www.wimjongman.nl

(homepagina)


Op de rand...

Gary - 4 october 2021

()

Facebook, Instagram en WhatsApp liggen wereldwijd plat.

Iran en Israël staan op de rand van oorlog.

China en Taiwan staan op de rand van oorlog.

De intensiteit van de vulkanen op #LaPalma neemt aanzienlijk toe. Popocatepetl, Kilauea, Etna, en Semisopochnoi zijn ook weer actief geworden. De aarde buldert van de weeën.

De wereldeconomie staat aan de rand van de afgrond (#Evergrande).

De toeleveringsketens storten voor onze ogen in elkaar.

Het zevenjarige actieplatform "Laudato si'" van paus Franciscus, dat vandaag zou beginnen, is nu verschoven naar 14 november om "40 dagen" van voorbereiding mogelijk te maken. Dit is een krachtig type en schaduw van het komende zevenjarige verbond van Daniël 9:27. Het plan van de Paus bevestigt zijn encycliek Laudato si' voor een periode van zeven jaar. De encycliek Laudato si' roept op tot een bekering van de wereld tot een nieuwe eco-spiritualiteit, verwerpt elke vermelding van het evangelie, en geeft in de openingsalinea lof en glorie aan Moeder Aarde (zie Romeinen 1). In helse synchroniciteit zal het Abrahamitische Familiehuis - een één-wereld-religie complex - volgend jaar worden geopend in Abu Dhabi, wat midden in het eerste jaar van de Verdrukking zou kunnen zijn.

()

Dit gebeurt allemaal terwijl de Hegeliaanse dialectische reactie op de COVID-19-pandemie een steeds strakkere strop om de wereld is: een ware Orwelliaanse politiestaat van totale bewaking, vaccinatiemandaten, quarantaine kampen, gedwongen vermomming, en een Mattheüs 10:21-achtig verraad op een catastrofale schaal. Het beest heeft de teugels nog niet in handen, maar zijn koninkrijk vormt zich voor onze ogen. De draak staat klaar om te verslinden.

Je hebt één kans om te ontsnappen aan wat komen gaat: geloof in de Heer Jezus Christus en je zult gered worden. Hij stierf voor uw zonden en stond weer op. Ik dring er bij u op aan om de gratis gift van het eeuwige leven aan te nemen.

Bron: On The Verge... - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates