www.wimjongman.nl

(homepagina)


YouTube verbiedt SkyWatch TV vanwege de onderzoeksserie over kindersekshandel, en verwijdert kwart miljoen abonnees permanent en blokkeert duizenden video's zonder waarschuwing

Alle video's in de vertaalde series zijn ook verwijderd/geband. Hopelijk komen ze nog terug.

6 juni 2021 - door SkyWatch Editor

()

SPRINGFIELD - YouTube heeft donderdag 3 juni de christelijke Media Ministry SkyWatchTV verbannen vanwege een vermeende schending van haar beleid tegen "intimidatie, bedreigingen en cyberpesten".

Verontrustend genoeg werd het verbod ingegeven door SkyWatchTV's televisie-uitzending voor de week van 30 mei tot en met 5 juni over de meervoudig bekroonde documentaire over kindersekshandel, Silent Cry.

De film, geschreven en geregisseerd door Josh Peck, ontving drie prijzen bij de 2021 Telly Awards. Het was een van de vijf producties die een gouden People's Telly kreeg uit meer dan 13.000 inzendingen.

Ongelooflijk genoeg en zonder waarschuwing verwijderde YouTube het zeer populaire account vanwege een onthulling over kindersekshandel en occult ritueel misbruik, wat volgens hen een schending was van de richtlijnen van de gemeenschap.

"Ik ben teleurgesteld maar niet verrast," zei Derek Gilbert, gastheer van SkyWatchTV's wekelijkse nieuwsanalyseprogramma Five in Ten. "Het is YouTube's speeltuin, dus zij bepalen de regels. Dat snappen we. Maar om het verwijderen van ons kanaal te rechtvaardigen voor 'bedreigingen en cyberpesten' tegen kinderverkrachters en sekshandelaren, gaat absoluut te ver."

De producent van de documentaire, Josh Peck, was al even verontrust. "Het is jammer dat we nu in een wereld leven waarin het proberen te verdedigen en redden van seksueel misbruikte en gemartelde kinderen wordt bestempeld als 'cyberpesten', 'lastigvallen' en een bedreiging. Dit duistere deel van de wereld lag vroeger op de loer onder de oppervlakte, en aasde op mensen vanuit de schaduw, en bleef verborgen door te vertrouwen op de onwetendheid van de rest van de bevolking. Die dagen zijn voorbij. Nu heeft het grootste bedrijf ter wereld besloten dat de informatie in een onlangs geüploade video van SkyWatchTV, getiteld "Revisiting 'Silent Cry: The Darker Side of Trafficking,' zo schadelijk is dat het hele kanaal prompt moet worden verwijderd, samen met u, de honderdduizenden abonnees.

"Ik heb reden om aan te nemen dat het feit dat YouTube dit standpunt inneemt tegen seksueel misbruikte kinderen, en Silent Cry 'intimidatie' noemt, een gecoördineerde actie is die buiten hun eigen richtlijnen om is gedaan," vervolgt Peck. "Normaal gesproken moet een kanaal drie 'strikes' krijgen om verwijderd te worden. Ons SkyWatchTV kanaal had geen 'strikes' tot vanochtend. Toen ik in beroep ging, weigerden ze prompt ons kanaal weer toe te voegen. Dit is wat ik naar hen heb gestuurd:

We werken met liefdadigheid om kinderen te helpen die zijn gered van mensenhandel en ander seksueel misbruik. We hebben een videoband geüpload waarin het probleem van kinderhandel in Amerika wordt besproken en waarin we het liefdadigheidswerk met anderen promoten. Onze video bevatte fragmenten uit onze bekroonde documentaire over het onderwerp van mensenhandel, getiteld "SilentCry". Wie zijn wij aan het cyberpesten door te proberen kinderen te redden uit situaties van seksueel misbruik? We vragen u om uw beslissing te herzien en ons YouTube-kanaal weer in gebruik te nemen.

SkyWatchTV-kijkers die tegen het verbod in beroep willen gaan, kunnen YouTube bereiken via het contactformulier op het web of door YouTube te faxen op (650) 253-0001.

