www.wimjongman.nl

(homepagina)


14 november 2021

COP26 - Onze leiders spuwen "klimaat retoriek - bla, bla, bla" met een reden: Je kunt het zien in hun houding, gedrag, en omgangsvormen. Ze weten dat ze de planeet niet kunnen redden, het is te laat! Een Grote Re-Set was jaren geleden gepland, maar de echte "RE-SET" gebeurde in 1957!
 

Een glas te veel bij de lunch, Boris?

Terwijl COP26 eindigde in chaos, kwamen drie woorden in mijn gedachten! "Bla, bla, bla." Greta Thunberg is misschien niet uw favoriete zoomer (een informele term voor een lid van Generatie Z, geboren in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000.), maar haar afwijzing van onze wereldleiders klimaat retoriek als "bla, bla, bla" aan het begin van COP26 in Glasgow was niet alleen spottend, maar beangstigend!

Laat het me uitleggen, helaas voor Greta Thunberg en haar leger van Zoomers en Generatie Alphers, Millennials, Generatie X, en Baby Boomers, het kwartje is nog niet helemaal gevallen. Zie je, onze leiders spuwen "klimaat retoriek-bla, bla, bla" voor één reden, en maar één reden alleen! En je kunt het zien aan hun houding, gedrag en manieren.

Incompetentie syndroom!

Zij, onze wereldleiders, deskundigen-adviseurs en de elite vertonen allen een collectief "incompetentie-syndroom", zij lijken collectief getroffen door blindheid. Deze "blindheid", of onvermogen om te begrijpen wat er van hen wordt verlangd, kan gemakkelijk worden herkend door het analyseren van de vragen die zij stellen, of nalaten te stellen, of de antwoorden die zij geven, of nalaten te geven.

Mattheüs 15:14. Laat hen met rust, zij zijn blinde gidsen. En indien de blinde de blinde leidt, zullen beiden in een kuil vallen."
Johannes 9:39. Jezus zei: "Voor het oordeel ben Ik in deze wereld gekomen, opdat zij die niet zien, zien, en zij die zien, blind worden."

Zie je, beste lezer, zij weten dat we "de planeet niet kunnen redden", hij is kapot, te ver heen om te repareren, ze weten niet hoe ze de glijbaan moeten stoppen, de "supercomputers" die ze hebben ontworpen om de problemen beter te begrijpen en op te lossen, kunnen hen niet helpen.

 

Slapende Joe op de COP26 top

Onze leiders kunnen de branden niet stoppen, ze kunnen de opwarming niet stoppen, of de afkoeling, de droogtes, de overstromingen, de stormen, de bodemuitputting, de vervuiling, het uitsterven van een meerderheid van de levende dieren, vissen, insecten, en de bestuivers.

Sorry, vergat ik ook de dood van onze oceanen en landbouw te vermelden? En ze wisten dit, ze wisten het jaren geleden al, maar door hebzucht en gierigheid hebben ze het te laat gemaakt, veel te laat om het nog te herstellen. De snelheid waarmee de vernietiging zich nu voltrekt, heeft elke regering en de meeste deskundigen in de wereld verrast. Het echte probleem is echter hoe zij een wereldbevolking van bijna 8 miljard mensen kunnen voeden als alles om hen heen ineenstort? Dat kunnen ze niet, en dat weten ze al een tijdje, dus wat gaan ze eraan doen?

Ze moeten de bevolking verminderen natuurlijk, het is het enige dat zal werken.

Dus, eerder dit decennium kwamen zij, onze wereldleiders, Big Pharma, en de Bond-achtige schurken (de elite, zij die aan de touwtjes trekken) met een groots plan. Ze zouden de wereldeconomie vernietigen door een verlammende wereldschuld en stijgende energieprijzen te veroorzaken, met alle gevolgen van dien voor de kwetsbare infrastructuur, het bedrijfsleven en het grootste deel van de wereldbevolking. Ze doodden systematisch de middenklasse en vernietigden miljoenen kleine tot middelgrote bedrijven. Ze creëerden een chronisch tekort aan arbeidskrachten, waardoor de toeleveringsketen in de wereld werd doorgesneden, de schappen van supermarkten leeg raakten en er een wig tussen de bevolking ontstond, gebruik makend van een oud en betrouwbaar systeem dat zij "Apartheid" noemen.

