www.wimjongman.nl

(homepagina)


Zijn de "pandemieën van 2022" reeds begonnen?

27 december 2021 - door Michael Snyder

()

Zou het niet geweldig zijn als we een jaar konden hebben zonder grote epidemieën? 2019 lijkt al zo lang geleden, en we zullen misschien nooit meer zo'n jaar meemaken. Alle maatregelen die de wereldautoriteiten hebben opgelegd om te proberen een einde te maken aan de COVID-pandemie hebben gefaald, en nu krijgen we te horen dat we gewoon permanent met COVID zullen moeten leven. En Omicron heeft ons laten zien dat een nieuwe variant in slechts enkele weken de hele wereld kan overspoelen. Intussen zijn er verschillende nieuwe "uitbraken" die niets met COVID te maken hebben en die ik zeer nauwlettend in de gaten zal houden als we 2022 ingaan. Zo wordt ons verteld dat er op dit moment een "massale uitbraak van vogelgriep" is in Israël. Het volgende komt uit een artikel in de Daily Beast met de titel "Massive New Bird Flu Outbreak Could Be 2022's Deadly Pandemic"...

Israëls Nationale Veiligheidsraad heeft de controle overgenomen over een massale uitbraak van vogelgriep in Galilea, waarvoor wetenschappers waarschuwen dat het een "massaramp" voor mensen zou kunnen worden.

Elk jaar passeren meer dan een half miljard trekvogels het gebied, op weg naar warme Afrikaanse winters of zwoele Europese zomers, waardoor dit een catastrofale locatie is voor een grote uitbraak van vogelgriep - precies op het knooppunt van wereldwijde vogeltrek.

Als u op Google zoekt naar "H5N1", zult u zien dat er deze maand letterlijk over de hele planeet vogelgriepuitbraken zijn gemeld.

Dus dit gebeurt niet alleen in Israël.

Maar de reden waarom wat er in Israël gebeurt zo alarmerend is, is omdat vogels in enorme grote aantallen dood neervallen...

Van de 30.000 kraanvogels die deze winter in het Hula Natuurreservaat passeren, is 17 procent dood, en wetenschappers vrezen het ergste voor hun overlevende broeders, waarvan er minstens 10.000 ziek lijken te zijn. De infectie van de kraanvogels is dezelfde stam van de vogelgriep die kippenhokken in heel Noord-Israël heeft besmet en die de afgelopen dagen heeft geleid tot de ruiming van bijna 1 miljoen vogels.

Het goede nieuws is dat er tot nu toe geen bevestigde menselijke gevallen van H5N1 in Israël zijn.

Dat kan natuurlijk elk moment veranderen, en als H5N1 zich eenmaal onder mensen begint te verspreiden, heeft het een zeer hoog sterftecijfer...

Het virus kan dodelijk zijn als het mensen infecteert. De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat meer dan de helft van de 863 bevestigde gevallen bij mensen sinds 2003 fataal zijn gebleken.

In de Verenigde Staten maakt men zich grote zorgen over een uitbraak van een "niet gediagnosticeerde ademhalingsziekte" in Noord-Ohio...

De volksgezondheid zegt tegen Dayton 24/7 Now dat er ongediagnosticeerde ademhalingsziekten opduiken in de Miami Valley, Cleveland en in het noorden van Ohio.

Gezondheidsdeskundigen zeggen dat de symptomen lijken op griep, maar dat de patiënten niet positief testen op griep of COVID-19.

Charles Patterson, commissaris voor gezondheid van Clark County Combined Health District, legt uit dat er geen manier is om te weten hoeveel bevestigde gevallen van deze ziekte er in de staat zijn, omdat er nog geen gevalsdefinitie voor is.

Hopelijk komen ze er snel achter wat deze mysterieuze ziekte is, want het klinkt niet goed.

Aan de andere kant van de wereld heeft een andere mysterieziekte bijna 100 mensen gedood in Zuid-Soedan...

De ziekte heeft tot nu toe het leven gekost aan 97 mensen in Fangak, Jonglei State, in het noordelijke deel van Zuid-Soedan. Donderdag zei districtscommissaris Biel Boutros Biel van Fangak dat de dood van een oudere vrouw het gevolg was van een niet-geïdentificeerde ziekte. Het Zuid-Soedanese ministerie van Volksgezondheid heeft gezegd dat de ziekte vooral ouderen en kinderen onder de 14 heeft getroffen. De symptomen van de mysterieuze ziekte zijn onder meer hoest, diarree, koorts, hoofdpijn, gewrichtspijn, gebrek aan eetlust, lichaamszwakte en pijn op de borst.

WHO-functionarissen werden naar de regio gestuurd om de ziekte te onderzoeken, maar naar verluidt hebben zij het gebied verlaten zonder hun bevindingen aan de plaatselijke functionarissen bekend te maken.

Aanvankelijk dachten de gezondheidsambtenaren dat het misschien om een cholera-uitbraak ging, maar tests hebben die mogelijkheid uitgesloten.

Ten slotte, maar zeker niet minder belangrijk, veroorzaakt de Omicron-variant over de hele wereld paniek.

In New York heeft het aantal bevestigde gevallen een nieuw record bereikt op 24 december...

Het aantal positieve COVID-19 gevallen in New York blijft records vestigen, want de staat bevestigde dat 49.708 positieve gevallen alleen al op 24 december werden gemeld.

Dat aantal is het hoogste op één dag in de staat sinds het begin van de pandemie.

Gelukkig vertellen sommige deskundigen ons dat hoewel Omicron zich zeer gemakkelijk verspreidt, het minder dodelijk kan zijn dan de Delta-variant.

Natuurlijk zijn Omicron en Delta niet de enige varianten die rondzwerven.

De afgelopen maanden zijn er berichten geweest dat bepaalde COVID-varianten zeer lelijke huidzweren schijnen te veroorzaken. Het volgende komt uit een bericht in een Britse nieuwsbron...

De dokter legde uit: "Ik behandelde patiënten in augustus 2020 vorig jaar en ik had drie patiënten die COVID-19 hadden en zij hadden een uitslag.

"Het is purpurisch, bijna als een bijenkorfachtige uitslag, [het] kan ook prikkende warmte-uitslag zijn."

De patiënten van Dr. Nighat waren niet de enigen die last hadden van huiduitslag in verband met Covid, want de COVID ZOE-app ontving duizenden zelfrapportages van dit symptoom.

Als u huidzweren of een "uitslag" heeft gekregen na het oplopen van COVID, zou ik graag van u horen.

Want dit lijkt iets te zijn dat op grote schaal gebeurt, maar de mainstream media in de Verenigde Staten hebben het er niet echt over.

Ik weet niet welke van de nieuwsberichten die ik in dit artikel heb gedeeld het belangrijkst zijn, maar ik zal ze allemaal in de gaten houden als we 2022 ingaan.

De COVID-pandemie heeft duidelijk aangetoond hoe kwetsbaar we zijn, en wetenschappers verzekeren ons dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we door nog meer plagen worden getroffen.

Ik weet dat de meesten van jullie heel graag willen dat het leven "weer normaal" wordt, en ik denk er net zo over.

Helaas wordt onze hele planeet nu geteisterd door ziekte en kwalen, en een "terugkeer naar normaal" zit er gewoon niet in.

Bron: Have The “Pandemics Of 2022” Already Started? – End Of The American Dream