Natuurlijk zijn de enige mensen die mogelijk door de documentaire worden "bedreigd" (als we een zeer losse definitie van dat woord hanteren) de seksmisbruikers en pedofielen zelf. Door accurate informatie over kindersekshandel naar buiten te brengen, bedreigen we hun afschuwelijke zaken, hun afschuwelijke handel, en hun kwade en verdorven lusten. Heel eenvoudig: we maken het pedofielen moeilijker om kinderen te misbruiken. Waarom YouTube onze content zou verwijderen en zich dus aan de kant van de misbruikers zou scharen, laat zich raden. We krijgen in ieder geval geen duidelijke antwoorden van YouTube zelf.

En voor het geval je nieuwsgierig bent, je kunt de aflevering waar YouTube zo'n ernstige problemen mee had hier bekijken op onze nieuwe Rumble account: skywatchtv.com/videos/revisiting/

Een andere manier om de video te bekijken is met onze app op skywatchtv.com/mobile-app/

Als je een van de honderdduizenden bent die op ons YouTube-kanaal zijn verwijderd, abonneer je dan op ons nieuwe Rumble-account om onze meerdere programma's hier te blijven bekijken: Rumble.com/c/SkyWatchTV

Hoewel we hadden gehoopt dat YouTube het juiste zou doen en ons kanaal zou herstellen, weten we ook dat dit niveau van censuur op alle grote social media platformen aan het groeien is en alleen maar erger zal worden voor conservatieven en mensen met een geloof.

"Censuur door big tech is een van de grootste bedreigingen voor de beginselen van de democratie die we in decennia hebben gezien. Dit gebeurt uitsluitend met het doel om informatie te controleren en de vrije discussie van ideeën onder hun medeburgers te voorkomen," waarschuwde Edward Furton, een ethicus van het National Bioethics Center onlangs.[i] "Helaas zal dit steeds vaker voorkomen, totdat onze politieke leiders de moed verzamelen om wetgeving uit te vaardigen die de vrije expressie van ideeën zal beschermen."

Daarom is het belangrijker dan ooit dat u zich bij ons aansluit in deze oorlog. Er is geen betere tijd dan nu om SkyWatch TV te steunen en/of Silent Cry te bestellen, een recensie achter te laten op Amazon en IMDb, en de wereld te blijven laten zien dat we niet terugdeinzen voor intimidatie. Elke cent van de winst van deze film gaat direct naar de Whispering Ponies Ranch, een 280-acre jeugdtherapie-ranch in Missouri die gratis miniatuur equine ondersteunde activiteiten gebruikt, evenals volledige voedsel en onderdak voorzieningen (zoals voedsel diensten, camping elementen, klimmuren, vissen, fietsen, wandelpaden, zwemmen, lage en hoge cursus elementen, gymnasium, natuur avontuur en nog veel meer) om te helpen positieve mentale, fysieke en emotionele voordelen te brengen aan kinderen die gered zijn van mensenhandel en misbruik.

Elk jaar worden meer dan 3,2 miljoen kinderen in Amerika verhandeld, misbruikt, in de steek gelaten of verwaarloosd. Eén op de zeven Amerikanen wordt als kind seksueel misbruikt. Tragisch genoeg sterven er elk jaar 1500 tot 2000 kinderen door toedoen van hun verzorgers. En de rest wordt vaak genegeerd of krijgt te maken met een combinatie van deze mishandelingen. Maar er is hoop voor veel van deze slachtoffers door het partnerschap dat Whispering Ponies Ranch (WPR) heeft met de Royal Family Kids Camps, Teen Reach, en andere gespecialiseerde nationale organisaties. Wij zullen opkomen voor deze kinderen, zelfs als de grootste bedrijven in de wereld ons proberen te stoppen. Dit is ons moderne David en Goliath moment. Als gelovige mensen kunnen we de handen ineenslaan, de kinderen beschermen en de wereld laten zien wat we kunnen doen ondanks de oorlog van de tech-oligarchie tegen de vrije meningsuiting en de vervolging van conservatieve waarden en het christendom.

