www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een paard van een zeer eigenaardig vale kleur

De vaccins kunnen een heel ander verhaal worden!!

Greg Lauer - april 2021

( )

Zoals u weet zijn er over de hele wereld verschillende COVID-19 vaccins uitgerold, en veel landen zijn agressief bezig met het uitvoeren van plannen om zo veel mogelijk mensen zo snel mogelijk te vaccineren.

Als reactie op enkele paniekerige overdreven reacties van de kant van sommige mensen, schreef ik in december een artikel over hoe ik ervan overtuigd was dat het COVID-19-vaccin niet het beruchte merkteken van het beest was - althans niet in zijn huidige vorm. In dat artikel verklaarde ik onomwonden dat ik het vaccin graag zou nemen.

Voor de goede orde: zo denk ik er nu niet meer over.

Ik heb sindsdien een noot aan dat artikel toegevoegd om dat aan te geven. Let wel, ik geloof nog steeds niet dat het huidige vaccin per se het merkteken van het beest is, maar het is zeker iets dat de wereld in die richting duwt.

De simpele waarheid is echter dat naarmate er meer informatie naar buiten komt over het coronavirus en de bijbehorende vaccins, er een steeds grimmiger, sinister beeld ontstaat uit de ketel van leugens en propaganda van Big Pharma, Big Tech, de globalistische elites, en onwetende regeringsfunctionarissen, geholpen door hun gehoorzame schoothondjes in de sociale media en de mainstream media.

Als resultaat van wat ik in de laatste paar maanden heb geleerd, heb ik het punt bereikt waarop ik eerlijk het volgende kan zeggen:

Ik vrees het COVID-19-vaccin veel meer dan ik COVID-19 vrees.

Hoewel ik oprecht dankbaar ben dat bijna niemand hier in Taiwan het coronavirus heeft, gebaseerd op wat ik erover heb geleerd, vrees ik dit virus ongeveer evenveel als ik bang ben voor de gewone griep. Betrouwbare statistieken hebben aangetoond dat 81 procent van degenen die het coronavirus krijgen geen symptomen vertonen, en het heeft ongeveer hetzelfde sterftecijfer als de griep (een kleine fractie van één procent).

De vaccins zouden echter wel eens een heel ander verhaal kunnen blijken te zijn.

Wat ik hier niet ga doen is proberen u een diepgaand overzicht te geven van wie wat heeft gedaan, wanneer en waar met betrekking tot het "grimmige, sinistere beeld" waar ik op zinspeelde. Ik zal kort ingaan op een paar van de grote lijnen, maar anderen hebben dit beeld veel duidelijker beschreven dan ik in één enkel artikel zou kunnen (Lu Vega heeft op dit gebied uitstekend werk verricht). Dat is niet mijn bedoeling.

Het punt waar ik uiteindelijk op uit wil komen betreft de relatie tussen de mogelijke lange termijn effecten van de COVID-19 vaccinatie programma's en het vierde-zegel-oordeel - in het bijzonder met betrekking tot de timing.

Voordat ik verder ga, wil ik eerst een paar dingen benadrukken:

Ten eerste, een deel van dit artikel (vooral het laatste gedeelte) is speculatief van aard. We zullen enkele intrigerende, profetisch significante mogelijkheden bespreken, maar het verdient nog steeds te worden gecategoriseerd als speculatie.

Dat gezegd hebbende, is de rest van dit artikel echter geen verzameling rechtse samenzweringstheorieën, zoals de mainstream media u wanhopig wil doen geloven. Alles wat ik ga bespreken over de mogelijke langetermijneffecten van de mRNA-vaccins die nu op agressieve wijze worden toegediend aan iedereen met een arm en een waarneembare polsslag, is rechtstreeks afkomstig van artsen en gevestigde medische deskundigen, die allemaal op zijn minst weten waar ze het over hebben. Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat er een paar gekken rondlopen, maar deze mensen horen daar niet bij. Dit zijn niet mijn meningen of theorieën, noch zijn het anti-vaxxer tactieken.

Welnu, kan de angst van sommige van deze mensen overdreven zijn? Ja, natuurlijk. In feite weet ik dat sommigen dat zijn, omdat sommigen van hen werkelijk vrezen dat de mensheid letterlijk zou kunnen worden weggevaagd, wat volledig in strijd is met de Schrift. Zouden onvoorziene factoren uiteindelijk kunnen dienen om de gevaren te verminderen? Zeker.

Sommigen zullen misschien argumenteren in de trant van "Oh, maar dat is ontkracht... ik heb erover gehoord op CNN." Merk op dat, per definitie, het verkondigen van een andere mening over een bepaald punt geen "debunking" is. Dat is gewoon een andere mening verkondigen. Dat is het promoten van een verhaal. En een verhaal naar voren brengen is precies wat de mainstream media tegenwoordig doet in plaats van het nieuws te verslaan.

Het scenario dat we nu gaan bespreken is een duidelijke medische mogelijkheid die niet kan en mag worden afgedaan als een stel onverantwoordelijke samenzweringstheorieën, want dat is het zeer beslist niet. Vanuit medisch oogpunt is het een beangstigende reële mogelijkheid. Niet alleen dat, maar het past op een intrigerende manier bij de Schrift en het eindtijdscenario dat snel voor onze ogen aan het stollen is.

En de "intrigerende manier" waarop dit samengaat met het ontwikkelende eindtijd-scenario is wat mij motiveerde om dit artikel te schrijven.