Deze kettingreactie van rampen kon onmogelijk allemaal tegelijk gebeuren, het moest gepland zijn. Hoe konden "ze" dit doen, hoor ik u vragen? Door een "biowapen" aan de wereld te introduceren, vermomd als een pandemie, het Corona-virus.

Een grote RE-SET!

De Grote RE-SET begon op 1 januari 2020, althans in het westen, toen verontrustend nieuws uit China werd vrijgegeven aan een westerse wereld die grotendeels een zware kater had van oudejaarsavond en er niet veel aandacht aan besteedde, de perfecte dag om een nieuwsalarm vrij te geven wetende dat het grotendeels onopgemerkt zou blijven. Een nieuw Sars-achtig virus had China in zijn greep en verspreidde zich langzaam over de hele wereld.

Bijna twee jaar later dendert onze wereld verder in de richting van hun "Grote Re-Set", Boris Johnson, de Winston Churchill 'wanna-bee', die samen met andere westerse leiders de afgelopen weken in Glasgow heeft rondgehuppeld op de COP26. Trots, vol zelfvertrouwen, een jongensachtig enthousiasme. Opgejut door hun mysterieuze "elite bazen", vreemd, verontrustend, niet helemaal identificeerbaar, raadselachtig, delphic "Bond type schurken". Beide partijen, verenigd, unaniem in hun mantra: "We Will Build Back Better!"

Grote woorden inderdaad.

Hoe weet ik dit, hoe weet ik dit zo zeker, waarom zou u geloven wat ik typ? - Omdat ze het ons verteld hebben, niet één keer, maar vele malen in de afgelopen 10 jaar op zijn minst! Het is geen geheim, we luisterden gewoon niet.

Plotseling, aan het begin van de herfst van 2021, waren er tientallen miljoenen vacatures beschikbaar in de VS, het VK en Europa, terwijl er miljoenen werknemers ontbraken? Velen konden niet werken vanwege het nieuwe Apartheidssysteem, geen Covid-vaccinatie, geen werk. Veel eerstelijn zorgverleners en gezondheidswerkers, die enkele maanden geleden nog als helden werden beschouwd, werden nu als parasieten en paria's beschouwd omdat ze het vaccin niet hadden genomen en werden naar huis gestuurd. Met zoveel problemen in de toeleveringsketen, honderdduizenden chauffeurs die nodig zijn, honderdduizenden essentiële werknemers die op andere gebieden nodig zijn, waarom ontsloegen regeringen in plaats van mensen aan te nemen? Omdat de "Grand Re-Set" in gang was gezet.

Terwijl de wereldbevolking al bijna 2 jaar in lockdown en paniek is, zijn onze leiders druk bezig geweest om weer beter te worden! Een ongelooflijk groot, "super griezelig", supercomputing leger van kunstmatig-intelligente robots, zelf rijdende auto's en vrachtwagens, neuro-technologische hersenverbetering en genetische bewerkingstechnologie staan onverpakt in de coulissen te wachten om de menselijke beroepsbevolking over te nemen als ze groen licht krijgen.

Ik denk dat velen van u net als ik zeer bezorgd zijn over wat we op dit moment zien gebeuren, er gebeurt iets heel ergs met onze wereld. Iets duisters en sinister en alle controle is ons ontnomen. We zijn plotseling in een Orwelliaans drama terechtgekomen, het scenario waar sciencefiction schrijvers ons al jaren voor waarschuwen is plotseling werkelijkheid geworden.

De wereld raakt uitgeput van alles, maar onze regeringen lijken niet al te bezorgd, waar is de urgentie? Natuurlijk, dit is een deel van het plan. Van blikvoedsel tot medicijnen. Van toiletpapier tot halfgeleiders. Auto's tot scheepscontainers. Dagelijks sluiten duizenden boerderijen, er zijn niet genoeg arbeiders, een wereldwijd tekort aan vrachtwagenchauffeurs, een tekort aan brandstof, gas- en energieprijzen die door het dak gaan... De bevoorradingsketen is ingestort en het wordt erger. Elk land in het Westen heeft een ongekende schuld, de VS heeft net een "triljoen dollar" munt geslagen, een echo van Zimbabwe een paar jaar geleden! De wereldeconomie staat op instorten. Dit maakt echter deel uit van het grote plan der dingen, althans zo lijkt het.