In de afgelopen twee decennia hebben SkyWatch TV en haar uitgeverij Defender de zaak van slachtoffers verdedigd, terwijl zij zich moedig uitspraken over een verscheidenheid aan actuele onderwerpen, waarbij zij de essentiële taak hebben volbracht om onbevreesd de waarheid te rapporteren - iets wat de Marxistische oligarchen niet zullen opgeven bij het deplatformeren en vernietigen.

Natuurlijk is dit profetisch, zoals Jezus waarschuwde:

"Indien de wereld u haat, weet dat zij Mij haatte, eer zij u haatte. Indien gij uit de wereld waart, zou de wereld de zijnen liefhebben; maar omdat gij niet uit de wereld zijt, maar Ik u uit de wereld heb uitverkoren, daarom haat de wereld u" (Joh 15,18-19).

"Zalig zijt gij, wanneer de mensen u zullen beschimpen en vervolgen en u valselijk allerlei kwaad zullen aandoen, om Mijnentwil. Verheugt u en weest zeer verblijd, want uw loon in de hemel is groot, want zo hebben zij ook de profeten vervolgd, die vóór u geweest zijn" (Mt 5,11-12).

Dus, in natuurlijke zin, is de strijd tegen SkyWatch TV opgestapeld, en niet alleen vanwege aanvallen die bedoeld zijn om ons het zwijgen op te leggen. We worden ook tegengewerkt door verborgen machten die in de Bijbel worden beschreven als overheden, machten, de heersers van de duisternis van deze wereld, geestelijke boosheden op hoge plaatsen (zie Efeziërs 6:12). Bovendien moeten we toegeven dat er geen miljardairs zijn die de aanzienlijke kosten van onze christelijke uitzendingen en de steun aan onze liefdadigheidsinstelling, WPR, op zich nemen, en dus wordt de uitdaging steeds groter.

Maar u kunt ons helpen de storm te doorstaan en door te gaan met de goede strijd om de waarheid te verkondigen, gevangenen te bevrijden en gebroken harten te genezen door zoveel mogelijk te geven om ons in dit kritieke uur te steunen. Wij danken u bij voorbaat voor alle steun, gebeden en aanmoedigingen die u kunt geven. Weet alstublieft dat we toegewijd zijn om door te gaan zo lang als we kunnen.

ZIE OOK: Waarom deze kinderen God en het zomerkamp op de Whispering Ponies Ranch dit jaar meer dan ooit nodig hebben.

--

OVER SKYWATCH TV:

SkyWatchTV is een christelijk mediabedrijf gevestigd in de Missouri Ozarks. Het wekelijkse programma SkyWatchTV wordt gepresenteerd door Joe Horn en wordt uitgezonden op meerdere nationale en internationale christelijke televisienetwerken. Via Roku en Apple TV kan de programmering van SkyWatchTV wereldwijd worden bekeken, en de gratis mobiele app bevat alle video-inhoud van het ministerie, actuele nieuwsupdates en een schema van komende evenementen.

SkyWatchTV produceert ook het dagelijkse nieuwe analyseprogramma, Five in Ten, en zal binnenkort verschillende andere gesyndiceerde programma's lanceren: Simply His, een programma voor vrouwen met Katherine Horn, Donna Howell, Allie Henson en Nita Horn; Back to Eden met een panel van gezondheidsexperts; en The Bible's Greatest Mysteries, gepresenteerd door Derek en Sharon Gilbert.

[i] https://www.ncregister.com/cna/youtube-s-permanent-ban-on-lifesitenews-prompts-censorship-concerns

Bron: PLEASE REPOST AND SHARE FREELY WITH EVERYONE YOU KNOW! YouTube Bans SkyWatch TV Over Investigative Series On Child Sex Trafficking, Permanently Deletes Quarter-Million Subscribers And Blocks Thousands Of Videos Without Warning » SkyWatchTV