Vertrouw ons... waarom zouden we liegen?

( )

Heb je het Vaccin gekregen?
Het is safe en effectief

U weet net zo goed als ik dat de boodschap die wordt gepusht door de mainstream media, sociale media, Big Tech, Big Pharma, en de meeste overheidsfunctionarissen ongeveer als volgt gaat:

We moeten iedereen zo snel mogelijk laten vaccineren om een einde te maken aan deze verschrikkelijke plaag van het coronavirus! Nu er veilige en effectieve vaccins beschikbaar zijn, is het aan eenieder om zijn burgerplicht te vervullen en zich zo snel mogelijk te laten vaccineren! En als het coronavirus zich blijft verspreiden en onschuldige mensen blijft doden, zal dat de schuld zijn van degenen die weigeren zich te laten vaccineren. En degenen die ongefundeerde anti-vaccinatie samenzweringstheorieën spuien zijn net zo schuldig en vormen een bedreiging voor de samenleving - hen moet het zwijgen worden opgelegd omdat zij niets anders doen dan roekeloos de aarzeling van het publiek om zich te laten vaccineren bevorderen. Wilt u uw vrijheden terug? Negeer die mensen dan en laat je vaccineren!

Enzovoort, enzovoort. En het klinkt allemaal redelijk voor mensen die alles geloven wat ze in de mainstream media horen - dat lockdowns, hoe pijnlijk ook, logisch en noodzakelijk zijn, dat iedereen altijd en overal maskers moet dragen (zelfs kinderen vanaf twee jaar*), en dat God verhoede dat je binnen een meter van een ander menselijk wezen komt.

*) Volgens gouverneur Gretchen Whitmer (D-Michigan).

De vraag van cruciaal belang is echter deze:

Wordt ons de waarheid verteld over het vaccin?

Het lijkt erop dat iedereen die twijfels heeft over wat Big Pharma de bevolking opdringt, en vraagtekens zet bij het gevaar van het virus zelf, of bij de veiligheid en werkzaamheid van de vaccins, en tot voorzichtigheid ermee maant wanneer dat duidelijk gerechtvaardigd is, aan de schandpaal wordt genageld als samenzweringstheoreticus en anti-vaxxer, en wordt aangevallen, gecensureerd en tot zwijgen gebracht.

Een rationeel mens zou geneigd kunnen zijn zich af te vragen waarom.

()

Eén reden ligt voor de hand: geld. Het mag geen verrassing zijn dat de grote farmaceutische bedrijven miljarden dollars winst zullen binnenharken met deze pandemie - en met de herhaalde booster-inentingen, de eindeloze bijgewerkte vaccins voor eindeloze toekomstige varianten van het virus, enzovoort, is het einde van deze melkkoe nog lang niet in zicht.

Wees je ervan bewust dat als je eenmaal gevaccineerd bent, het niet lang zal duren voordat je minstens om de paar maanden naar de dokter moet voor een of andere inenting om je felbegeerde status van gevaccineerde te behouden, of het weinig benijdenswaardige vooruitzicht tegemoet gaat dat je weer tot de groep van ongevaccineerden zult moeten behoren.

Maar ik denk dat men nogal naïef moet zijn om aan te nemen dat alles wat er is gebeurd in verband met deze coronavirus-pandemie en de bijbehorende vaccins alleen te maken heeft met het verdienen van veel geld voor Big Pharma.

Het lijkt erop dat er iets meer aan de hand is dan dat.

De hele aanpak van het coronavirus is vanaf het begin verdacht geweest. Statistieken met betrekking tot het virus werden routinematig opgeblazen om het publiek bang te maken, wat er weer voor zorgde dat mensen meer geneigd waren om alle absurd draconische maatregelen die hen door slecht geïnformeerde overheidsfunctionarissen werden opgelegd, passief te accepteren. De mensen werden ertoe gebracht reikhalzend uit te zien naar een vaccinatieprogramma dat hen hun vrijheid zou teruggeven en hun leven weer normaal zou maken.

Dr. Vernon Coleman is een Britse arts die uitvoerig heeft geschreven over het onderwerp gezondheidsgevaren, en hij heeft in een van zijn video's commentaar gegeven op de manier waarop de Britten met het coronavirus omgingen. Yanks, let op:


De fraude begon natuurlijk met de wilde voorspellingen van Ferguson van het Imperial College. Ferguson is een wiskundig modelleerder met een slechte staat van dienst. De mensen die de fraude planden wisten dat de voorspellingen van Ferguson absurd waren. Zij moeten geweten hebben dat Fergusons staat van dienst beschamend slecht was. Maar desondanks werden zijn voorspellingen gebruikt als excuus voor de lockdowns, de sociale afstand, de maskers en de sluiting van scholen en ziekenhuisafdelingen. Dit was allemaal volslagen waanzin. Het was logisch om mensen die besmet waren te isoleren - zoals mensen met griep thuis moeten blijven - en de meest kwetsbare mensen te beschermen, vooral ouderen met hart- en vaatziekten. Maar de politici en de adviseurs deden alles verkeerd. [Net zoals in de Verenigde Staten.] En degenen die twijfelden aan wat er gebeurde werden gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht. Dito.

