www.wimjongman.nl

(homepagina)


Sneeuwstorm van de eeuw - verdwijnend coronavirus - onthulling van buitenaardsen: Vreemde dingen (Deel V)

Gary - 16 februari 2021

Ik hoop dat iedereen zich warm houdt en een oogje in het zeil houdt voor familie, vrienden en buren die in nood zijn tijdens de #Snowpocalyps2021. In deze post pak ik niet veel uit, ik strooi alleen wat onderwerpen voor discussie. Wat zijn jouw gedachten?

In de Verenigde Staten zitten miljoenen mensen zonder stroom door de sneeuwstorm, maar deze historische wintervloed - in veel gebieden ongekend - heeft ook Noord-Europa, Rusland en Griekenland getroffen, en staat op het punt ook Israël te treffen.l

( )

Athene, inclusief de Acropolis, is bedekt met sneeuw.

De Merkteken is er nog niet, maar de mentaliteit en de infrastructuur zijn nu op hun plaats na 2020 (zie hier, hier, hier, hier en hier).

( )

Coronavirus-testgevallen kelderen in India, en nivelleren in de VS. Wat gebeurt er nu om het momentum van de NWO gaande te houden? Ik denk dat ik het weet (zie hier en hier).

Onthulling komt eraan en het zal de primaire leugen zijn die gebruikt wordt om de Opname te verbergen. Het Pentagon geeft nu toe buitenaardse (correctie: interdimensionale) UFO wrakstukken te testen via een FOIA verzoek. Dit komt minder dan een jaar nadat de Amerikaanse Marine drie video's van UFO's (ook wel UAP's of Unidentified Aerial Phenomena genoemd) openbaar maakte en slechts twee maanden nadat het voormalige hoofd van het ruimtevaartdirectoraat van de IDF beweerde dat mensen in contact zijn geweest met de "Galactische Federatie". Dit zijn zeker buitenaardse wezens, maar vergis u niet, zij zijn niet buitenaards. Het zijn de interdimensionale geestelijke machten van de duisternis, namelijk gevallen engelen, en de Nephilim die met hen heulen en die Israël en de Kerk willen vernietigen.

( )

Tegelijkertijd is er een aanzienlijke en ook merkbare toename geweest van grote aardbevingen over de hele wereld sinds het begin van het jaar. Sinds het start van het jaar zijn er 26 aardbevingen geweest van meer dan 6,0, en drie van meer dan 7,0, waaronder een enorme 7,7 op de Loyaliteitseilanden. De 7,7 kwam 380 dagen nadat een andere 7,7 het Caribisch gebied trof en Mar-a-Lago deed schudden terwijl Trump en Netanyahu de Deal van de Eeuw onthulden. Strongs 380 ("ontrollen") wordt slechts één keer in de Schrift gebruikt, in Lucas 4 waar Jezus een jubeljaar afkondigt en zijn lezing van Jesaja 61 onderbreekt vlak voor de tekst waar de Dag des HEREN wordt beschreven. Inderdaad, aan deze bedelingspauze komt snel een einde. De boekrol zal ontsloten worden en de rest van de weg uitrollen.

Vorige week waren we getuige van een hemels teken dat doet denken aan Openbaring 12:5 en de opname van de Kerk, en dit alles terwijl we steeds dichter bij het einde van het huidige Bijbelse jaar komen, dat toevallig nauw samenvalt met 1260 dagen, of 3,5 jaar, na het Openbaring-12-Teken van 23 september 2017. De machten die er zijn, plannen hun "Grote Reset", maar God plant Zelf een eigen reset. We zijn getuige van het plaatsen van de laatste stukken voor het plan om ons aan te vallen en te verslinden, maar net zoals God in het verleden heeft ingegrepen, zo zal Hij ook in de toekomst ingrijpen. Wij zijn Zijn kinderen en Hij heeft ons ontsnapping beloofd.

Voordat de gevallen Adam en Eva konden terugkeren naar de Hof van Eden en konden eten van de Boom des Levens, zond God cherubs om de weg te bewaken.

( )

Voordat goddeloze engelen de laatste man, vrouw en kind op aarde konden corrumperen, zond God een catastrofale vloed en redde Noach en zijn gezin van de ondergang.

( )

Voordat de gevallen mensheid de hemel kon bereiken, daalde God neer, verdeelde hun taal en verstrooide hen over de gehele aarde. (Vergelijk dit met 1 Thess. 4:16-5:4; het is God vs. Babel deel II.)

( )

Voordat de inwoners van Sodom de gasten van Lot en zijn gezin konden aanvallen, brachten Gods engelen hen met geweld in veiligheid.

( )

Voordat Satan de Kerk kan verslinden, brengt God ons naar een plaats die beloofd en bereid is (Joh. 14:1-3; 1 Thess. 1:10; 4:16-18; 5:3-4, 9; Openb. 3:10; 4-5; 12:5; en vgl. Jes. 26:17-21; 66:7-9; Zef. 1:14-2:3; Hand. 15:13-18).

( )

Bron: Snowstorm of the Century, Disappearing Coronavirus, and Alien Disclosure: Stranger Things (Part V) - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates