www.wimjongman.nl

(homepagina)


Hoe ziet de Duistere Heer eruit?

Als Satan het overneemt, maar er niet beangstigend uitziet, zou je hem opmerken?

14 juli 2021 - door Jim Cathcart

()

De populaire mythologie heeft de duivel afgeschilderd als een gehoornd wezen met een rode huid en duistere priemende-ogen. We zijn geconditioneerd om aan Satan te denken als een groot monster met klauwen, een staart en puntige tanden. Geen wonder dat we daar bang voor zijn.

Maar wat als Lucifer een goedaardige man of vrouw was die net zo normaal leek als je buurman of buurvrouw? Wat als Beelzebub echt "De Grote Bedrieger" is? Misschien is het de moeite waard om ons concept van O-Yama, Pluto, Dracula, Shiva, Tezcatlipoca, of gewoon De Duivel te heroverwegen.

"Aan hun vruchten zult gij hen kennen"

Om iemands aard te identificeren is de gemakkelijkste methode te kijken naar het effect dat zij hebben op de wereld om hen heen. Als zij haat, angst, beschuldiging, woede en oordeel over anderen opwekken, dan is de kans groot dat je naar je tegenstander kijkt. Het maakt niet uit wat ze zeggen, het is wat ze doen dat telt. Niet hun bedoelingen, maar hun resultaten.

Edgar Guest schreef: "De beste van alle leraren zijn zij die hun credo's naleven. Want het goede in actie te zien is wat iedereen nodig heeft. Misschien begrijp ik al je goede raad verkeerd, maar er is geen misverstand over hoe je handelt en leeft."

De afbeelding van het kwaad voor de afgelopen 100 jaar is Adolf Hitler. We zien zijn boze gezicht en gekke snor met zijn arm omhoog in een "Sieg Heil" saluut. Dat ziet er erg genoeg uit, maar op zichzelf is het niets. Dan kijken we naar de stapels menselijke resten in de vernietigingskampen in Auschwitz en elders en we WETEN dat hij slecht was. Zijn woorden waren strategisch gekozen door hemzelf en Goebbels om de mensen over te halen hem te volgen en te geloven dat hij een betere dag zou brengen. Maar kijk eens naar deze woorden uit zijn boek Mein Kampf: (zoals geciteerd door Ravi Zacharaias in zijn boek Kan de mens leven zonder God?)

Hij zei dat hij de wereld wilde bevrijden van "de domme en vernederende misvattingen van geweten en moraal". Hij wilde een generatie jonge krijgers opvoeden voor wie de wereld in angst zou terugdeinzen. Hij wilde ze opleiden tot geweld zonder voorbehoud of aarzeling. Laat dat tot je doordringen. Zonder geweten en moraal zijn we gewoon dieren, niet anders dan hyena's, gieren, wolven of ratten. Gewoon intelligente, voelende eetmachines die alleen bezorgd zijn over overleven en genot.

Dus, als jij de leiding had over het plegen van de ergste slechte daden en je moest de weerstand verminderen voordat je tot moedige actie overging, waar zou je dan beginnen? Neem nu in deze oefening aan dat je probeert om het hele land en uiteindelijk de hele wereld in de richting van het kwaad te sturen. Om dat te doen moet je eerst de grootste bronnen van tegenwerking elimineren.

Satanische Campagne strategieën:

 1. Zie er onschuldig uit. Hitler zag er in het begin uit als een gewone man, niet als een eng persoon.
 2. Klink aardig en behulpzaam. Vertel mensen dat je er bent om hen te redden. Zeg wat ze willen horen.
 3. Werp je op voor degenen die zich buitengesloten of benadeeld voelen. Zoek slachtoffers om te redden. Toon empathie en verontwaardiging namens anderen die een held nodig hebben.
 4. Als mensen zich geen slachtoffer voelen, overtuig hen er dan van dat ze dat wel zijn en het niet beseffen. Laat ze zien dat hen onrecht is aangedaan en dat ze compensatie verdienen.
 5. Beheers de opvoeding van de volgende generaties, introduceer dan je nieuwe concepten voordat ze oud genoeg zijn om anders te weten.
 6. Beheers de overlevingsmechanismen (gezondheidszorg, medische diensten, verzekeringen, ziektebestrijding, voedseldistributie, toegang tot geld).
 7. Beheers het overheidsbeleid. Laat uw volgelingen verkozen worden op alle niveaus, vooral op lokaal en staatsniveau. Benoem anderen in regulerende functies. Zet uw mensen in de verkiezingsoperaties, rechtbanken en vitale instanties.
 8. Verzwak je tegenstanders, zoals politie, politici, ouders, kerken, enz. Laat ze gevaarlijk lijken, wereldvreemd en niet serieus te nemen.
 9. Creëer een dreiging waar je mensen van kunt redden. Misschien een pandemie of een klimaatprobleem dat te groot is om op te lossen. Of maak het hele systeem failliet zodat iedereen wanhopig op zoek is naar een redder... jij.
 10. Daag alles uit dat zelfredzaamheid in stand houdt of mogelijk maakt (je hebt mensen nodig om van jou afhankelijk te zijn).
 11. Elimineer religie door het eerst impopulair te maken en dan tegenstrijdig met je goede bedoelingen. Geloof is je vijand. Mensen die hoop hebben, hebben geen redder nodig.
 12. Zorg ervoor dat u NIET wordt beoordeeld op uw resultaten. Wordt alleen beoordeeld op je woorden en je goede bedoelingen.
 13. Neem in fasen vrijheden weg, zodat mensen eraan wennen om gecontroleerd te worden.
 14. Ga uit van volledige eigendom van privé-eigendom en verleen alleen essentiële privileges aan hen die gehoorzamen.