Feit is dat het immuunsysteem van gezonde mensen wordt versterkt door interactie met anderen. [Dat is één van de redenen waarom "sociale distantie" eigenlijk meer kwaad dan goed doet - in plaats van mensen te beschermen tegen het virus, maakt het verder gezonde mensen er kwetsbaarder voor]. Gezonde kinderen en jonge volwassenen hebben een zeer krachtig immuunsysteem. Het zijn echt alleen de ouderen die de meeste kans lopen door een nieuw virus te worden bedreigd.

En toch hebben de wereldpolitici en hun adviseurs ons opzettelijk tot een massaal vaccinatieprogramma aangezet.

Het publiek werd aanvankelijk verzekerd dat zij alleen door een massaal vaccinatieprogramma wat van hun verloren vrijheden konden terugwinnen. [Doe gewoon alles wat we je vertellen zonder er vragen over te stellen, en alles komt goed.] Dit was altijd al gevaarlijke onzin.

(nadruk & [commentaar] toegevoegd)

- Dr. Vernon Coleman, "Vaccins zijn massavernietigingswapens
en kunnen het menselijk ras uitroeien"[Bron]
Laat me erop wijzen dat ik het niet eens ben met Dr. Colemans angst dat het vaccin meer dan 90 procent van de mensheid zou kunnen uitroeien, omdat de Bijbel heel duidelijk is dat dit niet is hoe de dingen zullen gaan spelen tijdens de Verdrukking.

Wat het vaccin zelf betreft, het eerste en meest verbijsterende dat men zich moet realiseren is dat dit "vaccin" geen echt vaccin is! Het kan me niet schelen wat iedereen zegt - het beschermt je niet tegen besmetting met het virus, noch voorkomt het dat je het virus verspreidt als je toch besmet raakt. - Wat, denk je dat al die rapporten van gevaccineerde mensen die toch besmet raken anomalieën zijn? Wen er maar aan.

Vrijwel 100 procent onwaar: "Het is 95 procent effectief!" (of 94, of "bijna 100," of wat dan ook). Dat is de lijn van de grote medicijnfabrikanten zoals Pfizer en Moderna. Ahum, excuseer me, maar ik heb een vraag:

Het is "95 procent effectief" in wat, precies?

De enige reden dat ik het vraag is omdat het voor nul procent effectief is om je te beschermen tegen besmetting met het coronavirus, en het is voor nul procent effectief om te voorkomen dat je het virus verspreidt als je het oploopt, dus... wat blijft er over? Het zou voor 95% effectief kunnen zijn om de ernst van je symptomen te verminderen als je een van de weinigen bent die daadwerkelijk de symptomen hebben, maar dat is ongeveer het enige dat ik kan bedenken. En wie weet... misschien is dat de insteek - vertel mensen dat het "95% effectief" is en hoop dat ze het klakkeloos aannemen dat dat betekent "95% effectief om ze te beschermen tegen besmetting", terwijl het eigenlijk betekent dat het "95% effectief is in het verminderen van ernstige symptomen van het virus, maar het gaat je NIET beschermen tegen besmetting in de eerste plaats." En van wat ik heb gelezen, is zelfs die "95 procent" twijfelachtig.


Dr. Steven Hotze is de oprichter en CEO van het Hotze Health & Wellness Center, Physicians Preference Vitamins, en Physicians Preference Pharmacy International, LLC. En hij neemt geen blad voor de mond met betrekking tot het vaccin:


Het zogenaamde COVID-19-"vaccin" is helemaal geen vaccin. Het is een experimentele gentherapie. Het Center for Disease Control (CDC) geeft de definitie van de term 'vaccin' op zijn website. Een vaccin is een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte. Immuniteit is de bescherming tegen een besmettelijke ziekte. Als je immuun bent voor een ziekte, kun je eraan worden blootgesteld zonder besmet te raken. [Dat zou je wel willen denken, toch?]

Dit zogenaamde COVID-19-"vaccin" geeft de personen die het vaccin ontvangen geen immuniteit tegen COVID-19, noch voorkomt het de overdracht van deze ziekte. Het voldoet niet aan de eigen definitie van het CDC van een vaccin. Daarom is het een misleidende handelspraktijk, onder 15 U.S. Code, Sectie 41 van de Federal Trade Commission, voor farmaceutische bedrijven die deze experimentele gentherapie produceren, om te beweren dat dit een vaccin is. Deze farmaceutische bedrijven liegen tegen het publiek. De gezondheidsbureaucraten van de regering liegen ook tegen het publiek, door deze behandeling een vaccin te noemen. Deze COVID-19 experimentele gentherapie is alleen ontworpen om uw symptomen te minimaliseren als u zou worden besmet met het COVID-19 virus. [Dat is letterlijk het enige goede wat het voor u doet. Misschien.]

Laat me nogmaals benadrukken dat deze COVID-19 experimentele gentherapie niet voldoet aan de CDC's eigen definitie van een vaccin. Het verschaft geen immuniteit noch voorkomt overdracht van de ziekte. Door te verwijzen naar deze therapie als een "vaccin", proberen de farmaceutische bedrijven zichzelf te beschermen, omdat verwondingen of sterfgevallen door vaccins bij wet zijn vrijgesteld van enige productaansprakelijkheidsrechtszaken. [Bingo. Door het als een "vaccin" te bestempelen geeft Big Pharma zichzelf carte blanche - met andere woorden, ze geven meer om de bescherming van zichzelf dan om die van jou. Ben ik verbaasd? Ik kan niet zeggen dat ik dat ben.]

