde 'belt road' initiatief te versterken en uit te breiden. En iedereen die zich daarin wil verdiepen, moet zich erin verdiepen, want het Chinese 'belt road' initiatief is al zo'n vijf tot tien jaar aan de gang. De Afghaanse poorten, de deuren zijn net wijd open gegaan. En dat is waarom de Taliban de Chinese ambassade niet aanvallen. Daarom is de Chinese ambassade niet gesloten." - Generaal Michael Flynn

De China Verbinding en de opkomst van het Einde der Dagen Beest-systeem:

Joel Richardson doet een inzichtelijke leer. Daarin stelt hij het idee dat de radicale Islam (Taliban) een partnerschap is aangegaan met de CCP, en dat dit nieuwe partnerschap heel goed de krachten zouden kunnen zijn die uiteindelijk Israël zullen binnenvallen, zoals voorspeld in Ezechiël 38/39: Bekijk de video hieronder:

RUSLAND EN CHINA HOUDEN VOOR HET EERST GEZAMENLIJKE MILITAIRE OEFENING: EEN VOORBODE VAN EEN GOG-MAGOG OORLOG, ZEGT RABBI

China en Rusland hebben maandag gezamenlijke militaire oefeningen gehouden en voor de eerste keer werden deze op Chinese bodem gehouden. Het vijfdaagse evenement wordt gehouden in de stad Qingtongxia, in de noordelijke Ningxia Hui Autonome Regio van China.

Naar aanleiding van deze ontwikkeling wordt nu door rabbijnen het verband gelegd met de oorlog van Gog en Magog, waarbij één rabbijn de profeet Ezechiël zo interpreteert dat hij voorziet dat de oorlog van Gog en Magog door Rusland zal worden ontketend.

RUSLAND EN CHINA: EEN GROEIENDE ALLIANTIE

Het evenement was duidelijk bedoeld om zowel een politieke als een militaire lading te hebben, aangezien het begon met een gebaar van vriendschap toen de Chinese Volksbevrijdingsleger luitenant-generaal Liu Xiaowu, plaatsvervangend commandant van het Westelijk Arena Commando en bevelvoerend officier van de Chinese strijdkrachten in de komende oefening, een boeket bloemen overhandigde aan leden van de Russische militaire delegatie. Hoewel dit de eerste oefening was die binnen China werd gehouden, was het de vierde gezamenlijke Chinees-Russische militaire oefening, na de oefeningen Vostok (Oost) 2018, Tsentr (Centrum) 2019, en Kavkaz (Kaukasus) 2020, die allemaal binnen Rusland werden gehouden.

De oefening duurt nog tot vrijdag. De oefening is belangrijk, er wordt een gezamenlijk commandocentrum opgericht en er zijn ongeveer 10.000 personeelsleden bij betrokken, die gebruik maken van verschillende soorten vliegtuigen, wapentuig, uitrusting en voertuigen van beide landen

Gebedspunten

*Abba, wij bidden voor een veilige uittocht uit het land voor Amerikanen die vastzitten.

*Abba, we heffen onze Amerikaanse militairen op die de opdracht hebben gekregen om te gaan en Amerikanen te helpen veilig op het vliegveld te komen.

*Abba, wij vragen dat U de banden tussen Taliban en de CCP zult doorsnijden/verwijderen

Deel 3: Israël/Iran en Damascus:

Meer nieuws dat aangeeft dat er oorlog op komst is: Gantz: Iran is 10 weken verwijderd van uitbraak naar een kernwapen - Jerusalem Post

Teheran zal binnen 10 weken kunnen uitbreken naar een kernwapen, vertelde minister van Defensie Benny Gantz woensdag aan diplomaten van lidstaten van de VN-Veiligheidsraad, terwijl de spanningen opliepen tussen Iran en de internationale gemeenschap over zijn maritieme aanvallen.

"Iran heeft alle richtlijnen van de JCPOA [nucleaire overeenkomst] geschonden en is slechts ongeveer 10 weken verwijderd van het verwerven van materialen van wapenkwaliteit die nodig zijn voor een kernwapen," waarschuwde Gantz.

"Daarom," voegde hij eraan toe, "is het tijd om te handelen. De wereld moet economische sancties opleggen en operationele actie ondernemen tegen de Iraanse Revolutionaire Garde," die het gemunt heeft op zeeschepen.

