www.wimjongman.nl

(homepagina)


Spiritueel visioen van een tsunami vanuit de Stille Zuidzee en Azië naar het Midden-Oosten

Door Rick Ridings - 20 oktober 2021

Opmerking: Niet duidelijk is in welke periode dit is te plaatsen. Voor de OPNAME of erna?

Ik had een geestelijk visioen van de Heer met een roede in Zijn hand. Hij stond boven de Internationale Datumgrens, bij de Salomonseilanden in de Stille Oceaan, wat zou duiden op een verandering van "tijden en seizoenen."

Hij nam de staf en sloeg die met kracht tegen de oceaanbodem. Dit veroorzaakte een geestelijke tsunami van een enorme golf van licht die op weg was naar Jeruzalem en het Midden-Oosten.

Ik zag veel voorbidders en oogsters die de tsunamigolf begonnen te berijden. Zij kwamen uit de Stille Oceaan, vooral uit Nieuw Zeeland, Australië, de Filippijnen en Japan.

Voorbidders bewegen als door een Tsunami

De golf begon toen voorbidders en oogsters uit Korea, China en Indonesië mee te voeren, die eruit zagen als paarden (Koreanen), kamelen (Chinezen) en olifanten (Indonesiërs), zoals ik voor het eerst had gezien in een visioen in februari 2012.

De olifanten brachten andere olifanten (voorbidders en oogsters) mee uit plaatsen als Singapore, Maleisië en India.

Het Spirituele Visioen van Zeeweringen

Ik zag dat Satan al lang bang was dat deze golf zou komen en dat hij eeuwenlang bezig was geweest met het bouwen van de ene zeewering na de andere als barrières om te proberen deze te stoppen.

Elke zeewering was een geestelijk bolwerk, met een demonisch vorstendom op een troon bovenop die zeewering. De vorst op elke troon had zijn armen over elkaar geslagen, alsof hij wilde laten zien: "Jullie komen nooit voorbij mij."

Maar de tsunami golf (en aardbevingen) brak muur na muur en troon na troon af!

De eerste muur en troon die omvergeworpen werden, waren de bolwerken van Shintoïsme en afgoderij. De tweede muur en troon vertegenwoordigden het boeddhisme en de voorouderverering. De derde muur vertegenwoordigde het Hindoeïsme.

Elk van hen brokkelde af en viel voor de golf, en een grote oogst van mensen werd binnengebracht in het Koninkrijk van God.

De vierde en laatste muur was die van de Islam. Deze muur had een enorm vorstendom op zijn troon dat er zeer intimiderend uitzag. Maar zelfs die muur viel voor deze golf.

Er was een groot "breken van de fonteinen der diepte" dat nog meer water in dit woestijngebied deed vrijkomen, en het waterpeil steeg snel. Dit leidde tot het vergaren van een grote oogst.

Ik hoorde de stem van de Heer luid verkondigen: "Ik breek de fonteinen van de diepte op, zodat de aarde bedekt zal worden met de glorie van de Heer".

Geestelijke visioenen bevestigd

Het eerste deel van dit visioen kwam op Pesach 2014, in een wake in Succat Hallel. Interessant genoeg waren er enkele Chinezen in de zaal die vroegen om iets te delen nadat ik het visioen had uitgesproken.

Zij legden uit dat zij 22 voorbidders waren uit Xian, China, de stad aan het begin van de Zijderoute van China naar het Midden-Oosten die in de oudheid veel werd bereisd.

Zij voelden het feit dat zij 22 Chinese voorbidders waren die hoopten deze golf mee te maken, zoals gezien in dit geestelijke visioen, duidde op Jesaja 22:22:

"Ik zal op zijn schouder de sleutel leggen van het huis van David; wat hij opent kan niemand sluiten, en wat hij sluit kan niemand openen." - Jesaja 22:22

Bron: Spiritual Vision of a Tsunami from the South Pacific and Asia Towards the Middle East | Succat Hallel