(nadruk & [commentaar] toegevoegd)

- Dr. Steven Hotze, "Dr. Hotze over de
Gevaren van het COVID-19-vaccin" [Bron]

Miljoenen bezorgde mensen staan over de hele wereld in de rij om hun COVID-19-vaccin te krijgen, en elk van hen is herhaaldelijk verteld vanuit vele bronnen dat dit een vaccin is en dus, natuurlijk, nemen ze aan dat het hen zal beschermen tegen besmetting door het virus.

Het is een vaccin, gekkie. Weet je niet wat vaccins doen?...

Alsof het feit dat het je niet beschermt tegen besmetting niet genoeg is, wordt het nog erger.

Veel erger.

Volgens sommige medische deskundigen hebben de mRNA-vaccins potentieel veel gevaarlijker gevolgen op lange termijn dan alleen maar het niet uitvoeren van de basisfunctie van een vaccin. Hier is onze vriend Dr. Hotze weer:


Het nieuwe COVID-19 zogenaamde "vaccin" is helemaal geen vaccin. Het is een synthetische 'boodschapper' ribonucleïnezuur (mRNA) experimentele gentherapie, en het werkt veel anders. De theorie erachter is dat wanneer dit synthetische mRNA in uw lichaam wordt geïnjecteerd, het zich in uw cellen zal nestelen en zal beginnen met de productie van de coronavirus-spikeiwitten. Verwacht wordt dat uw immuunsysteem op zijn beurt antilichamen zal produceren tegen het coronavirus-eiwit dat door uw eigen cellen wordt gemaakt. [Zeggen dat het vaccin "geen deel wordt van je DNA" is een populair stroman-argument - dat is niet precies wat deze mensen zeggen].

Er is geen manier om te weten hoe lang je cellen deze virusproteïnen zullen produceren, of dat ze er ooit mee zullen stoppen. Je immuunsysteem zal overbelast zijn en overreageren wanneer het in de toekomst wordt blootgesteld aan elk type coronavirus. Dit is wat er gebeurde toen mRNA experimentele gentherapie werd gebruikt tegen andere soorten coronavirussen bij dieren in 2005 en 2012. De dieren stierven aan een hyperreactie van het immuunsysteem toen ze later werden blootgesteld aan het coronavirus waartegen ze eerder waren gevaccineerd. [Met andere woorden, de geneesmiddelenbedrijven zijn zich hier al jaren van bewust]. Deze hyperreactie wordt een antilichaam-afhankelijke versterkingsreactie genoemd. [Antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) is een fenomeen waarbij de binding van een virus aan suboptimale antilichamen zijn vermogen om gastheercellen binnen te dringen en zich te vermenigvuldigen, versterkt].

[...]

Nog zorgwekkender zijn vertraagde en langdurige nadelige effecten. De synthetische mRNA experimentele gentherapie zet de productie van COVID-19 eiwitten aan, maar het heeft geen uit-knop. Het blijft zich gewoon vermenigvuldigen, en het immuunsysteem blijft een immuunreactie opzetten. Daarom zijn sommige onderzoekers bezorgd dat het auto-immuunreacties zal uitlokken, waardoor je een leven lang aan ernstige ontstekingsziekten lijdt. [Een auto-immuunreactie is een aandoening die het gevolg is van een abnormale reactie van je immuunsysteem op een functionerend deel van je lichaam].

Een andere grote zorg is de mogelijkheid dat de COVID-19 experimentele gentherapie infecties kan verergeren. Er is overtuigend bewijs dat deze experimentele gentherapie een antilichaam-afhankelijke versterkingsreactie kan veroorzaken en het vermogen van het virus om uw cellen te infecteren kan vergroten. Met andere woorden, als u een coronavirusinfectie oploopt nadat u uw experimentele gentherapie hebt gekregen, dan kan het veel erger zijn dan wanneer u deze therapie nooit had gehad. Veel deskundigen voorspellen een golf van levensbedreigende infecties, ontstekingsziekten en sterfgevallen in de komende maanden voor degenen die deze behandeling hebben gekregen. [En dat is het belangrijkste punt.]

Natuurlijk zal de schuld worden gelegd bij een gemuteerde, virulente stam van het COVID-19 virus, en niet bij een slecht geteste experimentele gentherapie. [Oh en vergeet niet dat de grote farmaceutische bedrijven beschermd zullen worden, zodat je ze niet zult kunnen aanklagen voor schadevergoeding wanneer deze reacties zich beginnen voor te doen].

(nadruk & [commentaar] toegevoegd)

- Dr. Steven Hotze, "Dr. Hotze over de
Gevaren van het COVID-19-vaccin" [Bron]

Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd dat Dr. Hotze niet de eer heeft gehad om genoemd te worden bij de Disinformation Dozen, een groep van 12 mensen die zijn uitgekozen door het Center for Countering Digital Hate (CCDH) als gekke, onverantwoordelijke samenzweringstheoretici die verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de "anti-vaxxer-desinformatie" die wordt verspreid op het internet.

Wee degenen die goed kwaad noemen en kwaad goed: Het is dus "haat" om de moed te hebben om mensen te waarschuwen voor een zeer reëel gevaar dat hen wordt opgedrongen door mensen met zeer twijfelachtige motieven, en om daarin te volharden, zelfs wanneer het enige wat ze voor hun inspanningen kunnen verwachten, is dat ze worden uitgekozen voor laster en spot door mensen die corrupt zijn, moedwillig onwetend, of beide.