Maar de toeleveringsketen is niet ons enige probleem, ziet u, de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze komende "Grote Reset", de elite, de VN, onze regeringen, de gezondheidsexperts en de tech-miljardairs, ze willen u in hun zak en ze hebben dit vaccin mandaat, als je wilt werken moet je eraan voldoen, als je wilt eten moet je eraan voldoen, als je gezondheidszorg wilt, moet je eraan voldoen. Mensen, vooral moeders en vaders moeten werken, om de rekeningen te betalen.

Terwijl de herfst van 2021 langzaam overgaat in de winter, ontstaat er een grote "nutteloze samenleving", een groep paria's, verschoppelingen, parasieten, mensen die zullen worden veracht en verworpen. Deze groep zal worden gediscrimineerd, gepest en gedwongen om het Covid-vaccin te krijgen, iets waarvan ons werd verteld dat het niet zou gebeuren toen de eerste vaccins eind vorig jaar van de plank rolden.

De vaccins zijn in recordtijd geproduceerd terwijl vele miljoenen eerlijke onvoorbereide mensen zich afvragen hoe deze vaccins in hemelsnaam in zo'n korte tijd veilig konden worden bevonden? (Kort antwoord, dat is niet zo). Beste mensen, laat me het uitleggen, we zullen nooit meer teruggaan naar waar de wereld was net voor de Covid, die, vrees ik, voorgoed voorbij is, maar wat zal het nieuwe normaal zijn?

Duizenden werknemers over de hele wereld krijgen nu een ultimatum, laat je vaccineren of verlies je baan. Veel van deze mensen die nu bedreigd worden, werden nog maar een paar maanden geleden als helden beschouwd: zorgpersoneel, verpleegsters, dokters en ambulanciers. Dezelfde mensen worden nu geclassificeerd als sociale paria's.

De 4e Industriële Revolutie...

We staan op het punt kennis te maken met een nieuwe industriële revolutie, industriële revolutie nummer 4 in feite. De mensheid staat op het punt samengesmolten te worden met machines, kunstmatige intelligentie, of AI. En het zijn de mega-rijke techneuten, de 1% die deze samensmelting aanprijzen. Elon Musk en zijn "neuro link" bijvoorbeeld, Bill Gates en zijn obsessie met vaccinaties. Bill Bezos en zijn door robots bestuurde Amazon-imperium en de tot nu toe meest verwachte vooruitgang in wereldwijde erkenning van 5G. U en ik zijn niet voorbereid op wat komen gaat, hoe geavanceerd deze nieuwe industriële revolutie zal zijn, de tech-reuzen zijn machtiger geworden dan de regeringen zelf en ze zullen ons opzij vegen als ze hun "nieuwe wereldorde" introduceren. Maar ze hadden een reset nodig om de wielen in beweging te zetten, het Covid virus.

Robots zullen onvermijdelijk mensen vervangen op de werkvloer en werkloosheid is uiteindelijk onvermijdelijk voor zowat iedereen. Covid-19 is een grote hulp hier voor de gevestigde orde met miljoenen hardwerkende nietsvermoedende mensen die worden geleid als lemmingen om te springen van de werkloosheids-klif, het verliezen van hun baan als gevolg van sluiting vanwege een nieuw virus. Asia Today heeft voorspeld dat bestuurdersloze voertuigen zo betrouwbaar worden dat over een paar jaar mensen overal ter wereld niet meer zullen mogen rijden omdat wij veel te gevaarlijk zullen zijn in vergelijking met onze AI-tegenhangers.

Dus vrachtwagenchauffeurs, pakjesbezorgers, taxichauffeurs, buschauffeurs, fabrieksarbeiders, kantoorpersoneel en anderen, ja, miljoenen anderen zullen in een oogwenk hun baan verliezen. Volgens historicus en auteur Yuval Harari, die sprak op het 2020 Economisch Forum in Zwitserland, zullen alle banen snel verdwijnen en "een wereldwijde nutteloze klasse" introduceren, die gescheiden zal worden van een steeds groter wordende kloof van de steeds machtiger wordende elitaire klasse. Echter, deze nieuwe "nutteloze klasse", post-Orwelliaans, Proletariaat, zal worden beloond met een door de staat beheerd universeel basisinkomen dat maar net genoeg zal zijn om van te leven, en alleen in aanmerking zal komen voor mensen die zijn ingeënt tegen Covid-19 en een RFID-chip hebben ontvangen wat die persoon in staat stelt alle soorten gegevens aan te leveren en te ontvangen van en naar de machthebbers.

