www.wimjongman.nl

(homepagina)


HAMAS VERKLAART DE ECHTE REDEN VOOR HET STAAKT-HET-VUREN: "WE HADDEN GEEN MAAGDEN MEER!"

Door Adam Eliyahu Berkowitz | 24 mei 2021

Vrijdag staakten Hamas en Israël de vijandelijkheden volgens een overeengekomen staakt-het-vuren. Hoewel de instemming van Israël met het staken van de vijandelijkheden werd verwacht omdat hun voorraad samengeperste lucht voor hun sirenes opraakte, waren velen verbaasd over Hamas, en de Gazanen waren teleurgesteld. Hun handvest roept expliciet op tot "dood aan alle zionisten, wat er ook gebeurt" en Gazanen zijn hierop gaan vertrouwen als de weg naar verbetering van hun leven.

"Sommige mensen beschuldigen ons ervan dat we geen raketten meer hebben. Niet waar," zei Awana Shahid, de woordvoerder van Hamas, vanuit zijn kantoor in Qatar. "We hebben van onze vrienden in Hezbollah geleerd dat als je ten strijde trekt tegen Israël, je nooit te veel raketten kunt hebben. Vroeg of laat zul je ze moeten gebruiken, ongeacht wat het internationale recht zegt. Niemand geeft echt om die specifieke wet. Raketten afvuren op Israël is net als 60 km per uur rijden in een 55 km per uur zone. Natuurlijk, het is illegaal en er gaan mensen dood, maar niemand zal je tegenhouden."

Shahid legde de echte reden voor het staakt-het-vuren uit.

"We hadden geen maagden meer," zei Shahid, meer dan een beetje gekrenkt. "We zijn begonnen met het uitgraven van de ingestorte tunnels en het aantal doden is nu meer dan 200. Het waren allemaal goede mannen en de contracten zijn op dit punt vrij duidelijk. Dat betekent dat we voor meer dan 1400 maagden in het gat zitten en we hadden maar zo'n duizend maagden in voorraad. Gelukkig krijgen we veel steun van onze vrienden in Jordanië en Syrië. Zij hebben veel dode Palestijnen, veel meer dan wij, maar zij zijn gedood door Arabieren en niet gemarteld, dus zij hebben hun maagden niet nodig. Iran heeft een grote voorraad maagden, maar ze zeiden dat ze die binnenkort nodig zouden hebben, dus we nemen er geen van hen af."

"Iedereen denkt dat het simpel is om zionisten te doden," zei Shahid. "We hoeven niet veel te investeren in raketten omdat ze niet ver hoeven te gaan of erg accuraat hoeven te zijn. Het kan ons niet echt schelen waar ze neerkomen, zolang er maar een paar binnen de Israëlische steden landen. En aangezien de Iron Dome zo duur is, geloven wij in een strategie van kwantiteit boven kwaliteit, zelfs als er veel van op onze eigen mensen terechtkomen. Onze fanclub in de VS werkt ook aan dat probleem. Zij houden zoveel van de Palestijnen dat zij willen dat wij slagen in ons nationale streven: dood aan alle Joden. Ze zijn bezig om de Iron Dome illegaal te maken. Maar we hebben de maagden nodig en onze aanhangers in de VS kunnen ze gewoon niet leveren. We hadden een probleem vorig jaar en we wendden ons tot de Vrije Palestina Club van Californië." Ze stuurden ons een lijst met maagden, maar de helft ervan waren lesbiennes en de andere helft waren mannen in abayas. Toen onze shahids hun hijabs aflegden om naar de Californische maagden te staren, waren ze zo teleurgesteld dat ze het paradijs wilden verlaten en terug wilden keren naar Gaza. Je kunt geen fatsoenlijke Jihad voeren met valse maagden."

Shahid werd gevraagd naar de plannen van Hamas voor de toekomst.

"Ons handvest gaat alleen maar over het doden van de Joden," zei Shahid. "We dachten dat dat makkelijk zou zijn. We zouden het in een jaar of twee kunnen uitroeien en dan naar huis gaan, naar waar we ook vandaan kwamen. Het duurt wat langer dan we hadden verwacht, maar we maken nieuwe vrienden in de VS. We moeten het deze keer doen en nadat we de Joden hebben gedood, ben ik er zeker van dat Allah ons een ander doel zal sturen om naar te streven. We hebben net een ontmoeting gehad met een delegatie van 'Homo's voor Palestina' en dat heeft ons een aantal geweldige ideeën gegeven voor toekomstige projecten."

Bron: Hamas declares the real reason for the ceasefire; “We ran out of virgins!”