Maar één vrouw die op die lijst is geplaatst (een eremedaille naar mijn bescheiden mening), is Dr. Sherri Tenpenny, een osteopathisch arts die in drie medische specialismen is gecertificeerd. Zij is de auteur van verschillende boeken, waaronder de bestseller Saying No to Vaccines, en heeft uitvoerig geschreven over de medische gevaren van de huidige COVID-19-vaccins.

Zoals Dr. Hotze hierboven heeft verklaard, is er ernstige bezorgdheid (en er is aanzienlijk klinisch bewijs om die bezorgdheid te ondersteunen) dat de COVID-19-vaccins antilichaam-afhankelijke reacties zullen opwekken die effectief het vermogen van het virus verhogen om uw cellen te infecteren en meer ernstige symptomen te produceren dan een persoon anders zou hebben gehad. Dr. Tenpenny legt dit in meer detail uit:


Een neutraliserend antilichaam heeft de vorm van de letter Y. De bovenste armen worden de Fab-fragmenten genoemd en de steel wordt het Fc-fragment genoemd. De Fab-fragmenten binden zich aan een binnendringende ziekteverwekker. Het Fc-fragment bindt vervolgens aan een Fc-receptor op het oppervlak van witte bloedcellen, zoals macrofagen, lymfocyten, natural killer (NK)-cellen en andere. Normaal gesproken geeft dit de witte bloedcellen het signaal om kleine beetjes ontstekingschemicaliën af te geven om de microben te vernietigen.

Wanneer het spike-eiwit antilichaam (anti-S-IgG) echter in contact komt met de Fac-receptor op het oppervlak van het cytomembraan, gaat de "deur open" en kan het complex de gastheercellen binnendringen. En als de Fab-fragmenten van het antilichaam slechts zwak aan het oppervlak van het pathogene eiwit gebonden zijn, werkt het antilichaam als een paard van Troje. Het losjes gebonden eiwitmateriaal "ontsnapt" aan het uiteinde van de Fab-fragmenten, het onderschept het reverse transcriptase enzymsysteem en begint zich te vermenigvuldigen, waardoor de infectie wordt versterkt in plaats van gestopt.

Dit is het proces van hoe antilichaam afgeleide versterking, of ADE, werkt. Het is alsof er een "aan-knop" op een replicator zit, maar geen "uit-knop". Naarmate het mRNA zich vermenigvuldigt, worden meer en meer niet-neutraliserende antilichamen geproduceerd, wat leidt tot versnelde auto-immuunziekten, die vooral de longen, lever en nieren aantasten. ADE kan zelfs een rol spelen bij de ontwikkeling van fulminant ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome) nadat patiënten van COVID zijn hersteld.

- Dr. Sherri Tenpenny, "Coronavirus Pt. 6:
De COVID Vaccins - deel 2 - UPDATED" Bron: [Bron]

En waar leidt dit allemaal toe, vraagt u? Een laatste citaat van Dr. Coleman zal de laatste hand leggen aan dit brede overzicht:


De natuurlijke afweersystemen van degenen die gevaccineerd zijn, worden onderdrukt omdat de specifieke antilichamen die door het vaccin zijn aangemaakt, het gewoon overnemen.

En deze specifieke antilichamen, de antilichamen die door de vaccins zijn geproduceerd, zijn permanent. Ze blijven voor altijd aanwezig in het lichaam van de gevaccineerden.

Het rampzalige resultaat is dat het natuurlijke immuunsysteem van de tientallen of honderden miljoenen mensen die gevaccineerd worden, in feite vernietigd wordt.

Hun immuunsysteem zal niet in staat zijn om elke gemuteerde variant van het virus dat zich in hun lichaam ontwikkelt, te bestrijden. En die gemuteerde virussen kunnen zich verspreiden in de gemeenschap. Ik denk dat dit de reden is waarom er nieuwe virusvariaties opduiken in gebieden waar veel mensen zijn ingeënt.

Waar het op neerkomt is dat het geven van de vaccins het virus de kans geeft oneindig veel gevaarlijker te worden. Elk gevaccineerd individu heeft het potentieel om een massamoordenaar te worden, omdat hun lichamen laboratoria worden waar dodelijke virussen worden gemaakt. En erger nog, sommige gevaccineerden kunnen asymptomatische dragers worden en zo dodelijke virussen om zich heen verspreiden.

En de mensen die het vaccin hebben gehad zullen niet kunnen reageren op de mutaties omdat hun immuunsysteem is overgenomen door een kunstmatig afweersysteem, aan hen gegeven door het vaccin en ontworpen om de oorspronkelijke vorm van het covid-19-virus te bestrijden. De gevaccineerde personen zullen een groot risico lopen wanneer de nieuwe mutaties zich beginnen te verspreiden. Hun lichaam is permanent en uitsluitend afgestemd op de verdediging tegen een vorm van het virus die snel veroudert.

Het geven van nieuwe vaccins zal niet helpen omdat het gemuteerde virus niet kwetsbaar zal zijn. De wetenschappers die de vaccins maken, zullen het muterende virus niet voor kunnen blijven. Dit had moeten worden voorzien. Het is de reden waarom griepvaccins vaak niet werken.

De politici en hun adviseurs zullen liegen en degenen die het vaccin niet hebben gehad de schuld geven van de ontwikkeling van nieuwe mutaties en van de stijging van het aantal sterfgevallen die zal plaatsvinden.

