www.wimjongman.nl

(homepagina)


Overleving van het mensheid.

door Mike Adams - 17 maart 2021

()

(Natural News) Om te begrijpen waarom de globalisten actief bezig zijn om het menselijke ras te willen uitroeien, moet je eerst hun plannen voor zichzelf begrijpen. Ze geloven in transhumanisme en denken dat ze de overgang zullen maken van leven op basis van koolstof naar leven op basis van silicium door hun bewustzijn te "uploaden" in machines.

Zodra zij in de machines zitten, zo geloven zij, zullen zij oneindige macht hebben, onsterfelijk zijn en de mogelijkheid om zich uit te breiden en het hele universum te veroveren. In wezen geloven ze dat ze als goden zullen worden.

Maar voor het bouwen van hun enorme vloot ruimteverkenningsschepen, terminatorrobots en op silicium gebaseerde overheersingssystemen voor de aarde en andere planeten zijn immense hulpbronnen nodig.

Die hulpbronnen - water, mineralen, land, energie, enz. - worden momenteel verbruikt door de miljarden mensen die de planeet bewonen. Daarom moeten de globalisten het menselijk ras uitroeien om grondstoffen vrij te maken voor hun nieuwe silicium rijk dat zij van plan zijn te domineren en te bewapenen om letterlijk het hele melkwegstelsel te veroveren.

Maar de mensheid staat hen in de weg om hun doelen te bereiken. Zij geloven ook dat de mensheid nu zijn doel heeft gediend door Kunstmatige Intelligentie en zeer geavanceerde op silicium gebaseerde levensvormen voort te brengen. Daarom is het menselijk ras nu overbodig in hun ogen.

Dit is precies waarom de globalisten zeggen dat ze een "oorlog tegen koolstof" voeren. Alle mensen zijn gemaakt van koolstof. Alle mensen moeten sterven, zo geloven ze, om hun eigen leven onsterfelijk te maken via silicium.

Covid-19 vaccins zijn het perfecte wapen om massale uitroeiing te bereiken, omdat onwetende, goedgelovige mensen in de rij staan en zich vrijwillig aanmelden om een "vaccin-zelfmoord" te plegen. Dit is het ideale plan voor globalisten, omdat ze geen moeite hoeven te doen om mensen neer te schieten, te vergassen of zelfs maar op te pakken. Het vee/de schapen zullen zich vrijwillig aanmelden voor zelfmoord, denkend dat ze "slimme mensen" zijn die "onderzoek hebben gedaan" en die vertrouwen op "gezaghebbende bronnen" wanneer ze besluiten zich bezig te houden met zelfmoord door vaccinatie.

Bron: Situation Update, Mar. 17th: How to survive the engineered EXTERMINATION of the human race – NaturalNews.com