www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ga niet ten onder aan de linkse VACCIN SUICIDE CULT

25 maart 2021 - door Mike Adams

De enige eerlijke beoordeling van de linkse vaccin-ijveraars, die op agressieve wijze gevaarlijke, dodelijke vaccins aan iedereen opdringen, is dat zij deel uitmaken van een zelfmoordcultus van vaccins. Net zoals de Heaven's Gate cultus in Californië de volgelingen ertoe aanzette zelfmoord te plegen omdat zij dachten dat een buitenaards moederschip hen zou "redden" die zich verscholen hield achter de komeet van Haley, zo geloven de huidige vaccincultisten dat zij zullen worden gered door de farmaceutische monsters die er alles aan willen doen om de winsten op vaccins te maximaliseren, ongeacht hoeveel mensen er daarbij zullen sterven.

De ijver voor vaccins is zo ver gegaan dat er geen sprake meer is van redelijkheid of "feiten", zodat het alleen nog maar een cultus kan worden genoemd. En het is een zelfmoordcultus, omdat zovelen zich opmaken voor de massale dood door de bijwerkingen op middellange termijn, die eindigen in afschuwelijk lijden, bekend als Antibody Dependent Enhancement of ADE.

Dit staat ook bekend als een "hyperinflammatoire reactie" bij blootstelling aan coronavirusstammen in het wild, en het vormt een zeer reëel risico op massale sterfte onder degenen die zo dom zijn geweest om in de rij te gaan staan en het experimentele mRNA-vaccin te nemen, dat iedereen door de strot is geduwd.

Volgens de CDC heeft ongeveer een kwart van de Amerikaanse bevolking al minstens één dosis van het coronavirus-vaccin gekregen, en het officiële doel is om ten minste 100 miljoen Amerikanen twee doses te laten innemen. Als dit vaccin gruwelijk misgaat, kunnen we in de komende paar jaar letterlijk tientallen miljoenen Amerikanen zien sterven.

Om deze zelfmoord-hersenspoeling met vaccins te bereiken, wordt alles in het werk gesteld om iedereen te censureren, en hen belachelijk te maken en in diskrediet te brengen, die ook maar één vraag durft te stellen over hen testen, de werkzaamheid ervan, of over het testen van vaccins. Door alleen maar te verklaren dat meer dan 20 Europese landen het dodelijke vaccin van AstraZeneca, dat in verband wordt gebracht met de dood door bloedstolsels, hebben stopgezet, word je als "anti-vaxxer" verbannen. Niemand mag veiligheidsproblemen aanhalen, zelfs niet die van andere regeringen.

Zo dom, dat ze er bijna om smeken om zelfmoord te plegen

De voorstanders van het covidvaccin en de maskers zijn zo ongelooflijk dom - bijna onvoorstelbaar - dat zij nu "neusmaskers" promoten, zodat mensen kunnen blijven praten en eten terwijl zij een masker dragen.

Maar als de hele bedoeling van het dragen van een masker is om het spuug dat uit de mond komt tegen te houden, dan is een neusmasker medisch gezien zinloos en dient het als niets meer dan een symbool van blinde, domme gehoorzaamheid aan een krankzinnige plandemische leugen. Maar ook een gewoon gezichtsmasker is zinloos, weten we nu, en helpt niet tegen de verspreiding van een besmettelijke stof.

Miskramen als gevolg van covid-19-vaccins zijn in het Verenigd Koninkrijk trouwens met 366% gestegen, wat eens te meer aantoont dat vaccins werkelijk zijn ontworpen als ontvolkingswapens tegen de mensheid.

In de VS wordt het volksgezondheidsbeleid nu geleid door een zwaarlijvige transgender genaamd Rachel Levine, die het perfecte symbool is van complete krankzinnigheid, zelfverminking en een gebrek aan volksgezondheid. Je zou denken dat de volksgezondheid geleid zou moeten worden door iemand die werkelijk gezond en verstandig is, maar niet onder het regime van Biden. Ze proberen opzettelijk zo dom en slecht mogelijk te zijn, zoals ook senatoren als Hirono en Duckworth - die beiden toegeven racistische dwepers te zijn - nu beweren dat ze tegen elke "blank" persoon in Bidens kabinet zullen stemmen, met de belofte hen te weren op basis van hun huidskleur.

Hirono en Duckworth zouden zich thuis hebben gevoeld bij de gasovens van Nazi-Duitsland, waar ze degenen die ze niet mochten konden uitroeiden. Vandaag de dag zitten ze in de Amerikaanse Senaat, die is uitgegroeid tot een corrupte kliek van duivels kwaad, corruptie, verraad en fraude. In geen enkele maatschappij die geworteld is in echte gerechtigheid zou een zittende senator openlijk mogen verklaren dat hij mensen zal verbannen op basis van hun huidskleur, ongeacht hun kwalificaties. Hirono en Duckworth zijn het pure kwaad en zouden in schande uit de Senaat moeten worden gezet.

Bron: Situation Update, Mar 25: Don’t go down with the left-wing VACCINE SUICIDE CULT – NaturalNews.com