Maar als Dr Bossche gelijk heeft, en ik geloof dat hij gelijk heeft, dan zijn het de gevaccineerden die de mensheid gaan bedreigen. Zij zullen een grote bedreiging vormen voor iedereen die gevaccineerd is. Maar zij zullen ook een grote bedreiging vormen voor de ongevaccineerden, omdat de virussen die zij verspreiden gevaarlijker zijn dan het oorspronkelijke virus.

- Dr. Vernon Coleman, "Vaccins zijn massavernietigingswapens
en kunnen het menselijk ras uitroeien" [Bron]

Welnu, ik ben een leraar Engels, geen dokter en u ook niet, neem ik aan. Ik probeer u niet onder te sneeuwen met dure medische terminologie. Maar ik begrijp het algemene idee, en ik hoop dat u dat ook doet. Begrijp op zijn minst dat deze mensen opgeleide medische professionals zijn die een vrij goed idee hebben van waar ze het over hebben en die niets anders willen dan het publiek waarschuwen voor een zeer reëel potentieel gevaar.

En zoals ik al zei, zeker, sommige van hun angsten kunnen een beetje overdreven zijn. Hun bezorgdheid kan op een punt of twee wat opgeblazen zijn. Lieve God, ik hoop het.

Begrijp ook dat elk van deze mensen deze dingen zegt tegen een grote persoonlijke prijs - en dat zij er niets bij winnen behalve de voldoening dat zij het juiste doen. Elk van hen is venijnig aangevallen, bespot en belasterd voor het spreken van de waarheid, door mensen (zoals de fijne mensen bij de CCDH) die het volledig eens zijn met de aantoonbare leugens die worden gespuid door de grote farmaceutische bedrijven en volgzame regeringsambtenaren, en door degenen die veel profijt hebben van verplichte vaccinatieprogramma's en die meer dan bereid zijn om het publiek te misleiden met de bedoeling dat te doen.

()

Vaccin-kaart, alstublieft: Oh, en over verplichte vaccins gesproken. Hoewel ze dat waarschijnlijk tot op zekere hoogte zullen doen, zullen regeringen hun handen daar niet aan vuil hoeven te maken. Elk aspect van de maatschappij zal mensen dwingen zich te laten vaccineren, en we zien nu al een aantal van deze dingen gebeuren. Hogescholen zullen eisen dat studenten gevaccineerd zijn om lessen te kunnen volgen. Bedrijven zullen eisen dat al hun werknemers gevaccineerd zijn (en vergeet dat niet op je cv te zetten). Luchtvaartmaatschappijen zullen eisen dat passagiers gevaccineerd zijn. Restaurants zullen eisen dat eters gevaccineerd zijn. Hotels zullen eisen dat gasten gevaccineerd zijn. Kinderdagverblijven zullen eisen dat kleuters gevaccineerd zijn. Als die bal eenmaal gaat rollen, zal hij alle weerstand op zijn pad verpletteren.

De kern van de zaak is zo duidelijk als het maar kan zijn:

Nee, we krijgen niet de waarheid te horen over het vaccin.

Dus wat kunnen we verwachten te zien gebeuren in de nabije toekomst? We kunnen verwachten dat steeds meer mensen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen (vooral een mRNA-vaccin zoals die van Pfizer en Moderna) ernstige antilichaam-afhankelijke versterkingsreacties (ADE's) en auto-immuunreacties beginnen te ontwikkelen, en als gevolg daarvan beginnen te lijden aan levensbedreigende infecties en ontstekingsaandoeningen.

En de sterfgevallen zullen beginnen toe te nemen.

Hoeveel? God alleen weet het. Maar dergelijke reacties zullen waarschijnlijk in de komende herfst en winter beginnen, wanneer er een toename is van infecties als gevolg van het koude weer (net zoals we elk jaar zien tijdens het griepseizoen). Steeds meer mensen die gevaccineerd zijn, zullen ernstig ziek worden en in de loop van het proces zullen zij sterkere varianten van het virus beginnen te produceren die een ravage zullen aanrichten bij degenen die niet gevaccineerd zijn.

Dergelijke incidenten zullen aanvankelijk door regeringsfunctionarissen en de media worden gebagatelliseerd en onderschat, en worden toegeschreven aan nieuwe virussen of aan degenen die weigeren zich te laten vaccineren. Maar binnen de komende twee jaar zullen dergelijke reacties waarschijnlijk een punt bereiken waarop ze niet langer verborgen of genegeerd kunnen worden.

Maar over twee jaar maakt het niet veel meer uit - de schade is dan al aangericht.

Nu beschuldigen sommige mensen (zoals dr. Coleman) globalisten zoals Bill Gates ervan dat zij de wereldbevolking willen terugbrengen tot wat zij als een optimaal aantal beschouwen (500 miljoen of zo, volgens sommige bronnen). Hoewel dat niet ondenkbaar is, ga ik daar niet op in.

Eerlijk gezegd ben ik er niet van overtuigd dat Bill Gates en anderen zoals hij in staat zijn om zo'n kwaadaardig, grandioos plan met succes uit te voeren, zelfs als ze dat zouden willen. Ik ben een jaar of 20 geleden overgestapt op Linux en heb nooit meer omgekeken - ik denk eerlijk gezegd niet dat de bedenker van "Windoos" slim genoeg is om zo'n plan uit te voeren.

Maar ik ken iemand die dat wel is.