Robots hebben geen contracten nodig, zijn super efficiënt en ze worden niet ziek. Ik heb een prachtige video gezien van het Happen Network team. Ik heb hun video bekeken, maar helaas is hij ingetrokken. Ze beweerden in de video dat in juni 2019, maanden voordat Covid toesloeg, de Britse regering details vrijgaf over hun partnerschap met het World Economisch Forum en een document uitbracht met de titel "The Great Reset." Het doel van de film is om te impliceren dat alles, van onze economie tot onze cultuur, moet worden veranderd. Een deel van de video maakt gebruik van een virus pandemie die de wereld overspoelt om hun idee op te dringen aan de kijker, wat natuurlijk maanden voordat het echte virus de wereld trof.

"Build Back Better" is de nieuwe slogan die wordt gebruikt door westerse leiders en het Economisch Forum, zelfs Prins Charles heeft een video gemaakt genaamd "RE:SET." Het Economisch Forum voorspelt hoe onze wereld er over 10 jaar uit zal zien: In 2030 bezitten we niets meer en zullen we heel gelukkig zijn. Wat we willen zullen we huren en zal worden geleverd door drones en onze westerse waarden zullen zijn getest tot op het breekpunt.

Maar "Build Back Better" is een illusie, een menselijk ideaal en niets meer dan een grootspraak. Zoals ik eerder in dit bericht schreef, is deze wereld, of beter gezegd, dit systeem van dingen voltooid, onherstelbaar kapot, de eigenlijke "Grand Re-Set" gebeurde al in 1957 en bleef grotendeels onopgemerkt tot het te laat was, laat me het uitleggen...

Hosea 4:6 (NIV) Mijn volk is vernietigd door gebrek aan kennis. "Omdat jullie kennis hebben verworpen, verwerp ik jullie ook als mijn priesters; omdat jullie de wet van jullie God hebben genegeerd, zal ik ook jullie kinderen negeren."

De "Grote Re-Set" begon al in 1957 en niet in 2020:

Na 1957 begon onze planeet op te warmen, niet door menselijke activiteit, o nee, door onze Zon, en de prille NASA-organisatie wist het!

De hierboven beschreven periode was zonnecyclus 19, de negentiende zonnecyclus sinds 1755, toen men begon met het uitgebreid registreren van zonnevlekken activiteit. Zonnecyclus 19 duurde 10,5 jaar, beginnend in april 1954 en eindigend in oktober 1964. Het aantal zonnevlekken dat op kerstavond en eerste kerstdag 1957 op de zon werd waargenomen (606), verontrustte de wetenschappers destijds zo zeer, dat op het hoogtepunt van deze zonnecyclus een Internationaal Geofysisch Jaar werd uitgeroepen om te proberen de Russische en Amerikaanse wetenschappers na de koude-oorlog-stilte op één lijn te krijgen.

Vreemd genoeg gaf president Eisenhower in juli 1958 toestemming voor de oprichting van de National Aeronautics and Space Administration (NASA). "De ruimtewedloop begon." De Spoetnik 1 werd gelanceerd op 4 oktober 1957, te midden van de zonnevlek-explosies op onze ster, waarmee de Verenigde Staten in de ruimte werden verslagen en mensen over de hele wereld versteld stonden.

In 1958 stelde de NASA voor het eerst vast dat veranderingen in de baan van de aarde om de zon, samen met veranderingen in de axiale schuinte van de aarde, suggereerden dat zonneactiviteit verantwoordelijk was voor schommelingen in het weer op onze planeet. In 2000 publiceerde de NASA op haar website van het Observatorium voor de Aarde informatie over de Milankovitch-klimaattheorie, waaruit bleek dat de aarde in feite verandert door externe factoren die absoluut niets te maken hebben met menselijke activiteit. Maar deze informatie is nog niet algemeen verspreid, zie het verslag op Earth Observatory. Toevallig overleed Milankovitch in 1958.