De nazi-bewakers bij de treinen vertelden de Joden, die zij in de veewagens drongen, dat de reis kort zou zijn, dat er werk en onderdak zou zijn op hun bestemming, dat gezinnen bij elkaar konden blijven en dat zij veilig zouden zijn voor de plunderende vijanden die hen kwamen aanvallen. (Bij aankomst in de vernietigingskampen werden zij naar geslacht en leeftijd gescheiden, naar gaskamers of werkplaatsen gebracht en alle bezittingen, inclusief lang haar en gouden tanden, werden hun afgenomen. Waarom stapten ze op de treinen? Ze geloofden de leugens van de grote bedrieger.

Dat was geschiedenis, hoe zit het nu?

Wie staat er vandaag aan elke kant? Nou, laten we eens kijken wat ze steunen en verkopen. U mag het zeggen. Als iemand alleen maar "gerechtigheid" wil en mensen wil laten boeten voor hun misdaden, dan is het duidelijk dat veroordeling de kern van hun bedoelingen is. Als ze anderen haten en degenen die het niet met hen eens zijn demoniseren of verachten, als ze boze confrontatie en uitsluiting van mensen aanmoedigen, dan is het vrij duidelijk dat ze niet uit het licht komen. Als alles wordt beschouwd als besmeurd met racisme dan is iedereen wel ergens schuldig aan. (Maak je geen zorgen, ze zullen je redden.)

Er is veel aandacht besteed aan het boek Rules for Radicals van Saul Alinsky. Het is een handboek voor hen die een regering omver willen werpen of een sociale groepering willen controleren. Maar er is één sinister feit over zijn boek dat niet zo vaak wordt opgemerkt. Hij droeg het op aan Lucifer! Hij droeg zijn boek openlijk op aan de auteur van het kwaad, zodat de wereld het kon zien. En lijkt er mee weg te zijn gekomen zonder veel tegenwerking. Wat? Hoe is dit mogelijk?

Scholen in Amerika hebben Alinsky's concepten goedgekeurd en zelfs onderwezen, terwijl ze Dr. Seuss verboden wegens impliciete raciale verwijzingen. Sta daar eens bij stil. Alinsky vs Seuss en het is de geliefde kinderboekenschrijver die verboden wordt. "Impliciet" versus werkelijk. Goed versus kwaad. We worden hier gevoelloos van omdat het zo vaak in de pers is gezegd. Mensen zeggen, "Het is geen big deal. Ze hebben geen slechte bedoelingen, dus het is OK."

Meer mensen hebben geleden onder het open grenzen beleid van Biden dan ooit onder het bouw het hek, onder het blijf in Mexico beleid van Trump's team. Mensen schreeuwden en beschuldigden Trump, maar zijn acties en beleid werkten heel goed. Biden zegt mooie woorden, beweert dat alles goed is, maar miljoenen lijden door zijn positie. Hij overtuigt mensen ervan dat hij voor immigratie is om anderen te redden en kansen te geven. Maar in feite is hij voor een willekeurige invasie zonder consequenties.

De afstomping van Amerika, aangeleerde apathie.

Een paar weken geleden schreef ik een artikel over hoe we afgestompt raken van verontwaardiging en leren apathisch te zijn over werkelijk schandalige en stoutmoedige daden. De rellen in Portland, Minneapolis, St. Louis, Los Angeles en Philadelphia zijn daar een voorbeeld van. Ze waren zo extreem, zo gewelddadig, zo wetteloos en destructief dat we er na een paar weken gevoelloos van werden omdat niemand wist wat te doen. Toen begon Satans team met een misleidingscampagne om ons te laten geloven dat het Capitooloproer in Washington de ergste van allemaal was. Statistisch gezien was het de minst schadelijke, de minst gewelddadige en de kortst durende van allemaal, maar dat deed er niet toe. Het doel was ons te laten geloven dat er nooit een ergere zonde was begaan dan de rel van 6 januari. Eén persoon stierf, Ashli Babbitt, gedood door de politieagent van het Capitool, Lt. Mike Byrd, maar de verslagen willen je doen geloven dat velen stierven door toedoen van de relschoppers. Niet waar. (P.S.: Byrd is dezelfde agent die in 2019 zijn geladen Glock-pistool achterliet in een herentoilet van het Capitool. Een onvergeeflijke zonde voor een politieagent of soldaat. Hij heeft blijkbaar een pardon gekregen).