Ik leg de schuld voor deze afschuwelijke puinhoop niet volledig bij de globalisten, hoe slecht hun plannen ook mogen zijn. Ik leg de schuld bij degene die achter de sluier aan de touwtjes trekt en wiens kortstondige koninkrijk zulke dwaze, zelfmisleidende mensen onbewust overuren draaien om het te vestigen:

Satan.

Kom en zie!

Ik heb al eerder geschreven over de zegeloordelen van Openbaring 6, die beginnen met wat in de volksmond bekend staat als de Vier Ruiters van de Apocalyps. De eerste vier oordelen van de Verdrukking worden gekarakteriseerd als ruiters op paarden van vier verschillende kleuren:

  • - Een wit paard: Een valse vrede die bestaat vóór de opkomst van de Antichrist.
  • - Een rood paard: Oorlogsvrede wordt van de aarde weggenomen als hij opklimt naar de macht.
  • - Een zwart paard: Hongersnood en economische onrust zijn het gevolg.
  • - Een vaal paard: het resultaat? Dood, dood en nog eens dood.

( )

De vier ruiters van de Apocalyps

Ik wil me echter concentreren op het vierde oordeel:

Toen Hij het vierde zegel opende, hoorde ik het vierde levende wezen zeggen: "Kom en zie!" 8En zie, een bleek paard [Grieks: chloros, een bleke, ziekelijke kleur groen - een vreemde kleur voor een paard], en hij die erop zat, zijn naam was de Dood [Grieks: Thanatos - de dood met een hoofdletter]. Hades [d.w.z. de verblijfplaats van de doden] volgde met hem. Hem werd macht gegeven over een vierde deel van de aarde, om te doden met het zwaard, met de hongersnood, met de dood [Grieks: een vorm van thanatos, hetzelfde woord dat zojuist is gebruikt om de ruiter te beschrijven], en door de wilde dieren van de aarde.
(Openbaring 6:7-8 / nadruk & [commentaar] toegevoegd)


De ruiter is de Dood, met de Hades op de voet gevolgd. Merk op dat de vier vormen van dood die dit ongewoon gekleurde paard brengt in vers 8 worden gespecificeerd als het zwaard, hongersnood, dood, en wilde dieren.

Dat is niet de eerste keer: Merk op dat Ezechiël spreekt over dezelfde vier soorten oordeel (het zwaard, de hongersnood, de pest en de wilde beesten) die Israël treffen, en dat doet met een profetisch oog op de eindtijd. Niet alleen dat, maar Ezechiël zegt ook dat een overblijfsel (d.w.z. het gelovige Joodse overblijfsel tijdens de Verdrukking) gespaard zal worden temidden van de oordelen die Israël overkomen (Ezech. 14:12-23). Ligt het aan mij, of rijmt dat op Openbaring 12:13-17?

Het eerste, tweede en vierde genoemde punt spreken voor zich:

  • - "het zwaard" = oorlogen
  • - "hongersnood" = wijdverspreide voedseltekorten
  • - "wilde dieren" = de natuur die op hol slaat

Maar dood door dood? Hmm...

Zoals ik in de tekst van de passage hierboven heb opgemerkt, wordt hetzelfde Griekse woord (thanatos) gebruikt om zowel de ruiter op het vale paard te beschrijven als de derde vorm van dood die hij brengt, met als enige verschil dat het in vers 7 een hoofdletter is in de naamgeving van de ruiter.

De primaire betekenis van thanatos is dood, hetzij lichamelijk hetzij geestelijk. Een secundaire betekenis van thanatos is pestilentie, en dat is hoe de meeste mensen het woord in vers 8 interpreteren. Dat lijkt logisch, en ik twijfel er niet aan dat ziekte een van de factoren zal zijn die dit zegeloordeel karakteriseren.

Natuurlijk is er een woord in het Nieuw Testamentisch Grieks dat specifiek pestilentie betekent, en dat is loimos (meervoud: loimoi). Zoals ik heb besproken in het artikel waarnaar ik zojuist heb gelinkt, noemt Mattheüs in zijn versie van de Eindtijd-rede, waar Jezus ons een voorproefje geeft van de zegel oordelen (Matt. 24:5-8), in het Grieks alleen hongersnoden en aardbevingen (v. 7). Geen melding van pestilentiën - kennelijk zijn de vertalers van de King James zo vrij geweest om het woord "pestilentiën" erin te stoppen. De overgrote meerderheid van andere Engelse vertalingen geeft het echter nauwkeurig weer als eenvoudigweg "hongersnoden en aardbevingen".

Hetzelfde geldt voor de versie van Marcus: het Grieks vermeldt alleen hongersnoden en aardbevingen, maar de vertalers van King James hebben om de een of andere reden het woord "problemen" aan het vers toegevoegd (Marcus 13:8).

Alleen Lucas noemt ze alle drie: aardbevingen (seismoi), hongersnoden (limoi), en pestilentiën (loimoi) (Lucas 21:11).

Waarom zei Johannes niet
loimoi, als dat het is wat
hij eigenlijk bedoelde?

Welnu, in Johannes' visioen over de eindtijd, dat tientallen jaren later werd gegeven, zet hij in Openbaring 6 de zegeloordelen uiteen en noemt hij hongersnood in het derde zegeloordeel (Openb. 6:5-6), aardbevingen in het zesde zegeloordeel (Openb. 6:12), maar nooit noemt hij specifiek pestilentiën (loimoi). Het dichtst dat Johannes komt bij iets dat met ziekte te maken heeft, is dit eigenaardige item "dood door de dood" in het vierde zegeloordeel (Openb. 6:8), dus door een proces van eliminatie moeten we dit zien als een verwijzing naar de loimoi waarnaar Lucas verwees in Lucas 21:11.

