www.wimjongman.nl

(homepagina)


We gaan nu een volledige tirannie tegemoet in de Westerse wereld

12 april 2021 - door Michael Snyder

Als we accepteren wat ze ons nu aandoen, zullen ze de grenzen alleen maar blijven verleggen. In de afgelopen 12 maanden hebben autoriteiten in de hele westerse wereld de pandemie gebruikt als een excuus om Orwelliaanse maatregelen op te leggen die we in normale tijden nooit zouden hebben geaccepteerd. Ze beloven ons dat deze maatregelen slechts "tijdelijk" zijn, maar de pandemie is al een jaar onder ons en er zijn geen tekenen dat ze snel zal verdwijnen. Als degenen die ons besturen al bereid zijn om tijdens een relatief kleine pandemie tot zulke belachelijke uitersten over te gaan, wat zullen ze dan wel niet bereid zijn te doen als de dingen echt gek gaan worden?

Het kijken naar de gebeurtenissen die zich de afgelopen dagen in een kerk in Edmonton hebben afgespeeld, is voor mij emotioneel gezien een breekpunt geweest.

Afgelopen woensdag kreeg de RCMP wereldwijde aandacht toen ze een omheining in drie lagen plaatsten rond GraceLife Church in een poging om mensen buiten te houden.

Ik weet niet waarom ze besloten dat één hek niet voldoende zou zijn. Blijkbaar is een samenkomst van christenen zo gevaarlijk dat drie hekken nodig waren.

Onnodig te zeggen dat deze draconische maatregel veel krantenkoppen haalde, en op zondag kwamen ongeveer 400 christenen bijeen om bij de kerk te protesteren. De meesten van hen zongen alleen maar hymnen of lazen de Bijbel, maar toen een paar van hen een van de hekken begonnen af te breken, kwamen 200 zwaarbewapende oproerpolitieagenten op de been.

Dit soort taferelen zou ik verwachten in communistisch China, Noord-Korea of Iran.

Dit soort dingen had nooit mogen gebeuren in Canada.

Van de 4,4 miljoen mensen die in Alberta wonen, zijn er slechts 2013 gestorven, en ongeveer de helft daarvan waren mensen van 80 jaar of ouder.

Als het niet veilig is om naar de kerk te gaan, waarom mogen hordes Canadezen dan wel elke dag van de week in winkels rondlopen?

Als kerken gesloten moeten worden, zou je denken dat Wal-Mart, Costco en Canadian Tire ook gesloten moeten worden.

Maar ze zijn niet gesloten.

In de hele westerse wereld wordt ons beloofd dat het leven eindelijk weer "normaal" zal worden als de pandemie voorbij is, en men zegt ons dat de vaccins een einde zullen maken aan de pandemie.

Maar dat gebeurt niet. Het aantal gevallen [pos. testen] neemt weer toe, en duizenden worden nog steeds ziek, ook al zijn ze "volledig gevaccineerd".

En nu geven Pfizer en Moderna openlijk toe dat hun vaccins slechts ongeveer zes maanden immuniteit bieden:

Volgens nieuw onderzoek van Pfizer en Moderna, lijkt het erop dat de COVID-19-immuniteit ten minste zes maanden zal duren bij volledig gevaccineerde mensen, hoewel er nog studies aan de gang zijn. In een verklaring die Pfizer-BioNTech donderdag heeft vrijgegeven, wordt bevestigd dat de immuniteit tegen het coronavirus ten minste een half jaar zal aanhouden bij mensen die volledig zijn ingeënt met de Pfizer-prik.

De meeste mensen die zich laten inenten denken dat ze nu een soort permanente immuniteit hebben, maar dat is niet eens een klein beetje juist.

Intussen blijven er over de hele wereld varianten opduiken waartegen de huidige vaccins helemaal niet effectief zullen zijn.

Ik weet dat velen van jullie dit niet willen horen, maar de pandemie is een blijvertje.

En dat betekent dat de Orwelliaanse maatregelen die worden genomen, ook van kracht zullen blijven.

In Groot-Brittannië is uit een recent onderzoek gebleken dat de meerderheid van de bevolking voor een permanent vaccin paspoortsysteem is:

Een andere verontrustende opiniepeiling heeft uitgewezen dat een meerderheid van de Britten bereid is vaccinpaspoorten te aanvaarden om zich te kunnen bezighouden met elementaire dagelijkse activiteiten, en dat zij bereid zijn PERMANENT mee te gaan met het digitale ID-kaartsysteem.

Uit een opiniepeiling van de London Independent, uitgevoerd door opiniepeiler Savanta ComRes, blijkt dat 56% het aanvaardbaar vindt om vaccinatie of een negatieve COVID-status te moeten bewijzen om een winkel binnen te mogen.

Minder dan een derde, 32 procent, zegt dat dit onaanvaardbaar zou zijn, aldus de enquête.

Wat is er in hemelsnaam met de Britten gebeurd?

Hier in de VS zijn onderzoekers bezig met de ontwikkeling van een implanteerbare sensor die kan vertellen of je ziek bent of niet. Als u hier nog niet van op de hoogte bent, raad ik u ten zeerste aan deze 60 Minuten-reportage te bekijken.


of zie wereldwijde vaccinatie - NL

In Australië hebben de Orwelliaanse maatregelen die zij tijdens deze pandemie hebben genomen, regelmatig over de hele wereld de krantenkoppen gehaald, en nu overwegen zij iets te doen dat volslagen krankzinnig is.

Ik kon dit moeilijk geloven toen ik het voor het eerst las. Volgens een Australische nieuwsbron overweegt de regering daar zelfs om mensen te verplichten "100 identificatiepunten" te verstrekken voordat ze toegang krijgen tot social media-platforms zoals Facebook, Twitter of Instagram:

De regering Morrison overweegt een radicale maatregel om online pesten en trollen te voorkomen, maar deskundigen zeggen dat het voorstel ernstige risico's met zich meebrengt voor gebruikers van sociale media.

De regering overweegt om gebruikers van sociale-mediaplatforms als Twitter, Facebook en Instagram - maar ook online datingplatforms als Tinder - te dwingen 100 identificatiepunten te uploaden om ze te mogen gebruiken.

De aanbeveling, die al eerder aan de orde is gesteld, is een van de 88 aanbevelingen uit een rapport van een parlementaire commissie die zich bezighoudt met geweld binnen het gezin, huiselijk geweld en seksueel geweld.

Dit is de richting die onze wereld uitgaat.

Lange tijd konden we genieten van een internet dat relatief vrij en open was, maar dat tijdperk is nu voorbij.

Nu zien tirannen over de hele wereld dat het internet kan worden gebruikt als controle-instrument, en dat zou ons allen grote zorgen moeten baren.

In de afgelopen 12 maanden is de pandemie gebruikt als rechtvaardiging om de tirannie met sprongen vooruit te helpen.

Als dit is wat er is gebeurd tijdens een relatief kleine pandemie, wat zal er dan gebeuren als er een echte wereldwijde noodsituatie komt?

We moeten daar allemaal heel goed over nadenken, want we gaan zeer donkere tijden tegemoet, en de tirannie van regeringen zal alleen maar erger worden.

( )

Bron: We Are Now Entering Full-Blown Tyranny In The Western World | End Of The American Dream