www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wanhoopskreet uit Israël

Karen en Yair Strijker op 12 maart 2021

()

Mogelijk zit u er niet op te wachten, zult u er zich aan ergeren, vindt u het een opgeklopt verhaal of te veel aangedikt als politieke propaganda voor de komende verkiezingen bij ons in Israel of bij u in Nederland… maar wij ervaren de zorg van Ilana Daniel van de nieuwe politieke partij Raffeh net zo als bewoners die niet gevaccineerd zijn!

Wij en vooral onze kinderen voelen ons bijna dagelijks door leerkrachten geïntimideerd. Ze zullen het niet kwaad bedoelen maar zo komt het wel over wanneer leerkrachten vragen aan de kinderen in de klas wie er al gevaccineerd is, dan moeten de kinderen de vinger opsteken. En dan vraagt men wie er nog niet gevaccineerd is, onze kinderen moeten dan als enigen in hun klas de vinger opsteken want alle anderen zijn al gevaccineerd en onze kinderen staan te kijk op deze manier.

Wij begonnen met te denken en te zeggen dat wij nog even wilden wachten met dit vaccin omdat we niet zeker kunnen weten wat de bijwerkingen zijn, de prik is immers niet voldoende getest en met grote haast op de markt gebracht? Aangezien ons lichaam een tempel van de Heilige Geest is, willen wij daar dan ook heel zorgvuldig mee omgaan. Maar de toenemende druk maakt dat we nog sterkere weerstand ervaren dan alleen maar onze aanvankelijke voorzichtigheid; waarom moet dat hier allemaal zo nodig zo snel. Wel, het blijkt, zo zegt ook Ilana, dat toen onze premier met Pfizer de afspraak maakte om het Israelische volk als proefkonijn te gebruiken, is daar ook meteen een quota bij afgesproken! Dat quota moet gehaald worden en dus neemt de druk meer en meer toe. Het gaat hier allang niet meer om onze gezondheid.

We worden regelmatig gebeld door onze arts en gezondheidsdienst om een prikafspraak te maken en we moeten aangeven waarom we dit niet willen, dit vinden wij niet oke.

Men wil niets liever dan terug naar ‘normaal’ en een bloeiende economie en de meesten hebben daar de prik voor over. Echter, wij hebben toch alle recht om bv alleen al vanuit wetenschappelijk oogpunt buitengewoon kritisch te zijn naar de gang van zaken en hoe het vaccinatieprogramma in Israel wordt uitgerold als model voor andere landen?

Vanaf mei worden hier kinderen vanaf 11 jaar gevaccineerd en de prikken moeten ieder half jaar worden herhaald zodat het Israelische experiment goed bekeken kan worden en wat evt. effecten zijn. Hopelijk valt het mee maar vooralsnog doen we niet mee aan dit experiment en men mag gezonde, belastingbetalende burgers zoals wij niet zomaar wegzetten als potentiële ziektekiemdragers!

Onze keuzevrijheid wordt afgepakt en dat gaat fundamenteel tegen Gods Wetten in. God geeft keuzemogelijkheid! Zelfs in de Tuin van Eden had de mens de keuze van welke vruchten wel of niet te eten!

In bijna heel de wereld hebben vrouwen het recht om ongeboren leven waarover zij helemaal geen eigendomsrecht hebben, te doden in een pril stadium en mogen wij dan niet zelf beslissen of we een nog niet bewezen effectief middel in laten spuiten terwijl er ook alternatieven zijn?

Gelukkig onderzoekt Israel ook preventieve middelen tegen C19 buiten de prikken om en dat is een goede ontwikkeling.

Ja, nu hebben we ons hoofd echt boven het maaiveld gestoken door aan te geven hoe we erover denken en wat wij ervaren in Israel. We sturen deze mail los van de wekelijkse ‘Vanuit Shomron.’ Wij doen dit omdat wij heel erg bezorgd zijn over de hele situatie en geloven dat wat nu in Israel gebeurt, ook bij u in Nederland en Europa zou kunnen gebeuren.

Voel u vrij dit bericht door te sturen, evt. ook aan uw Israelische vrienden, hartelijk dank. De Israelische media blokkeren informatie die een ander geluid laten horen over het vaccinatieprogramma.

Hartelijke groet en shalom
Karen en Yair Strijker
Na’aleh
Israel

Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking - inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen - te vaccineren tegen het corona virus. “Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertel Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een - nog - emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij;

Onderstaande videoboodschap is ook Nederlands ondertiteld
Voor meer zie https://youtu.be/WMsn0bj_P6o