Maar terwijl ik aan dit artikel werkte, bleef één ding aan me knagen:

Waarom zei Johannes niet loimoi, als hij dat werkelijk bedoelde?

Waarom het mysterie? Waarom de mantel en dolk? Waarom zou de Heilige Geest Johannes inspireren om zo'n eigenzinnige karakterisering van de dood te gebruiken? Dit is de gedachte die me bij de keel greep en niet meer losliet.

Het lijkt erop dat de dood op een paard rijdt
van een zeer eigenaardige kleur.

Ik kon het gevoel niet van me afschudden dat er iets ongewoons was aan deze vorm van dood, en plotseling begonnen de stukjes op hun plaats te vallen. En dat brengt ons bij het intrigerende stukje waar ik op zinspeelde aan het begin van het artikel.

Speculatie alarm

Wel, misschien is er een "eigenaardig" aspect aan deze vorm van dood tijdens het vierde zegel oordeel. Als we miljoenen mensen zouden zien sterven aan ernstige reacties op een zogenaamd "veilig en effectief vaccin" dat op bedrieglijke wijze aan de mensen van de wereld is opgedrongen - een "vaccin" dat in feite een experimentele gentherapie is, die in opdracht is gegeven om de verspreiding van een tamelijk gewoon, maar zeer overdreven en politiek bewapend virus te stoppen, dan zou je kunnen zeggen dat dat nogal eigenaardig is, zou je het niet met me eens zijn? Dat zou zeker gekwalificeerd kunnen worden als dood op grote schaal, maar het is geen "pestilentie" in de normale zin van het woord.

En ik durf te beweren dat er geen woord in het Grieks is dat dat allemaal goed omschrijft.

Nu, ik ben er zeker van dat het vierde zegel oordeel in feite grote aantallen sterfgevallen door verschillende ziekten in de gebruikelijke zin zal omvatten. Ziekte gaat immers hand in hand met hongersnood, en het Grieks suggereert dat ook door het feit dat de woorden voor hongersnood en pestilentie bijna hetzelfde zijn:

limos (hongersnood) / loimos (pestilentie)

Dus, wat als deze alarmerende golf van sterfgevallen als gevolg van deze experimentele mRNA "vaccins" werkelijk plaatsvindt zoals gevreesd en voorspeld? Als dat zo is, zou dit dan niet het "eigenaardige" aspect kunnen zijn van de verwijzing naar "dood door dood" in Openbaring 6:8, en dus deel kunnen blijken uit te maken van het vierde zegeloordeel tijdens het begin van de Verdrukking? Ik ben ervan overtuigd dat dit binnen het bereik van de mogelijkheid ligt.

En als deze grote golf van sterfgevallen als gevolg van de mRNA-vaccins in de komende twee jaar komt, zoals voorspeld, en in feite deel uitmaakt van het vierde zegeloordeel dat plaatsvindt tijdens de eerste helft van de Ver-druk-king. (Wacht hierop...)

Wat vertelt ons dat over de
pré-ver-druk-king-har-pod-zo?

Als je begrijpt wat ik bedoel. Als deze golf van sterfgevallen als gevolg van de mRNA-vaccins zich voordoet, zoals veel goed geïnformeerde medische professionals vrezen in de komende twee jaar of zo, en het bloeit op tot iets dat in feite deel uitmaakt van het vierde-zegel-oordeel tijdens het eerste deel van de Verdrukking, dan weet u net zo goed als ik wat dat ons vertelt over de Opname:

WIJ . ZIJN . DAAR .

We hebben het over de laatste aftelling en zo. Pak je koffers en trek je reisschoenen aan - het is bijna tijd voor een oogwenk!

Einde speculatie - Alarm

Het rode paard komt op: Niet om al te veel speculatieve weetjes toe te voegen, maar volgens een recent artikel in de Times of Israel, zegt de Israëlische militaire inlichtingendienst nu dat Iran realistisch gezien twee jaar verwijderd is van de productie van een nucleair wapen. Komt het rode paard op? Zegt u het maar.

Als je veel van mijn artikelen hebt gelezen, weet je dat ik een hekel heb aan speculeren over de timing van de opname. Als het aankomt op datumspeculatie (of datumsensatie, zoals het geval kan zijn), ben ik een beetje als een diabeet die een Dunkin' Donuts passeert - ik heb mezelf getraind om gewoon de andere kant op te kijken. Mijn standaard reactie betreffende de timing van de opname is geworden...

Kan vandaag zijn, kan twee of drie jaar zijn.
Als u me nu wilt excuseren, ik heb werk te doen.

Maar iedereen met een greintje onderscheidingsvermogen met betrekking tot eschatologische zaken kan zien dat we op de deur van de Opname kloppen, en het is bijna tijd dat de bazuin klinkt en dat de hemelse deur wijd open zwaait.

En als die trompet eindelijk klinkt, is het tijd voor ons om op te zadelen en naar ons hemelse huis te gaan.

En ik weet zeker dat dat niet zo is, maar voor het geval dat het idee van "opzadelen" bij het klinken van de trompet betekent dat er hemelse paarden in het spel zijn, hoop ik maar dat ik niet opgescheept zit met een vale, ziekelijke tint groen.

Bron: A Little Strength