Biden en vrienden blijven de leugen herhalen dat 6 januari een gewapende opstand was en dat er vijf of meer doden zijn gevallen. Slechts één werd gedood en zij was een ongewapende demonstrant, geen gewelddadige oproerkraaier. John Sullivan, de Antifa-organisator die de rellen aanwakkerde, stond naast haar toen ze vermoord werd door Lt. Byrd. Geen van de demonstranten die dag was gewapend. Niemand anders kwam om bij de rellen. Maar de beweringen gaan door. Slechte mensen weten dat een leugen, vaak herhaald, als waarheid wordt aangenomen. Zelfs jaren later kan dit gebruikt worden omdat mensen zich de krantenkoppen herinneren, niet de artikelen. Dus vergeten ze dat de feiten anders waren dan de beweringen en doen ze de oude leugens herleven als waarheden. Ze zeggen: "We weten allemaal nog dat (herhaal de ontkrachte leugens)..." Of je zet je satanische icoon op een T-shirt en vertelt de mensen dat het een symbool is van vechten voor het welzijn van "het volk". Moordzuchtige marxist Che Guevarra is zo'n voorbeeld. Alberto Korda's foto van Che is wereldwijd bekend geworden.

Is het je opgevallen dat elk kwaadaardig regime in de recente geschiedenis zichzelf de naam "Volksdemocratie" of zo'n goedaardig klinkende naam heeft gegeven?

Een andere truc van de dark-side is om verwijtende labels toe te voegen aan elke vermelding van je concurrent. Als ze het over Trump hebben, voegen ze er altijd aan toe: "Degene die de rellen heeft aangewakkerd". Dat is niet waar, maar het kan ze niet schelen of het waar is. Of ze zeggen: "Tweemaal heeft Trump een impeachment gekregen", maar de impeachments waren niet op waarheid gebaseerd. Het Mueller-onderzoek kon geen bewijs vinden van Russische samenspanning, maar dat hield de beweringen dat het waar was niet tegen. De tweede impeachment, na het presidentschap en alleen gedaan om hem te bezoedelen, werd niet eens besproken of berecht, ze namen het gewoon aan en hielden daarna een feestje om op zijn politieke graf te dansen.

De Nationale Schuld

De klok van de Amerikaanse schuld is een nieuwigheid die we allemaal hebben gezien. Ik heb geen idee of het echt geloofwaardig of accuraat is, maar ik weet wel dat het alarmerend is. Wij, als natie, zitten nu zo diep in de schulden dat we het op geen enkele manier kunnen afbetalen. We kunnen nauwelijks genoeg genereren om de rente ervan te betalen!

https://usdebtclock.org

Terug naar het sinistere plan, als je het land failliet kunt laten gaan, wordt iedereen wanhopig. Ze hebben jou nodig om hen te redden, zodat ze kunnen overleven. Vergeet politieke verschillen, dit gaat over voedsel, onderdak, veiligheid en hoop. Als je ze eenmaal in die positie hebt (zie het vooroorlogse Duitsland nog eens of bestudeer de Russische revolutie rond dezelfde tijd), dan zullen ze een onschuldig klinkende leider accepteren die om hen geeft en voor hen zal zorgen. Geen hoorns of staarten nodig, gewoon een aangenaam persoon die namens hen verontwaardigd is en die "de schuldigen zal doen boeten voor hun misdaden".

Hoe ziet Satan er dan uit? Hij ziet eruit als iets begerenswaardigs: een kampioen, een nieuwe vriend, een ingewijde aan uw kant, een strijder voor sociale rechtvaardigheid die "opkomt voor de kleine man". Soms lijkt hij op een zij. Soms mooi, soms slonzig, soms boos, soms oud, soms jong en aantrekkelijk.

Dus, hoe worden we niet paranoïde en verdenken we niet iedereen ervan in het geheim slecht te zijn?

Het antwoord is: kijk naar de resultaten, de effecten, de werkelijke waarde van wat ze doen of waar ze voor staan. Kijk of hun "plan" voor jou heeft gewerkt. Als het alleen maar woorden, kritiek en oordelen zijn, vermijd ze dan. Laat je niet verleiden tot de donkere grot van afhankelijkheid en ondergang door de verleiding van mooie bedoelingen.

[Opmerking vertaler: Tot aan de grote kampioen, de charismatische antichrist die binnenkort op het toneel komt. ]

Jim Cathcart, CSP, CPAE is an Executive MBA Professor, Author of 20 books, Hall of Fame Professional Speaker, Top 1% TEDx video (2.4 million views), US Army veteran, Singer/Songwriter, and Lifelong Motorcyclist. He is known as "Your Virtual VP" for his advisory work with organizations worldwide. Based in Texas...and proud of it!

Bron: If Satan took over but didn't look scary who would notice? - Politicrossing