In de afgelopen weken hebben Israëlische topambtenaren, waaronder premier Naftali Bennett, minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid en Gantz tegenover de VS en anderen hun ongerustheid geuit over het feit dat Iran gebruik maakt van een lange pauze in de onderhandelingen om terug te keren naar het Gezamenlijk Alomvattend Actieplan van 2015 om zo haar nucleaire programma dramatisch vooruit te helpen.

Temidden van oplopende spanningen zegt Gantz dat Israël klaar is om in te grijpen in Iran - Times of Israel

Minister van Defensie Benny Gantz zei donderdag dat het land bereid is om direct militair in te grijpen in Iran, te midden van de stijgende spanningen in de regio nu Iran zijn nucleaire capaciteiten verhoogt en nu de hardliner Ebrahim Raisi is ingezworen in het presidentschap.

Gevraagd in een interview met de nieuwssite Ynet of Israël klaar was om in Iran toe te slaan indien nodig, antwoordde Gantz eenvoudig: "Ja."

Toch, voegde hij eraan toe, was Israël gefocust op een inspanning om de internationale gemeenschap te mobiliseren om Teheran in te tomen, "omdat we Iran niet kunnen bestempelen als enkel een Israëlisch probleem en de rest van de wereld vrijpleiten van deze kwestie.

"De wereld moet Iran aanpakken, de regio moet Iran aanpakken, en Israël moet ook zijn deel doen in deze situatie," verklaarde hij.

Op de vraag of hij bedoelde dat de wereld ook betrokken moet raken bij een militaire actie tegen Iran, antwoordde de minister van Defensie bevestigend.

Waarschuwing en een dringende oproep aan alle voorbidders voor Israël (uitgave van Stephen Spykerman)

Dit is een zeer dringende waarschuwing voor alle voorbidders voor Israël. We zijn in een strijd op leven en dood tegen de machten van het kwaad. De nucleaire aanval op Tel Aviv zal niet alleen honderdduizenden levens eisen, maar het zal ook de meeste van Israëls vitale defensie-industrieën uitschakelen, die zich in de wijdere omgeving van de stad bevinden. Tegelijkertijd zal Israël worden getroffen door een gecoördineerd spervuur van raketten van de door Iran gesponsorde terreurstaten, waaronder Syrië, Hamas in Gaza, en Hezbollah in Libanon.

In een recent nieuwsartikel wordt gemeld dat de terreurorganisatie Hezbollah tussen de 130 en 150 duizend raketten heeft die elk punt in Israël kunnen raken, en dat met een snelheid van tienduizend lanceringen per week.

Deze raketaanvallen zullen in zulke grote aantallen en met zo'n snelheid plaatsvinden dat zij waarschijnlijk Israëls anti-raketafweer zullen overweldigen.

De Israëlische nucleaire tegenaanval zal gericht zijn op Damascus. Ze zal geen andere keuze hebben dan haar "Samson" optie te gebruiken. De Samson-optie is de naam die militaire analisten hebben gegeven aan Israëls hypothetische afschrikkingsstrategie van massale vergelding met kernwapens als een "laatste redmiddel" tegen naties wier militaire aanvallen het bestaan bedreigen.

In het kort, nadat Tel Aviv "in puin" is gelegd door Iran en haar handlangers, zal Israël reageren door Damascus te bombarderen, waarmee Jesaja 17:1 wordt vervuld:

"De last tegen Damascus. Zie, Damascus zal ophouden een stad te zijn, en het zal een ruïneuze hoop zijn."

 

Gebedspunten

*Bid dat Naftali Bennett en zijn kabinet goede informatie hebben, zich bewust zijn van de Iraanse dreiging, en maatregelen nemen om zich voor te bereiden.

*Bid Ezechiël 33:6-7 ~ Abba, wij bidden voor een overweldigende respons op deze dringende oproep aan al uw voorbidders om krachtig voorbede te doen namens onze Joodse broeders en zusters die in Israël wonen.

*Terwijl ieders aandacht gericht is op COVID, de uitrol van vaccins, moge het Israëlische leiderschap niet afgeleid worden van het waarnemen van en reageren op de dreiging van Iran (en hun proxies, Hezbollah, Hamas).

Bron: Bridge Connector Ministries | Warning! War is on the Horizon! The Second Horseman of Revelation 6