Het maximale zonnevlekken getal dat tijdens de zonnecyclus werd waargenomen was 503, op kerstavond en eerste kerstdag 1957 (het hoogste dat ooit is gemeten). Intens rood noorderlicht joeg de mensen in Europa de stuipen op het lijf op 11 februari 1958 en was zichtbaar vanuit vele Amerikaanse steden tot aan de 40e breedtegraad in het zuiden. Deze geomagnetische storm veroorzaakte een radio blackout in Noord-Amerika. Op 13 november 1960 en 1 oktober 1961 waren boven New York noorderlicht verschijnselen te zien.

Opwarming van de aarde begint... Grote aardbevingen en andere grote rampen beginnen toe te nemen hier op aarde!

Vanaf 1957 begon onze planeet op te warmen, seismische en vulkanische activiteit begon toe te nemen, net als natuurrampen en onze wilde dieren begonnen te sterven, eerst langzaam maar steeds meer, culminerend in een onleefbare hellegat die we op dit moment ervaren. Een wereld met branden over en weer die worden aangeblazen door onvoorstelbaar grote stormen, overstromingen, koude, hitte, droogtes, noem maar op, en natuurlijk onze steeds verder verdwijnende wilde dieren en vegetatie, we leven nu op geleende tijd, bijna 8 miljard mensen met een snel uitgeputte voedselvoorraad, en een planeet die op enig moment in de nabije toekomst een polaire omslag moet maken.

Een boek van Chan Thomas genaamd The-Adam&Eve-Story, gebaseerd op de bevindingen van onderzoek op Spitsbergen en andere Arctische gebieden, beschrijft een poolverschuiving, waarbij de Noord- en Zuidpool bijna 90 graden naar de tropen verschuiven en hier op aarde een cataclysme veroorzaken dat zo verwoestend was dat het moeilijk te bevatten is. Dit verslag van de poolverschuiving in Thomas' boek is naar mijn bescheiden mening een exacte replica van de grote beving die in Openbaring 6 en andere hoofdstukken van de Bijbel wordt genoemd. Bron: Het volledige verhaal... (Engels)

Mijn volk wordt vernietigd door gebrek aan kennis.

God heeft ons gewaarschuwd voor wat komen gaat, COP26 of een grote Re-Set kan dit niet tegenhouden en er zal ook niet beter worden teruggebouwd! Een Aardbeving is zo groot dat elke berg en elk eiland op Aarde verplaatst zal worden. De zon zal zwart worden, onze maan zal bloedrood gloeien en sterren zullen uit de hemel vallen, ja Sir. Wat in de Bijbel beschreven wordt, kan alleen maar een poolverschuiving zijn!

Openbaring 6:12-14 En toen ik het Lam het zesde zegel zag openen, geschiedde er een grote aardbeving, en de zon werd zwart als een zak geitenhaar, en de gehele maan werd bloedrood, en de sterren van de hemel vielen op de aarde als onrijpe vijgen die van een boom vallen die door een geweldige wind wordt geschud. De hemelen ontrolden zich als een boekrol die wordt opgerold, en elke berg en elk eiland werd van zijn plaats verwijderd.

Wat kan Johannes mogelijk gezien hebben in dit adembenemende visioen? "En de sterren van de hemel vielen op de aarde!" Hij beschrijft hier toch zeker een "poolverschuiving".

Wat ze ons niet verteld hebben op COP26.

Deze zomer was volgens NOAA de op één na heetste zomer ooit op het noordelijk halfrond, samen met 2019, en 2020 samen met 2016 als de heetste jaren ooit geregistreerd, dus het moet voor velen als een verrassing komen dat Antarctica net de koudste zes maanden ooit heeft meegemaakt!

Terwijl het grootste deel van het noordelijk halfrond is geteisterd door verwoestende branden, droogtes, overstromingen en orkanen, is het op Antarctica ongekend koud geweest. Natuurlijk was het daar winter en hier zomer, maar toch was de gemiddelde temperatuur bij het Amundsen-Scott Zuidpoolstation tussen april en september, een ijskoude -78 graden F (-61 Celsius), de koudste die ooit is gemeten, en dat sinds 1957.

Wat zou dit kunnen betekenen?

