www.wimjongman.nl

(homepagina)


Om een "tolerante samenleving" te hebben, gelooft de Elite dat ze intolerant moeten zijn voor alle afwijkende meningen

2 februari 2021 - door Michael Snyder

()

Wanneer informatie een "bedreiging" wordt, kan zelfs het denken van het verkeerde gevaarlijk zijn. De afgelopen weken heb ik het woord "verkeerde informatie" ontelbare keren in dezelfde zin horen vallen als "terreur" of "terroristen". Vroeger zaten de "extremisten" en de "terroristen" aan de andere kant van de wereld, maar nu wordt ons verteld dat ze onder ons leven. Dus hoe kunnen we ze identificeren? Wel, ons wordt verteld dat "de slechteriken" kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van wat zij geloven. Degenen die niet de propaganda omarmen die de big tech en de gezamenlijke media meedogenloos pushen, worden systematisch "gedeplatformed", "geannuleerd" en naar de marge van de samenleving geduwd. Maar blijkbaar is dat nog lang niet genoeg, want de New York Times vraagt nu aan de regering Biden om een "reality tsaar" te benoemen die de bevoegdheid krijgt om "desinformatie" en "extremisme" aan te pakken.

Dus wat zal er precies gedaan worden met diegenen die schuldig zijn aan het plegen van "gedachten-misdaden" tegen de regering?

Helaas denk ik dat we daar uiteindelijk wel achter zullen komen.

Decennia lang heeft de elite ons voorgehouden dat we een "tolerante" samenleving moeten hebben. Maar nu zij bijna de totale controle hebben, wordt ons verteld dat zij, om die tolerante samenleving te krijgen, extreem intolerant moeten zijn ten opzichte van afwijkende standpunten.

Zij lijken een zeer radicale vorm van de "paradox van tolerantie" te hebben omarmd, en als gevolg daarvan wordt onze samenleving met de dag akeliger.

Deze week stelde de Amerikaanse afgevaardigde Jackie Speier bijvoorbeeld voor dat het tijd is om de Republikeinen "terroristisch rechts" te noemen.

Dat is bijna de helft van het land. Wil zij echt dat bijna de helft van de natie als "terroristen" worden beschouwd?

Vorige maand schreef ik over een nieuw wetsvoorstel dat in het Congres is ingediend en dat in wezen de Patriot Act op steroïden is. Maar natuurlijk was de Patriot Act in de eerste plaats gericht op terreurdreigingen van overzee, terwijl zelfs de Democraten toegeven dat deze nieuwe wet specifiek gericht lijkt te zijn tegen Amerikanen die niet de juiste politieke opvattingen hebben. Als je hieraan twijfelt, kijk dan eens naar wat Tulsi Gabbard zegt over deze nieuwe wet:

Dit is een zaak waar alle Democraten, Republikeinen, onafhankelijken, Libertariërs zich grote zorgen over moeten maken, vooral omdat we niet hoeven te gissen waar dit heen gaat of hoe dit afloopt. Naar welke kenmerken zoeken we bij het opstellen van dit profiel van een potentiële extremist, waar hebben we het over? Religieuze extremisten, hebben we het over christenen, evangelische christenen, wat is een religieuze extremist? Is het iemand die pro-leven is?

Uiteindelijk hoeven ze niet miljoenen mensen in de gevangenis te stoppen om de vrije meningsuiting in Amerika te beknotten.

Ze hoeven alleen maar een paar voorbeelden te geven en de meeste anderen zullen gewillig in het gareel lopen.

Het gaat allemaal om gedragsconditionering. Zij willen bepalen wat we doen, wat we zeggen en wat we denken door angst te zaaien.

Zoals Grace-Anne Kelly treffend heeft opgemerkt, is dit iets wat ze ook met onze kinderen doen.

Angst is geestdodend. De elite begrijpt dat het de beste manier is om grote massa's mensen te controleren, en daarom zoeken ze voortdurend naar nieuwe manieren om ons in een constante staat van angst te houden.

Uiteindelijk willen zij enorme kuddes "schapen" die uiterst gemakkelijk te manipuleren zijn.

Als u wilt zien hoe dit eruit ziet, bestudeer dan eens het Chinese systeem.

In China is de regering zo dominant over de bevolking dat bijna niemand bezwaar maakt wanneer "verplichte anale uitstrijkjes" worden ingevoerd.

Helaas gaat het in de V.S. snel dezelfde kant op.

Tientallen jaren geleden werden Amerikanen erg boos als de regering zou besluiten om gevaarlijke nieuwe militaire conflicten te beginnen.

Maar nu kan Joe Biden Amerikaanse strijdkrachten Syrië binnenloodsen terwijl bijna niemand het opmerkt.

En het lijkt erop dat de regering Biden ook de weg vrijmaakt voor een potentiële oorlog met Iran...

Iran zou "weken verwijderd" kunnen zijn van het hebben van voldoende materiaal om een kernwapen te ontwikkelen als het doorgaat met het schenden van de nucleaire deal van 2015, waarschuwde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken maandag in een interview met NBC News.

Ondertussen maken de Democraten zich op om onze belastingen te verhogen, en veel Amerikanen smeken hen daar eigenlijk om.

De Democraten willen ook een einde maken aan het Tweede Amendement, en natuurlijk staan miljoenen mensen ook daarvoor te trappelen van ongeduld.