Veel "deskundigen" hebben een wereldwijde koude-uitbarsting (mini-ijstijd) voorspeld als gevolg van een verwachte lage zonnevlekkenactiviteit aan het eind van zonnecyclus 24 en het begin van zonnecyclus 25, maar een rapport van Spaceweather.com beweert vandaag dat zonnecyclus 25 nog steeds "beter presteert". Het aantal zonnevlekken in september 2021 was het hoogste in meer dan 5 jaar. En voor de 11e maand op rij heeft het zonnevlekkengetal de officiële voorspelling ruimschoots overtroffen.

De grafiek rechts toont het aantal zonnevlekken ten opzichte van de tijd. De rode curve geeft de voorspelling van het NOAA/NASA Solar Cycle 25 Prediction Panel in 2019 weer. Het voorspelt een relatief zwakke zonnecyclus met een piek in juli 2025.

Zo bedroeg de gemiddelde temperatuur op het Amundsen-Scott Zuidpoolstation tussen april en september een ijskoude -78 graden F (-61 Celsius), de koudste ooit gemeten, die teruggaat tot 1957. Daar is dat jaar weer. 1957 was een zeer belangrijk jaar, vooral voor zonnevlekken, een recordjaar, in feite was het ook een recordjaar voor grote bevingen (mag 6 of hoger) en was het jaar waarin de opwarming van de aarde en een toename van natuurrampen begonnen, een zeer cruciaal jaar voor de planeet Aarde. Laten we een beetje verder teruggaan in de tijd en hier wat dieper in gaan.

Vanaf 1957 begon onze planeet op te warmen, seismische en vulkanische activiteit begon toe te nemen, net als natuurrampen en onze wilde dieren begonnen te sterven, eerst langzaam maar steeds meer, culminerend in een onleefbare hellegat die veel mensen op dit moment ervaren.

Rond 1914 begon zonnecyclus 15, het begon heel rustig, maar al snel begon het te versnellen, en ironisch genoeg nog meer na de eerste wereldoorlog.

Zonnecyclus 15 was de vijftiende zonnecyclus sinds 1755, toen men begon met het uitgebreid registreren van zonnevlekkenactiviteit. De zonnecyclus duurde 10,1 jaar, beginnend in juli 1913 en eindigend in augustus 1923, zonnecyclus 15 was het begin van het "Moderne Maximum". Zonnecyclus.

Volgens Wikipedia verwijst het Modern Maximum naar de periode van relatief hoge zonneactiviteit die begon met Zonnecyclus 15 in 1914 en die vele profetische gebeurtenissen omsloot, waaronder WO I en II, de Spaanse Griep, De Grote Depressie, en Israëls her-opkomst als natie, de Koude Oorlog, de moord op JFK en 9/11, en de ineenstorting van het Britse Rijk om er maar een paar te noemen.

Het bereikte een maximum in cyclus 19 aan het eind van de jaren vijftig en eindigde wellicht met de piek van cyclus 23 in 2000, want cyclus 24 registreert, op zijn best, zeer gedempte zonneactiviteit. Een andere voorgestelde einddatum voor het maximum is 2007, wat samenviel met de financiële ineenstorting met de dalende fase van Cyclus 23......

 

Is er een tijdschema, een Godsklok, een Godscirkel? Klik hier op de afbeelding om te vergroten.

Zonneactiviteit is in verband gebracht met seismische en vulkanische activiteit hier op aarde en zoals een prille NASA in 1958 erkende, beïnvloedt onze ster ook ons weer hier op aarde, maar in 1914 was de seismische activiteit hier op aarde niets vergeleken met wat het nu is. 1914 registreerde slechts 10 grote bevingen (mag 6 of hoger) voor het hele jaar, wat niets is als je bedenkt dat augustus 2021 er 19 heeft geregistreerd alleen al voor die maand.

Wat er hier op Aarde gebeurde tussen 1914 en 2008 is echter verbazingwekkend wanneer het wordt ontleed, geanalyseerd en geïnspecteerd, getracht zal worden om dit uit te leggen in deel 2.

Bron: TBW: Our leaders are spewing "climate rhetoric-blah, blah, blah" for one reason: You can see it in their attitude, behavior, and manners. they know they can't save the planet its too late! A Great Re-Set was planned years ago, however the real "RE-SET" happened in 1957!